2015 Nisan Anneleri

ya arkadaşlar kafam çok karışmış durumda... özellikle de deneyimli annelerden bir fikir ve yardım istiyorum...
şimdi şöyle ki kesin olarak almak istediğim bir kanguru var. ve bu kangurunun yeni doğan aparatı falan da var hatta kolik bebeklerde bile çok rahat ettiren bir ürün. bacak yapısı bebekler için uygun vs vs... ben de bebeğin anneye yakın olması taraftarıyım, kokuyu alsın vs diye.. bu yüzden bu ürünü kesin olarak almak istiyorum...

diğer yandan araba baktım araştırdım.. chicco lite way ürününü beğendim. ilk sebebi ana kucağı oto koltğu vs aslında birçok masraf ve ihtiyaç da aradan çıkmış oluyor.. ama kendi yeğenimden de biliyorum, bazı bebekler araba kullanamıyor, istemiyor yani..

e bir yandan diyorum ki, dışarısı için kanguru var zaten. e arabada da hep benim kucağımda olacak.. o yüzden arabayı aceleye getirmeyim, ihtiyaç olursa da kafamda model belli zaten gidip alayım diyorum...
diğer yandan da diyorum ki yaz sıcağında kanguru bebeğe ve bana eziyet mi olur hem oto koltuğu daha mı emniyetli olur?

ne dersiniz deneyimli anneler? nasıl yaklaşmalı duruma sizce? deneyimleriniz ne doğrultuda?

Canım ben bursada chicco'nun mağazasında gördüm

Canım ben bursada chicco'nun mağazasında gördüm
yaa o ürün hakikatten çok güzel... 600 küsür fiyatı da olmasa keşke 6 ay yatabileceği için çok gibi ya...
ben de ya yonca bambam beşik alacağım ya da bunu... ama büyük ihtimal yonca... sadece canlı görmek istiyorum ama şikayet edeni görmedim..
bu arada beşik bakıyorum çünkü zaten aile yadigarı karyolamız var bebek için... ama ilk zaman yanımda olabilecek birşey bakıyorum. o yüzden de beşiğe kaymış oluyorum yani :)

Bende beşikle ilgili tam karar veremedim babamız çok beğendi alalım diyor ama ben kararsızım

iki gündür oluyo bende de canım , giribim ondan kaynaklı mı bilmiyorum uyandığımda bunalıyorum
Nasıl oldun fıstık ..
biraz daha iyiyim teşekkür ederiiim güzel teyzoşumuz. babamız ayağa kaldırdı okula gidebildik ama tam anlamıyla geçmiş değil, buna da şükür, inşallah daha iyi oluruz yarınatüm hastalarımıza Rabbim şifalar versin inşallah öpüyoruzzz

Bende beşikle ilgili tam karar veremedim babamız çok beğendi alalım diyor ama ben kararsızım

ya valla hepsi bir sorun :) ben de bayıldım ama 6 ay kullanım için çok geldi. eşim de bayıldı dediğin gibi.. yok fazla deyince sen daha çok araştırıyorsun sen bilirsin dedi... ama ben de babam tarzı birşey almazsam bunu alırım galiba

En azından bir kaç ayımız daha var düşünmeye :)

İnş daha da iyi olursun CNm , enişte sana ve bebişe iyi bakmaya devam etsin aferin ona .

İnş daha da iyi olursun CNm , enişte sana ve bebişe iyi bakmaya devam etsin aferin ona .
Amiiinnnnn canım benim inşallah sağol ilgin alakan için Sağolsun Allahım başımızdan eksik etmesin koca bebeği

Gunaydin canim.
Benim oglum Kesinlikle arabasina binmiyor, yatirinca yaygara cikariyordu. Care olarak ergobaby kanguru aldik. Yeni doganlar icin kullaniliyor. Cok isimize yaradi. Araba ile cikardik, hep kucakda bi elimizdede arabasi.
Hic kullanmadik bosuna aldik. Bence mantikli seninde bekletmen.
Kanguruyu al derim

Oto koltuğunu da ihmal etme. Onu mutlaka al,cunku daha guvenli. Disarida gezerken kanguru,ama arabaniz ile biryerlere giderken bebek mutlaka oto koltuğunda oturmali

Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?

Günaydın hanımlar ve sayfamızın en güzel en yakışıklı bebişleri anneannemiz de kaldık bugün şimdi mis gibi kahvaltı yapcaz sizde uyanın karnınızı doyurun prensler prensesler acıkmıştır kraliçe annişler

günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…