canım dr.da bana 30 ağustos eylül başı gibi dedi işte olmadı işe başlama yapcam izin almak için dr.da eylül 15 gibi o tarihler 2li taraması varmış muhakkak gel dedi o günlere gelelim de bi hayırlı haberler alırız inşallah:)Cnm benide eylülün başında çağırdı ama ben 6 eylüle aldım cumartesi gününe musait olduğum zamana sen benden erken gidiyosun bakalım bebişin nekadar büyümüş hayırlı haberlerini bekliyorum bu gitmemde artık 2 li testtide görüşcem 12 haftalıkken onuda yaptıralım diyorum inş. kötü cıkmaz sonuçlar cok endişeleniyorum
Biz de bugun 5+3 olduk. Cumartesi kesemizi gormeye gidecegiz. Insallah goruruz Rabbimin izniyle.
hosgeldın canm gozun aydınBiz de bugun 5+3 olduk. Cumartesi kesemizi gormeye gidecegiz. Insallah goruruz Rabbimin izniyle.
Aaaa kese gözüküyor mu şimdi gidiyorum hastaneye taksideyim baktiricam hemenhayırlı olsun canım ben testi yaptım ve hemen ultrasona gittim minicik olan keseyi gördüm.. bence ultrasondan baktır.. insan daha mutlu oluyor o küçücük şeyi görünce..
canım dr.da bana 30 ağustos eylül başı gibi dedi işte olmadı işe başlama yapcam izin almak için dr.da eylül 15 gibi o tarihler 2li taraması varmış muhakkak gel dedi o günlere gelelim de bi hayırlı haberler alırız inşallah:)
Gecmis Rabbim hayirlisini bu sekilde nasip etmis demekki uzulmeyin.. İns. En hayirli zamanda saglicakla alirsiniz kucaginiza..Merhaba kızlar bebeğimi mef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
CNM KÖTÜYÜ ÇAĞIRMA ARTMAMIŞ OLSAYDI MİDE BULANTIN BAŞLAMAZDI DEPERİN YÜKSELDİKÇE MİDE BULANTIN ARTACAKTIR İYİ BİR GELİŞME YANİ İİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUNNN OKKendi kendime nazar değdirdim galiba hiç belirtim yok derken...bu sabah uyandığımdan beri bulanıyorum başım dönüyo çok fenayım doktor istediği için hcg yaptırdım sabah ama resmen bacağımı sürüyerek gittim bakalım sonuç ne çıkacak iyi bir artış olmazsa düşük yapabilirmişim yine malesef çünkü ilk iki kan değerim iki kat artarken son testim de hch yüzde yetmiş arttı doktor da huylandı nasip....
bişeycik olmaz içini ferah tut canımmm :) ne olmuş yetmiş arttıysa ilkinde yapmış katlama diğerleride hep çift çift mi artcakmış?ben duymadım öyle bişeyKendi kendime nazar değdirdim galiba hiç belirtim yok derken...bu sabah uyandığımdan beri bulanıyorum başım dönüyo çok fenayım doktor istediği için hcg yaptırdım sabah ama resmen bacağımı sürüyerek gittim bakalım sonuç ne çıkacak iyi bir artış olmazsa düşük yapabilirmişim yine malesef çünkü ilk iki kan değerim iki kat artarken son testim de hch yüzde yetmiş arttı doktor da huylandı nasip....
HOŞGELDİNNN CNMM GÖZÜN AYDINNN HİÇ GİTMEEDİN Mİ KESE İÇİN FALAN ? BENDE İLK 7 AĞUSTOSTA GİTTİM PIT PITLARIMIZA DAHA GİTMEDİK HAFTAYA ALLAHIM İZİN VERİRSE :)Meehaba arkadaslarr.. ben de araniza geldim :)) sat 17 tem.. 6 eylule de doktor randvumu aldim. Acaba cok mu gec
Meehaba arkadaslarr.. ben de araniza geldim :)) sat 17 tem.. 6 eylule de doktor randvumu aldim. Acaba cok mu gec
canımmm hoş geldin tam 7.haftaya denk geliyor sanırım kontrolün kalp atışlarını duyarsın o zaman Allahın izniyle:)Meehaba arkadaslarr.. ben de araniza geldim :)) sat 17 tem.. 6 eylule de doktor randvumu aldim. Acaba cok mu gec
Canim bn de mayista kurtaj olmustum patalojiden embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldi bisey cikmiyo yani Allah korusun 2 ya da 3. Gebelik de kurtaj olursa arastiriyolarmis dr a da bagli bn sordum onlem olarak ne yapabiliriz diye hicbisey demedi veren Allah dedi sen gene dra danis tahlillere gore biseyler yapiyolar sanirim kan pihtilasmasina vs onlem olarakKizlar aklima takilan bisey var ben mayis ayinda kürtaj oldum bebegin kalbi durduğu icin sonuc patolojiye yollandi bisey cikmadi.simdiki gebeligimde acaba bunun birdaha tekrarlanmamasi icin önlem alinirmi ne gibi önlem alirlar daha ultrasona gitmedim cok kafama takiliyo
aynen canım çok endişe ediyorum bebeğim iyi olsun da diyorum dayanırım artıkÇok güzel bi rüya gormussun cnm hayirlara vesile olsun inşallah
gunaydin cnm ben hamileliği bilmeden 3 gün mide agrisi çektim dahiliyeye ciktim 3. Gün girmiştim doktor gebelikten şüphelendi ve ilaç yazmadi bana ve ladin doğuma sevk etti nitekim orada melegimi öğrendim çok berbat oluyor sabaha kadar evin için soğuk yerler dokturuyordu insana
oyle oluyor canm benım annelık burdan ıtıbaren başlıyor sanırım canmaynen canım çok endişe ediyorum bebeğim iyi olsun da diyorum dayanırım artık
Yok cnm hic gitmedim.. idrar testi yaptim adetinmden bi gun sonra..iki gun ard arda yaptim. O kadar..inss pitpitları hyrlisi ile duyarsinz. Rabbim.nasip etsinHOŞGELDİNNN CNMM GÖZÜN AYDINNN HİÇ GİTMEEDİN Mİ KESE İÇİN FALAN ? BENDE İLK 7 AĞUSTOSTA GİTTİM PIT PITLARIMIZA DAHA GİTMEDİK HAFTAYA ALLAHIM İZİN VERİRSE :)
Tsk ettim cnm :)Cnm bence hiç geç değil en iyisini yapmışsın şimdi 5 haftalık hamilesin ozamana 7 haftalık oluyosun enazından bebeğinin kalp atışlarını falan duyarsın :)
Amin cnm ins ya hayirlısı ile :)canımmm hoş geldin tam 7.haftaya denk geliyor sanırım kontrolün kalp atışlarını duyarsın o zaman Allahın izniyle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?