- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
Anladım canım bende yaptırayım en iyisi tşk ederim bilgilendirdiğin için çok saol canım :)
canım 32. haftaya kadar yaparlar aile saglıgı merkezlerinde dogumda bile yapıyolar gerek gördüklerinde mutlaka yaptırt.ben yaptırtmak istiyorum de.
Bizde persembe gunu ayrintilya gidecegiz insallah guzel haberlerle doneriz
canım aynı gün gidecegiz insallah güzel haberlerle geliriz hepimiz
canım bende 4 kilo verdim yeni 1 kilo aldım simdi 68 im.6. aydan sonra kilomuz artar dahaben 5 kilo verdim ama 66 başladım şuan 67 68 kilo
[/QUOTE. Evet canim perşembe günü ikimizde prenseslerimizin yüzünü göreceğiz saglik haberlerini alacagiz insallahhh
Amin cumlemizinki canim.begenmene sevindimAymina çok güzel bir isim gerçekten.Anlamı da çok güzel.İsmiyle yaşasın kuzucuk inşallah.
Merhaba kızlar doktora gittim bebeğim iyiymiş ama birkaç gün riskli olabilir dedi inşallah bişey olmaz
Ya bu alıntı yapma işi ne gıcık olmuş burda. Telefondan girince mi böyle oluyo acaba?
merhaba annişler.. biz az önce kontrolden geldik. bebişimiz iyi çok şükür kız olacağı kesinleşti.doktora kalp çarpıntım olduğunu söyledim nolur nolmaz diye kardiyoloğa yönlendirdi. yarın kardiyoloğa gidicem. birde ayrıntılı ultrason istedi. onunda mutlaka perinatoloji uzmanı olması gerekiyomuş. birkaç isim tavsiye etti onlarda 300- 400 tl. artık mecbur gidicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?