2015 Nisan Anneleri

Ben birde bişey sorucam size kızlar.ben test yapıp öğrenmiştim hamileliğimi ama birde kan testi falan yaptırmam gerekirmi şuan tatildeyim p.tesi dönücem evime ne dersiniz çokta net çıktı ikinci çizgim silik falan değildi aynı netlikte çıktı diğer çizgiyle ne yapsam bilemedim

Ben evde yaptiklarim silikti sonra kan testine gitmistim ama
Benim evdekiler silik cikti sonra kan testine gittim ama evdeki testler %90 dogru ama kan testi herzaman kesin sonuc verir dediler saglik ocagindan

Aslında folik yazdırmak icin bi sağlık ocağı buldum doktora dedim boyle kendim evde yaptım gebeligimi ögrendim dedim kantesti yapalım falan demedi ankaraya gidince aile hekimine bildir dedi sadece zaten sevmemistim kendisinide

kızlarr bhcg sonucumu aldım ve 26325 cıkmış. en son gecen hafta salı 450 idi. ben 14000 olur dıye hesaplamıstım ama daha fazla yukselmıs, saskınım

kızlarr bhcg sonucumu aldım ve 26325 cıkmış. en son gecen hafta salı 450 idi. ben 14000 olur dıye hesaplamıstım ama daha fazla yukselmıs, saskınım
Perşembe 1000 c.tesi 2000 p.tesi 4000 çarşamba 8000 bugün 16000 falan hesapladim seninkini ama normaldir canım

Allah hayirli zamanda hayirlisiyla tekrar nasip eder ins canim veren de alan da Allah ins tekrar yasamazsin ayni seyi

ferdaaaaa cok üzüldüm. kendine dikkat et ssen sağlıklı ol yeter ki

Benimde 4+6 da 12000 çıktı. Sen kainci gunundesin tam?
Yarin 11.15 te doktor randevum var.bakicam nasıl gidiyor. Şimdiye kadar sadece keseyi gordum

Ferdacim allah sabir versin ve en kısa zamanda hayır bi evlat nasp etsin. Herşeyin hayirlisi

Kızlar değerlerimize göre haftanizi küçük hesaplı yor olabilir misiniz? Mesela ben değerlerimi olcturdugum hastanenin referans araliklarina göre 5 haftaligim aynı hastanenin değerlerine baktığımda sizler 6 haftalık gorunuyosunuz yani takviminizde 7 haftanın içinde olmalısınız sanki ?

Canım valla sözde deneyimliyim ama sanki hic bbisey bilmiyorum. Hiçbir Hesabİm tütmüyor benim. 14 temmuz sat'ım. 25 temmuz yumurtlama. Çocukta o gece oldu. Bu hesaba gore 5+2 deki kan degerim 12000.
Ultrason hesabına göre de 4+6 daki degerim bu. Cikamadim isin icinden. Degerlerimde kese buyuklugumde fazla. Ya bbos gebelik yada ikiz yada bunye!!!

kızlar bir şey diyeceğim ama alınmaca gücenmece yok şu bhcg konusu neden herkes birbiriyle karşılaştırıyor? bhcg lerini herkesin hormonu ve metabolizma hızı farklı troit böbrek üstü östrojen falan filan derken herkeste farklı bir bünye ve hormon sistemi var değil mi? haksız mıyım. önemli olan bhcglerin gün gün artması . yediklerimiz ve yiyemediklerimiz de bunları etkileyecektir Lütfen birbirimizi strese sokmayalım hamilelik strese gelmez bakın benim başıma ilk hamileliğimde ne geldiyse stres yüzünden geldi beni çok uyardılar herşeyi kafana takma hamileliği fazla düşünme dediler nerdeyse bebeği düşürüyodum. Ama Allah benim salaklığıma verdi kızımı korudu. O doğduktan sonrada bütün istediklerim hayallerim kendiliğinden ve benim hiç çabam olmadan gerçekleşti. Allah ilk önce sağlık sıhhat versin. Biliyorum bana kızacaksınız ne var bunda diye ama gördüğüm ve okuduklarım kadarıyla aranızda bazıları diğerleriyle farklı olan bhcg ye çok kafayı takmış. Lütfen sakin olun ve Hcgleri bu kadar kafanıza takmayın Tüpbebek olanlar hariç çünkü onların durumu çok özel.

Tüpbebek olanlara doktorları da demiştir çünkü eltimden biliyorum hiçbir fizyolojik sorunu olmamasına rağmen ve bir kaç kez bebek tutmuş olmasına rağmen kendisine yaşattığı stres yüzünden her seferinde hüsrana uğradı. Artık doktor isyan etti ve Git bir kursa falan yazıl da kafandan bebek meselesini bir an olsun çıkarmış ol dedi. Yoksa Allah korusun akıl sağlığın bozulacak dedi. Bizim gördüğümüz kadarıyla da maalesef eskisi kadar sabırlı ve iyi niyetli değil artık Lütfen Birbirimize moral olalım artık daha önümüzde çok var doğuma.
Bu arada sen anlamazsın diyenler eltimin yaşadığı süreçten ben de geçtim 3,5 sene kadar olmadı ama ben onu da görünce vazgeçtim ve inanın kafama sadece 2 ay bebek meselesi takılmadı ve ben 2. ay hamile kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…