2015 Nisan Anneleri

Mayıs annesi ise ve yazmışsa mutlaka tanırım , yada oda bizi tanır ) ben yine Mayıs olsun isterdim ama tutturamadık ) işin şakası Rabbim ne zaman nasip ederse etsin güzel eyler eminim ki bu yüzden sağlıklı doğmasını istediğim kadar başka bir arzum yok ..oğlum boğa burcu , ikincide inş koç burcu olucak anlaşırlar kanımca

CNm mide bulantının geçmesi güzel bir nimet bende de yok oğlumda da olmamıştı .. Olanlarında 4 veya 5 aydan sonra geçiyor diye duyuyordum .. Umarım böyle devam eder .

2015 nisan annesi olacagim Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. hergun Yasin Suresi okuyup tum bebeklere ve olmayanlara, kendi bebegime dua ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Amin Allah razı olsun canım Rabbim tamamına erdirsin inşaallah

Kızlar yaa karındn ultrasonda idrara sıkışık mı gitmemiz gerekiyordu? ben lavaboya girip gittim geçen gün. Hmm idrara sıkışık değiliz sanırım dedi yok değilim dedim ama daha önce vajinal ultrasona girdiğimde idrara sıkışık olmaman lazım demişlerdi ondan girdim ben de. Keseyi yine de kolayca görmüştü ama şimdi kalp atışı için bakacak? Idrara sıkışık mı gitmeliyim?

karın dan mı bakacakki vajina dan bakıyorsa gerek yokki bana hala karından bakılmadı

Maalesef 1 hafta önce düşük yaptım bebeğim tutunamadı. Sanırım ertesi gün hapı yüzünden oldu. Aslında kazara olmuştu istenilen bir gebelik değildi ama yine de kendimi hazırlamıştım ve mutluyudum. Neyse Rabbim sizin meleklerinize uzun ömürler versin

çok geçmiş olsun Rabbim hakkınızda hayırlısını versin

Bu durumu ilk defa duyuyorum , bana karından da vajinadan da bakıldığında böyle bir şey söylenmedi siz nerden duydunuz doktor mu söyledi ..ben yurtdışında yaşıyorum ve ilk kontrolum taa üç ay sonra olucak, dün öğrendim hamile olduğumu zaten,şimdi doktora gidip hamileyim diyecem onlarda hastaneden 3 ay kontrolü için gün vericekler .. Burda işler biraz geç yürüyor tr deki gibi değil .. Pöff

Herhangi bir yerde karşınıza çıkan yabancı biri bebeğinizin cinsiyeti hakkında tahminde bulunursa sakın şaşırmayın. Son yüzyıllarda hamile kadınlar bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için bazı testler yapıp çıkan sonuçlara inandılar. Peki ya bu testler olmadan önce bebek bekleyen çiftler neye güvendiler? Onların yöntemleri amniyosentez veya ultrason gibi kesin sonuçlar vermese de çok daha eğlenceliydi. Şimdi tüm anneler aynanın karşısına geçsin: Bebeklerinin cinsiyetini en eğlenceli şekilde doğru tahmin etmeye çalışacaklar.

Erkek geliyorsa...
  • Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabah bulantısı yaşamazsınız.
  • Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140’dan düşük olur.
  • Vücudunuzun önünde duran yuvarlakta fazladan bir kilo taşırsınız.
  • Karnınız sivri büyüyorsa...
  • Meme ucunuz belirgin bir şekilde koyulaşır.
  • Karnınız aşağı doğru büyümeye başlar.
  • Tatlı aşerirsiniz.
  • Protein içerikli yiyecekler arasındansa et ve peynire daha çok aşerirsiniz.
  • Ayaklarınız hamilelik öncesi döneme göre daha soğuktur.
  • Elleriniz çok kuru olur.
  • Uyuduğunuzda yastığın yüzü kuzeye bakar.
  • Sizinle birlikte eşiniz de kilo alır.
  • Eskisinden daha güzel görünürsünüz.
  • Bacak tüyleriniz daha hızlı uzar.
  • İdrarınız sapsarı gelir.
  • Burnunuz genişler.
  • Baş ağrılarınız olabilir.
  • Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip daire çizer.
  • Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı çift sayı çıkar.
  • Bebek anne karının sağ tarafında durur.

Kız geliyorsa...
  • Hamileliğinizin ilk dönemlerinde sabahları mide bulantısı yaşayabilirsiniz.
  • Bebeğinizin dakikadaki kalp atış hızı 140’dan yüksek olur.
  • Basen ve kalçadan kilo alırsınız.
  • Sol göğsünüz sağ göğsünüzden büyüktür.
  • Saçlarınızın açık renk olan kısımlarında kızıllaşma meydana gelir.
  • Karnınız yanlara yay›larak büyük.
  • Çirkinleştiğinizi söyleyenler ç›kabilir: K›z bebek annenin güzelliğini al›r derler!
  • Tatlı aşerirsiniz.
  • Meyve yemek istersiniz.
  • Canınız daha çok portakal suyu çekebilir.
  • Hamilelik süresince normalden daha kaprisli ve huysuz olursunuz.
  • Yüzünüz eskisine nazaran daha şiştir.
  • Ekmeğin baş tarafını yemek istemezsiniz.
  • Göğüsleriniz ciddi oranda büyür.
  • Uyuduğunuzda yastığın yüzü güneye bakar.
  • İdrarınızın rengi donuk sarıdır.
  • Evlilik yüzüğünüzü bir ipe bağlayıp karnınızın üzerinde tuttuğunuzda, ip iki yana doğru hareket eder.
  • Gebe kaldığınızdaki yaşınız ve yine hamile kaldığınız ayın toplamı tek sayı çıkar.
  • Küçük erkek çocuklar size ilgi gösterir.

evet idrara sıkısık gitmen gerek canım.diğer gittiğimde sıkıs degildim oturdum su içtim sıkısınca göründü.dün gittiğimde sıkısık degildim vajinal baktı.sen sıkısık git canım

Hşb CNm , senin ilk çoçuk kız mı erkek mi .. Maşallah büyümüş artık ne güzel bizimki 27 aylık ve şuan wc eğitimi alması için uğraş veriyoruz .. Olurda öğrenmesi geçikirse iki çoçuk bezi ile uğraşmak ağır olur sanki (
Bende Türkiye'de çok güzel dostlar edindim , halan konuşuyoruz aktif olarak .. Çok harika anne ve çoçuklarla tanış olduk .. Türkiye'nin her bir yanından ailemden birer fert oldular ..inş yeni dostluklara burda da kavuşuruz CNm ..

Geçmiş olsun canım. İstediğin zaman saglikla olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…