kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Batın ne zamandı canımArkadaslar bisi sorucam hcg degerim 238,55 normal diimi?
15 inde olmam gerekliydi olmadim 8 gun gectiBatın ne zamandı canım
Evet doktorlar hep en kötüsünden bakıyor canım sanki devam etmeyecekmiş gibi seni buna hazırlamaya çalışıyorlar demek ki çok vaka görüyorlar tedbirli davranıyorlar. Haftaya çarşamba çıkar sonuçlarım ama idrar kültürümün sonucunda karışık üreme oldu test tekrar edilmeli diyor o yüzden pazartesiye randevu aldım devlet hastanesinden gidip test yeniletçem çarşambaya kadar çıkar diye umuyorum kendi doktoruma gidip gösteririm.O doktor da bişey derse mesela gelin gelmişken bir ultrasona alalım aaaa ama kalp atışı falan yok falan diye dağıtırım orayı artık biriniz de moral verici umut dolu konuşun be diyeayyy cok sevındım canıımiyi edıyor ama bu süreçte senın yasadıkların cok zor onu anlamıyo dr lar maalesef
İnsallah canim.. hayirlisiyls saglikla kavusun insallahamin canm ya kalbi durur die odum kopuyor pazartesi komntrole gideceğim herşey yolunda gidiyor mu die heycandan ölmezsem 4 senedir bekliyoruz bwbeğimizi inşallh nasip olur
canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah en kısa zaman da Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tekrardankızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Belki geç döllenme olabilir canım 2 gün sonra tekrarlarsan 2 katı artmışsa tamamdır15 inde olmam gerekliydi olmadim 8 gun gecti
Evet doktorlar hep en kötüsünden bakıyor canım sanki devam etmeyecekmiş gibi seni buna hazırlamaya çalışıyorlar demek ki çok vaka görüyorlar tedbirli davranıyorlar. Haftaya çarşamba çıkar sonuçlarım ama idrar kültürümün sonucunda karışık üreme oldu test tekrar edilmeli diyor o yüzden pazartesiye randevu aldım devlet hastanesinden gidip test yeniletçem çarşambaya kadar çıkar diye umuyorum kendi doktoruma gidip gösteririm.O doktor da bişey derse mesela gelin gelmişken bir ultrasona alalım aaaa ama kalp atışı falan yok falan diye dağıtırım orayı artık biriniz de moral verici umut dolu konuşun be diye
CNM SENİ KORKUTMAK İSTEMEM AMA GEÇ DÖLLENME OLMADIYSA DÜŞÜK GİBİ GELDİ BANA BNM 4 GÜN GEÇTİĞİNDE 1417 ÇIKMIŞTIArkadaslar bisi sorucam hcg degerim 238,55 normal diimi?
Geçmiş olsun canim hakkında hayirlisikızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım benim 4 gün geçtiğinde değerim 378 çıktı ve 5 gün sonra 2921 olmuştu yani 2 günde bir 2 ser kat artmış ve geç döllenme:) sakin moral bozma yani bekle ve tekrar baktır15 inde olmam gerekliydi olmadim 8 gun gecti
Canım benim 4 gün geçtiğinde değerim 378 çıktı ve 5 gün sonra 2921 olmuştu yani 2 günde bir 2 ser kat artmış ve geç döllenme:) sakin moral bozma yani bekle ve tekrar baktır
Dun yaptirmistim kan testimiCNM SENİ KORKUTMAK İSTEMEM AMA GEÇ DÖLLENME OLMADIYSA DÜŞÜK GİBİ GELDİ BANA BNM 4 GÜN GEÇTİĞİNDE 1417 ÇIKMIŞTIBİ DOKTORA GİT BENCE
Canım benim madem dün yaptırdın yarın acilden testini tekrarla değer 2 ye katlarsa her şey yolundadir zaten. Hem kafan rahatlarOlmazsa ya beklerim haftayi yada acilden falan yaptirayim test ay arada kaldim kokrtum birazda
kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Hadi gözünaydın benimde çarşamba günü☺KIZLARRRR RANDEVUMU ALDIMMMM PAZARTESİİİ 10:40 MİNİĞİMLE BULUŞMA VAKTİİİİ
Canım ya Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar alırsın kucağına.kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?