2015 Nisan Anneleri

selam kızlar.... aranıza yeni katıldım bende inşallah nisan annesi olacağım. oğluşum 22+5 günlük 1 nisan tahmini doğum tarihi... sizlere bir şey sormak istiyorum bebeğinin hareketlerinde azalan varmı aranızda ben iki gündür çok az hissediyorum hatta hiç hissetmiyorum. Biraz endişelenmeye başladım.

Ben bu konuda bi makale okumuştum.İlk hissettiğin zamanlar çok bilinçsiz oluyormuş ve çok hareketli oluyormuş.Ama sonraları daha kontrollü olduğundan hareketlerde azalma olması normalmiş cnm.İyi düşün kötü şeyler düşünme ve hoşgeldin

Bende öle okudum ama işte elimde değil ister istemez bazen endişelenmeye başaldım.. çok teşekkür ederim :)

canım, kızım 1-2 aylıktı teyzem kanguru vermişti, ben şahsen kullanamadım felaket sırt ağrısı yaptı. gerçi sonrasında bel fıtığım olduğu ortaya çıktı ama ben bir kere kullandım, rahatsız olunca kullanamadım. ben zayıftım kızım ağırdı onun da etkisi olabilir belki bilmiyorum.

günaydın annişler ve bebişlerrr... rüyasında bebeğini gören var mı aranızda? ben bazen kabus bazen de güzel şekilde görüyorum ama kabusu bile güzel geliyor..
Ben de geçenlerde doğurdum bi de emzirdim falan çok değişik bi duyguydu

Bende de aynı his var ama akşamları eve gidince hafif eğimli yatıp ayaklarımı uzatınca mutlaka hissediyorum işte o zaman içim rahatlıyor sana da tavsiye ederim gün içinde hareket etmekten hissetmiyor olabilirsin. Benimde ilk zamanlarda daha fazlaydı şimdi azaldı gibi hareketleri ama normalmiş bu durum :)

ay maşallah ne mutlu.
ben daha ilk pıtpıtı dun hıssettım hatta burada da yazdım hemen.aksam eşime soyledıgımde bıle gozlerı doldu.
umarım allah bıran once onada bana da ellerimizin altında hissetmeyi nasip eder.

yaprak62 Tatlim rahat ol benim de doktorum istemedi. Hastane sorumsuz değilse sikinti yaşayacağını sanmam. e bunu söyleyen doktor da bunu bilir...
Gittiğim hastane gayet temiz ve hijyenik bir ortamda çalışıyor ama konu bebeğim olunca elimde olmadan tereddütte kaldım. Ama tşk ederim yine de benimle aynı durumu yaşayıp içimi rahatlattığın için canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…