2015 Nisan Anneleri

İnaşallah canm ama benım pek ümidim yok
Canım ben nerdeyse 7 haftaligim ve karından bakıp hic bisey goremedik. Embrio bile yoktu. Alttan bakınca gördü. Yani senin için umutsuz olmana bi sebep yokki üzme kendini lutfen

Benm alttan bakıldıgı halde gözukmedi her sey Allahtan nasibimizde ne varsa onu yasıycaz

Gittim gördüm duydum :) hem de tek basıma
İlki kadar heyecanlı ve ağlaktım. Allah isteyen herkese nasip etsin.
5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?
Ne güzel canim ya darısı bize inşallah bizde görürüz

kızlar merhaba dr dan geldım keseyı ve bebegı gorduk. kalp atıslarınıda 6 hafta 2 gunluk gorunuo. ben 6+1 hesaplıyordum. sukur sıkıntı yokmus 20 gun sonraya randevu verdı. ama 1 haftada 63 ten 64 kg a cıkmısım

su tüketimi kilo almamak için önemli imiş ne kadar tüketiyorsunuz günde

5+6 çıktı ultrason hesabi. Beklenen doğumda 20 nisan olarak degisti elifcim düzeltebilir mıyız?

sizlerin adına öyle çok sevindim ki maşallah subhanallah kızlar ben de önümüzdeki çarşamba şansımı denicem bakalım

matarani bende aynı öyle oldum yanaklarım kızardı böyle renk ton eşitsizliği başladı bb krem süreceğim artık fondöten kullanamıyorumdacildim çok kurudu
işte bende de öyle soyulan yerler kızardı ya çok fena durumda cildim eczanfeler kapalı bugün çok asabiyiiim :)

Kızlar ben az önce bir gebelik testi yaptım evde bir tane kalmıştı, 6 haftada kokoyu ik çizgi çıkmıştı hatta c çizgisindende koyuydu ama bu testte t çizgisi c ye göre daha az pembeydi 7 haftadayım acaba gebeliğimde gerilememi başladı, kanamam agrım yok ama çizginin rengi açıktı offfff zaten kalp atışını duymadım bu da üzerine tuz biber oldu,

canım niye kafanı bulandiriyorsun test bile bozuk olabilir

Hayırlı olsun canım. Bende kilo alıyorum.

canım 8. haftaya kadar mide bulantısı normal zaten 8. haftadan sonra olmaması iyi..doktor bana kanama ve idrar yaparken agrın olmadıgı sürece korkma dedi.belirtilere takılma.ilk ay normalde 1-1,5 kilo veriliyo bulantıdan dolayı sonra kilo almaya baslıyosun merak etme.doktorum 9. haftaya gel dedi bana gelişimine bakmak için sende git kendi doktoruna

Ayy ins. Canim ya kendim gormedim bebisi esim gordu cok merak ediyorum 15 gun dayanamam dinlemeye giderim heralde

kız sana göstermedimi doktor ben baktım kafamı egdim vallaende 15 gün sonra yine gidicem

kızlar tebrik ederim Darısı cinsiyeti ögrenmeye insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…