sor canım haber et olurmu bende yumurta seviyorum
Bunu kullanan cok az neden acaba canımyaa
sağol canim inşallah duyarim ya biraz daha zaman geçsin daha iyi olacak sanirim[/QUOTE]Saol canım,insallah pıt pıtlarıni duyarsiniz,Allah saglicakla bebişlerimizi kucağimiza versin.
113 ile 770 arasında kaç gün vardı canım? kese adet gecikmenden kaç gün sonra göründü?canım benımde adet gunumde 113 tu diger hafta 770ti dr endişelendi dış gebelik olabilir diye bide kese gözükmedi ama 4 gun sonra yıne gittim alttan kesemiz gözüktü ve suan buyumeye dewam edıy cok sukur hiç sıkma canını kesede gözükmüş inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın
canım yumurta kokusundan tiksiniyosan hani çılbır diyolar ya o sekilde yemeye calıs yogurt döküp üstüne.kokusunu bastırıyo.bencede yemelisin bende etten tiksiniyorum ama yemem gerek.su bulantılar tiksintiler biraz azalsın yeriz insallahtamam canm haber veırırm eşim dr dikayet edıcekmıs benı yummurta yemıyrm dıye :)
bende karnımın üstüne yatıyorum inşallah bi zararı yoktur
canım benımde adet gunumde 113 tu diger hafta 770ti dr endişelendi dış gebelik olabilir diye bide kese gözükmedi ama 4 gun sonra yıne gittim alttan kesemiz gözüktü ve suan buyumeye dewam edıy cok sukur hiç sıkma canını kesede gözükmüş inşallah saglıklı bi gebelık gecırırsın
Kzlar kese ile rahim kistini ayrt edeblrler dmi.bnm rahm kistmde var korkuyorum ayrt edemezlr diem ll
Bebeklerimiz inşallah aynı zamanda doğacak. kalp atışını duydunuz mu peki[/QUOTE]yok canm henüz duyamadik atislarinisağol canim inşallah duyarim ya biraz daha zaman geçsin daha iyi olacak sanirim
Bakmafi cnm ne blym bisey demedi kesen bu dedim kesemin ici siyah yani.bendede kist var doktor onada baktı ayrıca senin kistine bakmadımı kese içi boş beyaz gibi görünüyor kist ise koyu renkli karaltı.
Benim sat 10 temmuz ama adetlerim 35 günü bulur benim adetim bi de geç döllenme olunca günümü öyle hesapladim. Benim Dr kesemi ölçmedi bile
Maşallah.darisi bize inşallah
sen de mi öğretmensin canım.? Ben de bu sene okul değiştirdim adamlara bi gidicem hamile sinir olacaklar ama napoyim
Bana da ondan verdi dr. ama icerigi fazla yarım tablet alabilirsin dedi günlük olarak, ben henüz başlayamadım o ayrı...Folbiol kullanan yok muuuu 5 mg normalden biraz fazla folik asidi ama?
Ya evet iyi dusunelim iyi olsun. Ben pazartesi gidicem umarım gorucem keseyi artık. Bıde sımdı idrar yollarımda enfeksıyon varmıs aradı doktor antibiyotık verdı zaten pimpirikliym bi bu eksikti :)Evet kesinlikle canim bnde calismaya alismis biri olarak bos bos takilip kafami yoruyorum doktorum bi leke kanama olmadan dusuk olmaz demesine ragmen ama en iyisi pozitif olmakk hayirlisiyla kesemizi gorsek ilkk
birde bi sorum var kızlar siz karnınızın üzerine yatıyormusunuz,ben yüz üstü yatmayı çok seviyorum,ve öyle alışmışım yatarken sol tarafıma yatıyorum ama gece bir bakıyorum yüzüstü uyuyorum sizde durumlar nedir?
bende yüzüstü uyurum hala öyle uyuyorum.artık göbiş büyüyene kadarbu arada karın çatlamasın diye birşey kullanan yada çok etkili birşey duyan var mı aranıza?
113 ile 770 arasında kaç gün vardı canım? kese adet gecikmenden kaç gün sonra göründü?
Bnde ayni durmdaym beta hcg hic ama hc duzenli deil hatta en son yani gecen hafta 700 du ve kesem vardi 6.5 mm di kesem. Bakalm ne olacak sonumz . Cok korkttlr bni dis gebelk vs ama allah verickse onune hc bsy gecemezm bak kesemz var dmek ki bebegmz bizmle
evet canım öğretmenim zaten müdürlerin korkulu rüyası hamile öğretmenler :)Benim sat 10 temmuz ama adetlerim 35 günü bulur benim adetim bi de geç döllenme olunca günümü öyle hesapladim. Benim Dr kesemi ölçmedi bile
Maşallah.darisi bize inşallah
sen de mi öğretmensin canım.? Ben de bu sene okul değiştirdim adamlara bi gidicem hamile sinir olacaklar ama napoyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?