- 15 Mayıs 2008
- 248
- 76
- 123
- 41
Çok şükür canım ya çok teşekkür ederimBak ne güzel işte her şey yolundaymis maşallah canim gözün aydın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür canım ya çok teşekkür ederimBak ne güzel işte her şey yolundaymis maşallah canim gözün aydın
Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Cuma doktora gidicem haliyle vajinal ultrason yapiliyo ve agdaya gitmem gerekiyo.çok sıcak sürülüyo bi sakıncası olurmu çok takıldım buna
Canim bende nefret ediyorum vajinal bakmasindan hatta ikizdi bebeklerim ultrasondan cikar çıkmaz birini düsürdüm anlattim doktora kesinlikle ultrasonla alakali degil diye diretiyo üzerinede pek bişey diyemiyosun.ilk haftalarda oldugu icin bakilmak zorunda diyolar hep.[/QUOTE]
Tabi ki en iyi cevabı doktorun verecektir ama bence ağda yaptırdığın yerin temizliğinden çok emin olman gerekiyor. Benim iki arkadaşaım hamile değilken enfeksiyorn kaptılar yıllarca gittikleri ağdacılardan. onun için çok dikkatli olsan iyi olur.
tatlım vajinal ultrason niye yapıyo ki ya? ben öyle yaptırmak istemiyorum... şöyle bir şey kalmış aklımda ne kadar doğru bilmiyorum: alttan muayneler bebek için tehlikeli oluyormuş özellikle de ilk haftalarda... kafan karışsın istemem canım ama ben tedirgin olurum... keseyi görmek için alttan bakması gerekiyorsa da izin vermicembu arada ağdanın da hiç bir zrarını olduğunu düşünmüyorum ben de...
Kızlar geldim. Pek okuyamadim. Hani 9 ayin carsambasi derler ya iste bugün öyleydi benim için. Annemi ameliyata soktuk. Çok şükür iyi simdi.
Pek okuyamadim yazdiklarinizi doktor sonucu alan ya da yeni katılanlara hayırlı olsun. Su anda resmen gucum bitti. 70 km kadar araba kullandım. Hamile olduğumu hala hissetmiyorum. Tek belirtim yorgunluk. Halbuki 2 gün önce bebisimi bile gördüm.
Ben oğlumda ve boş gebeligimde ilk haftalar kesin sonuç işin bakıldı alttan.asla tehlikeli olduğunu düşünmüyorum anca bikaç cm giriyor cihaz. Böyle düşünen arkadaşlar ö zaman eşle birliktelik bebeği kesin öldürürdu. Sakın öyle düşünüp yipraymayin kendinizi gerekiyorsa Dr isterse güvenin ve kabul edin. Pek çok sitede bir sürü kadın doğumcu tehlikesi yok yazmış. Boş gebeligimde kürtajı beklerken 2 ilaç aldım düşük baslamadı ebe eli ile alttan muayene etti ve o bozuk düşürmeye çalıştıkları kese bile düşmedi hatta bi damla kan bile gelmedi
herkese merhaba güzel hamişler.salı günü kontrolümüz var .bu 2. kontrolümüz olacak ,keseyi gördük kalp atışlarını duyduk çok şükür .sabah akşam progestan,günde 1 tane folik asit,1 tane vitamin alıyorum.Progestan çok sarsıyor beni .onun dışında kasıklarımda hafif ağrılar var,mide bulantım çok yoğun birçok şeyden tiksindim yiyemiyorum.Tatlı şeyleri asla yiyemiyorum.Sizler ne durumdasınız?
benim cildim çok kurudur, kışa girdikten sonra özellikle bi çatladı ki hem bacaklarım hem göbeğim, hızına yet8şemedim yağ filan fayda etmedi, daha etkili bişey arıyorum o yüzden... ilk doğumumda nisanda olmuştu, yine kışa girince önlem almam lazım yani...
Kızlarrr benden mutlusu yok bebişim çok iyi maşallahh hersey yolundaymış tüm stresim geçti şükür kuzuyu görünce darısı başınıza Rabbim hepimizin yavrularını korusun![]()
Kızlar ya adet sancisi gibi agrim var 1 saattir.lavaboya gittim çok acik kahverengi bi leke var.sonra ben vajinal jel yapiyorum crinone onu yaptim sonra hafif kirmizi ufak pütür pütür biseyler gördüm düsükmü diye korkuyorum.daha keseyi bile görmedim cumaydi randevum yarin arayip gidicem korkuyorum![]()
Günaydın arkadaslar.hastaneye gidicem birazdan.nolur dualarinizi esirgemeyin korkuyorum![]()
Günaydınlar benden de herkese...
