- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Çok teşekkür ederim. :)evet idrara sıkısık gitmen gerek canım.diğer gittiğimde sıkıs degildim oturdum su içtim sıkısınca göründü.dün gittiğimde sıkısık degildim vajinal baktı.sen sıkısık git canım
Kızlar zaten zayifsiniz ki ben de öyleyim çok şükür niye bu kadar takıyorsunuz? Kilolu bi insanın gebelikte alması gereken kilo ile zayıf insasininki farklı olacak tabiki. Zaten normaldede fazlalığı olan bi bayan belki toplamda 8 kilo alabilir ama normalde zaten zayıf olan.biri 12-15 kilo alabilir toplamda. Bi olay anlatiyim ilk gebeligimde son haftalarda nst ye bagliyim yanımda 80 kilo ve benden kısa bi bayan yatiyordu kilo bahsi açıldı ben 11 kilo aldım diyince beni bi kınadı bi ayıpladi hanfendi 7 kilo almış. Haspam hamile kalmadan önce zaten dünyayı yemiş bi de beni eleştiriyor. Ha bu arada toplam 15 kilo aldım ve 2 ayda hepsi gitti; ) sakin darilmayin sadece kendinizi bu kadar sıkmayın diye paylaştım:)ya inşllh gazdır 2 kilo hiç normal değil canım
1 kilo canim 2 degilya inşllh gazdır 2 kilo hiç normal değil canım
Canım şimdiden bi sıkıntı olmaz bu kadar ya.ben Ilkinde 31 haftadan sonra ayakta duşa başlamıştımKizlar duşunuzu nasıl alıyosunuz ılık suyla oldugunu biliyorum ama ayaktami almak gerekir.ben tedirgin oluyorum cok uzun kalamiyorum
Canım şimdiden bi sıkıntı olmaz bu kadar ya.ben Ilkinde 31 haftadan sonra ayakta duşa başlamıştım
1 kilo canim 2 degilama belki ramazan ayiydi diye öyle olmustur ye ic yat almisimdir belki ;(
haklısın canım ben çok aşırı kilo alırım die korktum sadece hani hiç bile yiyemezken 2 kilo alıyorsam yersem nolur acep die düşündüm tatlımmmKızlar zaten zayifsiniz ki ben de öyleyim çok şükür niye bu kadar takıyorsunuz? Kilolu bi insanın gebelikte alması gereken kilo ile zayıf insasininki farklı olacak tabiki. Zaten normaldede fazlalığı olan bi bayan belki toplamda 8 kilo alabilir ama normalde zaten zayıf olan.biri 12-15 kilo alabilir toplamda. Bi olay anlatiyim ilk gebeligimde son haftalarda nst ye bagliyim yanımda 80 kilo ve benden kısa bi bayan yatiyordu kilo bahsi açıldı ben 11 kilo aldım diyince beni bi kınadı bi ayıpladi hanfendi 7 kilo almış. Haspam hamile kalmadan önce zaten dünyayı yemiş bi de beni eleştiriyor. Ha bu arada toplam 15 kilo aldım ve 2 ayda hepsi gitti; ) sakin darilmayin sadece kendinizi bu kadar sıkmayın diye paylaştım:)
Canım gebelik ilerlediğinde rahim de açılma olmasın diye kaynar su ve oturarak duş onermiyorlardoktor bana birşey demedi oturarak mı banyo yapmak lazımmış.ben soğuğa yakın suyla ayakta alıyorum duşu.
