Beklicm bnde suan daha 5+2gunlk dr.lara guvenemiyorm beklicmBen de boş gebelikten kürtaj oldum ama acele etmedim bikaç Dr a teyit ettirdim emin oldum ve 8.haftayi bekledim çünkü geç döllenme de böyle olabiliyor
Kızlar ben de korku başladı oğlumda ilk haftalarda bulantım vardı. Boş gebeligimde yoktu ve şimdi de yok(((benim gibi olan var mı? Baş dönmem az da olsa arada oluyor ama korkuyorum
Kizlar sanrm boş gebelik yaşıyorum... kesem büyümms ve 5.haftam bu dua edn bana düzene girsin . Delirmek üzereyim
Canım maltepede bir doktor adı bülent kars internetten araştır okuyacakların seni zaten ikna edecektir bir çok yakın arkadaşımın doktoru da o randevu almak çok zor her yerden gelen var ama şansını dene
aynen benımde bu hesaba gore tam 5+0 ama adete gore hesaplayınca 5+6 günlük oluyor
anladım canm ben ılk keseyı gorduk daha ıcınde bebek gorunmedı canm. ınsallah bebısın sağlıklı bı sekılde karnındadır cnm sımdıdende doğum gunun kutlu olsun yavrunuda rabbım sana bagıslasın ıns
ılgıncmıs cnm benım 3 mm dı kesesı gordugumuzde bu hesaba gore bebısım 30+3÷7 =4+7 günlük yanı tam 5 haftalık oluyor ama doktorum adetıme gore hesapladığına gore 5+6 günlük oluyor cnm
esımle dun bebısın doğum tarıhını konustukta ben 17 sı dıye ınat ettım o 15 dıye :)) o zaman onun doğruluk payı yüksek o yumurtalamanın olduğu güne 266 gun eklenerek hesaplanıyor dıye ınat ettı bende doktorlar adete gore hesaplıyor dıye ınat ettım :))doktorlar fazladan hesaplıyor arkadaşlar adet atıyorum ayın 15nde hamilede kalsan 1 aydan hesaplıyorlar
Ge
Gene de bu tanı için Dr çok erken davranış 1 cm den sonra yolk saç görünür ne bu acele. Belki de inşallah her şey yolunda ama Dr yok yere moralini bozuyor
Beklicm bnde suan daha 5+2gunlk dr.lara guvenemiyorm beklicm
Kızlar ben yemin ederim 3 ayrı özel ve 1 devletten kesinlestirdim durumu. Kese büyümesi tamamen durmustu ve 8 haftayı gecmistik ayrıca kese deforme olmaya başlamıştı. Bu kadar belirti üstüne boş gebelik olduğundan emin olup kürtaj oldum. Daha bu haftada bu kadar üzülüp acele etmeyin sakin. Ne olur biraz bekleyip başka doktora da gidin. Cihazda cihaza bile ölçümler farkediyor. Bol dua edin Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.ama salmayın hemen kendinizicanım benimde boş gebelik muhtemelen ama mide bulantım var hala sabah kalkar kalkmaz dün bütün öğlen ve akşam mafoldum mide bulantısından kusmadım ama sürekli dönüyor midem boş gebeliktede aynısı oluyormuş her belirti aynı bende ama bakalım haftaya çarşamba görünmezse kürtaj inşallah değildir
Kızlar ben yemin ederim 3 ayrı özel ve 1 devletten kesinlestirdim durumu. Kese büyümesi tamamen durmustu ve 8 haftayı gecmistik ayrıca kese deforme olmaya başlamıştı. Bu kadar belirti üstüne boş gebelik olduğundan emin olup kürtaj oldum. Daha bu haftada bu kadar üzülüp acele etmeyin sakin. Ne olur biraz bekleyip başka doktora da gidin. Cihazda cihaza bile ölçümler farkediyor. Bol dua edin Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.ama salmayın hemen kendinizi
Canım lütfen sabırlı ol. Daha erken bence de. Moralini hic bozma. Ama kendine pozitif enerjili bir doktor edin. Bu yediggin ictiginden daha önemli hamilelik boyunca.bende en az iki doktora göstericem haftaya çarşamba eğer yoksa zaten mecbur rabbimden gelen herşeye eyvallah allahın dediği olur biz ne yapsak boş rabbime sığındım o ne istiyorsa boynum kıldan ince inşallah herşey yolundadır dua etmekten başka yapacak bişeyim kalmadı
ben 12 eylulde ikili teste gidiyorum.11.hafta içindeCnm benide eylülün başında çağırdı ama ben 6 eylüle aldım cumartesi gününe musait olduğum zamana sen benden erken gidiyosun bakalım bebişin nekadar büyümüş hayırlı haberlerini bekliyorum bu gitmemde artık 2 li testtide görüşcem 12 haftalıkken onuda yaptıralım diyorum inş. kötü cıkmaz sonuçlar cok endişeleniyorum
KIZLARRRR BİRDE BURDAKİ HAMİLELİK TAKVİMİ ÖNDE GİDİYO FARKETTİNİZMİ BNM HESABIMA GÖRE BEN BUGÜN 7+2 YİM AMA BURDA 8. HAFTAYI GÖSTERİYO
Cnm bnmmmm ins beklicz bakalm haftaya kntrle gdicem. Kesinlesir . Beklicz ins olmaz kotu bsyler ama goruns olrak büyümüş kesem ay inşallah ya dua edlm brbrmizeKızlar ben yemin ederim 3 ayrı özel ve 1 devletten kesinlestirdim durumu. Kese büyümesi tamamen durmustu ve 8 haftayı gecmistik ayrıca kese deforme olmaya başlamıştı. Bu kadar belirti üstüne boş gebelik olduğundan emin olup kürtaj oldum. Daha bu haftada bu kadar üzülüp acele etmeyin sakin. Ne olur biraz bekleyip başka doktora da gidin. Cihazda cihaza bile ölçümler farkediyor. Bol dua edin Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.ama salmayın hemen kendinizi
canım çunku senin döllenen yumurtan adet gününde folikül olarak oluşmaya başlar, günden güne gelişir sonra döllenir böylelikle bebeğin oluşumu adet günü o foliküllerin oluşmasıyla başlar o yüzden adet gününden hesaplanıyorŞu hesaplamada anlamdıgım sey su.. evet benim.son adet tarihim 17 tem ama neden ona gore hesaplaniyo?
ben 12 eylulde ikili teste gidiyorum.11.hafta içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?