2015 Nisan Anneleri

bizde istiyoruuz foto =)
Maalesef canım foto falan vermediler. Hatta ayrıntılı demeye bin şahit lazım.çok sinir olduk ya hic abartısız 5 dk surdu. Benim ozeldeki doktor daha iyi bakıyordu. Ne diye ayrıntılı için illaki araştıtlrmaya gideceksiniz oradan rapor istirlyorum dedi anlamadik. 5 dakika ayrıntılı mi olur ya hem renkli 3 boyutlu falan da değil kız bildiğimiz siyah beyaz ultrason. Haftaya seker yüklemesi için doktoruna gitcem ına dicm bu nasıl is diye. Kendi tekrardan bi baksın cocuguma... Renkli foto da ondan isterim :)

Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?
Evet canım ana kucağı kesin al her yere rahat goturursun. Hatta oto koltuğu yapilan tipten al eğer arabanız varsa iki masrafa girmezsin biz öyle yaptık. Arabaya da takılıyor evde de kullanılıyor.

günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?

Günaydın cnm Bebişinin saçları oluşuyodur oyzden oluydur bende de bi ara oldu şuan yok Allahtan çok kötü oluyor

günaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var

Maşallah ya:) ben kendim 3 haftadır hissediyorum eşim de yanımda değil ama inşallah döndüğünde o da hissedebilir.benim sağlıklı 2.gebeligim ama hakikaten ne kadar farklı oluyormus

Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?
Arabanız varsa taşıma koltuğu şart çünkü oto koltuğu olarak da kullanılıyor. Evde oturmayı sevmeyen biriyseniz yeni doğan uyumlu bir bebek arabasi da şart. Çünkü inşallah Allah nasip ederse yaza hepimiz sokaklara aticaz kendimizi; )

günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?
Ayyyy kabus hem de.gunun her saati olabiliyor çok erken başladı mide yanmalarim şimdiden rennie ye başladım

günaydın cnm bnm de oluyo yanmalar ekşimeler süt ve yoğurt iyi geldi bana bu vesileyle süt içmeye başladım çantamda da rennie taşıyorum o da çok işe yarıyor

Benim eşim de iki gün önce hissetti gözleri parladı heyecanlandi :)

günaydın cnm en güzeli de babamızın elini koyduğunda hissettiği an onun da heyecanlandığını görmek çok mutlu ediyor

Günaydın arkadaslar ve melekleer Dün geceden beri boğazım ağrımaya başladı yutkunurken bile ağrıyo gece uyandıgımda da baya terlemiştim ateşlendim mi acaba bilmiyorum sabahın 6 sında kalkıp işe gelmek te cok zor geldii bugün çabuk bitsinnn

Valla yani açıkçası ben anca yiyerek bastırabiliyorum Yani atıştırmak filan değil yemekten sonra 2 saat içinde gözümün önünden çorbalar , sulu yemekler geçiyor.Baya bildiğin açım yani.Hemşire decavit yapıyor dedi.Dr. um da ilaçlarını kesinlikle ihmal etme dedi.O yüzden düzenli içiyorum ama yatmadan önce içmeye başladım ben de.

Ben de bu kanguru olayını merak ediyorum.Yani ben İzmirdeyim ve evet dışarı çıkma vaktimiz geldiğinde yaz malum çok sıcak olucak.Bir de bebek gerçekten rahat ediyor mu ya hani bacakları falan kasılıyor mu ki.Ama açıkçası oğlumu göğsüme dayayıp öpe koklaya dolaşmak da kulağa çok hoş geliyor doğrusu.Oh mis misss

ben de senin gibiyim, son 2-3 gündür resmen midem kazınıyor iş yerinde adeta kemircek bişiler arıyorum :) aslında yanımda hep meyve oluyor ama yeterli olmuyor. son çare olarak abur cubur aldım napayım saat sbh 11, akşam 4-5 gibi kötü oluyorum. ilaç olarak vitamin hiç almıyorum sdc ferra sanol alıyorum. ilaçtan olduğunu sanmıyorum bu durumun

günaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..

ben de bazen çoook güzel görüyorum bazen kabuss son zamanlarda sürekli doğurduğumu görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…