2015 Nisan Anneleri

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah ama almak için 7 hafta erken değilmi

ayyy cok sevındım canıım iyi edıyor ama bu süreçte senın yasadıkların cok zor onu anlamıyo dr lar maalesef
Evet doktorlar hep en kötüsünden bakıyor canım sanki devam etmeyecekmiş gibi seni buna hazırlamaya çalışıyorlar demek ki çok vaka görüyorlar tedbirli davranıyorlar. Haftaya çarşamba çıkar sonuçlarım ama idrar kültürümün sonucunda karışık üreme oldu test tekrar edilmeli diyor o yüzden pazartesiye randevu aldım devlet hastanesinden gidip test yeniletçem çarşambaya kadar çıkar diye umuyorum kendi doktoruma gidip gösteririm.O doktor da bişey derse mesela gelin gelmişken bir ultrasona alalım aaaa ama kalp atışı falan yok falan diye dağıtırım orayı artık biriniz de moral verici umut dolu konuşun be diye

canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah en kısa zaman da Rabbim hayırlısıyla nasip etsin tekrardan

evet tedbirli davranıyorlar en kötusune hazırlıyolar ama ne bilim işte öyle yapınca bizi hiç düşünmüyolar anlayıslı davranmıyolar dıye düşünüp kızıyorum dr lara neys senın için rahat olsun artık hiiiç bişicik cıkmaz ve bebişin saglıklı bi şekide buyuyecek Allahın izniyle

Arkadaslar bisi sorucam hcg degerim 238,55 normal diimi?
CNM SENİ KORKUTMAK İSTEMEM AMA GEÇ DÖLLENME OLMADIYSA DÜŞÜK GİBİ GELDİ BANA BNM 4 GÜN GEÇTİĞİNDE 1417 ÇIKMIŞTI Bİ DOKTORA GİT BENCE

Geçmiş olsun canim hakkında hayirlisi

canım gecmıs olsun inşallah Allahım en kısa zamanda sana saglıklı hayırlı evlat verır

KIZLARRRR RANDEVUMU ALDIMMMM PAZARTESİİİ 10:40 MİNİĞİMLE BULUŞMA VAKTİİİİ
Hadi gözünaydın benimde çarşamba günü☺
Canım ya Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar alırsın kucağına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…