haklısınız tüp bebek yaptırmış biri olarak herşeyden stres yapıyorum ama hiç evham yapmamam lazım doktor kesinlikle stresten uzak duracaksın dedi ama internet te her yorum okuyunca paniklediğim oluyor pozitif düşünüp pozitif yaşamayı istiyorum hamileliğimi Allah hepimize rahat bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin inşaallahTüpbebek olanlara doktorları da demiştir çünkü eltimden biliyorum hiçbir fizyolojik sorunu olmamasına rağmen ve bir kaç kez bebek tutmuş olmasına rağmen kendisine yaşattığı stres yüzünden her seferinde hüsrana uğradı. Artık doktor isyan etti ve Git bir kursa falan yazıl da kafandan bebek meselesini bir an olsun çıkarmış ol dedi. Yoksa Allah korusun akıl sağlığın bozulacak dedi. Bizim gördüğümüz kadarıyla da maalesef eskisi kadar sabırlı ve iyi niyetli değil artık Lütfen Birbirimize moral olalım artık daha önümüzde çok var doğuma.
Bu arada sen anlamazsın diyenler eltimin yaşadığı süreçten ben de geçtim 3,5 sene kadar olmadı ama ben onu da görünce vazgeçtim ve inanın kafama sadece 2 ay bebek meselesi takılmadı ve ben 2. ay hamile kaldım.
bılmem olabılırmı kı. ben kendım de çift yumurta ıkızıyım.Benim de dün 2921 çıktı seninki 2z olabilir mi
ovulasyon testıyle hamıle kaldıgım ıcın tam gunumu bılıyorum 25 temmuz ovulasyon gunum. buna gore 12 temmuz sat oluyor. bugun tam 42. gun yanı 6+0 hafta.Benimde 4+6 da 12000 çıktı. Sen kainci gunundesin tam?
Yarin 11.15 te doktor randevum var.bakicam nasıl gidiyor. Şimdiye kadar sadece keseyi gordum
evet sana katılıyorum. konuscak sey yok donup dönüp aynı seyleri konusuyoruz mecburrr.Ben stresli değilim. Ama seni strese soktuysam kusura bakma istemeden oldu. Değerlerim fazla fakat şimdiye kadar 1 kere ultrasona girdim, 1 kerede kan testi yaptım. Bunlara takmış durumda değilim. Hamilelik 9 aylık bir surec . ilk aylarda konuşulacak konular sınırlı. Muhabbet o yüzden sürekli kan değerleri, ultrason ve kese büyüklüklerin de devam ediyor. Bunlar normal aslinda. Merak etmeyin bir aya konular çoğalır ve daha eğlenceli bir hal alır.
Çok çok çok haklısın canım aslında keseydi hcgydi herkes kendi gelişimine göre iyi ya da kötü yorumlamali hepimiz korktugumuz için ister istemez farkında olmadan kıyaslama ya başlıyoruz. Mesela benim boş gebeligimde değerim yüksek başladı ama artisim hep 2 katından az oldu. Bundan sonra kendime hakim olmaya çalışıcam ve tek kriteri kendim olarak görmeye caliscamkızlar bir şey diyeceğim ama alınmaca gücenmece yok şu bhcg konusu neden herkes birbiriyle karşılaştırıyor? bhcg lerini herkesin hormonu ve metabolizma hızı farklı troit böbrek üstü östrojen falan filan derken herkeste farklı bir bünye ve hormon sistemi var değil mi? haksız mıyım. önemli olan bhcglerin gün gün artması . yediklerimiz ve yiyemediklerimiz de bunları etkileyecektir Lütfen birbirimizi strese sokmayalım hamilelik strese gelmez bakın benim başıma ilk hamileliğimde ne geldiyse stres yüzünden geldi beni çok uyardılar herşeyi kafana takma hamileliği fazla düşünme dediler nerdeyse bebeği düşürüyodum. Ama Allah benim salaklığıma verdi kızımı korudu. O doğduktan sonrada bütün istediklerim hayallerim kendiliğinden ve benim hiç çabam olmadan gerçekleşti. Allah ilk önce sağlık sıhhat versin. Biliyorum bana kızacaksınız ne var bunda diye ama gördüğüm ve okuduklarım kadarıyla aranızda bazıları diğerleriyle farklı olan bhcg ye çok kafayı takmış. Lütfen sakin olun ve Hcgleri bu kadar kafanıza takmayın Tüpbebek olanlar hariç çünkü onların durumu çok özel.
ayyy ne güzel o zaman şimdiden bebişlerin hayırlı olsun diyeyim:)bılmem olabılırmı kı. ben kendım de çift yumurta ıkızıyım.
