Kızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????
Canım lütfen sabırlı ol. Daha erken bence de. Moralini hic bozma. Ama kendine pozitif enerjili bir doktor edin. Bu yediggin ictiginden daha önemli hamilelik boyunca.
Senin yerinde olsam. Hemen başka bir doktora gider alttan kontrol ettirirdim. Hem için rahatlar...
hadı gozun aydın cnm cogul gebelik ultrasonda kesenın gorulmesıyle anlaşılıyormuş cnm denıldıgı gıbı dusuk degerlerlede cogul gebelik olanlar varmısKızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????
Ben İstanbul dayım. Ama mutlaka başka doktora en kısa zaman da görün. İçini rahatlatirsin.izmirdeyim ben irenbeye gidiyordum sonra egepole geçtim şifa hastanesi nasıl acaba iyimidir ultrason aletleri olmadı alayım pazartesi gününe randevu
Yarin ilk is doktora gidicem. İkiz bebeğe maddi ve manevi olarak bakacak durumumuz yokBen İstanbul dayım. Ama mutlaka başka doktora en kısa zaman da görün. İçini rahatlatirsin.
Yarin ilk is doktora gidicem. İkiz bebeğe maddi ve manevi olarak bakacak durumumuz yok
benim 4+5 de 2000 di. ama benim tüp bebek canım. sneinki doğla gebelik erken döllenmiş olabılır daha oncekı ay hamıle kalmıs olabılırsın ustune gormussundur dr a gıtmısmıydınKızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????
Hmm anladim tesekkur ederim. Yani her ne kadar iliski tarihini bilsem de o trhi sat olarak almaliyimcanım çunku senin döllenen yumurtan adet gününde folikül olarak oluşmaya başlar, günden güne gelişir sonra döllenir böylelikle bebeğin oluşumu adet günü o foliküllerin oluşmasıyla başlar o yüzden adet gününden hesaplanıyor
Kızlar aşırı karnım ağrıyo ter basıyo ve k.bakmayın birde ishal olmuşum sizdede varmı böyle şeyler ?
bende bu sabah karın ağrısıyla kalktım ve ishal gittim acayip karnım burkuyor sandımki düşük yapıyorum ama ishalim
bende dün biraz öyle oldum sonra geçti hemenKızlar aşırı karnım ağrıyo ter basıyo ve k.bakmayın birde ishal olmuşum sizdede varmı böyle şeyler ?
bende dün biraz öyle oldum sonra geçti hemen
Kızlar su anda kan sonucumu öğrendim. 4+6 da 12.500 çok fazla geldi bana. İkiz miyim? Sizin sinuclariniz nasıl di????
Gittim canım ultrason da 4+1 çıkmıştı gecen cumabenim 4+5 de 2000 di. ama benim tüp bebek canım. sneinki doğla gebelik erken döllenmiş olabılır daha oncekı ay hamıle kalmıs olabılırsın ustune gormussundur dr a gıtmısmıydın
ben kullanıyorum canım
hamilelik lekelerı 4. aydan sonra baslıyormus
siz sanslısınız 4. ayınız sonbahara denk gelıyor
normalde de kullanıyorum yoksa çillerim çıkıyor
saol canim ya gidince söyliycem ne gerekiyosa yapsinlar doktorumda çok aldiris etmiyo sanki bu tip seylere ondan endiseliyimCanim bn de mayista kurtaj olmustum patalojiden embriyoya rastlanmadi diye sonuc geldi bisey cikmiyo yani Allah korusun 2 ya da 3. Gebelik de kurtaj olursa arastiriyolarmis dr a da bagli bn sordum onlem olarak ne yapabiliriz diye hicbisey demedi veren Allah dedi sen gene dra danis tahlillere gore biseyler yapiyolar sanirim kan pihtilasmasina vs onlem olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?