- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Allah sabır versin canım, hep hayırlısını düşün. Inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun.Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
canım kontrol ne zaman dedi dr. genelde benden bir iki gün önce oluyor senin kontrol beni 30 ağustosta cağırdı ama şehir dışına çıkacağım için 26 sına çektik canım bi bakalım dedi sizde durumlar ne?
Günaydınlar herkese
Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok
Bu arada kanda 4+3te hcg 942 çıktı sizin nasıl
günaydın kızlaar anca uyanabildim :) bende yarın ilk kez gidicem doktora inşallah herşey yolundadır çok korkuyorumbide kalp atışıne zaman duyulduğunu hala anlayamadım duyanlar ne zaman duydu acaba
Bu arada kanda 4+3te hcg 942 çıktı sizin nasıl
EVET ONJLAR SENİ BEKLİYECEKLER BU KONULARI İYİCE ARASTIR EMİNİM YÜZÜN GÜLECEK ZATEN ASIL MUTLULUK KEYF ÖBÜR DÜNYADA CENNETTEYMİŞ BU DÜNYA NEKİ GEÇİÇİ MİSAFİRLİKEvet biliyorum bekleyecekler birgün biryerde buluşacağız nasıl olsa .o nedenle asla isyan etmiyorum evet şuan belki burda değiller ama aslında varlar biryerlerden görüyorlar o çocuk halleriyle belkide:)
EVET BENİMDE BEL AĞRISI İLE BAŞLAMISTI KASIK AGRILARIDA COPK VURUP GİDİYOR KESEYİ GÖRDÜNMÜ BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN GÖRMÜŞTÜ SUAN 7 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜM ADET GÜNÜN İLK BAŞLAGICINDAN İTİBAREN KIRK HAFTAYMIŞ SANIRIM SENİN HESABINDA BÖYLEMİ 5 GÜN ÖNCE BEBEK GÖRÜNDÜ BENİM Bİ SANTİM KALP ATIŞLARI BAŞLAMIS AMA DİNLETMEDİ ULTRASYONDA ATTIĞI GÖRÜNÜYOR DEDİ Bİ AY SONRA GEL DEDİ ŞİMDİ NASIL GECCEK ONCA ZAMAN BİLMİYORUMsende sabırsızsın demek nsıl geçecek bu 9 ay bakalım benimki daha 4,5 haftalıkmış bayağı da ağrım var çk zormuş annelik gerçekten..
Cnm biz 7+0 da duydukHerşey yolundadır merak etme bende korkarak gittim kafamda bir sürü senaryo oluşturmuştum ama benimle bi kalp daha atıyormuş boşuna kuruntu yapmışım :)
kızlar bugun bır ruya gordum. dogum sancılarım baslıyodu, annem bbebeklerımın dogumunu yaptırıyodu, bebneklerımı dıyorum cunku ruyamda ıkız kız bebegım oluyordu. ardından anem bebeklerı kundaklayıp yann yana yatırıyordu. ben baslarına gıdıyorum, yemyesıl koccaman gozlerı vardı cok guzel gorunuyorlardı. anneme dıyorum bunlar benımmı oyuncak gıbıler falan .. anem gulumsuyordu. ole ıste kızlar. 9 ay boyunca kım bılır ne ruyalar gorcez
saol canım rahattın biraz biraz:) benim 5+5 daha var sanırımama olsun herşey yolunda olsun da bekleriz :)
Valla cnm ben baya sabrettim merak içinde keseye falan gitmedim ilk gidişim de 7+0 dık herşeyini gördük ve duyduk şükürler olsun
hadi hayirlisi olsun canm benmbende bugün akşam teest yaptım çift çizgiyi gördüm yarın kan testi inşallah orda da pozitif i alırımher konuya yazıyorum yaa o kadar heyecanlıyım ki kızlar çok kafam karışık napıcam diye bi yandan da mutluluk of of sabaha kadar nasıl bekliycem ben
gunaydin cnm hayirlisi haberlerle gel insallahGünaydınlar herkese
Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok
maşallah melegine annesi gozunuz aydinaaa şükürler olsun 9. haftaya girmişiz
Çok güzel bi rüya gormussun cnm hayirlara vesile olsun inşallahkızlar bugun bır ruya gordum. dogum sancılarım baslıyodu, annem bbebeklerımın dogumunu yaptırıyodu, bebneklerımı dıyorum cunku ruyamda ıkız kız bebegım oluyordu. ardından anem bebeklerı kundaklayıp yann yana yatırıyordu. ben baslarına gıdıyorum, yemyesıl koccaman gozlerı vardı cok guzel gorunuyorlardı. anneme dıyorum bunlar benımmı oyuncak gıbıler falan .. anem gulumsuyordu. ole ıste kızlar. 9 ay boyunca kım bılır ne ruyalar gorcez
gunaydin cnm ben hamileliği bilmeden 3 gün mide agrisi çektim dahiliyeye ciktim 3. Gün girmiştim doktor gebelikten şüphelendi ve ilaç yazmadi bana ve ladin doğuma sevk etti nitekim orada melegimi öğrendim çok berbat oluyor sabaha kadar evin için soğuk yerler dokturuyordu insanagünaydın anneler dün gece saatlerce mide ağrısı yaşadım çok fena ama nane limon şekerli su içtim ama olmadı kusmaya zorladım kendimi biraz onun üzerine biraz azaldı ama hafiften devam ediyor sabah ettik yani varmı böyle mide ağrısı yaşayanlar çok korktum gece niye bu kadar ağrıyor diye hep en kötüsü geliyor aklımıza ne yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?