5 tane filan var canim incelerden 2 tane daha alicam ben incelerden dedigin gibi en cok onlar kullaniliyormus e bizim onumuzde yaz serin gunlerde iyi olur.kızlar siz kaç tane ince battaniyelerden aldınız onlar çok lazım oluyomus
Yok canım benim hastane vs düşünmüyorlar hastanem çok uzak onlara, gelemezler zaten oturduğum yer okuluma 45 dk.,hastanem evime 45 dk... Onlar ev ziyaretine gelirler. Zaten başım gözüm üstüne misafir ağırlamayı ikramda bulunmayı daima severim ben ama şu ana kadar etrafımda her kim doğum yaptıysa 1 ay geçmeden hatta bir çoğuna 40 ı çıkmadan ziyarete gitmedim ben. Annenin durumunu düşünerek.Ama bizimkilere sağolsun bu cuma doğum yapsam pazartesiye gelecek kadar heyecanlılar ben de kırmamak için diyemedim en az 20 gün misafir kabul etmiycem diye.O yüzden ne zaman doğum yaptığımı söylemiycem onlara zaten erken doğum görünüyor onlar 3hafta daha var bilsinler napayım annemleri de uyarıcam konu komşuya hemen haber salmayın diyeCanım bazı insanlar hastane ziyareti yapmak istiyor. Aslında bana kalırsa en makbul olanı o. Çünkü ağırlama derdi olmuyor. Bir çikolata tutuyorsun bitiyor. Ve kısa sürüyor. Senin veliler de belki hastanede ziyaret düşünüyorlardır. Aralarında konuşabileceğin yakınlıkta birisi varsa onunla bu konuyu paylaşsan olur mu acaba?
Günaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?
Bazen bendede oluyor cnm titreşim normal dır herhaldeGünaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?
BN ikeadan aldm 20 tlkızlar bebek için cibinlik alan var mı? varsa nerden aldınız bana fiyatlar çok pahalı geldi.
Çok geçmiş olsun ALLAH yardmcn olsun acil şifalar versn rabbimkizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
canım kaynarın içinede bu loğusa şekerinden konulup içine karanfil,zencefil filan konulup kaynatılmıyor mu?Şeker olandan mı aldın canım? Ulus' ta nereden? Ertürk'ten aldıysan onlarınki de iyidir.
Ben Kaynar (doğal lohusa şerbeti) olandan yaptıracağım. Dolapta hiçbirşey olmuyor. Soğuk da içilebiliyor ama şu havalarda sıcak daha iyi olur. Misafir gelince ısıtıp, fincanlara koyuyorsun. Üzerine de bolca ceviz tamamdır.
Canım paketin üzerine isim yazılıyor orda seçenekler var içlerinden seçiyorsun bi de yazılmasını istediğin ismi yazıyorsun. Ertesi gün geldi bana hemen.canım bu çikolatalarin üstüne isim de yazılıyo mu? kaç günde geliyor?
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Allahtan ümit kesilmez Rabbim evladınıza şifa versin kimseyi evladıyla sınamasın inşallahTesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.
Bi sitede okumuştum tüy dökücü kremin içindeki kimyasallar tam olarak bilinmediğpinden gebelikte kullanılmaması gerekiyor yazıyordu canımkızlar tuy dokucu krem kullanabiliyormuyuz
Hadi gözün aydın tatlım evde olmak gerçekten iyi geliyor gece uykusuz geçirdikten sonra evde dinlenmek gibisi yokmuşGünaydın güzel anneler ve cici nurtopları.
Bugün son iş günümüz.
Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını sağlıkla versin.
Gönlümüzdekini bizim için hayırlı kılsın. Hayırlı olanları gönlümüze göre versin.
AMİN AMİN AMİN
Maşallah gelişimi iyiymiş kuzunun inşallah zamnalarını beklerler canım bende diyorum az daha beklesin sonra gelsin :) Benimde sancılarım bu hafta çıkmaya başladı artık normalmiş ama bu haftalardaGünaydın güzel anne adayları :) bizde kontrolden geldik. 35+1 olduk . Kızımın böbreklerin büyümesi dışında pek sorun yok . Çok şükür suyum azalmamış sınırdayız . Kalp atışları normal kilosu 2.430 olmuş boyunu bulamadım ama sanırım az kısagelişimi gayet iyi . Benim sancım hiç çıkmadı ve iki hafta sonraya randevu aldık .
Bu arada dr umdan göğüs kremi yazamasını istedim oda bana '' devletin ödemediği çok iyi bbir krem var onu yazayım mı '' dedi . Yazdı 40 lira ödedimama iyi olur inşallah.
son haftalar çok heycanlıyım bennnnnnnnnn kızım maşallah çok çok çok haraketli hiç durmuyor yerinde . birkaç eksik dışında herşeyimiz tamam . Temizlik bitti temiz tutmaya devam. Hastahane çantası hazır . Ben heycalnlı . İnşallah sağlıklı zamanında doğumlarımız olur :)
Çoook geçmiş olsungünaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonundaseviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya
Oğluma toplam 7 tane aldım sonra iki tane daha aldım , 4 tane kalın gerisi ince idi . Bu kadar lazım olacağını hiç düşünmemiştim ama çok lazım oluyor. kusma durumları , ıslatma durumları başta çok yoğun , birde kıyafet gibi çabuk kirleniyor . Şimdide kızımda kullanıcam renkler biraz uymucak bazıları için ama olsun çoğu zaten krem ve sarılı idi idare ederiz .kızlar siz kaç tane ince battaniyelerden aldınız onlar çok lazım oluyomus
Hadi hayırlı olsun artık gününüz belli bekleyeceksiniz :) Heyecan daha da artar tabi:)11 nisana sezeryan gunu aldik, heyecan basti beni:)
Çook geçmiş olsun tatlım tuzlu su denedin mi ben tıkanınca öyle yapıyorum biraz yakıyor ama iyi geliyorben hala çok kötüyüm burnumu hiçbişey açmıyor ne yapcam suyu zar zor içiyorum yutkunamıyorum yemeği 2 saatte yiyorum burnum azcık açılsa ağzıma bişey atıyorum hapımı bile kaç gündür içemiyorum genzim acip tıkanık içe dışa akıntı var öksürük de yapıyor Allahım 2 haftadır çekiyorum daha da kötüleşiyor vicks bile açmıyor zararlı ama sürüyorum içine yoksa ölecem nefessizlikten inşallah bebeğim etkilenmiyordur bu halde ne normal ne de sezeryan olabilirim nefes hiç yok
Şeker olandan mı aldın canım? Ulus' ta nereden? Ertürk'ten aldıysan onlarınki de iyidir.
Ben Kaynar (doğal lohusa şerbeti) olandan yaptıracağım. Dolapta hiçbirşey olmuyor. Soğuk da içilebiliyor ama şu havalarda sıcak daha iyi olur. Misafir gelince ısıtıp, fincanlara koyuyorsun. Üzerine de bolca ceviz tamamdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?