2015 Nisan Anneleri

Ben alıyorum canim simdilik rahatsiz edici bi sikayetim yok o yuzden para kaznmaya devam ins

Kizlar dunden beri yemek hazırlıyorum canjm cikti bu ilk ve son olacak heralde ya da ya anneme hazirlatirim ya da daha az cesit yaparim ogle cayina misafirim var canim ne istiyosa yaptim ama canim cikti m bebisimi de baya yordum ;(

canım sonuc ne oldu?

Sagol canim aciklaman icin ama ucret normal aliniyo diye biliyorum dogum sonrasi izni diyosun dimi yanlis anlamadim

Kizlar dunden beri yemek hazırlıyorum canjm cikti bu ilk ve son olacak heralde ya da ya anneme hazirlatirim ya da daha az cesit yaparim ogle cayina misafirim var canim ne istiyosa yaptim ama canim cikti m bebisimi de baya yordum ;(
Aman dikkat edin yorulmayın fazla birde yemeklerin içinde artık misafirlere söyleyin yanlarinda biseyler yapıp getirsi ler:)

kızlar ben grip oldum yaaa geçen haftadan beri ateş vardı iki gündür de boğaz ağrısı öksürük ve burun akıntım var. yazın ortasında bu da nerden çıktı maalesef kızımda da var aynı sıkıntılar

kız kıyafetlerı daha suslu dıye bende hep kız kıyafetı bakıyordum
sınava az kaldığı için hiç oyalanmayacağım alışverişle
sınavı hayırlısıyla atlatırız da inşallah yaparım gonlumce alışverişi

Geçmiş olsunnn.. bende hafta başından beri gribim malesef .. öksürürken ve hapşururken çok korkuorum nedense.. limon ve ıhlamur iç bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…