2015 Nisan Anneleri

merhaba annişler.. biz az önce kontrolden geldik. bebişimiz iyi çok şükür kız olacağı kesinleşti. doktora kalp çarpıntım olduğunu söyledim nolur nolmaz diye kardiyoloğa yönlendirdi. yarın kardiyoloğa gidicem. birde ayrıntılı ultrason istedi. onunda mutlaka perinatoloji uzmanı olması gerekiyomuş. birkaç isim tavsiye etti onlarda 300- 400 tl. artık mecbur gidicez

kızlar ctesi doktora gittim ayrıntılı ultrasonu sordum yaptırsan iyi olur dedi yani ben sormasam hiç sölemicek çok sinir oldum biyer de önermedi üniversite hastanesine gidip yaptırcam tabi sıra bulabilirsem!

Kızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorum haksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.​
Anacım görümceye de ne oluyor töbe töbe , şaka gibi resmen .. Hani büyükler olur Eh onu dahi kabul edemezken görümce isim koycam diye çıkarsa ortaya onu hiç anlamam .. Sende asla vazgeçme bu konuda sonuna kadar Mücadele'ni ve tavrını koy cnm . Zor Allah yardımcın olsun . Şu halimizde daha neler bekliyor bizi .. Off

hayırlı olsunn canım, ben d eçok yakın bir arkadasımdan güzel haber bekliyorum inş. ben de senin gibi böyle güzel haber alabilirim :)

Elif Aymina ismini ben koymayı düşünmüyorum kızlar yanlış anlaşılma olmuş , düzelmek istedim bu alıntı ile mesaj yazma sistemi değişmiş mesajlar karışıyor birbirine . Bu ismi benimaşkpastam kızı için seçmiş bende alıntı ile mesaja karşılık yazdım ama galiba ben olduğum anlaşıldı ..

hayırlı olsunn canım, ben d eçok yakın bir arkadasımdan güzel haber bekliyorum inş. ben de senin gibi böyle güzel haber alabilirim :)
Saol cnm inş alırsın güzel haberini ALLAH tüm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğu kimseye aratmasın inş.

saol cnm ewet ya hepsi peşpeşe cok güzel duygular amin inş canım cok saol :)

bende sabahları bir iç sıkıntısıyla uyanıyorum 1 saati buluyor uyanmam normalde pozitif bir insanımdır ama sebebini bilmiyorum bu duygunun
iki gündür oluyo bende de canım , giribim ondan kaynaklı mı bilmiyorum uyandığımda bunalıyorum

aslında hiç doğumla iligli korkularım düşüncelerim olmuyor ama sürekli bebeği düşündüğümden oluyor sanırım.
aynen kuzum olabilir , değişik bi düzen metabolizma hormonumuz var artık. dua et öyle uyu Allahın izniyle geçer kuzum.

iki gündür oluyo bende de canım , giribim ondan kaynaklı mı bilmiyorum uyandığımda bunalıyorum
Nasıl oldun fıstık ..

Kızlar Günaydın
Benim moralim cok bozuk. Eşimle tartıştım kızımın ismi konusunda. Bekar benden 2 yaş küçük bir görümcem, bide 2 yaş büyük evli bir görümcem var. büyük görümcem başka bi şehirde bazı seylerden dolayı aramız soğuk .küçük görümcemle aynı işyerinde çalışıyoruzonlada aramızda mesafe var. neyse küçük görümcem daha öncede cocuğun ismini kendisinin koyacagını yoksa elini daha cocuga sürmeyeceğini söylemişti. çokta önemsememiştim.ama dün akşam Gülbike ve Gülnihal diye kızım için iki isimden birini seçmemi soyledi.benim daha başka isim düşüncelerim var tabii.msj olarak yazdı bende bikenin ingilizcede bisiklet anlamına geldiğini söyledim. oda ahlakı güzel olan kız dedek dedi. sonrada bişey yazmadık ikimizde.Ama benim sinirlendiğim bunu bi öneri olarak değil direk seçmem için şık sunmuş olması. yada senin düşündüğün isimler neler diye sormamasıydı. benimkileride sorar ortak bi karar verebilirdik sonuçta. neyse bugün eşime msjla beğendiğim tüm kız isimlerini ve anlamlarını yolladım. cvp olarak "askım kızın ismini halası verir" dedi şok oldum tartışmaya başladık. şuan konuşmuyorum eşimle çok kırıldım. sonuçta 9 ay ben taşıycam karnımda tüm zahmeti çeken ben ismini veremiyorum haksız mıyım sizce?benimde 2 erkek bi kız kardeşim var onlarda isim söylediler ama ben benim ilk çocuğum. ben koyucam ismini dedim ama eşim ailesine bole bişey demiyor. çok üzgünüm.​
Ne demek halasi verir ya halasi kendi doğurduğuna veya doguracagina karar versin bir zahmet. Ne kadar gereksiz tartismalara girip üzüyorlar hamile bir kadını ya...

KIZLAR SELAMLAR

Bebek arabasi icin sanirim en kullanisli olanlari travel sistem ve baston tipi olanlar. Bastonlar kapandiginda cok az yer kapliyor ve bagaja da kolay sigiyorlar. Ben kendi adima dogduktan sonra almayi dusunuyorum zaten arabamiz var ve bulundugumuz yer geregi her yere arabayla gidiyoruz. Ama su an hicbir sey almadigim icin icim rahat da degil.sizleri okudukca cok imreniyorum. Acaba benim hevesim mi yok bir corap dahi almadim henuz. Bebegim icin yaptigim tek sey beslenmek ve ilaclari kullanmak.

Canım ben de almadım hiç bir şey daha . Eşimle sömestr tatilinde rahat rahat gezer alırız diye düşünüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…