- 21 Mart 2014
- 69
- 57
- 23
NE KADARA YAPTIRDIN AYRINTILINI CANIM?Kızlar ayrıntılı ultrason yaptıranlar doktor cd veriyormu ?
Bana verdiler canım cd ve kagıda baskılı buyuk fotoları var ama her kurum veriyomu bilmiyorum sen gideceğin yeri onceden arayıp sor
NEREDE NE KADARA YAPTIRDIN CANIM?bnm ctesi randevum ama cd verecek
hayırlı olsunn canım, ben d eçok yakın bir arkadasımdan güzel haber bekliyorum inş. ben de senin gibi böyle güzel haber alabilirim :)kızlarr eltimde hamileymiş bugün kan testiyle kesinleştii yenge olucamm :) mis kokuluma da arkadas kardeş gelicek , ayrıca kuzenimde 10 haftalık hamilee bebişler artıyor oğlusum cok sanslı biir sürü yaşıtı olcakkk en kısa zamanda abimlerden de güzel haberi bekliyorum onlar da istiyo çalısmalar var :) belki bir de hala olurum :)
Saol cnm inş alırsın güzel haberini ALLAH tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu kimseye aratmasın inş.hayırlı olsunn canım, ben d eçok yakın bir arkadasımdan güzel haber bekliyorum inş. ben de senin gibi böyle güzel haber alabilirim :)
saol cnm ewet ya hepsi peşpeşe cok güzel duygular amin inş canım cok saol :)kızlarr eltimde hamileymiş bugün kan testiyle kesinleştii yenge olucamm :) mis kokuluma da arkadas kardeş gelicek , ayrıca kuzenimde 10 haftalık hamilee bebişler artıyor oğlusum cok sanslı biir sürü yaşıtı olcakkk en kısa zamanda abimlerden de güzel haberi bekliyorum onlar da istiyo çalısmalar var :) belki bir de hala olurum :)
Maşallah aile büyüyor , gelen hepsi bereketi ile gelir inş . Sağlıcakla kavuşmanızı dilerim tatlım .
iki gündür oluyo bende de canım , giribim ondan kaynaklı mı bilmiyorum uyandığımda bunalıyorumbende sabahları bir iç sıkıntısıyla uyanıyorum 1 saati buluyor uyanmam normalde pozitif bir insanımdır ama sebebini bilmiyorum bu duygunun
bizde istiyoruuz foto =)Foto da isticemcok heyecanliyizzz.. Sağol canmm
aynen kuzum olabilir , değişik bi düzen metabolizma hormonumuz var artık. dua et öyle uyu Allahın izniyle geçer kuzum.aslında hiç doğumla iligli korkularım düşüncelerim olmuyor ama sürekli bebeği düşündüğümden oluyor sanırım.
canım dısarda bakıcam bu sekilde bulamazsam netten sipariş verecegim insallah.evet canım net daha uygun oluyor hem 9 taksite kadar yapıyolar
aymina:
çok güzel şeffaf ve parlak olan
ayın cok güzel şeffaf ve parlak olması nur gibi olması
mekkede mina dagında görülen parlak ve nurlu ay
cennetteki en güzel hurinin adı
kızlar bebişime isim buldum ve cok begendim ELİF AYMİNA olacak insallah
Cok güzel iki isim. Adıyla yaşasın inşallah...
amin cümlemizinki tesekkürler canım
Aymina gerçekten farklı ve güzel bi isim nur gibi yüzü olsun inşKızlar bakın çok hosuma gittii nasıl sizce taçla berabrr ikisi 90 tlmiş kayınvalideme gösterdim dün akşam o havlu terliklerden alırız süslerinden de alıp bizde yapabiliriz dedi 2 de ayıcık alırız onlarıda üstüne koyarız tac alıp incilerle ve kurdele tüllerle süsleyip yapabiliriz dedii ayy çok hosuma gitti
canım cok güzel ama daha uygun satan sitelerde var oralardanda bak olmazsa yada kendinde yapabilirsin banada pahalı geldi ama deger yani cok şık bence
cok tesekkür ederim canım bende cok begendim amin cümlemizinki canım
Elif Aymina ismini ben koymayı düşünmüyorum kızlar yanlış anlaşılma olmuş , düzelmek istedim bu alıntı ile mesaj yazma sistemi değişmiş mesajlar karışıyor birbirine . Bu ismi benimaşkpastam kızı için seçmiş bende alıntı ile mesaja karşılık yazdım ama galiba ben olduğum anlaşıldı ..
canım sitede sorun var alıntılar karısıyor.
inşallah canım.çok güzel bir isim olmus.darısı bizim başımıza biz hala içimize sinen bir isim bulamadık.
cok tesekkür ederim canım begenmenize sevindim.mutlaka bulursunuz netten arastır canım cok güzel isimler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?