2015 Nisan Anneleri

2015 nisan annesi olacagim Allah tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin.. hergun Yasin Suresi okuyup tum bebeklere ve olmayanlara, kendi bebegime dua ediyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun..
Hoşgeldin canım hayırlı olsun. Ben de hamile kalmadan önce meryem süresi okudum yarıya gelince bırakmıştım sonra bi öğrendim hamileyim. Ama inşallah 41 e tamamlicam ben de yasin okumayı bi düzene oturtsam süper olcak. Dün gece okudum rüyamda da çok kötü bol kanamalı düşük yapıyordum((

işte takıntılı olduğum yerlerde sıkıntı yaşıyorum saçlarım çok önemlidir ve şukur hiç dökülme olmazdı ama olsun bebişim oldu da ddokuluversin napalım :)
canım benimde sacım dökülüyo ve yüzüm sivilce doldu saglıklı olsunlarda.yüzüne ilaç tarzı krem sürme canım nemlendirici sürebilirsin

canım bende meryem suresini okudugum zaman hamile kaldım 30. da bi hafta yarım bırakmıstım düğünümüz vardı.gebeliği ögrenince tamamladım 41 e.Allah kabul etsin sende tamamla canım

gitmek istiyorumda bi ay sonra gel dedi daha bi hafta gecti gideli en son bnde sabirsizlikla gunumu bekliom

Inanirmisin bende okuduum ve on besincide hamile oldugumu ogrendin suan igne ve hap kullanıyorum dusuk tehlikem var inşallah gecer seninde canim

Çocuk doğduktan sonra tartışmalar daha da artıyor ama güzel anlar da artiyor
uyyyy yandum desene ya isten geliyorum kaynana yemek felan zaten hamilelik mudara edio bana surekli uyku verio esimde kadinlik gore v etmiyorsun die kizio biton utulu seyi var takio iki uc seye utulenmemis die kadin isi zor kendjme bakmayi birakdim ona daha bi takili ya evde kaynan kayin peder namaz kiliosun yatsidan sonra bi daha o kadar susleniosun kocan vakit ayirmio isi bitirio yatio sen bi daha makyaj sil yikan artik oyle bi yorgunluk varki yapasim yok ya

gitmek istiyorumda bi ay sonra gel dedi daha bi hafta gecti gideli en son bnde sabirsizlikla gunumu bekliom
kendin devletteki bir doktorada gidebilirsin benim doktor sana yakın bir doktorada gidebilirsin dedi maddi acıdan zorlanmamam için ben gelirim dedim.sende git gelişimine bir baktırt

afedersin ama eşinde biraz odunmuş sana yardım edeceği yerde iş bekliyor.çok kızdım çok.vallaha bizim ütüler evlendiğimizden beri ütücüye gider.üstelik çalışıyorsun

canım çok çok haklısın ama sana teselli veremesem de emin ol istisnalar dışında hepsi ayni. Ben 18 kilo oğlumu kucağımda taşımak zorunda kaldım hala da en ağır işler bende üstelik eşim de kampa gitti. Onlarla mi yaşıyor sunuz? Ben de aynı seyleri yaşadım ve yaşıyorum ama sabret canım lütfen sabret bu ahir zamanda evlilik de annelik de cihad olmuş. Sen her şeyi Allah rızası için yap gerisini Rabbime havale et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…