Allah nasip ederse şu 1 ayı atlatirsak cinsiyet olacak merakimiz ve 2 li testlerin sonuçlarını yorumlicaz inşallah:)evet sana katılıyorum. konuscak sey yok donup dönüp aynı seyleri konusuyoruz mecburrr.
cogumuz da sorup gecıyoruz zaten takılmıyoruz kanımca, en azından ben oleyım
Al benden de o kadar benim daha vahimi yumurtlamam geç oldu onu biliyorum da ne zaman catladi hangi gün dollendi hiç bilmiyorum; ) oraya bakıyorum başka hesap öbür tarafa bakıyorum başka hesap çıkarıyorum sanırım sabretmekten başka çare yokCanım valla sözde deneyimliyim ama sanki hic bbisey bilmiyorum. Hiçbir Hesabİm tütmüyor benim. 14 temmuz sat'ım. 25 temmuz yumurtlama. Çocukta o gece oldu. Bu hesaba gore 5+2 deki kan degerim 12000.
Ultrason hesabına göre de 4+6 daki degerim bu. Cikamadim isin icinden. Degerlerimde kese buyuklugumde fazla. Ya bbos gebelik yada ikiz yada bunye!!!
Aynen öyle. Merakliyiz ne yapalımAl benden de o kadar benim daha vahimi yumurtlamam geç oldu onu biliyorum da ne zaman catladi hangi gün dollendi hiç bilmiyorum; ) oraya bakıyorum başka hesap öbür tarafa bakıyorum başka hesap çıkarıyorum sanırım sabretmekten başka çare yok
Telefonuma 5 tane gebelik uygulaması yuklemistim hepsini sildim sanırım böyle böyle kafayı yicem yoksaAynen öyle. Merakliyiz ne yapalım
Çok çok çok haklısın canım aslında keseydi hcgydi herkes kendi gelişimine göre iyi ya da kötü yorumlamali hepimiz korktugumuz için ister istemez farkında olmadan kıyaslama ya başlıyoruz. Mesela benim boş gebeligimde değerim yüksek başladı ama artisim hep 2 katından az oldu. Bundan sonra kendime hakim olmaya çalışıcam ve tek kriteri kendim olarak görmeye caliscam
ayyy ne güzel o zaman şimdiden bebişlerin hayırlı olsun diyeyim:)
ferro sanol demır tahvıyesı ıcın canım. ben gebelıgı dusunmeye basladıgım andan ıtıbaren forbıol kullanmaya baslamıstım buda gebelıkten 4 ay onceye takabul edıo hala kullanıyorum. bence bırasnonce basla. ucuz bı ılac zaten 3-4 tl. gunde 1 tane ıcıosun. fazlası ıdrarla atılıo.Kızlar ya hepiniz folik asit kullaniyomusunuz cok önemliymis.benim ultrasonum haftaya cuma keseyi görürsek basla diyecek galiba ama simdiden kafama göre alip baslasammi.daha önce cino ferro sanol vermisti
sormadan baslayim ozaman folbiol bende kullanmistim daha önceden.cino ferro sanolden baska bisey vermemisti diger gebeligimde bende hepsini iceriyo zannediyodumferro sanol demır tahvıyesı ıcın canım. ben gebelıgı dusunmeye basladıgım andan ıtıbaren forbıol kullanmaya baslamıstım buda gebelıkten 4 ay onceye takabul edıo hala kullanıyorum. bence bırasnonce basla. ucuz bı ılac zaten 3-4 tl. gunde 1 tane ıcıosun. fazlası ıdrarla atılıo.
İyi tatiller. Biz evdeyiz asil sen yorma kendinikızlar ben tatile gidiyorum kendinize iyi bakın....... dikkat cok yorulmak yok. muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?