2015 Nisan Anneleri

Yok canım benim hastane vs düşünmüyorlar hastanem çok uzak onlara, gelemezler zaten oturduğum yer okuluma 45 dk.,hastanem evime 45 dk... Onlar ev ziyaretine gelirler. Zaten başım gözüm üstüne misafir ağırlamayı ikramda bulunmayı daima severim ben ama şu ana kadar etrafımda her kim doğum yaptıysa 1 ay geçmeden hatta bir çoğuna 40 ı çıkmadan ziyarete gitmedim ben. Annenin durumunu düşünerek.Ama bizimkilere sağolsun bu cuma doğum yapsam pazartesiye gelecek kadar heyecanlılar ben de kırmamak için diyemedim en az 20 gün misafir kabul etmiycem diye.O yüzden ne zaman doğum yaptığımı söylemiycem onlara zaten erken doğum görünüyor onlar 3hafta daha var bilsinler napayım annemleri de uyarıcam konu komşuya hemen haber salmayın diye

Eskiden bendede oluyordu canim bildigin titriyodu hatta korkiyodum :) Suan olmuyo artik normaldi herhalde diye dusunuyorum

Bazen bendede oluyor cnm titreşim normal dır herhalde

Çok geçmiş olsun ALLAH yardmcn olsun acil şifalar versn rabbim

canım kaynarın içinede bu loğusa şekerinden konulup içine karanfil,zencefil filan konulup kaynatılmıyor mu?

canım bu çikolatalarin üstüne isim de yazılıyo mu? kaç günde geliyor?
Canım paketin üzerine isim yazılıyor orda seçenekler var içlerinden seçiyorsun bi de yazılmasını istediğin ismi yazıyorsun. Ertesi gün geldi bana hemen.

Tesekkür ederim canm.Erken dogum oldu ama zaten saglik sorunlari var,yasama ihtimali cpk az.Dua edim Allah hakkinda hayirlisini versin.
Allahım hakkınızda hayırlısını nasip etsin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız Allahtan ümit kesilmez Rabbim evladınıza şifa versin kimseyi evladıyla sınamasın inşallah

kızlar tuy dokucu krem kullanabiliyormuyuz
Bi sitede okumuştum tüy dökücü kremin içindeki kimyasallar tam olarak bilinmediğpinden gebelikte kullanılmaması gerekiyor yazıyordu canım

Hadi gözün aydın tatlım evde olmak gerçekten iyi geliyor gece uykusuz geçirdikten sonra evde dinlenmek gibisi yokmuş
Maşallah gelişimi iyiymiş kuzunun inşallah zamnalarını beklerler canım bende diyorum az daha beklesin sonra gelsin :) Benimde sancılarım bu hafta çıkmaya başladı artık normalmiş ama bu haftalarda

günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonunda seviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya
Çoook geçmiş olsun Bu aralar en korktuğum şeylerden biri hasta olmak o yüzden sürekli portakal flan yiyorum inşallah sen de çabucak toparlarsın canım zencefil ve c vitamini ile

kızlar siz kaç tane ince battaniyelerden aldınız onlar çok lazım oluyomus
Oğluma toplam 7 tane aldım sonra iki tane daha aldım , 4 tane kalın gerisi ince idi . Bu kadar lazım olacağını hiç düşünmemiştim ama çok lazım oluyor. kusma durumları , ıslatma durumları başta çok yoğun , birde kıyafet gibi çabuk kirleniyor . Şimdide kızımda kullanıcam renkler biraz uymucak bazıları için ama olsun çoğu zaten krem ve sarılı idi idare ederiz .

Kızlar kalsiyum ilacı calcimax-D3 kullanan var mı? Reçetesi hamilelikte yüksek dozda calsin um ve demir bebek için zararlıdır yazıyor

ben hala çok kötüyüm burnumu hiçbişey açmıyor ne yapcam suyu zar zor içiyorum yutkunamıyorum yemeği 2 saatte yiyorum burnum azcık açılsa ağzıma bişey atıyorum hapımı bile kaç gündür içemiyorum genzim acip tıkanık içe dışa akıntı var öksürük de yapıyor Allahım 2 haftadır çekiyorum daha da kötüleşiyor vicks bile açmıyor zararlı ama sürüyorum içine yoksa ölecem nefessizlikten inşallah bebeğim etkilenmiyordur bu halde ne normal ne de sezeryan olabilirim nefes hiç yok

Evde yapılacak o kadar iş varmış ki daha dinlenmeye tam olarak zaman bulamadım her gün bişeyi hallediyorum haftaya dinlenirim inşallah
Herkese güzel günler diliyorum, kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelsin inşallah

Çook geçmiş olsun tatlım tuzlu su denedin mi ben tıkanınca öyle yapıyorum biraz yakıyor ama iyi geliyorBi de geceleri yatmadan burun bandı kullanıyrum onun da çok faydası oluyor.Ağzımdan nefes alamıyorum bende hemen uyanıyorum rahat edemiyorum nasıl bi duygu iyi biliyorum yaniBi de zencefili denedin mi canım iyi geliyor

Cevap veren arkadslara teşk alıntı yapamadım olmadı bi türlü inş normaldir bi arkadsın yazdıgı gibi resmen deprem oluo karnımda korkutuo beni . Ayrıcz bebeği doğup rahatsız olan arkadsı okudum Allah en hayırlısınınversin. Bi önce tammaen iyileşir inş hayatta en kıymetli şeymiş cocuk inş hepmizde sağlıkla kavusuruz bebeklerimize

canım ulusta bir aktarcıdan aldım ama rast gele aldım adını bilmiyorum.seker olanından.bu kalıp olanlardanmı dogal dediğin canım.soguk içilmiyormu kalıplar acaba yada sıcakmı vermemiz gerek.ben yapıp dolaba koymayı düsünüyodum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…