2015 Nisan Anneleri

Kızlar ben de korku başladı oğlumda ilk haftalarda bulantım vardı. Boş gebeligimde yoktu ve şimdi de yok(((benim gibi olan var mı? Baş dönmem az da olsa arada oluyor ama korkuyorum

canım benimde boş gebelik muhtemelen ama mide bulantım var hala sabah kalkar kalkmaz dün bütün öğlen ve akşam mafoldum mide bulantısından kusmadım ama sürekli dönüyor midem boş gebeliktede aynısı oluyormuş her belirti aynı bende ama bakalım haftaya çarşamba görünmezse kürtaj inşallah değildir

Kizlar sanrm boş gebelik yaşıyorum... kesem büyümms ve 5.haftam bu dua edn bana düzene girsin . Delirmek üzereyim

büyümemişmi kaç mm di kaç mm kaldı benim 3 mm 9,5 mm çıktı ama boş gebelikten şüpheleniyoruz bende senin gibiyim delirmeye 5 kaldı birde benim tüp bebek düşün boş gebelik nasıl oluyorsa onu hiç anlamadım

Canım maltepede bir doktor adı bülent kars internetten araştır okuyacakların seni zaten ikna edecektir bir çok yakın arkadaşımın doktoru da o randevu almak çok zor her yerden gelen var ama şansını dene

Tesekkur ederim benım 15 gundur kanamam var adet sanıordum dun test yaptrdm beta 236 cıktı ama kanamam var nısanda da kimyasal gebelik geçirmiştim inş bu da kendiliğinden düşüyordur dış gebelik diye çok korkuyorum.dedıgın doktordan randevu almaya çalışacagım sagol tekrar

amin canım çok sağolasın

ılgıncmıs cnm benım 3 mm dı kesesı gordugumuzde bu hesaba gore bebısım 30+3÷7 =4+7 günlük yanı tam 5 haftalık oluyor ama doktorum adetıme gore hesapladığına gore 5+6 günlük oluyor cnm

doktorlar fazladan hesaplıyor arkadaşlar adet atıyorum ayın 15nde hamilede kalsan 1 aydan hesaplıyorlar

doktorlar fazladan hesaplıyor arkadaşlar adet atıyorum ayın 15nde hamilede kalsan 1 aydan hesaplıyorlar
esımle dun bebısın doğum tarıhını konustukta ben 17 sı dıye ınat ettım o 15 dıye :)) o zaman onun doğruluk payı yüksek o yumurtalamanın olduğu güne 266 gun eklenerek hesaplanıyor dıye ınat ettı bende doktorlar adete gore hesaplıyor dıye ınat ettım :))

bende bir 2014 nisan annesi annesi olarak bu duygunun ne kadar güzel birşey olduğunu size tarif edemem rabbim inşallah sizlerinde sağsalim hayırlısı ile kucağınıza almanızı nasip eder inşallah. Tarifi imkansız bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah tapiğiniz hayırlı olsun şimdiden hayırlı doğumlar kızlar.
Şunu da unutmadan belirteyim ben hamileliğim boyunca hep havuç yedim ve hiç suyum azalmadı.Meğer havuç yemek amniyon suyunun çoğalmasını sağlarmış ki ben bilmeden yemiştim ve hiç suyum azalmamıştı

Birinci trimesterde (gebeliğin ilk üç aylık döneminde) gebelik hem vajinal hem de abdominal (karından yapılan) ultrasonografi ile incelenebilir. Öncelikle vurgulanması gereken, vajinal ultrasonografi incelemesinin gebeliğin bu döneminde karından yapılan ultrasonografiye göre daha fazla detay gösterebilmesi ve abdominal ultrasonografide gözlenebilen yapıları yaklaşık bir hafta daha erken gösterebilmesidir. Bu nedenle doktorunuzun vajinal ultrasonografi önerisini kabul etmeniz önemlidir. benım hep karından bakıldı kızlar bu bılgıyı okumakta fayda var sanırım

Ge

Gene de bu tanı için Dr çok erken davranış 1 cm den sonra yolk saç görünür ne bu acele. Belki de inşallah her şey yolunda ama Dr yok yere moralini bozuyor

belkide öyle 1 cm olmamıştı daha dr çok ketum malesef duygu yönleri çok düşük hemen sonuç bağlanıyor inşallah benimledir bebişim eşimde diyor o nazlı bebek olucak sonradan ceeeeee dicek ben burdayım dicek deyip duruyor onu görünce dahada çok üzülüyorum elimde değil

Beklicm bnde suan daha 5+2gunlk dr.lara guvenemiyorm beklicm

Kızlar ben yemin ederim 3 ayrı özel ve 1 devletten kesinlestirdim durumu. Kese büyümesi tamamen durmustu ve 8 haftayı gecmistik ayrıca kese deforme olmaya başlamıştı. Bu kadar belirti üstüne boş gebelik olduğundan emin olup kürtaj oldum. Daha bu haftada bu kadar üzülüp acele etmeyin sakin. Ne olur biraz bekleyip başka doktora da gidin. Cihazda cihaza bile ölçümler farkediyor. Bol dua edin Rabbim hayırlısını versin inşallah. Sizi öyle iyi anlıyorum ki.ama salmayın hemen kendinizi

bende en az iki doktora göstericem haftaya çarşamba eğer yoksa zaten mecbur rabbimden gelen herşeye eyvallah allahın dediği olur biz ne yapsak boş rabbime sığındım o ne istiyorsa boynum kıldan ince inşallah herşey yolundadır dua etmekten başka yapacak bişeyim kalmadı

Canım lütfen sabırlı ol. Daha erken bence de. Moralini hic bozma. Ama kendine pozitif enerjili bir doktor edin. Bu yediggin ictiginden daha önemli hamilelik boyunca.
Senin yerinde olsam. Hemen başka bir doktora gider alttan kontrol ettirirdim. Hem için rahatlar...

ben 12 eylulde ikili teste gidiyorum.11.hafta içinde

KIZLARRR ASLINDA ÇOK ARAŞTIRMAKTA İYİ DEĞİL BENCE ÇOK ÜSTÜNE DÜŞÜYORUM VE BEYNİMİZİ ÇOK YORUYORUZ KENDİ KENDİMİZİN PSİKOLOJİSİNİ BOZUYORUMM HEP KÖTÜ DÜŞÜNÜYORUZ FARKINDAMISINIZZZ?

Cnm bnmmmm ins beklicz bakalm haftaya kntrle gdicem. Kesinlesir . Beklicz ins olmaz kotu bsyler ama goruns olrak büyümüş kesem ay inşallah ya dua edlm brbrmize

Şu hesaplamada anlamdıgım sey su.. evet benim.son adet tarihim 17 tem ama neden ona gore hesaplaniyo?
canım çunku senin döllenen yumurtan adet gününde folikül olarak oluşmaya başlar, günden güne gelişir sonra döllenir böylelikle bebeğin oluşumu adet günü o foliküllerin oluşmasıyla başlar o yüzden adet gününden hesaplanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…