Benimde oksürük hiç gitmiyo bogulcak gibi oksuruyorum dogumlarda yaklastı bende goğüs hırıltılı sezaryanda yapmazlar normal dogumdada oksurmekten olürüm heralde rabbim şifa versin hepimize tıkanıklık için okuonus suyu denedeinmi canım o bana ii geldi ana oksürüğe care bulamadımben hala çok kötüyüm burnumu hiçbişey açmıyor ne yapcam suyu zar zor içiyorum yutkunamıyorum yemeği 2 saatte yiyorum burnum azcık açılsa ağzıma bişey atıyorum hapımı bile kaç gündür içemiyorum genzim acip tıkanık içe dışa akıntı var öksürük de yapıyor Allahım 2 haftadır çekiyorum daha da kötüleşiyor vicks bile açmıyor zararlı ama sürüyorum içine yoksa ölecem nefessizlikten inşallah bebeğim etkilenmiyordur bu halde ne normal ne de sezeryan olabilirim nefes hiç yok
Evet çok sıklıkla olmasa da bunu ben de yaşıyorum resmen 3-5 saniyelik bir titreşim sebebini ben de bilmiyorumGünaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?
Acaba şu bebekler için kullandığımız otri bebe aspiratörümü kullansan CNm , burnuna bol bol okyanus suyu dök onunla Çek büyük ihtimal işe yarar . Birde buhar banyosu yap oda burnunu açmaya yarayabilir . Çok geçmiş olsun . Rabbim şifa olur inş .ben hala çok kötüyüm burnumu hiçbişey açmıyor ne yapcam suyu zar zor içiyorum yutkunamıyorum yemeği 2 saatte yiyorum burnum azcık açılsa ağzıma bişey atıyorum hapımı bile kaç gündür içemiyorum genzim acip tıkanık içe dışa akıntı var öksürük de yapıyor Allahım 2 haftadır çekiyorum daha da kötüleşiyor vicks bile açmıyor zararlı ama sürüyorum içine yoksa ölecem nefessizlikten inşallah bebeğim etkilenmiyordur bu halde ne normal ne de sezeryan olabilirim nefes hiç yok
kızlar aldıgınız cikolataları nerde muhafaza ediyorsunuz.ben hacı şeriften aldım evde soguk odam yok.kutusuyla posette koyup balkona koyayım diyorum ama içime sinmiyor güvercinler geliyo yagmur yagarsa kötü olursa diyorum.buzdolabına koysak kutu ile bişey olurmu?
Havalar eritecek kadar sıcak mı Ankara'da CNm , kanımca oda sıcaklığında birşey olmaz . Isıtıcının kapalı olan bir oda kafi gelebilir . Buzdolabı çikılatları bozar bence ben olsam orda saklamam tadı değişir en azından öyle düşünüyorum .kızlar aldıgınız cikolataları nerde muhafaza ediyorsunuz.ben hacı şeriften aldım evde soguk odam yok.kutusuyla posette koyup balkona koyayım diyorum ama içime sinmiyor güvercinler geliyo yagmur yagarsa kötü olursa diyorum.buzdolabına koysak kutu ile bişey olurmu?
ben yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum canım kramplar için vermişti doktor.Ben de okudum o yüzden onu kullandığımdan beri günde 2 bardak değil bir bardak süt içiyorum yoğurtu da azalttım bir de onun içindeki demir değildi sanırım yanlış yazdın d vitamini desteği var içinde.Hamilelerin günde 1200 mg kalsiyum alması gerekiyormuş Ben çok iyi araştırmıştım bu miktar için de gün içinde 2 bardak süt 1 kase yoğurt 2-3 kaşık pekmez 2-3 dilim kaşar tüketince anca denk geliyormuş.Ama bu tabletlerde 1000mg eş değer kalsiyum olduğunu okuyunca ben de doğal yoldan aldığım kalsiyumu azalttım zaten süt alerjim çıktı tam da denk geldiKızlar kalsiyum ilacı calcimax-D3 kullanan var mı? Reçetesi hamilelikte yüksek dozda calsin um ve demir bebek için zararlıdır yazıyor
sağol canım deniz suyu damlatıyorum sürekli vicks sürüyorum onlarla bile açana kadar canım çıkıyo ama genzim tıkalı çok sinüsler falan boşalması lazım burnumda sorun var yıllar önce ameliyat olmuştum ama geçmedi tekrar olmam lazım bi tarafı normalde de tamamen tıkalı gibi geceleri uyuyorum Allahtan ama uyuyana kadar 2 saat geçiyo burnumu açmak için 5dk açıldı mı yetiyor hemen dalıyorum uykuya sabaha kadar da uyuyorum şu bantdan alayım bari ben de zararı yok di miÇook geçmiş olsun tatlım tuzlu su denedin mi ben tıkanınca öyle yapıyorum biraz yakıyor ama iyi geliyorBi de geceleri yatmadan burun bandı kullanıyrum onun da çok faydası oluyor.Ağzımdan nefes alamıyorum bende hemen uyanıyorum rahat edemiyorum nasıl bi duygu iyi biliyorum yani Bi de zencefili denedin mi canım iyi geliyor
