- 24 Eylül 2014
- 982
- 1.943
- 138
- 38
Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Günaydın kizlaaarr
Hastalık Sağolsun takip edemedim son sayfaları birsey kaçırmadım umarım...
Guzel pazarlar olsun...
Sizi seviyoruz
Sağol canım içimi rahatlattincanım yaa şu hamilelik sürecinde öğrendim ki doğuran herkes kadın doğumcu maşallahları var sanırsın ki dünya da sadece kendileri doğurdu... bana öle saçma sapan şeyler anlatıyorlar ki gerçekten ilk zamanlar gelip ağlıyordum ve hala da aynılar..ne kadar düşüncesiz insanlarmış diyorum şuanda.. sen kendine güven Rabbim bı kadar verdiyse bi kolaylığını da verecek emin ol. epidurale de güvenme kendini en iyi sen tanırsın o yüzden baktın dayanamıyon istersin epidurali.. herşey mükemmel değil ki o bayan bitkisel hayatta die herkes aynı şeyi yaşayacak die bişi yok. nasıl ki herkes farklıysa buna dayanma gücü etkilenme gücü de farklı. kendi adıma şöle yapmayı düşünüyorum sancılarımı ağrılarımı 10 üzerinden değerlendireceğim en son ana kadar sayı verecem en dayanılmas anda bile 10 vermiycem ağrıma beni yenmesine izn vermiycem 10 üzerinden 8 dayanılmas ağrı olacak belki o zaman epidurali isterım diyorum.. sen millete bak ma..:)
Ben de istiyordum ama çok korkuttular beni belden olduğu için bir sürü riski varmış diye napicam bilmiyorum hatta haberlerde çıkmış birisi hala bitkisel hayattaymis epidural ignesinden sonra bebeği de kaybetmişler hatta bursa da özel bir hastanede bir arkadaşımın da tanidiklariymis ;(
Sağol canım bana da bir miskinlik çöktü ki sorma kahvaltı masasını zor topladım ilk dogumumdan önce her gün 1 saat yururdum ppplates yapppardim şimdi oturduğum yerden kalkasim yok bir an önce silkelennem lazimdoktor dayanılmayacak hiç bişi yok epidural son çare olarak düşünelim dedi .. sonuçta önceden epidural sezeryan özel hastane özel doktor yokmuş. bi ebe gelir doğurturmuş. bizde dayanabildiğimz ana kadar dayanırız inş Rabbimin bize sabırla... 10 günüm kaldı ,doktor diyo yatma 2 saat yürü ayakta kal hareketlerini kısıtlama yerçekimine bebeği bırak ki aşağı insin kolay olsun doğumun.. geçen hafta bi gazla evimi dip köşe tem,izledim hergün bir saat yürüyordum iki katına çıkartıyom.. anladım ki biz kendimizi nazlıyoz gerçekten görenler delirmiş diyo bana ama hiç ağırlık hissetmiyom maşallah.. hafif ağrım olsa ağrım yok iyiym diyorum.. başka türlü kendimi hazırlayamam biliyorum ki yatsam yatacam gün boyu, sezeryana epidurale güvenecem. eşim çok iyidir nazımı felaket çeker hatta herşeyini bana göre ayarlar ama ona bile şuanda nazlanmıyom çünkü devamı gelecek ve doğuma hazır olmuycam.. ben elimden geleni sonuna kadar yapımda gerisi TEVEKKÜL diyom. sende milleti dinleme kulağına pamuk tıka zaten doğum anında yapılacak müdahele bu o anda karar ver.
Sağol canım bana da bir miskinlik çöktü ki sorma kahvaltı masasını zor topladım ilk dogumumdan önce her gün 1 saat yururdum ppplates yapppardim şimdi oturduğum yerden kalkasim yok bir an önce silkelennem lazim
Gozun aydin, Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin..icimizi ferahlatan sozlerin icin de cok sagol. Sutun en kisa zamanda bol bol gelir insallahKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
İnşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbimtoparlanırsın daha günün var canım:) Allah yardımcımız olsun inş
Sagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..Biz dr senden haber bekliyorduk:) Geldi demek cennet kokulu fındık:) Gözün aydın kuzummm, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Sen sıranı savdın ne güzel, darısı başımıza:):)
Bebeğim nasıl oldun
Anladım cnm Sağol umarım iyileridir....evet canım ama sonradan hic haber vermedi, en son bebeği küvez deydi
ben çok seviyorum canım çok yedim halada yiyorum sütüancak öyle alıyorum zatenKizlar hamilelik boyunca şu k flex gibi gevrek yiyen oldu mu? Yenebilir mi yani bilginiz var mi?
ben çok seviyorum canım çok yedim halada yiyorum sütüancak öyle alıyorum zaten
Hayirli olsun canim saglikla mutlulukla buyut yavrunu ...Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?