2015 Nisan Anneleri

kaç kilosun canım ? zayıfsan çıkması lazımdı şimdiye kadar ben öyle biliyorum​
Şu an 57 kiloyum canım 55 le başladım boyum da 1.65

ballibocek tatlim önceden kullanmadıysan hamilelikte yürüyüş bandı riskine girme derim ben. çünkü onda yürümek ve koşmak daha zor. şöyle ki, sert zemin olduğu için direkt topuga, dize ve bele baskı yapıyor. Yani orada yürümeyi bilmeyenlerden bu tip incineni çok duyabilirsin.. hatta bu sıkıntı bel fıtığına kadar gidiyor... o yüzden önceden kullanmadıysan bir daha düşün derim. Yani bunların hiçbiri olmayabilir tabi ama o riske girmek ister misin diye düşün...
Ben de iş gidiş dönüşte fırsat bulduğum yolları uzatma yoluna gidiyorum... bu arada pilates i nereden yapiyorsun? İnternetten buldun galiba? ekstra ev için ben de bakıyorum da...
Çok iyi olmuş başlaman devamı gelir insallah tatlim :)
Ya aslısnda çok yürümüşlüğüm var ama yine de ben de güvenemedim şimdi daha hassas dönemdeyiz sonuçta... Cnm pilates için de bir yer buldum. Burdan ismini vermem doğru olmayabilir belki diye vermiyorum. Haftada 2 gün çrş ve pazar günleri. Şu an her tarafım ağrıyo ama bir de yürüyüş yapabilsem ahh ahh..

KIZLAR SELAMLAR​

Bebek arabasi icin sanirim en kullanisli olanlari travel sistem ve baston tipi olanlar. Bastonlar kapandiginda cok az yer kapliyor ve bagaja da kolay sigiyorlar. Ben kendi adima dogduktan sonra almayi dusunuyorum zaten arabamiz var ve bulundugumuz yer geregi her yere arabayla gidiyoruz. Ama su an hicbir sey almadigim icin icim rahat da degil.sizleri okudukca cok imreniyorum. Acaba benim hevesim mi yok bir corap dahi almadim henuz. Bebegim icin yaptigim tek sey beslenmek ve ilaclari kullanmak.
Ben çok da iyi beslenemiyorum, ilaçlarımı da düzenli alamıyorum. Yani beterin beteri varmış di mi
İnan ben de aynı durumdayım hatta geçenlerde buna benzer bişiler de yazmıştım.

ben 5 kilo verdim ama 66 başladım şuan 67 68 kilo​
Evet hesap şimdi oturdu. Bu ayrıntıyı verdiğin iyi oldu zira gerçekten depresyona girmek üzereydim resmen kilo konusunda azar yicem diye doktora gitmek istemiyorum ya!!!

Merhaba kizlar nasilsiniz..biz kizimla bugun dolap süslerimizi bitirdik..sira kapi süsümüzde..beğenirsiniz sizde ins.​
Cok guzel olmus ellerine saglik :)ben de yapmak istiyorum nerden aldin malzemeleri

NE KADARA YAPTIRDIN AYRINTILINI CANIM?​
Tatlım 150 tl yaptırdım radistanbul goruntuleme merkezi istanbulda ümraniye yakınsan tavsiye ederim sana memnun kaldım doguma kadar ikikerede ücretsiz gitcem cd veriyolar her seferdede cok iyi ilgililerde hersey dahil fiyatı bu canım dusunursen dr cok guzel raporda hazırlayıp veriyo

kızlar merhaba bu aralar üzerimde sıkıntılar bitmiyor çok şükür atlatıyoruz epsini dün yoldaydım evime geliyordum otobüsümüz kaza yaptı ani korkuyla çenem falan titredi çok hızlı olmasa da çarptım karnımı şimdi sağ tarafım göbek hizamdan ağrıyor ne yapsam bilemedim
Cok cok gecmis olsun. Bi sadaka ver canim. Kazayi belayi savar.. mutlaka doktora git, bebege bisey olacagini sanmam. O cok korunakli bi ortamda. Belki senin karnin incinmistir. Insallah biseyin yoktur.

Merhaba kizlar nasilsiniz..biz kizimla bugun dolap süslerimizi bitirdik..sira kapi süsümüzde..beğenirsiniz sizde ins.​
Cok guzel olmus ellerine saglik :)ben de yapmak istiyorum nerden aldin malzemeleri​
Bulmasi ozellikle tac kismini bulmasi zor oldu ama tül lavanta felan int te satiliyor zaten miknatis felan..siteleri inceleyip uygunu tercih edebilirsin..ben zaten yapip satıyorum carsidan aldiklarim bunlar dilerseniz bebisinize de yapabilirin

Kzılar ben bebeği kasığımda değilde daha yukarda hissediyorum hergğn d aybı yerde gaz olmaz heralde

yaprak62 Tatlim rahat ol benim de doktorum istemedi. Hastane sorumsuz değilse sikinti yaşayacağını sanmam. e bunu söyleyen doktor da bunu bilir...

Benim de perşembe

Merhaba kızlar doktora gittim bebeğim iyiymiş ama birkaç gün riskli olabilir dedi inşallah bişey olmaz

İnsallah kuzum insallah.. azicik dikkat et yeter. Ve en önemlisi bunu stres yapıp takma kafana...

Ya bu alıntı yapma işi ne gıcık olmuş burda. Telefondan girince mi böyle oluyo acaba?

Ayy bilmiyorum ben de yapamadım sabah sinir oldum.. Simdi düzelmiş gibi...

Kızlar son 4 gündür mide kazınmaların acayip arttı. Gün içerisinde değil ama akşam bu saatlerde başlıyo yatana kadar devam ediyo çok aç hissediyorum daha doğrusu baya açım Bu son 4 günde de karnım resmen artık belirginleşti iyice tesadüf mü bilemem Sizler bu açlık krizlerini nasıl bastırıyosunuz? Sağlıklı olsun diye kaşar peyniri yiyorum, elma yiyorum ama olmuyor. Yumurta mı haşlayıp yesem bilemiyorum ki Bu arada decaviti sürekli kullanmıyorum en son 3-4 gün önce içmişimdir heraldr...

istanbulun neresindesin canım ben de perinatologa yaptırdım 225 tl, nisa hastaneesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…