2015 Nisan Anneleri

İyi tatiller cnm dikkat et bebişine :) Hayırlı haberlerle gel bize :)

Reactions: nix
İyi tatiller inşallah döndüğünde hepimizin bebişi daha da büyümüş olur :)

Reactions: nix
L

Allah tüm müslüman lara annligi nasip eylesn inşallah. Hc skma canini moral hep yukarida ve bebegnle konuş hep. Sni iyi yapick bu
Amin cnm.cook teşekkür.ederiml isteyen herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın insallah.cok şükür ağrılarım azaldı. Bebeğim kendini bazen ckk hissettiriyor. Cok konuşuyoruz onunla:) nedense hep oglusum diyoruz:)

güneş kremi kullanıyormusunuz? hamilelik maskesi olabılıyormus ciltte lekeler ben zaten kullanıyordum ama hamileler için olana geçtim yaz kış kullanmamız gerek

kızlar bugun bır ruya gordum. dogum sancılarım baslıyodu, annem bbebeklerımın dogumunu yaptırıyodu, bebneklerımı dıyorum cunku ruyamda ıkız kız bebegım oluyordu. ardından anem bebeklerı kundaklayıp yann yana yatırıyordu. ben baslarına gıdıyorum, yemyesıl koccaman gozlerı vardı cok guzel gorunuyorlardı. anneme dıyorum bunlar benımmı oyuncak gıbıler falan .. anem gulumsuyordu. ole ıste kızlar. 9 ay boyunca kım bılır ne ruyalar gorcez

Belirti olması mi güzel.olmaması mi.anlamadım gitti:) benim cok az belirtjm var goguslerim koltuk altına dogru agriyor. Hafif akıntı dün sadece.ağır bel.ağrısı yaşadım. Ve egilip kalkarken bariz sağda birşeyin varligini.hissettim.acisada bebeğim varlığını hissettirdi sevindim bir yandan da:) tabi yoktan yere gözlerim bulutlaniyor hemen:) :) minnoslar küçük marifetleri büyük

Günaydın Hanımlar,
5 haftalık hamileyim. ve saçlarım dökülmeye başladı.bir aydır saçlarım dökülüyor. Hamileliğinde bu problemi yaşayan varmı? varsa sonradan geçiyor mu. internette arştırma yaptım biraz tsh değeri düşük olunca saç dökülmesi olabiliyormuş.
Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum

benım de
beni de saclarım cok dokuluyor, ama ne yapacdagımı ben de bılmıyorum. yağ surmek falan anlamlı gelmıyo. içten cozum bulmak lazım. dısardan bolgesel uygulamalar cok anlamlı degıl bence

merhaba! ben de 7 haftalık hamileyim. herşey daha çok yeni. hafif bulantılarım oluyor. onun dışında rahatım şimdilik.

beni de saclarım cok dokuluyor, ama ne yapacdagımı ben de bılmıyorum. yağ surmek falan anlamlı gelmıyo. içten cozum bulmak lazım. dısardan bolgesel uygulamalar cok anlamlı degıl bence

ya aslında dışardan uygulamalar yapılabilir fakat gebe olduğumuz için belki sakıncalıdır diye düşünüyorum. Cuma günü doktora gideceğim sorcam nedenini ve ne yapabilirimi ona göre burdan paylaşırım

Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin aynı durumu yaşamış biri olarak seni anlıyorum Allahım en kısa sürede kucağını doldursun dualarım seninle

Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşaallah

kızlar çok fenayım.mide bulantısı beni mahvediyor.elimi kolumu kaldıracak halim yok ama işe gelmek zorundayım ayrıca eve gidince de benden medet bekleyen 3 yaşında bi kızım var ( çok çaresiz hissediyorum kendimi hasta gibiyim sürekli

ben 20.haftamda bebeklerimi kaybettiğimde benzer duyguları yaşadım tek ilacı zaman ve senin yaptığın gibi tevekkül...Rabbime şükürler olsun ki çok inançlı bir insansın ve böyle yüce gönüllü şeyler yazmışsın Rabbim mükafatını en güzel şekilde verecek öyle kalpten inanıyorum ki bir kaç gündür dualarımda tanımasamda adını geçiriyordum şimdi yeniden gebe olman için dua edeceğim kendine çok dikkat et canım benim..

günaydın anneler dün gece saatlerce mide ağrısı yaşadım çok fena ama nane limon şekerli su içtim ama olmadı kusmaya zorladım kendimi biraz onun üzerine biraz azaldı ama hafiften devam ediyor sabah ettik yani varmı böyle mide ağrısı yaşayanlar çok korktum gece niye bu kadar ağrıyor diye hep en kötüsü geliyor aklımıza ne yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…