2015 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar kan sonucum çıktı bol miktarda iltihap varmış sulcid diye bi antibiyotik verdi bebeğe bi zararı yoktur demi benim gibi bu ilacı kullanan oldu mu ne olur bana bilgi verin

Kızlar bugün bebeğim az hareket ediyor gibi geliyor bana.. Zaten iyice aşağı indi hissediliyor yani.. Sizinkilerin hareketleri nasıl?

selam kızlar, doktordan geldik. oğlumuz 3.140 gr olmuş. ultrasonda göründüğünden biraz daha zayıf doğuyormuş ama doktor kilosu iyi, büyük olmasındansa küçük olması iyidir kolay doğum olur dedi :) bir dee çatı muayenesi de olduk, sonuç iyi ama olana kadar da biraz zorlandım açıkçası. ben tam olarak böyle bişi olduğunu bilmiyodumm
doğum önümüzdeki haftadan önce olmaz dedi, sanki 38 dolunca heran gelcekmiş gibi konuştu kanala henüz girmemiş ama kanal yolunda bu hafta girer artık dedi.

Arkadaslar bebek sekerlerinizi netten siparismi ettiniz onereceginiz yerler varmi. Kapi susu bebek sekeri bide bebek cikolatasi eksigim var

Allah yar ve yardımcın olsun canım hakkınızda hayırlısını versin dualarımız sizinle allahtan ümit kesilmez bitanem sabır diliyorum...

Yaaa bisey dicem artik kusura bakma ama ben cok sikildim senin ailevi sorunlarini ve kaynana sorunlarini okumaktan allah yardim etsin sana haline de uzuluyorum tabiki ama hani diyorum burasi yeri mi acaba ? .¿...

burada bizim buluşmamızı sağlayan bebişlerimiz & hamileliğimiz ama zamanla bazı özel sorunlarımızı ve sevinçlerimizi de paylaşır olduk. bunları iyisiyle - kötüsüyle paylaşmak bize iyi geldi, birbirimize destek olduk. ama sana bu konuda katılıyorum sürekli aynı sorunlar Allah arkadaşın yardımcısı olsun ama bizim de sürekli bu sorunları okudukça sinirlerimiz geriliyor, bunları okumak zorunda değiliz ve bu kadar da detaylı anlatılması benim de hoşuma gitmiyor açıkçası.

Maşallah paşaya normal doğumu beklemekte ayrı bir stres sürekli kendini dinlemen gerekiyor doğum sancısımı diye hayırlısı hakkımızda benim sezeryan haftaya çarşamba günü belli olacak işallah bakalım bu kadar sakin olabilecekmiyim o zaman

Canim haklisiniz evet bu hormonlar bizi mahfediyor en ufak birseye sinirleniyoruz agliyoruz.dengesiz bozuldu.ama bide o kişi düşündüğümüzde anne yok baba yok kimsesi yok buraya yazip içini dökmek istiyor belli ki.o sinirle buraya yakin görüyor kendine ve bizlere yaziyor.sizde haklisiniz arkadaşta

günaydın canlar :) bende şifayı kaptım sonunda seviniyodum hastalanmadim diye grip var boğazım açıyo başım kazan gibi ne yapacam ya

aynısı bende de başladı bugün hemen kulak burun boğaza gittik enfeksiyon başlangıcı dedi şimdilik antibiyotiğe başlamayalım çok dikkat et dinlen ve gargara yap dedi (1 su bardağı suyun içine 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karbonat atıp karışıtırıp gargara yapıcaz) ama ateş ve daha şiddetli ağrı olursa hemen gel dedi. doğuma az kaldığından antibiyotik başlanması pek iyi değilmiş anestezi açısından. kontrol eltında olmak gerekirmiş. sana tavsiyem sen de yakın zamnada ihmal etme bir görün. ben geçen yıl böyle olduğumda hafife almıştım 1 hafta içinde ateşler içinde yataklara düşmüştüm o yüzden bu seferkinde hemen gittim geç kalmadan.

bizim hastane de veriyo ama ben yine de yapıcam, eve gelenlere de dağıtmak üzere. bir de hastaneye fazla kişi gelir yetmezse diye yedek götürücem 1 şişe :)

bende de oluyor zaman zaman ve nasıl yaptığını ben de çok merak ediyorum. sıçradığını düşünüyorum açıkçası

aynen katılıyorum, bencede çok haklisin

bizimkiler buzdolabında canım

eşofman iyidir bazıları normal kıyafet de giyiyor ama hiç pijama ile çıkanı duymadım

Kızlar ellerine kramp giren var mı benim özellikle sağ elimde orta parmakta kramp oluyor sabahları da açamıyorum uyuşukluktan.
Bu arada bende hastane çıkışına eşofman ya da hamile taytımı düşünüyorum rahat olabilmek için 1.5 saat yol geleceğiz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…