2015 Nisan Anneleri

Offf TSH yine 4'e yükselmiş bende kızlar. Moralim bozuldu... Bebeğim üzerinde inşallah kalıcı olumsuz bir etki bırakmaz...
cnm hiç sıkıntı yapma bende tiroid hastasıyım 1 senedir ilaç kullanıyrm.ilk aylar annenin tshi çok önemli çünkü bebek küçük olduğu için anneden alıyo ama şuanda minikler kendi hormonlarını kendi üretiyor o yüzden üzülme hiç bişey olmaz hem 4 çok yüksek değil ilacı düzenli kullan ok

günaydın kızlar hasta olan Arkadaşlara çok geçmiş olsun.bugün babam Yurtdışına gidiyor iş için dönem dönem gidiyor biraz orda biraz burda kalıyor şirket tarihleri belirliyor dönüşümde tam 1 ay sonraya alıyorlar doğumumda Yanımda olamayacak büyük ihtimalle üzülüyorum

günaydın canlar hayırlı cumalar :) şükürler olsun bu gece sadece iki defa kalktım wcye ve tekrar uyuyabildik ama sabahta daha erken uyandık kızım hiç uyumadı zaten :) hala cin gibi fink atıyo içerde maşallah :) bugün kontrol var inşallah hayırlı haberlerle döneriz :)

kızlar bu kurabiyelerin tarifini verirmisiniz?

Günaydınlar buaralar hiç gelemiyorum foruma eski gönderileri okumaya kalksam tüm gün gider heralde umarım herkes iyidir doğum yapan var mı acaba???? Bu gece de bulantı ve geğirme problemi yaşadım hatta şuan ayakta olmamın sebebi de bu sanırım Dediğiniz gibi paşamın ayakları mideme baskı yapıyor

Günaydın kızlar hayırlı cumalar kontrolü olanlar hayırlı haberler alır inşallah benimde yarın var kontrol ama eşim nöbetçi pazartesiye kalır heralde bebek ters dönmüştü en son hareketleri yoktu şimdi dondumu diye merak ediyorum hareketleri de iyi bebeği düz olan arkadaşlar hareketleri daha çok nerde hissediyorsunuz ben asagida hissediyorum acaba dönmedimi diyorum midemdede giden gelen bi sertlik var oda kafasını acaba

Canim bende bi normal doğum yaptım ve ikinciyi yapmaktan korkuyorum ilki çok zordu bebeğim çok haznede kaldı suyu önce geldiği için kuruluk vardı doğmuyordu kafa şekli bi değişik doğdu trigonosefali diye bi teşhis konuldu 6.aayda ameliyat dediler çok şükür olmadı atlattık gene aynı şeyler olurmu diye korkuyorum bebek ters.duzelsin istiyorum ama bi yanımda dönmesemi diyo hakkımızda hayirlisi

Günaydınlar annecikler ve minnakları
Bugün bizim son iş günümüz öğleden sonrada kontrolümüz var inşallah o kadar yediğim pekmez muz tarhana ceviz işe yaramıştır da yavrum arayı kapatmıştır.
Hayırlı haberlerle gelelim inşallah hepimiz
Hayırlı cumalar olsun hepimize.
37.haftamıza da girdik şükürler olsun

Günaydın hanımlar uyumamis wc için gece uykusunu bolmuş benim gibileride varmis su bi ayı bi atlatsam yeter herhalde bana açlığa dayanipda uykusuzluk hasta olabilen bi insanım çünkü ben

Günaydın... hayirli cumalar
Guzel haberlerle geçen bir gün olsun insallah..
Dün valla döktürmüşsünüz kizlar :) yetişemedim okumaya...
Artik benim de kocam dan haber gelir insallah ya... Artik yanımda olsun istiyorum

GUNAYDIN, BABAYI İŞE GÖNDERDIK KAHVALTI VAKTI. AYYY EVDE OLMAK NE GUZELMIS. KESKE 32 DE AYRILSAYMISIM. ::::) SENEYE BUZAMANLARA KADAR EVDE OLMAK SIMDIDEN HEYECANLANIYORUM HIHOOO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…