2015 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kucağınıza.beni listeden silebilirsiniz artık
Allah sabır versin canım, hep hayırlısını düşün. Inşallah tez zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olursun.

Cnm benide eylülün başında çağırdı ama ben 6 eylüle aldım cumartesi gününe musait olduğum zamana sen benden erken gidiyosun bakalım bebişin nekadar büyümüş hayırlı haberlerini bekliyorum bu gitmemde artık 2 li testtide görüşcem 12 haftalıkken onuda yaptıralım diyorum inş. kötü cıkmaz sonuçlar cok endişeleniyorum

[QUil08, post: 36575986, member: 610260"]Sende pazartesi gitceksin ne guzeeel bnde pazartesiyi iple cekiyoruuum hatta bazen inanamiyorum bu arada bnmde yumurtaliklarimda enfeksiyon vardi merak etme kontrolle atlatirsin[/QUOTE]

Yaz boyu aylar nasıl geçti gitti anlamadım bile ama bi türlü pazartesi olmuyo ya heyecanla bekliyorum bendeee [/QUOTE]
Al bendende okadar canimmm yaaaa durup durup tarihe bakiyorum sanki her baskista gecicekmis gbi

Dilara arkadaşım çok yakin zamanda bende yasadim ve suan tekrar gebeyim.Allahim sanada verecektir hic üzülme sabret canim dua edelim inşallah hepbirlikte.

günaydın kızlaar anca uyanabildim :) bende yarın ilk kez gidicem doktora inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum bide kalp atışıne zaman duyulduğunu hala anlayamadım duyanlar ne zaman duydu acaba

Merhaba kızlar bende 2015 nisan annesi olarak aranızdayım.İnş sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza.birde 11 aylık cadı bi kızım var.

Kizlar aklima takilan bisey var ben mayis ayinda kürtaj oldum bebegin kalbi durduğu icin sonuc patolojiye yollandi bisey cikmadi.simdiki gebeligimde acaba bunun birdaha tekrarlanmamasi icin önlem alinirmi ne gibi önlem alirlar daha ultrasona gitmedim cok kafama takiliyo

günaydın kızlaar anca uyanabildim :) bende yarın ilk kez gidicem doktora inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum bide kalp atışıne zaman duyulduğunu hala anlayamadım duyanlar ne zaman duydu acaba

Cnm biz 7+0 da duyduk Herşey yolundadır merak etme bende korkarak gittim kafamda bir sürü senaryo oluşturmuştum ama benimle bi kalp daha atıyormuş boşuna kuruntu yapmışım :)

Evet biliyorum bekleyecekler birgün biryerde buluşacağız nasıl olsa .o nedenle asla isyan etmiyorum evet şuan belki burda değiller ama aslında varlar biryerlerden görüyorlar o çocuk halleriyle belkide:)
EVET ONJLAR SENİ BEKLİYECEKLER BU KONULARI İYİCE ARASTIR EMİNİM YÜZÜN GÜLECEK ZATEN ASIL MUTLULUK KEYF ÖBÜR DÜNYADA CENNETTEYMİŞ BU DÜNYA NEKİ GEÇİÇİ MİSAFİRLİK

sende sabırsızsın demek nsıl geçecek bu 9 ay bakalım benimki daha 4,5 haftalıkmış bayağı da ağrım var çk zormuş annelik gerçekten..
EVET BENİMDE BEL AĞRISI İLE BAŞLAMISTI KASIK AGRILARIDA COPK VURUP GİDİYOR KESEYİ GÖRDÜNMÜ BEN 4 HAFTA 4 GÜNLÜKKEN GÖRMÜŞTÜ SUAN 7 HAFTA 1 GÜNLÜĞÜM ADET GÜNÜN İLK BAŞLAGICINDAN İTİBAREN KIRK HAFTAYMIŞ SANIRIM SENİN HESABINDA BÖYLEMİ 5 GÜN ÖNCE BEBEK GÖRÜNDÜ BENİM Bİ SANTİM KALP ATIŞLARI BAŞLAMIS AMA DİNLETMEDİ ULTRASYONDA ATTIĞI GÖRÜNÜYOR DEDİ Bİ AY SONRA GEL DEDİ ŞİMDİ NASIL GECCEK ONCA ZAMAN BİLMİYORUM

Burfat sağol canım hepimize inş.
Elmira06 cnm dr ilk kontrolünde bu geçmişi anlat ki o tavsiyelerini vericek cnm.bnmde kızımdan önce düşüğüm olmuştu 14 hafta ilaç kullanmıştım

Cnm biz 7+0 da duyduk Herşey yolundadır merak etme bende korkarak gittim kafamda bir sürü senaryo oluşturmuştum ama benimle bi kalp daha atıyormuş boşuna kuruntu yapmışım :)

saol canım rahattın biraz biraz:) benim 5+5 daha var sanırım ama olsun herşey yolunda olsun da bekleriz :)

ÇOTE="dilara1331, post: 36576587, member: 261810"]Merhaba kızlar bebeğimi malesef kalp durması sonucu kaybettim,bugün kürtaj oldum.inş hepiniz çok rahat bir süreç geçirir,alırsınız bebeklerinizi kuc

Allah hayirlara cikarsin tatliim cok guzel bi ruyaa dedigin gibi 9 ay neler gorcez hayirlisiyla geciririz insaaallaahhh

saol canım rahattın biraz biraz:) benim 5+5 daha var sanırım ama olsun herşey yolunda olsun da bekleriz :)

Valla cnm ben baya sabrettim merak içinde keseye falan gitmedim ilk gidişim de 7+0 dık herşeyini gördük ve duyduk şükürler olsun

Gunaydin kizlar baya kaynatilmis gecmisi okurken baya zorlandim bugun cok fenayim heryerim agriyor dünkü temizlik fazla geldi sanirim bogazim da birazcik agrida var
hadi hayirlisi olsun canm benm

Günaydınlar herkese

Bugün pıt pıtları duyucaz Allah nasip ederse ve ben heyecanlıyım çok
gunaydin cnm hayirlisi haberlerle gel insallah

aaa şükürler olsun 9. haftaya girmişiz
maşallah melegine annesi gozunuz aydin

Çok güzel bi rüya gormussun cnm hayirlara vesile olsun inşallah
gunaydin cnm ben hamileliği bilmeden 3 gün mide agrisi çektim dahiliyeye ciktim 3. Gün girmiştim doktor gebelikten şüphelendi ve ilaç yazmadi bana ve ladin doğuma sevk etti nitekim orada melegimi öğrendim çok berbat oluyor sabaha kadar evin için soğuk yerler dokturuyordu insana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…