2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben de korku başladı oğlumda ilk haftalarda bulantım vardı. Boş gebeligimde yoktu ve şimdi de yok(((benim gibi olan var mı? Baş dönmem az da olsa arada oluyor ama korkuyorum

Yok cnm hic gitmedim.. idrar testi yaptim adetinmden bi gun sonra..iki gun ard arda yaptim. O kadar..inss pitpitları hyrlisi ile duyarsinz. Rabbim.nasip etsin
AMİNNN CNMMM ALLAHIM YAVRULARIMIZI BİZE BAĞIŞLASINNN :)

Kızlar ben de korku başladı oğlumda ilk haftalarda bulantım vardı. Boş gebeligimde yoktu ve şimdi de yok(((benim gibi olan var mı? Baş dönmem az da olsa arada oluyor ama korkuyorum
CNMM HER GEBELİK AYNI OLACAK DİYE BİŞEY YOK BİRİNDE YATAKTAN KALKAMAZKEN DİĞERİNDE HİÇ BELİRTİSİZ GEÇİREN VARRR AT KAFANDAN BUNLARI OK

Bi şey sormam bi de internette söyle bi hesap vardı sizde tuttu mu acaba? Kese boyutuna 30 ekleyip 7 ye bölünce gebelik haftası çıkıyor artan sayı da gün oluyor.yani söyle kesesi 6 mm olan biri 30+6 ÷ 7 =5 hafta 1 günlük

Inşallah olumsuz bir şey yoktur canım inşallah sağlıklı gebeliktir. Haklısın hamilelikler farklı geçebiliyor aslında ama hayırlısı inşallah
CNMM HER GEBELİK AYNI OLACAK DİYE BİŞEY YOK BİRİNDE YATAKTAN KALKAMAZKEN DİĞERİNDE HİÇ BELİRTİSİZ GEÇİREN VARRR AT KAFANDAN BUNLARI OK

CNMM HESAP DOĞRU GİBİ GELDİ BEN KESEYİ GÖRMEYE GİTTİĞİMDE 5+2 YDİK. VE 7,7 ÇIKMIŞTI KESE DEDİĞİN HESABA GÖRE 5+3 GÜNLÜK ÇIKIYO :)

Kizlar sanrm boş gebelik yaşıyorum... kesem büyümms ve 5.haftam bu dua edn bana düzene girsin . Delirmek üzereyim

Kizlar 2de dr a gitcem 6 hafta olduk bugun kalp atisi duyulmasa bile bebis vardir goruruz dimi kalp atisi icin erken sanirim

KIZLARRRR BİRDE BURDAKİ HAMİLELİK TAKVİMİ ÖNDE GİDİYO FARKETTİNİZMİ BNM HESABIMA GÖRE BEN BUGÜN 7+2 YİM AMA BURDA 8. HAFTAYI GÖSTERİYO

güneş kremi kullanıyormusunuz? hamilelik maskesi olabılıyormus ciltte lekeler ben zaten kullanıyordum ama hamileler için olana geçtim yaz kış kullanmamız gerek
ben kullanıyorum canım
hamilelik lekelerı 4. aydan sonra baslıyormus
siz sanslısınız 4. ayınız sonbahara denk gelıyor
normalde de kullanıyorum yoksa çillerim çıkıyor

ılgıncmıs cnm benım 3 mm dı kesesı gordugumuzde bu hesaba gore bebısım 30+3÷7 =4+7 günlük yanı tam 5 haftalık oluyor ama doktorum adetıme gore hesapladığına gore 5+6 günlük oluyor cnm

Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık

nasıl yani yaa canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende senin gibi kürtaj olucam galiba geçen hafta bebeğide embriyoyuda kalp atışınıda duymadık dr bu hafta perşembeye kadar bekleyelim demişti ama ben haftaya gidicem çarşamba günü çünkü cumartesi günü doğum günüm bu kötü olayı kaldıramıycam diye biraz daha bekleyim dedim eğer görülmezse bende kürtaj olucam çok korkuyorum ve çok üzgünüm

Kizlar sanrm boş gebelik yaşıyorum... kesem büyümms ve 5.haftam bu dua edn bana düzene girsin . Delirmek üzereyim
Canım dur hemen sakin acele karar verme en az 15 gün bekle ve farklı drlara git.bos gebelikte 8.haftayi beklemeden tanı koyamazlar
ılgıncmıs cnm benım 3 mm dı kesesı gordugumuzde bu hesaba gore bebısım 30+3÷7 =4+7 günlük yanı tam 5 haftalık oluyor ama doktorum adetıme gore hesapladığına gore 5+6 günlük oluyor cnm
adete göre hesapladim da ben de daha büyük çıkıyorum ama benim geç döllenme olduğu için doğru olmuyor. Ama bu hesap doğru gibi geldi. Bir kadın doğumcu nun sayfasında gördüm hesabı

Ben de boş gebelikten kürtaj oldum ama acele etmedim bikaç Dr a teyit ettirdim emin oldum ve 8.haftayi bekledim çünkü geç döllenme de böyle olabiliyor

bos gebelıkte kesemı kucuk oluyor kızlar benımde ıcıme kurt dusurdunuz

canım sanırım ben yaşıyorum boş gebeliği ben keseyi gördüm ama geç gördüm 3 mm idi sonraki hafta yani geçen hafta bugün gittim kalp atışı için ne bebek ne yolk kesesi ne kalp atışı vardı ama kese 9,5mm oldu ve bhcg 10,210 du dr bir hafta daha bekleyelim dedi ve bugün oluyor gel eğer göremezsek kürtaj dedi kese büyüyor bebiş yok içinde benim bu haftasonu doğum günüm olduğu için haftaya çarşambaya gidicem ve yoksa kürtaj boş gebelikte kesede büyüyor yani benim büyüdü ve hala mide bulantım bel ağrım uyku var belirtilerde devam ediyormuş ancak ultrasonla anlaşılıyor malesef boş gebelik

Ge
Gene de bu tanı için Dr çok erken davranış 1 cm den sonra yolk saç görünür ne bu acele. Belki de inşallah her şey yolunda ama Dr yok yere moralini bozuyor

aynen benımde bu hesaba gore tam 5+0 ama adete gore hesaplayınca 5+6 günlük oluyor
anladım canm ben ılk keseyı gorduk daha ıcınde bebek gorunmedı canm. ınsallah bebısın sağlıklı bı sekılde karnındadır cnm sımdıdende doğum gunun kutlu olsun yavrunuda rabbım sana bagıslasın ıns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…