Mrb canım seninle aynı haftalardayız bende gecen hafta keseyi gördüm o kadar küçük ve yeni oluşmuştuki dr umutlanma umutsuzlugada kapılma dedi bu hafta cagırdı ama korkumdan gidemedim bende önğmğzdeki hafta persembe gidecegim, inşallah ikimizde bebişlerimizş görür kalp atışını duyarız
Canım ben nerdeyse 7 haftaligim ve karından bakıp hic bisey goremedik. Embrio bile yoktu. Alttan bakınca gördü. Yani senin için umutsuz olmana bi sebep yokki üzme kendini lutfen
Canim umudunu kaybetme cuma insallah görürsün bebisini.kendiligindenmi gebe kalmistin
Ne güzel canim ya darısı bize inşallah bizde görürüzGittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
İlki kadar heyecanlı ve ağlaktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?
işte çok sorunum o benim suyu bile çok zorla içiyorum maalesef 1 litre ancadırsu tüketimi kilo almamak için önemli imiş ne kadar tüketiyorsunuz günde
Gittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?
sizlerin adına öyle çok sevindim ki maşallah subhanallah kızlar ben de önümüzdeki çarşamba şansımı denicem bakalımkızlar merhaba dr dan geldım keseyı ve bebegı gorduk. kalp atıslarınıda6 hafta 2 gunluk gorunuo. ben 6+1 hesaplıyordum. sukur sıkıntı yokmus 20 gun sonraya randevu verdı. ama 1 haftada 63 ten 64 kg a cıkmısım
işte bende de öyle soyulan yerler kızardı ya çok fena durumda cildim eczanfeler kapalı bugün çok asabiyiiim :)matarani bende aynı öyle oldum yanaklarım kızardı böyle renk ton eşitsizliği başladı bb krem süreceğim artık fondöten kullanamıyorumdacildim çok kurudu
canım o gün doktorum bana riske atmak istemiyorsan günde en az 3- 3.5 hemşirelerde 4 lt su içmen gerek dedilerişte çok sorunum o benim suyu bile çok zorla içiyorum maalesef 1 litre ancadır
canım niye kafanı bulandiriyorsun test bile bozuk olabilirKızlar ben az önce bir gebelik testi yaptım evde bir tane kalmıştı, 6 haftada kokoyu ik çizgi çıkmıştı hatta c çizgisindende koyuydu ama bu testte t çizgisi c ye göre daha az pembeydi 7 haftadayım acaba gebeliğimde gerilememi başladı, kanamam agrım yok ama çizginin rengi açıktı offfff zaten kalp atışını duymadım bu da üzerine tuz biber oldu,
Hayırlı olsun canım. Bende kilo alıyorum.kızlar merhaba dr dan geldım keseyı ve bebegı gorduk. kalp atıslarınıda6 hafta 2 gunluk gorunuo. ben 6+1 hesaplıyordum. sukur sıkıntı yokmus 20 gun sonraya randevu verdı. ama 1 haftada 63 ten 64 kg a cıkmısım
saglıkla doguralım insallah canımBnm de degisti canim 16nisan da usgde 3 gun ileri hesapladi ayni tarihlerimiz ins
Teşekkürler canım. Darısı başına bolllll şanssizlerin adına öyle çok sevindim ki maşallah subhanallah kızlar ben de önümüzdeki çarşamba şansımı denicem bakalım
Bn de aynen ve gobis 4 aylik gibi ;( herkes gazdir o bebisin gazli olcak diyoişte çok sorunum o benim suyu bile çok zorla içiyorum maalesef 1 litre ancadır
canım 8. haftaya kadar mide bulantısı normal zaten 8. haftadan sonra olmaması iyi..doktor bana kanama ve idrar yaparken agrın olmadıgı sürece korkma dedi.belirtilere takılma.ilk ay normalde 1-1,5 kilo veriliyo bulantıdan dolayı sonra kilo almaya baslıyosun merak etme.doktorum 9. haftaya gel dedi bana gelişimine bakmak için sende git kendi doktorunakızlar mide bulantınız felan varmı bende 4 bes gündür belkide daha fazla hiç bulantı yok gecti onlar acaba nedendir korkmak istemiyorum simdi ama ne bilim kanamam felan yok en son bir hafta önce doktora gittimde doktor kalp atısları baslamıs demişti sesini duyurmadı ultrasyon belli oluyor bak demişti acayip mıde bulantım oluyodu hatta kusmustum bile sabahdan aksama kadar yesem gecmıo yemesem gecmıo felan gögüs ve karın şişkinlinden baska bırsey yok ilginc tarafı onlar sısıyo ama ben aynı kılodayım 49,5 felan anlayamadım gitti doktor bana bı ay sonra gel dediği için doktorada gidemiyorum ne yapsamkı
Ayy ins. Canim ya kendim gormedim bebisi esim gordu cok merak ediyorum 15 gun dayanamam dinlemeye giderim heraldesaglıkla doguralım insallah canım
Ayy ins. Canim ya kendim gormedim bebisi esim gordu cok merak ediyorum 15 gun dayanamam dinlemeye giderim heralde
kızlar merhaba dr dan geldım keseyı ve bebegı gorduk. kalp atıslarınıda6 hafta 2 gunluk gorunuo. ben 6+1 hesaplıyordum. sukur sıkıntı yokmus 20 gun sonraya randevu verdı. ama 1 haftada 63 ten 64 kg a cıkmısım
Gittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?