Allah analı babalı büyütsün gözleriniz aydın olsun arkadaşım darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlısıylaKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Gozun aydin canim darisi biz bekleyenlere insKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
planlı sezeryanda vajinal muayene olmuyor tatlım sadece sonda takılıyor ameliyattan önce o kadar :) rahat olabilirsin :) sondadanda çok korkutmuşlardi beni ama ben taktiğini bile hissetmedim :)kızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim
Canim ayni ruyayi bende gordum ruyasi bile cok guzeldiGunaydin kizlar :)
Ruyamda minigim dogmus emzirmek icin kucagima filan aldim gogsumden pitpit sut damlarmis ins sutumuz bol olur ya gercek gibiydi :)
Bende onu cok düşünüyorum hiç sancım bile cıkmıyo magnezyum içmekten heralde ama doktorum gecen hafta dwvam etmemi söyledi bakalım kontrol yarın ne diycekkızlar magnezyumu ne zamana kadar kullanıcaz acaba doktoruna soran var mi? içerek doğumu engellemiş olmuyo muyuz?
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamandada sütünde gelir içirîrsin bebeğine lıkır lıkırKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Normal doğum yapacak olanlar epidural düşünüyor musunuz peki ??
Ben de istiyordum ama çok korkuttular beni belden olduğu için bir sürü riski varmış diye napicam bilmiyorum hatta haberlerde çıkmış birisi hala bitkisel hayattaymis epidural ignesinden sonra bebeği de kaybetmişler hatta bursa da özel bir hastanede bir arkadaşımın da tanidiklariymis ;(gübaydın canım.. normal doğumu belkiyoz inş hayrlısıyla normal olur.. epidurali ilk zamanlar kesin olarak düşünüyordum ama doktorla doğum hakkında konuşunca herkeste çokta mecburi olmadığını herkesin acı eşiğinin farklı olduğunu bazılarında da ıkınmayı zorlaştırdığını söyledi.. o yüzden duruma göre ayarlayalım dedik.. hayrlısı artık
Bize gun coktan aydin teyzeleri sagolsun oglusumm kipir kipir :)) bnm uykumu kacirdiktan sonra kendisi uyuyorr dalga gecio resmen benle
Estağfurullah kuzum, yardımcı olabildiysem naçizane, mutlu olurumNe güzel yazmışsın hayalperdesi.teşekkür ediyorum ilginden dolayı.
Ben de istiyordum ama çok korkuttular beni belden olduğu için bir sürü riski varmış diye napicam bilmiyorum hatta haberlerde çıkmış birisi hala bitkisel hayattaymis epidural ignesinden sonra bebeği de kaybetmişler hatta bursa da özel bir hastanede bir arkadaşımın da tanidiklariymis ;(
Sağol canım hayirlisiyla alırız inş yavruları kucaklarimiza :) burada haftalar günler takip ederken bir bakmisiz geçti gitti... Daha dun acaba cinsiyetleri öğrenme derdindeydik.. :) Rabbim hayirlisiyla eline ayağına kavustursun inş :)
Gunaydin kizlar :)
Ruyamda minigim dogmus emzirmek icin kucagima filan aldim gogsumden pitpit sut damlarmis ins sutumuz bol olur ya gercek gibiydi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?