http://www.hayallerdukkani.com.tr/bebek-sekeri/aydedeli-mavi-bebek-sekeri bir de burdan dene tatlım belki açılır burdan yaptırmadım ama model buBende açılmadı CNm link ..
günaydın kızlar .....
sonunda doğum çantamı hazırladım rahatladım...
hastanede ve evde ıkram edıleceklerın hazırlanması kaldı geriye...
Canim ben 3 tane aldim.kızlar siz kaç tane ince battaniyelerden aldınız onlar çok lazım oluyomus
Allah yar ve yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısını versin dualarımız sizinle allahtan ümit kesilmez bitanem sabır diliyorum...kizlar yorumlarinizi okudum.Telden giriyorum oyüzden kusura bakmayin tek tek alintiliyamadim.Dualara baslamissiniz cookk tesekkür ediyorum.Sizlerin duasina ihtiyacim var.Bebegimin ciddi anlamda sorunlari var.Yasamasi imkansiz gibi bisey,yasasa da sıkıntılı ve çok zor bir hayati olacak.Dua edin hakkinda hayirlisi olsun.Allah kimseye yasatmasin.Herkesin yavrusunu sagsalim kucagina versin.
Bende giydigim seyin ustune tunik falan giyerim heraldeben hamile taytı üstüne tunik ya elbise giyip çıkcam şu an iyi gelen eşofmanım yok bu saatten sonra da almam hamile kıyafetlerimden bişeyler ayarlıcam
Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...
Maşallah paşaya normal doğumu beklemekte ayrı bir stres sürekli kendini dinlemen gerekiyor doğum sancısımı diye hayırlısı hakkımızda benim sezeryan haftaya çarşamba günü belli olacak işallah bakalım bu kadar sakin olabilecekmiyim o zamanselam kızlar, doktordan geldik. oğlumuz 3.140 gr olmuş. ultrasonda göründüğünden biraz daha zayıf doğuyormuş ama doktor kilosu iyi, büyük olmasındansa küçük olması iyidir kolay doğum olur dedi :) bir dee çatı muayenesi de olduk, sonuç iyi ama olana kadar da biraz zorlandım açıkçası. ben tam olarak böyle bişi olduğunu bilmiyodumm
doğum önümüzdeki haftadan önce olmaz dedi, sanki 38 dolunca heran gelcekmiş gibi konuştu kanala henüz girmemiş ama kanal yolunda bu hafta girer artık dedi.
Canim haklisiniz evet bu hormonlar bizi mahfediyor en ufak birseye sinirleniyoruz agliyoruz.dengesiz bozuldu.ama bide o kişi düşündüğümüzde anne yok baba yok kimsesi yok buraya yazip içini dökmek istiyor belli ki.o sinirle buraya yakin görüyor kendine ve bizlere yaziyor.sizde haklisiniz arkadaştaburada bizim buluşmamızı sağlayan bebişlerimiz & hamileliğimiz ama zamanla bazı özel sorunlarımızı ve sevinçlerimizi de paylaşır olduk. bunları iyisiyle - kötüsüyle paylaşmak bize iyi geldi, birbirimize destek olduk. ama sana bu konuda katılıyorum sürekli aynı sorunlar Allah arkadaşın yardımcısı olsun ama bizim de sürekli bu sorunları okudukça sinirlerimiz geriliyor, bunları okumak zorunda değiliz ve bu kadar da detaylı anlatılması benim de hoşuma gitmiyor açıkçası.
Canim english home da vardi cibinlik. Bebek icin degilde normaldi. Sanirim 30-40 lira arasi birseydi. Bir de ikea da var , orada da makul fiyatliydi ama tam fiyatini hatirlamiyorum.kızlar bebek için cibinlik alan var mı? varsa nerden aldınız bana fiyatlar çok pahalı geldi.
günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonundaseviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya
Hastaneye gittiğimde asansörde hasta bakicilatin elinde lohusa şerbet takımları gördüm sordum bizim hastane nin ikramiymis bana hiç söylememislerdi siz de sorun veriyorlarsa boşuna yapmayın kızlar ev için yapilcaksa ayrı tabi
Günaydın herkese bu hafta çatı muayenem var biraz tedirginim ayrıca benim kızımda bir hafta geriden gelio kilosu 2600 dü gecen cuma fakat doktor minyon olucsk dedi arkadslar size sormak istediğim bişey vardı bebeğimin hareketlerinde bazen titreşim gibi şeyler hissediorum o titreşimi nasıl yapıo anlamıorum sizdende hisseden varmı? Hıçkırık deil sanki bildiğniz titreşim?
@weryew Tatlım durumun çok zor. Rabbim sana sabır, eşine ve annesine vicdan versin.
Yaşadığın olaylar karşısında bizler bile seni okurken kadının kadına yaptığı işkenceye dayanamıyoruz.
Sana naçizane tavsiyem olaylara tek tarafından bakmaman. Burada en büyük hata eşinde, dengeyi kuramamasında. Kayinvaliden sonuçta senin akraban karşına alıp konuşabilmelisin. Anlayıp anlamaması önemli değil. Sen içini boşaltmış olursun. Eşine de güzellikle anlat durumunu ama annesini şikayet ederek değil. O zaman sen kaybedersin. Kendinin artık bedenen çok sıkıntılı olduğunu söyle. Madem birbirinizi seviyorsunuz annesi varken de anlaşma yolu bulacaksın. Yoksa hayat ikiniz için de çekilmez olur.
Bir yandan da hata sende. Bunu da görmen lazım. Ne olmuş ev batmışsa, halılar kirlendiyse. Dünyanın sonu değil. Sen iyi olmadıktan sonra ev temiz olmuş kirli olmuş kimene...El ne der diye düşünmekten kendini yiyip bitirme. Kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün. Hiçbir şey onun sağlığından önce değil. Temizliği sen yaptıkça onlar da senin yaptığını gördükçe sana yüklenmeye devam edecekler. Nasılsa Meryem yapıyor bir sorun yok diye. Yat bakalım yatağa. Kalkamıyorum, çok fenayım, sancım var de. Bak nasıl değişiyor herşey. Ayrıca sen kayınvalideni hastaneye götürmesi gereken kişi değilsin. Gücün yerindeyse ve içinden geliyorsa o ayrı. Ama öyle değilse eşine güzellikle sancım çok ayakta duramayacağım de ve çekil aradan. Aksi halde yine sen hatalı olacaksın.
Sen inanan, dualı, namazlı birisin. Allaha havale et herşeyi ve tevekküllü ol. Herşeye rağmen şükret canım. Daha bizlerin bilmediği ne evlerde ne kötü olaylar oluyor.
bizimkiler buzdolabında canımkızlar aldıgınız cikolataları nerde muhafaza ediyorsunuz.ben hacı şeriften aldım evde soguk odam yok.kutusuyla posette koyup balkona koyayım diyorum ama içime sinmiyor güvercinler geliyo yagmur yagarsa kötü olursa diyorum.buzdolabına koysak kutu ile bişey olurmu?
Kızlar aklıma ne geldi tecrübesizlik iste doğumdan sonra hastaneden cıkarken pijamalarlamı cıkıcaz yoksa esofman falanmı giyiceksiniz anneme sordum esofmanla cıkarsın sabahlık olcak ustunde dedi ablamda esofmanla cıkarsın dedi kararsız kaldım siz ne yapcaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?