en son 865 çıkan değerimden 2 gün sonra hcg değerim 2400 çıktı canım rahatladık biraz daha. Şimdi doktorun istediği tahlilleri yaptırdım sonuç bekliyorum haftaya çarşamba belli olcak.Dilerim bi sıkıntı falan yoktur sadece önlem amaçlı yapılmış testler olarak kalırlar. Zaten benim yaşadığım sadece kimyasal gebelikti ama doktor çok ciddiye aldı pıhtılaşma testine kadar istedi sanırım çok pimpirikli ama iyi ediyorcanım sonuc ne oldu?
KIZLARRR MİDENİZZZ NASILL BEN ÇOK KÖTÜYÜM NE AÇ KALABİLİYORUM NEDE YİYEBİLİYORUMMM
Anlamadımki kiminin 3 aydan sonra çıkıyor benimki şimdiden 3 aylık gibi
Benim de öyle canm gidip leblebi aldım onu yiyorum ama bana mısın demedi hala
Şişkinlik olması normal sanırım daha öncede bu topikte konuşmuştuk çünkü yalnız değiliz yaniBenim de 3 aylık gibi
CNM LEBLEBİ BENDE YİYORUM AMA ODA MİDEME OTURUYO TAŞ GİBİ OLUYO MİDEM MEYVE İYİ GELİYO SANKİ ELMA ARMUT FALAN :) GÖBEĞE GELİNCE BNM İİLK HAMİLELİĞİMDEN DOLAYI HAFİF VAR GÖBEĞİM AMA BENDE SERTLEŞTİĞİNİ FARKETTİMBenim de öyle canm gidip leblebi aldım onu yiyorum ama bana mısın demedi hala
Şişkinlik olması normal sanırım daha öncede bu topikte konuşmuştuk çünkü yalnız değiliz yaniBenim de 3 aylık gibi
Evet ben de çok acıkıyorum sabah karnımın açlığından erken uyanıyorum sanki akşam hiçbir şey yememiş gibi midem kazınıyor. Elma da iyi geliyor canm aklında olsun ben yiyorum biraz kesiyor o dabenim düne kadar bişeyim yoktu dün akşam başladı bulantım ağzımın tadı yok bi tuhafım.
bide çok acıkıyorum en başından beri yemek yedikten 2 saat sonra kurt gibi açım
bende badem ceviz aldım arada tuzlu çubuk yiyorum oda biraz geçiriyor neyseki
Bi de kabızlık yapacak diye de korkuyorum çok yemek istemiyorum aslında elma dediğin gibi bana da iyi geliyor bastırıyor biraz yoksa işimiz zor hele bi de çalışırkenCNM LEBLEBİ BENDE YİYORUM AMA ODA MİDEME OTURUYO TAŞ GİBİ OLUYO MİDEM MEYVE İYİ GELİYO SANKİ ELMA ARMUT FALAN :) GÖBEĞE GELİNCE BNM İİLK HAMİLELİĞİMDEN DOLAYI HAFİF VAR GÖBEĞİM AMA BENDE SERTLEŞTİĞİNİ FARKETTİM
Evet ben de çok acıkıyorum sabah karnımın açlığından erken uyanıyorum sanki akşam hiçbir şey yememiş gibi midem kazınıyor. Elma da iyi geliyor canm aklında olsun ben yiyorum biraz kesiyor o da
Bi de kabızlık yapacak diye de korkuyorum çok yemek istemiyorum aslında elma dediğin gibi bana da iyi geliyor bastırıyor biraz yoksa işimiz zor hele bi de çalışırken
en son 865 çıkan değerimden 2 gün sonra hcg değerim 2400 çıktı canım rahatladık biraz daha. Şimdi doktorun istediği tahlilleri yaptırdım sonuç bekliyorum haftaya çarşamba belli olcak.Dilerim bi sıkıntı falan yoktur sadece önlem amaçlı yapılmış testler olarak kalırlar. Zaten benim yaşadığım sadece kimyasal gebelikti ama doktor çok ciddiye aldı pıhtılaşma testine kadar istedi sanırım çok pimpirikli ama iyi ediyor
Ben de içemiyorummm ya midem kalkıyor benimdeODA VAR YAA BEN SUDA İÇEMİYORUMM MALESEFFFF SU İÇTİĞİM AN MİDEM DIŞINA ÇIKACAK GİBİ OLUYORUMMÇALIŞMAK ZATEN BAŞLI BAŞINA SORUN :) AMA GEÇEN HAFTA PAZAR EVDE KALDIĞIMDA AKŞAMA KADAR YATTIMM VE ÇOK AŞIRI KÖTÜYDÜM ASLINDA ÇALIŞTIĞIMIZ İÇİN OYALANIYORUZ GALİBA EVDE OLSAM DAHA KÖTÜ OLURUM GALİBA BEN
sağol canım deniycemGeçmiş olsunnn.. bende hafta başından beri gribim malesef .. öksürürken ve hapşururken çok korkuorum nedense.. limon ve ıhlamur iç bol bol
Allah sabır versin canım inşaallah bi dahaki sefere bebeğini kucağına alırsın.kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
GEÇMİŞŞŞ OLSUNNN CNM ALLAHIM TEKRARDAN GÜLDÜRSÜN YÜZÜNÜ KISA ZAMANDA İNŞALLAHH :)kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bi daha yaşatmasın inşallah vardır bunda da bi hayır diye düşünmek lazım inşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur bu sefer sağlıkla kucağına alırsın canımkızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
kızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok geçmiş olsun arkadaşım Allah sabır versin güç versin inşallah. Şunu unutma en azından yalnız değilsin çok fazla boş gebelik yaşayan insan var. Ben de 3 nisanda boş gebelikten kürtaj oldum. Zor biliyorum ama atlatacaksin çabucak inşallah ve en kısa zamanda güzel haberler alacaksın inşallah. Şu mübarek gün Rabbim bunu hayırlı gördüyse vardır bir bildiği elbet. Bol dua et Rabbim yar ve yardımcın olsunkızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?