cnm hiç sıkıntı yapma bende tiroid hastasıyım 1 senedir ilaç kullanıyrm.ilk aylar annenin tshi çok önemli çünkü bebek küçük olduğu için anneden alıyo ama şuanda minikler kendi hormonlarını kendi üretiyor o yüzden üzülme hiç bişey olmaz hem 4 çok yüksek değil ilacı düzenli kullan okOfff TSH yine 4'e yükselmiş bende kızlar. Moralim bozuldu... Bebeğim üzerinde inşallah kalıcı olumsuz bir etki bırakmaz...
benim bir buçuk sene öncesinde bir sezeryanim daha var o yüzden tatlım :)Olsun canım hayırlısı olsun sağlıklı olunda ikinizde peki neden sezaryan
Sevilmeden durulur mu hiç onlar aşklar aşk :)Ay çok sevindim ya benîmde sürekli kucğaımda dayanamıyorum sevmeden
Canim uyurken kasilmis girilmiş olabilir misin acabagunaydin hanimlar benim asalarimda agri varya bu nedir boyle
Canim bende bi normal doğum yaptım ve ikinciyi yapmaktan korkuyorum ilki çok zordu bebeğim çok haznede kaldı suyu önce geldiği için kuruluk vardı doğmuyordu kafa şekli bi değişik doğdu trigonosefali diye bi teşhis konuldu 6.aayda ameliyat dediler çok şükür olmadı atlattık gene aynı şeyler olurmu diye korkuyorum bebek ters.duzelsin istiyorum ama bi yanımda dönmesemi diyo hakkımızda hayirlisinormal dogumdan korkan arkadaşlara seslenmek istiyorum, normal dogumun bebek icin olumlu etkilerini düşünün karar vermeden önce, bizim icin degil kuzularımız icin normal dogum daha önemli, her bebegin günunde gelmesini diliyorum...
bir de normal dogumda öyle kesiydi dikişti hissrtmiyorsun, çogunlukla iki- üc dikişle atlatılıyor, asıl sezaryende dikişler daha zor, mecbur olursa katlanılıyor tabi ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?