Maalesef canım foto falan vermediler. Hatta ayrıntılı demeye bin şahit lazım.çok sinir olduk ya hic abartısız 5 dk surdu. Benim ozeldeki doktor daha iyi bakıyordu. Ne diye ayrıntılı için illaki araştıtlrmaya gideceksiniz oradan rapor istirlyorum dedi anlamadik. 5 dakika ayrıntılı mi olur ya hem renkli 3 boyutlu falan da değil kız bildiğimiz siyah beyaz ultrason. Haftaya seker yüklemesi için doktoruna gitcem ına dicm bu nasıl is diye. Kendi tekrardan bi baksın cocuguma... Renkli foto da ondan isterim :)bizde istiyoruuz foto =)
Evet canım ana kucağı kesin al her yere rahat goturursun. Hatta oto koltuğu yapilan tipten al eğer arabanız varsa iki masrafa girmezsin biz öyle yaptık. Arabaya da takılıyor evde de kullanılıyor.Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?
günaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?
Maşallah ya:) ben kendim 3 haftadır hissediyorum eşim de yanımda değil ama inşallah döndüğünde o da hissedebilir.benim sağlıklı 2.gebeligim ama hakikaten ne kadar farklı oluyormusgünaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var
Arabanız varsa taşıma koltuğu şart çünkü oto koltuğu olarak da kullanılıyor. Evde oturmayı sevmeyen biriyseniz yeni doğan uyumlu bir bebek arabasi da şart. Çünkü inşallah Allah nasip ederse yaza hepimiz sokaklara aticaz kendimizi; )Canim valla cevabın beni cok rahatlattı.. peki ana kucagi da şart o halde degil mi?
Ayyyy kabus hem de.gunun her saati olabiliyor çok erken başladı mide yanmalarim şimdiden rennie ye başladımgünaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?
günaydın cnm bnm de oluyo yanmalar ekşimeler süt ve yoğurt iyi geldi bana bu vesileyle süt içmeye başladım çantamda da rennie taşıyorum o da çok işe yarıyorgünaydınnnnn kızlarrrr ve tospalarrrrr :):) nasılsınızzz bakalımmmm? bnm akşamları çok fena mide yanmam ve ekşimem oluyo uyuyana kadar bir hayli zorlanıyorummm sizlerde de var mı?
Benim eşim de iki gün önce hissetti gözleri parladı heyecanlandi :)günaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var
günaydın cnm en güzeli de babamızın elini koyduğunda hissettiği an onun da heyecanlandığını görmek çok mutlu ediyorgünaydın herkese
Valla yani açıkçası ben anca yiyerek bastırabiliyorumKızlar son 4 gündür mide kazınmaların acayip arttı. Gün içerisinde değil ama akşam bu saatlerde başlıyo yatana kadar devam ediyo çok aç hissediyorum daha doğrusu baya açımBu son 4 günde de karnım resmen artık belirginleşti iyice tesadüf mü bilemem Sizler bu açlık krizlerini nasıl bastırıyosunuz? Sağlıklı olsun diye kaşar peyniri yiyorum, elma yiyorum ama olmuyor. Yumurta mı haşlayıp yesem bilemiyorum ki Bu arada decaviti sürekli kullanmıyorum en son 3-4 gün önce içmişimdir heraldr...
Ben de bu kanguru olayını merak ediyorum.Yani ben İzmirdeyim ve evet dışarı çıkma vaktimiz geldiğinde yaz malum çok sıcak olucak.Bir de bebek gerçekten rahat ediyor mu ya hani bacakları falan kasılıyor mu ki.Ama açıkçası oğlumu göğsüme dayayıp öpe koklaya dolaşmak da kulağa çok hoş geliyor doğrusu.Oh mis misssya arkadaşlar kafam çok karışmış durumda... özellikle de deneyimli annelerden bir fikir ve yardım istiyorum...
şimdi şöyle ki kesin olarak almak istediğim bir kanguru var. ve bu kangurunun yeni doğan aparatı falan da var hatta kolik bebeklerde bile çok rahat ettiren bir ürün. bacak yapısı bebekler için uygun vs vs... ben de bebeğin anneye yakın olması taraftarıyım, kokuyu alsın vs diye.. bu yüzden bu ürünü kesin olarak almak istiyorum...
diğer yandan araba baktım araştırdım.. chicco lite way ürününü beğendim. ilk sebebi ana kucağı oto koltğu vs aslında birçok masraf ve ihtiyaç da aradan çıkmış oluyor.. ama kendi yeğenimden de biliyorum, bazı bebekler araba kullanamıyor, istemiyor yani..
e bir yandan diyorum ki, dışarısı için kanguru var zaten. e arabada da hep benim kucağımda olacak.. o yüzden arabayı aceleye getirmeyim, ihtiyaç olursa da kafamda model belli zaten gidip alayım diyorum...
diğer yandan da diyorum ki yaz sıcağında kanguru bebeğe ve bana eziyet mi olur hem oto koltuğu daha mı emniyetli olur?
ne dersiniz deneyimli anneler? nasıl yaklaşmalı duruma sizce? deneyimleriniz ne doğrultuda?
Yani bildiğin delirdik hepimizGünaydın evhamlı heyecanlı meraklı sabırsız anneler :)
Kızlar son 4 gündür mide kazınmaların acayip arttı. Gün içerisinde değil ama akşam bu saatlerde başlıyo yatana kadar devam ediyo çok aç hissediyorum daha doğrusu baya açımBu son 4 günde de karnım resmen artık belirginleşti iyice tesadüf mü bilemem Sizler bu açlık krizlerini nasıl bastırıyosunuz? Sağlıklı olsun diye kaşar peyniri yiyorum, elma yiyorum ama olmuyor. Yumurta mı haşlayıp yesem bilemiyorum ki Bu arada decaviti sürekli kullanmıyorum en son 3-4 gün önce içmişimdir heraldr...
günaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?