Ben bu konuda bi makale okumuştum.İlk hissettiğin zamanlar çok bilinçsiz oluyormuş ve çok hareketli oluyormuş.Ama sonraları daha kontrollü olduğundan hareketlerde azalma olması normalmiş cnm.İyi düşün kötü şeyler düşünme ve hoşgeldinselam kızlar.... aranıza yeni katıldım bende inşallah nisan annesi olacağım. oğluşum 22+5 günlük 1 nisan tahmini doğum tarihi... sizlere bir şey sormak istiyorum bebeğinin hareketlerinde azalan varmı aranızda ben iki gündür çok az hissediyorum hatta hiç hissetmiyorum. Biraz endişelenmeye başladım.
Bende öle okudum ama işte elimde değil ister istemez bazen endişelenmeye başaldım.. çok teşekkür ederim :)Ben bu konuda bi makale okumuştum.İlk hissettiğin zamanlar çok bilinçsiz oluyormuş ve çok hareketli oluyormuş.Ama sonraları daha kontrollü olduğundan hareketlerde azalma olması normalmiş cnm.İyi düşün kötü şeyler düşünme ve hoşgeldin
endişelenme canım bende de ole oldu, sankı hareketlerı azaldı gıbı gelıoBende öle okudum ama işte elimde değil ister istemez bazen endişelenmeye başaldım.. çok teşekkür ederim :)
canım, kızım 1-2 aylıktı teyzem kanguru vermişti, ben şahsen kullanamadım felaket sırt ağrısı yaptı. gerçi sonrasında bel fıtığım olduğu ortaya çıktı ama ben bir kere kullandım, rahatsız olunca kullanamadım. ben zayıftım kızım ağırdı onun da etkisi olabilir belki bilmiyorum.ya arkadaşlar kafam çok karışmış durumda... özellikle de deneyimli annelerden bir fikir ve yardım istiyorum...
şimdi şöyle ki kesin olarak almak istediğim bir kanguru var. ve bu kangurunun yeni doğan aparatı falan da var hatta kolik bebeklerde bile çok rahat ettiren bir ürün. bacak yapısı bebekler için uygun vs vs... ben de bebeğin anneye yakın olması taraftarıyım, kokuyu alsın vs diye.. bu yüzden bu ürünü kesin olarak almak istiyorum...
diğer yandan araba baktım araştırdım.. chicco lite way ürününü beğendim. ilk sebebi ana kucağı oto koltğu vs aslında birçok masraf ve ihtiyaç da aradan çıkmış oluyor.. ama kendi yeğenimden de biliyorum, bazı bebekler araba kullanamıyor, istemiyor yani..
e bir yandan diyorum ki, dışarısı için kanguru var zaten. e arabada da hep benim kucağımda olacak.. o yüzden arabayı aceleye getirmeyim, ihtiyaç olursa da kafamda model belli zaten gidip alayım diyorum...
diğer yandan da diyorum ki yaz sıcağında kanguru bebeğe ve bana eziyet mi olur hem oto koltuğu daha mı emniyetli olur?
ne dersiniz deneyimli anneler? nasıl yaklaşmalı duruma sizce? deneyimleriniz ne doğrultuda?
Çok saolasın canım ... biraz hareket etti gibi sanki :) galiba normal böle olmasıendişelenme canım bende de ole oldu, sankı hareketlerı azaldı gıbı gelıo
Ben de geçenlerde doğurdum bi de emzirdim falan çok değişik bi duyguydugünaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..
Bende de aynı his var ama akşamları eve gidince hafif eğimli yatıp ayaklarımı uzatınca mutlaka hissediyorum işte o zaman içim rahatlıyor sana da tavsiye ederim gün içinde hareket etmekten hissetmiyor olabilirsin. Benimde ilk zamanlarda daha fazlaydı şimdi azaldı gibi hareketleri ama normalmiş bu durum :)selam kızlar.... aranıza yeni katıldım bende inşallah nisan annesi olacağım. oğluşum 22+5 günlük 1 nisan tahmini doğum tarihi... sizlere bir şey sormak istiyorum bebeğinin hareketlerinde azalan varmı aranızda ben iki gündür çok az hissediyorum hatta hiç hissetmiyorum. Biraz endişelenmeye başladım.
gunaydın canım yeni gördüm mesajını kağıthanede oturuyorum ben. nisa hastanesi nerde yakın mı acaba?istanbulun neresindesin canım ben de perinatologa yaptırdım 225 tl, nisa hastaneesinde...
Ben de geçenlerde doğurdum bi de emzirdim falan çok değişik bi duyguydu
ben de hep emzirdiğimi görüyorum o kadar huzurlu bi duyguyduki hiç uyanmayım istedim.Gerçeğini yaşamayı rabbim hepimize nasip etsin.Ben de geçenlerde doğurdum bi de emzirdim falan çok değişik bi duyguydu
ay maşallah ne mutlu.günaydın herkese
bu ara mesajlarıma pek yorum alamadım burada ama yinede heyecanımı sizlerle paylaşmak istedim ilk 23 haftaya girdik ve dün gece ilk defa bebeğimin tekmelerini hissettik oda babamız elini karnıma koydu arka arkaya pıtpıtları gönderdi ikimizde çok heyecanlandık ben uyuyamadım uzun süre rabbim dileyen herkese bu mucizeyi nasip etsin içimizde birer mucize var
Gittiğim hastane gayet temiz ve hijyenik bir ortamda çalışıyor ama konu bebeğim olunca elimde olmadan tereddütte kaldım. Ama tşk ederim yine de benimle aynı durumu yaşayıp içimi rahatlattığın için canım :)yaprak62 Tatlim rahat ol benim de doktorum istemedi. Hastane sorumsuz değilse sikinti yaşayacağını sanmam. e bunu söyleyen doktor da bunu bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?