2015 Nisan Anneleri

Günaydın güzel anneler ve minikleri..yataktan kalkamadım bir türlü ya miskin miskin yatmaktayım bi kahvaltı hazırlayan olsaydı keşke :) mutlu Pazarlar..

Allah analı babalı büyütsün gözleriniz aydın olsun arkadaşım darısı tüm bekleyenlerin başına hayırlısıyla

kızlar magnezyumu ne zamana kadar kullanıcaz acaba doktoruna soran var mi? içerek doğumu engellemiş olmuyo muyuz?

Gozun aydin canim darisi biz bekleyenlere ins

kızlar planli sezeryanda vajinal muayene yapiliyor mu doğumdan önce veya sonra alttan bakiyor mu Dr.merak ettim
planlı sezeryanda vajinal muayene olmuyor tatlım sadece sonda takılıyor ameliyattan önce o kadar :) rahat olabilirsin :) sondadanda çok korkutmuşlardi beni ama ben taktiğini bile hissetmedim :)

kızlar magnezyumu ne zamana kadar kullanıcaz acaba doktoruna soran var mi? içerek doğumu engellemiş olmuyo muyuz?
Bende onu cok düşünüyorum hiç sancım bile cıkmıyo magnezyum içmekten heralde ama doktorum gecen hafta dwvam etmemi söyledi bakalım kontrol yarın ne diycek

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamandada sütünde gelir içirîrsin bebeğine lıkır lıkır

Normal doğum yapacak olanlar epidural düşünüyor musunuz peki ??

gübaydın canım.. normal doğumu belkiyoz inş hayrlısıyla normal olur.. epidurali ilk zamanlar kesin olarak düşünüyordum ama doktorla doğum hakkında konuşunca herkeste çokta mecburi olmadığını herkesin acı eşiğinin farklı olduğunu bazılarında da ıkınmayı zorlaştırdığını söyledi.. o yüzden duruma göre ayarlayalım dedik.. hayrlısı artık

Ben de istiyordum ama çok korkuttular beni belden olduğu için bir sürü riski varmış diye napicam bilmiyorum hatta haberlerde çıkmış birisi hala bitkisel hayattaymis epidural ignesinden sonra bebeği de kaybetmişler hatta bursa da özel bir hastanede bir arkadaşımın da tanidiklariymis ;(

Teyzem de doğum evinde çalışıyordu epidural ikinmayi zorlastirdigindan daha fazla kesi ve dikiş oluyormuss

Günaydın herkese mutlu saglikli pazarlar diliyorum.Masallah ne güzel doğum haberleri alıyoruz darisi basimiza bu gidişle en son ben doğuraca ğim 4 nisanda daha cari muayene mız var benim oglusumun gelmeye pek niyeti yok gibi :))))

Bize gun coktan aydin teyzeleri sagolsun oglusumm kipir kipir :)) bnm uykumu kacirdiktan sonra kendisi uyuyorr dalga gecio resmen benle

Bu böcükler hep aynı desene:)

Ne güzel yazmışsın hayalperdesi.teşekkür ediyorum ilginden dolayı.
Estağfurullah kuzum, yardımcı olabildiysem naçizane, mutlu olurum

canım yaa şu hamilelik sürecinde öğrendim ki doğuran herkes kadın doğumcu maşallahları var sanırsın ki dünya da sadece kendileri doğurdu... bana öle saçma sapan şeyler anlatıyorlar ki gerçekten ilk zamanlar gelip ağlıyordum ve hala da aynılar..ne kadar düşüncesiz insanlarmış diyorum şuanda.. sen kendine güven Rabbim bı kadar verdiyse bi kolaylığını da verecek emin ol. epidurale de güvenme kendini en iyi sen tanırsın o yüzden baktın dayanamıyon istersin epidurali.. herşey mükemmel değil ki o bayan bitkisel hayatta die herkes aynı şeyi yaşayacak die bişi yok. nasıl ki herkes farklıysa buna dayanma gücü etkilenme gücü de farklı. kendi adıma şöle yapmayı düşünüyorum sancılarımı ağrılarımı 10 üzerinden değerlendireceğim en son ana kadar sayı verecem en dayanılmas anda bile 10 vermiycem ağrıma beni yenmesine izn vermiycem 10 üzerinden 8 dayanılmas ağrı olacak belki o zaman epidurali isterım diyorum.. sen millete bak ma..:)

Amin canım benim:) Çok çabuk geçti gerçekten, nereden nerelere geldik:)

Gunaydin kizlar :)
Ruyamda minigim dogmus emzirmek icin kucagima filan aldim gogsumden pitpit sut damlarmis ins sutumuz bol olur ya gercek gibiydi :)

Aminnn fışkırsın sütler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…