2015 Nisan Anneleri

Biz dr senden haber bekliyorduk:) Geldi demek cennet kokulu fındık:) Gözün aydın kuzummm, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sen sıranı savdın ne güzel, darısı başımıza:):)

Günaydın kizlaaarr
Hastalık Sağolsun takip edemedim son sayfaları birsey kaçırmadım umarım...
Guzel pazarlar olsun...
Sizi seviyoruz

Bebeğim nasıl oldun

Sağol canım içimi rahatlattin

doktor dayanılmayacak hiç bişi yok epidural son çare olarak düşünelim dedi .. sonuçta önceden epidural sezeryan özel hastane özel doktor yokmuş. bi ebe gelir doğurturmuş. bizde dayanabildiğimz ana kadar dayanırız inş Rabbimin bize sabırla... 10 günüm kaldı ,doktor diyo yatma 2 saat yürü ayakta kal hareketlerini kısıtlama yerçekimine bebeği bırak ki aşağı insin kolay olsun doğumun.. geçen hafta bi gazla evimi dip köşe tem,izledim hergün bir saat yürüyordum iki katına çıkartıyom.. anladım ki biz kendimizi nazlıyoz gerçekten görenler delirmiş diyo bana ama hiç ağırlık hissetmiyom maşallah.. hafif ağrım olsa ağrım yok iyiym diyorum.. başka türlü kendimi hazırlayamam biliyorum ki yatsam yatacam gün boyu, sezeryana epidurale güvenecem. eşim çok iyidir nazımı felaket çeker hatta herşeyini bana göre ayarlar ama ona bile şuanda nazlanmıyom çünkü devamı gelecek ve doğuma hazır olmuycam.. ben elimden geleni sonuna kadar yapımda gerisi TEVEKKÜL diyom. sende milleti dinleme kulağına pamuk tıka zaten doğum anında yapılacak müdahele bu o anda karar ver.

Sağol canım bana da bir miskinlik çöktü ki sorma kahvaltı masasını zor topladım ilk dogumumdan önce her gün 1 saat yururdum ppplates yapppardim şimdi oturduğum yerden kalkasim yok bir an önce silkelennem lazim

Son düzenleme:

toparlanırsın daha günün var canım:) Allah yardımcımız olsun inş

Gozun aydin, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin..icimizi ferahlatan sozlerin icin de cok sagol. Sutun en kisa zamanda bol bol gelir insallah

Bende cok miskinim .yapacak işlerimi yapsam hemen bitecek ama bi iş yaparsam 2 saat yatıyom .halim yok .yatmaktan halsizleşiyo insan .aksama misafir varmış bi iki çeşit pasta yapsam ev süpürsem iyi olcak ama daha elimde internet yatıyom :))))

evet canım ama sonradan hic haber vermedi, en son bebeği küvez deydi

Sagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..

Kizlar hamilelik boyunca şu k flex gibi gevrek yiyen oldu mu? Yenebilir mi yani bilginiz var mi?

nisanannesi canim gözünüz aydin saglikla büyütmek nasip olsun...

Ayrica kizlar o uyku hali bende de var.. Valla tüm gün sabit oturacağım yada yatacağım elimde olsa..
Zaten o uyuyup gitmeler yüzünden hasta oldum ya :)

Nasıl sinirimi bozuk anlatamam dun çok rahatsız olduğumdan ayakkabımi içeri atmamistim esimde almamış benim iki onun da yeni iki ayakkabısı dışarda kalmış ama hırsız beniM yeni ayakkabımi çalmış nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlar ama su hamile halimle cokk üzüldüm zaten duygusaliim (((((

Hayirli olsun canim saglikla mutlulukla buyut yavrunu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…