kızlar ben yarından sonra 3 hafta kadar yokum ızınde olucam tatıle gıdıcem. telefonda kk acılmadıgı ıcın gıremem benı merak edersınız belki :) dondugumde hıc kotu bısey duymam bende guzel haberlerle gelırım ınsallah.
İyi tatiller inşallah döndüğünde hepimizin bebişi daha da büyümüş olur :)kızlar ben yarından sonra 3 hafta kadar yokum ızınde olucam tatıle gıdıcem. telefonda kk acılmadıgı ıcın gıremem benı merak edersınız belki :) dondugumde hıc kotu bısey duymam bende guzel haberlerle gelırım ınsallah.
Amin cnm.cook teşekkür.ederiml isteyen herkes sağlıkla yavrusunu kucağına alsın insallah.cok şükür ağrılarım azaldı. Bebeğim kendini bazen ckk hissettiriyor. Cok konuşuyoruz onunla:) nedense hep oglusum diyoruz:)L
Allah tüm müslüman lara annligi nasip eylesn inşallah. Hc skma canini moral hep yukarida ve bebegnle konuş hep. Sni iyi yapick bu
beni de saclarım cok dokuluyor, ama ne yapacdagımı ben de bılmıyorum. yağ surmek falan anlamlı gelmıyo. içten cozum bulmak lazım. dısardan bolgesel uygulamalar cok anlamlı degıl benceGünaydın Hanımlar,
5 haftalık hamileyim. ve saçlarım dökülmeye başladı.bir aydır saçlarım dökülüyor. Hamileliğinde bu problemi yaşayan varmı? varsa sonradan geçiyor mu. internette arştırma yaptım biraz tsh değeri düşük olunca saç dökülmesi olabiliyormuş.
Bilgi sahibi arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
beni de saclarım cok dokuluyor, ama ne yapacdagımı ben de bılmıyorum. yağ surmek falan anlamlı gelmıyo. içten cozum bulmak lazım. dısardan bolgesel uygulamalar cok anlamlı degıl bence
canım benim çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin aynı durumu yaşamış biri olarak seni anlıyorum Allahım en kısa sürede kucağını doldursun dualarım seninleMerhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
hayırlı olsun canımmm :)hoş geldin :)merhaba! ben de 7 haftalık hamileyim. herşey daha çok yeni. hafif bulantılarım oluyor. onun dışında rahatım şimdilik.
çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşaallahMerhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
ben 20.haftamda bebeklerimi kaybettiğimde benzer duyguları yaşadım tek ilacı zaman ve senin yaptığın gibi tevekkül...Rabbime şükürler olsun ki çok inançlı bir insansın ve böyle yüce gönüllü şeyler yazmışsın Rabbim mükafatını en güzel şekilde verecek öyle kalpten inanıyorum ki bir kaç gündür dualarımda tanımasamda adını geçiriyordum şimdi yeniden gebe olman için dua edeceğim kendine çok dikkat et canım benim..Çok sağol canm hayır artık üzülmüyorum Rabbim böyle istediyse vardır bir bildiği,inş bir daha yaşamayız bu acıları.ben kendimden çok eşime üzüldüm.o kadar heveslendi ki bu sefer ,düşük tehlikem var diye her sabah kahvaltımı vermeden işe gitmedi,öğlenleri iş yeri uzak olduğu halde her gün izin alıp eve bana yemek vermeye geldi,daha bir aydır yataktan kalkmadım desem yeridir evi temizliği hep eşim yaptı.ben en çok ona üzüldüm,o kadar uğraştı ona bir bebek veremediğim için gerçekten çok üzüldüm ve özellikle onun için çok istemiştim,neyse hayırlısı buymuş demekki.bu ikinci kürtajın oldu,bebeği zaten incelemeye yolladık bakalımsonuç ne çıkacak.diğer gebeliğimde aynen bu zamanlarda kalbi durmuştu.bir dahaki hamileliğimde doktor kontrolünde gebe kalacağım inş .inş siz hep mutlu olun alın bebelerinizi kucağınıza gerçekten çok yüce bir duygu bu
günaydınnnnn:) güzel haberlerle gel inşallah:)Günaydınlar herkese
Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok
canım kontrol ne zaman dedi dr. genelde benden bir iki gün önce oluyor senin kontrol beni 30 ağustosta cağırdı ama şehir dışına çıkacağım için 26 sına çektik canım bi bakalım dedi sizde durumlar ne?Saol cnmsizede öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?