Teşekkürler canım inşlh 2-3 yıla Rabbim anneliği tekrar nasip ederGeçmiş olsun canım. İstediğin zaman saglikla olsun insallah
Yakışır canım kilo da alsan yakışır ayrıca emzirirken fazlası bile gider dediğin gibi yeter ki saglikli olsunlar. Ama nasıl değerlerimizi kendi haftamiz a göre degerlendiriyorsak kilomuzu da kendi bünyemize göre degerlendirelim. Yarasın inşallah aldığın her kilo bebişine sağlıkla büyüsün kuzucuk:)haklısın canım ben çok aşırı kilo alırım die korktum sadece hani hiç bile yiyemezken 2 kilo alıyorsam yersem nolur acep die düşündüm tatlımmm
Canım ben de 3 nisanda kürtaj oldum ilk ay istememistim sonrasında 2 ay geçince bak hamile kaldım. Gerçi sağlıklı mı henüz belli değil ama Rabbim ol derse en imkansız zamanda bile olur.sen yeter ki.bol dua etTeşekkürler canım inşlh 2-3 yıla Rabbim anneliği tekrar nasip eder
amin balımmm yıllardır beklediğim nazlım o benim gelsin hayırlısıyla da kilo neyki :)Yakışır canım kilo da alsan yakışır ayrıca emzirirken fazlası bile gider dediğin gibi yeter ki saglikli olsunlar. Ama nasıl değerlerimizi kendi haftamiz a göre degerlendiriyorsak kilomuzu da kendi bünyemize göre degerlendirelim. Yarasın inşallah aldığın her kilo bebişine sağlıkla büyüsün kuzucuk:)
aaa enteresan yatay koysan peki düz çıkmaz mı acep :)Bu arada kızlar avatar değiştirdim ama ne koyduysam yatay çıkıyor; )))) napacam anlamadım
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşlh. Benim zaten 14 aylık bir oğlum var. Korunma yöntemimizin azizliğine uğrayınca ertesi gün hapı almıştım. Ama hapa rağmen gebe kalmışım. Hiç istemememize rağmen zamanla kabullenip,benimsemiştik. Bayağı hazırlamıştım kendimi ama 5 haftalıkken düşük yaptım . Çok ktü bir duyguymuş ,çok üzüldüm ama paşamı sevdikçe geçti. Oğlum 3-4 yaşındayken 2.yi istiyoruz tabi yine bir kaza yaşamazsakCanım ben de 3 nisanda kürtaj oldum ilk ay istememistim sonrasında 2 ay geçince bak hamile kaldım. Gerçi sağlıklı mı henüz belli değil ama Rabbim ol derse en imkansız zamanda bile olur.sen yeter ki.bol dua et
Hehe resmi çevirdim koydum aynı; ))aaa enteresan yatay koysan peki düz çıkmaz mı acep :)
anladım canım Allah bağışlasın maşallah benimde 45 aylık oğlum var bizim vakti geçiyordu bileRabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşlh. Benim zaten 14 aylık bir oğlum var. Korunma yöntemimizin azizliğine uğrayınca ertesi gün hapı almıştım. Ama hapa rağmen gebe kalmışım. Hiç istemememize rağmen zamanla kabullenip,benimsemiştik. Bayağı hazırlamıştım kendimi ama 5 haftalıkken düşük yaptım . Çok ktü bir duyguymuş ,çok üzüldüm ama paşamı sevdikçe geçti. Oğlum 3-4 yaşındayken 2.yi istiyoruz tabi yine bir kaza yaşamazsakinşlh Rabbim yine kısmet eder
Kilo verenlere var ama bende alanlardanim. Bütün gün yat ve kabizlik az da yesek kilo oluyo. ALLAH YAVRULARIMIZA SAĞLIK VERSINHayırlı olsun canım. Bende kilo alıyorum.
Evet beni su kabızlık mahfetti. Yemedigim kalmadı. Her gün çıkarken simdi 2-3 güne düştü. Kayısı armut ne varsa yedim. Çok da onlara dadanmak istemiyorum. 1 sefer çıkartıyor sonra kısır döngü oluyo. İlk 3 ay az kilo almayı planliyorum sonra herkese soylicem. Allah ne verdiyse yerim inşallah :) :)Kilo verenlere var ama bende alanlardanim. Bütün gün yat ve kabizlik az da yesek kilo oluyo. ALLAH YAVRULARIMIZA SAĞLIK VERSIN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?