2015 Nisan Anneleri

Kızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????

hadı hayırlısı, evet yuksek gıbı ama sanırım ıkız olup olmadıgı konusunda net bılgıyı sadece usg verıo. bazılarında ıkız olmasına ragmen normal bhcg degerlerı oldugunu da duydum.

izmirdeyim ben irenbeye gidiyordum sonra egepole geçtim şifa hastanesi nasıl acaba iyimidir ultrason aletleri olmadı alayım pazartesi gününe randevu

Yarin ilk is doktora gidicem. İkiz bebeğe maddi ve manevi olarak bakacak durumumuz yok

Her zaman herşeyin hayırlısını dilemek lazım. Gelen rızkıyla gelir şimdiden böyle düşünme bence içini ferah tut ve hayırlısını dile dua et :)

Kızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????
benim 4+5 de 2000 di. ama benim tüp bebek canım. sneinki doğla gebelik erken döllenmiş olabılır daha oncekı ay hamıle kalmıs olabılırsın ustune gormussundur dr a gıtmısmıydın

Hmm anladim tesekkur ederim. Yani her ne kadar iliski tarihini bilsem de o trhi sat olarak almaliyim

Kızlar aşırı karnım ağrıyo ter basıyo ve k.bakmayın birde ishal olmuşum sizdede varmı böyle şeyler ?

ısrarla soyluyorum kızlar boş gebelik kese boyu 25 mm olana dek beklenir sonra kurtajj olunur ilk gittiğim doktorda kalsaydım kalbi atan bebeği alacaktı lütfen bekleyin ... Bende ekimde boş gebelik geçirdim sadece kese vardı içinde hiçbirşey oluşmadı ve bitirildi...Allahım yaşatmasın bidaha

benim 4+5 de 2000 di. ama benim tüp bebek canım. sneinki doğla gebelik erken döllenmiş olabılır daha oncekı ay hamıle kalmıs olabılırsın ustune gormussundur dr a gıtmısmıydın
Gittim canım ultrason da 4+1 çıkmıştı gecen cuma

ben kullanıyorum canım
hamilelik lekelerı 4. aydan sonra baslıyormus
siz sanslısınız 4. ayınız sonbahara denk gelıyor
normalde de kullanıyorum yoksa çillerim çıkıyor

ben normalde yaz kıs kullanıyorum ama hamileyken dahada dikkat etmek gerek hamilelere özel olandan aldım senın cınsıyet belli oldumu?

saol canim ya gidince söyliycem ne gerekiyosa yapsinlar doktorumda çok aldiris etmiyo sanki bu tip seylere ondan endiseliyim

Selam kızlar, bende bugun güne korkuyla başladım. Sabah tuvalete gıttım sılındıkten sonra bı baktım camur gıbı kahverengı akıntım gelmeye baslamıs. Aradım doktoru gıttım kontrole hıc bı sorun yok cok sukur kesemız olmus 1cm ama cok detaylı bakamadık araya sıkıstırdı bıraz sorun yok dedı ve progestan verdı. Bu ılk ayların böyle zor ve streslı oldugunu hıc dusunmemıstım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…