2015 Nisan Anneleri

Saol canım,insallah pıt pıtlarıni duyarsiniz,Allah saglicakla bebişlerimizi kucağimiza versin.
sağol canim inşallah duyarim ya biraz daha zaman geçsin daha iyi olacak sanirim[/QUOTE]
Bebeklerimiz inşallah aynı zamanda doğacak. kalp atışını duydunuz mu peki

113 ile 770 arasında kaç gün vardı canım? kese adet gecikmenden kaç gün sonra göründü?

tamam canm haber veırırm eşim dr dikayet edıcekmıs benı yummurta yemıyrm dıye :)
canım yumurta kokusundan tiksiniyosan hani çılbır diyolar ya o sekilde yemeye calıs yogurt döküp üstüne.kokusunu bastırıyo.bencede yemelisin bende etten tiksiniyorum ama yemem gerek.su bulantılar tiksintiler biraz azalsın yeriz insallah

Bnde ayni durmdaym beta hcg hic ama hc duzenli deil hatta en son yani gecen hafta 700 du ve kesem vardi 6.5 mm di kesem. Bakalm ne olacak sonumz . Cok korkttlr bni dis gebelk vs ama allah verickse onune hc bsy gecemezm bak kesemz var dmek ki bebegmz bizmle

Evet kizlar zor olacak okul ders anlatmak bnmkiler 2. Sinif oldular ins cok zorlanmam konusunca mid3m bulanuyo ;( Allab hepimizin yardimcisi olsun tatil iyiydi

Ya evet iyi dusunelim iyi olsun. Ben pazartesi gidicem umarım gorucem keseyi artık. Bıde sımdı idrar yollarımda enfeksıyon varmıs aradı doktor antibiyotık verdı zaten pimpirikliym bi bu eksikti :)

Bende senin dedigin folik asiti kullandım hamıle kalana kadar hamıle kaldıgımda doktorum cok agır bu gerek yok dedı ve degıstırdık folik asiti

Evet kesinlikle canim bnde calismaya alismis biri olarak bos bos takilip kafami yoruyorum doktorum bi leke kanama olmadan dusuk olmaz demesine ragmen ama en iyisi pozitif olmakk hayirlisiyla kesemizi gorsek ilkk
Ya evet iyi dusunelim iyi olsun. Ben pazartesi gidicem umarım gorucem keseyi artık. Bıde sımdı idrar yollarımda enfeksıyon varmıs aradı doktor antibiyotık verdı zaten pimpirikliym bi bu eksikti :)

Bende senin dedigin folik asiti kullandım hamıle kalana kadar hamıle kaldıgımda doktorum cok agır bu gerek yok dedı ve degıstırdık folik asiti

Alıntı yapmadan yazmısım

Canım bende yuzustu uyuyorum doktor rahatsız olana dek yuzustu uyu akta sıkıntı olmaıdgını söyledı. Benım arkadasım 6 aylık hala gobegı rahatsız etmedıgınden yuzustu uyuyomus. Zaten zamanı gelınce bebegın rahat etmedıgınden senı yuzustu uyutmıcaktır :)

bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadar bu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?

Ben mustela strech marks double action kullanmaya başladım bile :) kuzenım kullandı cok memnun kaldı bende ona basladım oyuzden

Allaha sükür canm benım kese 1 hafta önce 18mm oldu bu c.tesi kalp atısı için gidicz cok şükğr her sey normal bosuna endişe ettım

evet canım öğretmenim zaten müdürlerin korkulu rüyası hamile öğretmenler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…