CNM BNM ARKADAŞLARINDA DEDİĞİ GİBİ ARTIŞ HIZI ÖNEMLİ YARIN TEKRAR YAPTIR ACİLDE İKİ KATI ÇIKARSA KORKMA OK HAKKINDA HAYIRLISI OLSUNNNNDun yaptirmistim kan testimi
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ HEPİMİZ TATLIMMM :)Hadi gözünaydın benimde çarşamba günü☺
Canım ya Allah yardımcın olsun.inşallah en kısa zamanda tekrar alırsın kucağına.
Ben evde yaptiklarim silikti sonra kan testine gitmistim amaBen birdeamaşey sorucam size kızlar.ben test yapıp öğrenmiştim hamileliğimi ama birde kan testi falan yaptırmam gerekirmi şuan tatildeyim p.tesi dönücem evime ne dersiniz çokta net çıktı ikinci çizgim silik falan değildi aynı netlikte çıktı diğer çizgiyle ne yapsam bilemedim
Benim evdekiler silik cikti sonra kan testine gittim ama evdeki testler %90 dogru ama kan testi herzaman kesin sonuc verir dediler saglik ocagindanBen birde bişey sorucam size kızlar.ben test yapıp öğrenmiştim hamileliğimi ama birde kan testi falan yaptırmam gerekirmi şuan tatildeyim p.tesi dönücem evime ne dersiniz çokta net çıktı ikinci çizgim silik falan değildi aynı netlikte çıktı diğer çizgiyle ne yapsam bilemedim
Ay bende sabırsızlanıyorum yaa insallah güzel haberler alırsınız.kızlar benımde randevum yrn 11 de cok heyecanlıyım kalp atısını duycazz inşallah mercimeğimin
benim tam adet günümde 225 ti. sonra giderek arttı hiç te az bı rakam degıl uzulme 2 gun sonra tekrar baktırArkadaslar bisi sorucam hcg degerim 238,55 normal diimi?
Perşembe 1000 c.tesi 2000 p.tesi 4000 çarşamba 8000 bugün 16000 falan hesapladim seninkini ama normaldir canımkızlarr bhcg sonucumu aldım ve 26325 cıkmış. en son gecen hafta salı 450 idi. ben 14000 olur dıye hesaplamıstım ama daha fazla yukselmıs, saskınım
Allah hayirli zamanda hayirlisiyla tekrar nasip eder ins canim veren de alan da Allah ins tekrar yasamazsin ayni seyikızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
ferdaaaaa cok üzüldüm. kendine dikkat et ssen sağlıklı ol yeter kikızlar benden kötü haber var malesef bugün dr gittik vajinal ultrasonda yapıldı kese yine boş 10,210 ken değer 5524 düşmüş yani boş gebelik yarın kürtajla sonlandırılcak hakkımda hayırlısı inşallah rabbim başka zamana bebişimi kucağıma almayı nasip eder hamişlere şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin
Benim de dün 2921 çıktı seninki 2z olabilir miPerşembe 1000 c.tesi 2000 p.tesi 4000 çarşamba 8000 bugün 16000 falan hesapladim seninkini ama normaldir canım
Benimde 4+6 da 12000 çıktı. Sen kainci gunundesin tam?kızlarr bhcg sonucumu aldım ve 26325 cıkmış. en son gecen hafta salı 450 idi. ben 14000 olur dıye hesaplamıstım ama daha fazla yukselmıs, saskınım
Canım valla sözde deneyimliyim ama sanki hic bbisey bilmiyorum. Hiçbir Hesabİm tütmüyor benim. 14 temmuz sat'ım. 25 temmuz yumurtlama. Çocukta o gece oldu. Bu hesaba gore 5+2 deki kan degerim 12000.Kızlar değerlerimize göre haftanizi küçük hesaplı yor olabilir misiniz? Mesela ben değerlerimi olcturdugum hastanenin referans araliklarina göre 5 haftaligim aynı hastanenin değerlerine baktığımda sizler 6 haftalık gorunuyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?