2015 Nisan Anneleri

canım dr.da bana 30 ağustos eylül başı gibi dedi işte olmadı işe başlama yapcam izin almak için dr.da eylül 15 gibi o tarihler 2li taraması varmış muhakkak gel dedi o günlere gelelim de bi hayırlı haberler alırız inşallah:)

Mecburi olmuş Hayırlısı olsun bakalım :)

Merhaba kızlar bebeğimi mef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Gecmis Rabbim hayirlisini bu sekilde nasip etmis demekki uzulmeyin.. İns. En hayirli zamanda saglicakla alirsiniz kucaginiza..

Kendi kendime nazar değdirdim galiba hiç belirtim yok derken...bu sabah uyandığımdan beri bulanıyorum başım dönüyo çok fenayım doktor istediği için hcg yaptırdım sabah ama resmen bacağımı sürüyerek gittim bakalım sonuç ne çıkacak iyi bir artış olmazsa düşük yapabilirmişim yine malesef çünkü ilk iki kan değerim iki kat artarken son testim de hch yüzde yetmiş arttı doktor da huylandı nasip....

CNM KÖTÜYÜ ÇAĞIRMA ARTMAMIŞ OLSAYDI MİDE BULANTIN BAŞLAMAZDI DEPERİN YÜKSELDİKÇE MİDE BULANTIN ARTACAKTIR İYİ BİR GELİŞME YANİ İİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUNNN OK

bişeycik olmaz içini ferah tut canımmm :) ne olmuş yetmiş arttıysa ilkinde yapmış katlama diğerleride hep çift çift mi artcakmış?ben duymadım öyle bişey

Meehaba arkadaslarr.. ben de araniza geldim :)) sat 17 tem.. 6 eylule de doktor randvumu aldim. Acaba cok mu gec
HOŞGELDİNNN CNMM GÖZÜN AYDINNN HİÇ GİTMEEDİN Mİ KESE İÇİN FALAN ? BENDE İLK 7 AĞUSTOSTA GİTTİM PIT PITLARIMIZA DAHA GİTMEDİK HAFTAYA ALLAHIM İZİN VERİRSE :)

Meehaba arkadaslarr.. ben de araniza geldim :)) sat 17 tem.. 6 eylule de doktor randvumu aldim. Acaba cok mu gec

Cnm bence hiç geç değil en iyisini yapmışsın şimdi 5 haftalık hamilesin ozamana 7 haftalık oluyosun enazından bebeğinin kalp atışlarını falan duyarsın :)

Canim bn de mayista kurtaj olmustum patalojiden embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldi bisey cikmiyo yani Allah korusun 2 ya da 3. Gebelik de kurtaj olursa arastiriyolarmis dr a da bagli bn sordum onlem olarak ne yapabiliriz diye hicbisey demedi veren Allah dedi sen gene dra danis tahlillere gore biseyler yapiyolar sanirim kan pihtilasmasina vs onlem olarak

aynen canım çok endişe ediyorum bebeğim iyi olsun da diyorum dayanırım artık

HOŞGELDİNNN CNMM GÖZÜN AYDINNN HİÇ GİTMEEDİN Mİ KESE İÇİN FALAN ? BENDE İLK 7 AĞUSTOSTA GİTTİM PIT PITLARIMIZA DAHA GİTMEDİK HAFTAYA ALLAHIM İZİN VERİRSE :)
Yok cnm hic gitmedim.. idrar testi yaptim adetinmden bi gun sonra..iki gun ard arda yaptim. O kadar..inss pitpitları hyrlisi ile duyarsinz. Rabbim.nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…