canım ikeadan aldığın cibinlik linktekinden mi? nasıl bebek beşiğine iyi oluyo mu?BN ikeadan aldm 20 tl
geçen sene ben de öyle bi öksürüğe yakalanmıştım seni anlıyorum sn geçmiyodu öksürüksüz boğulcak gibi ağlıyordum artık kasıklarım et kesiyordu yürüyemiyordum çok zor ne iyi geldi dersen hiçbişey sadece zaman ama bizim de zamanımız kalmadı yalnız göğsünü yumuşatmak için sürekli ılık su iç canım gece gündüz ılık su balgamı söküyor rahatlatıyor deniz suyu kullanıyorum ama işe yaramıyorBenimde oksürük hiç gitmiyo bogulcak gibi oksuruyorum dogumlarda yaklastı bende goğüs hırıltılı sezaryanda yapmazlar normal dogumdada oksurmekten olürüm heralde rabbim şifa versin hepimize tıkanıklık için okuonus suyu denedeinmi canım o bana ii geldi ana oksürüğe care bulamadım
sağol canım zaten bebek için otribebenin setini almıştım içinde 5 li deniz suyu vardı açtım onu damlatıyorum ama hiç faydası yok ezelden beri burnumda sorun olduğu için bu tarz şeyler de etkili olmuyor ben de bi daha kışın gebe olmak istemiyorum bu 3. gribim hamilelikte geldi mi 1-2 ay gitmiyorAcaba şu bebekler için kullandığımız otri bebe aspiratörümü kullansan CNm , burnuna bol bol okyanus suyu dök onunla Çek büyük ihtimal işe yarar . Birde buhar banyosu yap oda burnunu açmaya yarayabilir . Çok geçmiş olsun . Rabbim şifa olur inş .
Evt cnm bundan çok da gzl oluyocanım ikeadan aldığın cibinlik linktekinden mi? nasıl bebek beşiğine iyi oluyo mu?
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...ar/yatak-baslari/44361010/bryne-cibinlik.aspx
ben hamile taytı üstüne tunik ya elbise giyip çıkcam şu an iyi gelen eşofmanım yok bu saatten sonra da almam hamile kıyafetlerimden bişeyler ayarlıcamKızlar aklıma ne geldi tecrübesizlik iste doğumdan sonra hastaneden cıkarken pijamalarlamı cıkıcaz yoksa esofman falanmı giyiceksiniz anneme sordum esofmanla cıkarsın sabahlık olcak ustunde dedi ablamda esofmanla cıkarsın dedi kararsız kaldım siz ne yapcaksınız.
Havalar eritecek kadar sıcak mı Ankara'da CNm , kanımca oda sıcaklığında birşey olmaz . Isıtıcının kapalı olan bir oda kafi gelebilir . Buzdolabı çikılatları bozar bence ben olsam orda saklamam tadı değişir en azından öyle düşünüyorum .
Benim soguk odam var kalorifer petegi yok depo gibi bir oda.oraya koydum kutusuyla. Bence balkona kutusuyla koy ama gunes gelmesin eriyebilir.
Bende açılmadı CNm link ..https://www.google.com.tr/search?q=aydedeli+bebek+magneti&biw=1078&bih=533&tbm=isch&imgil=kukkfIivEv0txM%3A%3BIpZsFUKVcnN_ZM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.hayallerdukkani.com.tr%252Fbebek-sekeri%252Faydedeli-mavi-bebek-sekeri&source=iu&pf=m&fir=kukkfIivEv0txM%3A%2CIpZsFUKVcnN_ZM%2C_&usg=__C7m4Suw6vlv4Pt1t0AdZO9gZ9uA=&dpr=0.95&ved=0CEgQyjc&ei=1F4JVbacPI7iaNfHgoAL#imgrc=kukkfIivEv0txM%3A;IpZsFUKVcnN_ZM;http%3A%2F%2Fwww.hayallerdukkani.com.tr%2Fimage%2Fcache%2Fdata%2Fbebek_sekeri%2Faydede-erkek-bebek-biblo-bebek-serkeri-1000x1000.jpg;http%3A%2F%2Fwww.hayallerdukkani.com.tr%2Fbebek-sekeri%2Faydedeli-mavi-bebek-sekeri;1000;1000 BUZDOLABI MAGNETİMİZİN SİPARİŞİNİ VERDİK MODEL BU KIZLAR NASIL?? 100 TANE DEDİK yeter sanırım
kızlar siz kaç tane ince battaniyelerden aldınız onlar çok lazım oluyomus
Şimdi açtım alıntıda çıktı :)) ay dede güzel fikir CNm güle güle dağıtmak nasip olur inş .Bende açılmadı CNm link ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?