8.haftadan sonra belirtileri azalan var mı aranızda ? Mide bulantısı azalan daha doğrusu![]()
Herkese gunayddiin :) kızlar maşallah diyeyim de benim belirtjm nerdeyse hic yok..anormal miyim:) sadece çabuk yoruluyoruz.o kadar:)
Günaydın arkadaşlar benim bulantım fln hiö olmuyo en büyük belirtim bel agrısı sizdede oluyomu? Adet olacakken agrırya aynen öle agrıo endişeleniyrum bazen
Canım ben giderken fatih üniv. Idi sonra turgut özal oldu.ben hoşdereye gittim dogumumda orada oldu.bu sefer doktor beştepeye gitmiş.üniv. hastanelerinde yoğun bakım yeni doğan hepsi oluyor.riskli gebelikle ilgili bir sıkıntım olmadı o yüzden bilmiyorum.ama internetten doktorun ismini yazınca bütün bilgileri çıkıyor bir sitede.ücretide 80 tl rahatsız olmam neden olayım yardımcı olmak bizim işimiz
Canım takipli hasta olmak gerekiyormu onu bilemedim işte
Muayene 80 tl
Sezeryan olmuştum yine.öyle düşunüyorum.
2008 yılında 1800 tl yada 1600 tl verdik sezeryana yanlış hatırlamıyorsam.
Ne kusuru olurmu oyle şey sora sora ögrenicez![]()
Benimde mide bulantılarım daha hafifledi bel ağrım da artmaya başladı yine bi ara yoktu hiç o da sanırım bebek artık plasentaya geçmeye başlıyormuş ondandır diye düşünüyorum
Ilkinde bana 1 kez bile yapılmadı kafam karıştı
Evet batırınca değil zaten ilacı verdikten sonra 10 dk sanki felç olmuşum gibi oldu nasıl bir ağrı bu sabsh bsktım morarmış zaten. Bu tedavi ile ilgili kafam çok karıştı zaten çünkü sonuçlarımı gören 3 doktor pıhtılaşma bozukluğunuz yok bu tedavi gereksiz diyorlar ama kendi doktorum pıhtılaşma tahlillerin normal fakat protein s değerin düşük yatkınlığın var önlem için uyguluyorum diyor çok arada kaldımKıyamam canım ilacı verince yakıyor ama zamanla alıştım canım ben...
cnm son adet tarihin ne zaman ?Bana da yapmadi tatlim. Ama son tarihi sordu, onu soyleyince karindan bakabiliriz dedi.. yani artik karindan gorunur diye oyle bakmis gibi geldi bana...
cnm son adet tarihin ne zaman ?
ya benim de 1 temmuz ama ben de 6. hafta içindeyim, geç döllenme benimki, o yüzden tam gününü söylemiyor doktor, yani doğacağı günü, ben de tahminen ekledim gebelik takvimini :) sizinle aynı olunca sormak istedim .15 temmuz tatlim
saol cnm içiyorum su biraz rahatladığımı hissettim :) bebişin kalp atışını duydum sonunda çok güzel bir duygu minicik bişey kalbi nasıl atıyor öyle inş sen de duyarsınbol su iç canım. bende bu hafta gidicem kalp atışları için.. zaman geçmiyo cumaya kadar nasıl sabredicem bilmiyorum.
ya benim de 1 temmuz ama ben de 6. hafta içindeyim, geç döllenme benimki, o yüzden tam gününü söylemiyor doktor, yani doğacağı günü, ben de tahminen ekledim gebelik takvimini :) sizinle aynı olunca sormak istedim .
Bana da ilkinde de hic yapılmadı, hem de doğuma kadar, bunda da erkenden gitmeyince karından gözüktü zaten, zamanlamayla ilgili sanırım...Ilkinde bana 1 kez bile yapılmadı kafam karıştı
saol cnm içiyorum su biraz rahatladığımı hissettim :) bebişin kalp atışını duydum sonunda çok güzel bir duygu minicik bişey kalbi nasıl atıyor öyle inş sen de duyarsın
Hastanedeyim sıra bekliyorum![]()
Ilkinde bana 1 kez bile yapılmadı kafam karıştı
Inşallah yaGuzel haberlerle gel insallaajhhhh![]()
Inşallah yaçok gerginim erken olduğunu biliyorum ama dayanamadım ne yapayım
![]()