- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
CNm mide bulantının geçmesi güzel bir nimet bende de yok oğlumda da olmamıştı .. Olanlarında 4 veya 5 aydan sonra geçiyor diye duyuyordum .. Umarım böyle devam eder .kızlar mide bulantınız felan varmı bende 4 bes gündür belkide daha fazla hiç bulantı yok gecti onlar acaba nedendir korkmak istemiyorum simdi ama ne bilim kanamam felan yok en son bir hafta önce doktora gittimde doktor kalp atısları baslamıs demişti sesini duyurmadı ultrasyon belli oluyor bak demişti acayip mıde bulantım oluyodu hatta kusmustum bile sabahdan aksama kadar yesem gecmıo yemesem gecmıo felan gögüs ve karın şişkinlinden baska bırsey yok ilginc tarafı onlar sısıyo ama ben aynı kılodayım 49,5 felan anlayamadım gitti doktor bana bı ay sonra gel dediği için doktorada gidemiyorum ne yapsamkı
kız sana göstermedimi doktor ben baktım kafamı egdim vallaende 15 gün sonra yine gidicem
Bnm safligim galiba canim kalp atisi bebek var deyince heyecan yaptim resim bile istemeyi unuttum devlette tek ekran oldugu icin goremedim ana gitcem ins duycam minigimin pitpitlarini
kızlar tebrik ederim Darısı cinsiyeti ögrenmeye insallah
Amin Allah razı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşaallah2015 nisan annesi olacagim Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. hergun Yasin Suresi okuyup tum bebeklere ve olmayanlara, kendi bebegime dua ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun..
karın dan mı bakacakki vajina dan bakıyorsa gerek yokki bana hala karından bakılmadıKızlar yaa karındn ultrasonda idrara sıkışık mı gitmemiz gerekiyordu? ben lavaboya girip gittim geçen gün. Hmm idrara sıkışık değiliz sanırım dedi yok değilim dedim ama daha önce vajinal ultrasona girdiğimde idrara sıkışık olmaman lazım demişlerdi ondan girdim ben de. Keseyi yine de kolayca görmüştü ama şimdi kalp atışı için bakacak? Idrara sıkışık mı gitmeliyim?
Karından bakıyor bana canım. Göremeseydi belki vajinal ultrasonla bakardı bilemem.karın dan mı bakacakki vajina dan bakıyorsa gerek yokki bana hala karından bakılmadı
çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versinMaalesef 1 hafta önce düşük yaptım bebeğim tutunamadı. Sanırım ertesi gün hapı yüzünden oldu. Aslında kazara olmuştu istenilen bir gebelik değildi ama yine de kendimi hazırlamıştım ve mutluyudum. Neyse Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin
Teşekkürler canım sağolçok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin
Bu durumu ilk defa duyuyorum , bana karından da vajinadan da bakıldığında böyle bir şey söylenmedi siz nerden duydunuz doktor mu söyledi ..ben yurtdışında yaşıyorum ve ilk kontrolum taa üç ay sonra olucak, dün öğrendim hamile olduğumu zaten,şimdi doktora gidip hamileyim diyecem onlarda hastaneden 3 ay kontrolü için gün vericekler .. Burda işler biraz geç yürüyor tr deki gibi değil .. PöffKızlar yaa karındn ultrasonda idrara sıkışık mı gitmemiz gerekiyordu? ben lavaboya girip gittim geçen gün. Hmm idrara sıkışık değiliz sanırım dedi yok değilim dedim ama daha önce vajinal ultrasona girdiğimde idrara sıkışık olmaman lazım demişlerdi ondan girdim ben de. Keseyi yine de kolayca görmüştü ama şimdi kalp atışı için bakacak? Idrara sıkışık mı gitmeliyim?
evet idrara sıkısık gitmen gerek canım.diğer gittiğimde sıkıs degildim oturdum su içtim sıkısınca göründü.dün gittiğimde sıkısık degildim vajinal baktı.sen sıkısık git canımKızlar yaa karındn ultrasonda idrara sıkışık mı gitmemiz gerekiyordu? ben lavaboya girip gittim geçen gün. Hmm idrara sıkışık değiliz sanırım dedi yok değilim dedim ama daha önce vajinal ultrasona girdiğimde idrara sıkışık olmaman lazım demişlerdi ondan girdim ben de. Keseyi yine de kolayca görmüştü ama şimdi kalp atışı için bakacak? Idrara sıkışık mı gitmeliyim?
2 litreye yaklasıyorumsu tüketimi kilo almamak için önemli imiş ne kadar tüketiyorsunuz günde
Hşb CNm , senin ilk çoçuk kız mı erkek mi .. Maşallah büyümüş artık ne güzel bizimki 27 aylık ve şuan wc eğitimi alması için uğraş veriyoruz .. Olurda öğrenmesi geçikirse iki çoçuk bezi ile uğraşmak ağır olur sankiCnm bende kendim başladım duyarduymaz zaten vericek sanada o yüzden fazla.erteleme bencede
Güle güle git gel kendine dikkat et sende
Hoşgeldiniz..hadi hayırlısı
Bende almayı düşünmüyorum ama bi çaresine bakıcaz artık..şal iyi fikir..
Amin inşallah..hoşgeldiniz..kitap için internettende araştırma yapabilirsiniz yorumlarından yola çıkarak :)
Gözünaydın darısı başımıza inşallah..
Hoşgeldiniz sizde..benimde ikinci gebeliğim daha önce 2008 kasım annelerindeydim bende..gerçekten çok güzel dostluklar kurduk ve hepsiyle hala görüşüyoruz 6 yıl geçmesine rağmen umarım burasıda öyle olur..
Geçmiş olsun canım. İstediğin zaman saglikla olsun insallahMaalesef 1 hafta önce düşük yaptım bebeğim tutunamadı. Sanırım ertesi gün hapı yüzünden oldu. Aslında kazara olmuştu istenilen bir gebelik değildi ama yine de kendimi hazırlamıştım ve mutluyudum. Neyse Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin
ama ben hiç okadar içmemki normaldede zorla ancak 2 litre içeyim bari üzüldüm şimdicanım o gün doktorum bana riske atmak istemiyorsan günde en az 3- 3.5 hemşirelerde 4 lt su içmen gerek dediler
ya inşllh gazdır 2 kilo hiç normal değil canımBn de aynen ve gobis 4 aylik gibi ;( herkes gazdir o bebisin gazli olcak diyo
demek gebelik de oluyor bunlar bilmiyordum canm ben ama rezil halde yüzümcanım benimde sacım dökülüyo ve yüzüm sivilce doldu saglıklı olsunlarda.yüzüne ilaç tarzı krem sürme canım nemlendirici sürebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?