Ben alıyorum canim simdilik rahatsiz edici bi sikayetim yok o yuzden para kaznmaya devam insbu arada öğretmen arkadaşlar ösymnin sınavlarında görev alıyormusunuz? yds sınavı için gözetmenlik başvuruları başladı bugün ben başvurdum az önce :) bebişler için para biriktirmek lazım malum
Anladım canım ben zaten her türlüsüne hazırladım kendimi 135 ten 2 gün sonra 302 olunca çok sevinmiştim ama 4 gün sonra 865 çıkması üzdü beni. Eşim bile inancını yitirdi çünkü 1.5 yıl önce düşük yapmıştım ne yapalım hayırlısı değilmiş diyor ben de fikre çok kapılmak istemiyorum yarınki hcg sonucum her şeyi anlatacak zaten ne olacaksa dilerim az üzüntülü bol sabırlı olur
Sagol canim aciklaman icin ama ucret normal aliniyo diye biliyorum dogum sonrasi izni diyosun dimi yanlis anlamadim8 hafta doğum öncesi 8 hafta sonrası izin var 32. haftaya kadar devlet çalışabilirsin izni veriyor olurda doktorundan sana 37. haftaya kadar çalışabilir raporu alırsın kalan 5 haftalık izinleri doğumdan sonraya ekletiyorsun. birde gebelik izninde ömaaş alamıyormuşuz bilginiz var mı? daha sonra izin dönüşü toplu halde bir mebla alıyormuşuz bende onu bi araştırıcam
benimde sat 20 temmuz 4 hafta 5 günlük bir mercimeğim varinşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz hep beraber tahmini 26 nisan da anneyim
Aman dikkat edin yorulmayın fazla birde yemeklerin içinde artık misafirlere söyleyin yanlarinda biseyler yapıp getirsi ler:)Kizlar dunden beri yemek hazırlıyorum canjm cikti bu ilk ve son olacak heralde ya da ya anneme hazirlatirim ya da daha az cesit yaparim ogle cayina misafirim var canim ne istiyosa yaptim ama canim cikti m bebisimi de baya yordum ;(
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsunhayırlı olsun bebişin
Canım hayırlı olsun bebeğin:)benimde sat 20 temmuz 4 hafta 5 günlük bir mercimeğim varinşallah sorunsuz bir gebelik geçiririz hep beraber tahmini 26 nisan da anneyim
teşekkür ederim canım seninde hayırlı olsun
teşekkür ederimm seninde hayırlı olsun yakınmış tarihlerimiz :)Canım hayırlı olsun bebeğin:)
aminnnnnnnn inşallahhhhteşekkür ederm canım sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi kucagımıza alalım inşallah
kız kıyafetlerı daha suslu dıye bende hep kız kıyafetı bakıyordumhayırlısıyla sağ sağlim doğar inş. canım cok sevindim sana arkadas geliyor :) bakalım bende yrn kalp atısı için gidicem hayırlısıyla bır duysam bugun 7+2 gunluk oldukcinsiyet belli olmus basla alısverişe bende zor tutuyorum kendımı ama elim hep kız kıyafetlerine gidiyor hayırlısı bklm sağlıklı akıllı eli ayağı düzgün olsunda Allahın izniyle
kızlar ben grip oldum yaaa geçen haftadan beri ateş vardı iki gündür de boğaz ağrısı öksürük ve burun akıntım var. yazın ortasında bu da nerden çıktı maalesef kızımda da var aynı sıkıntılar
Evet benim de öyle öğrendiğimden beri hiç inmedi her geçen gün de şişiyor :)kızlar benim karnım çok şişti ve sert sizde böyle olan varmı?
Evet benim de öyle öğrendiğimden beri hiç inmedi her geçen gün de şişiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?