2015 Nisan Anneleri

Yaaaa çok üzüldüm, aynısı geçen sene benim başıma gelmişti, çok severek giydiğim ve rahat ettiğim spor ayakkabım çalınmıştı. Yenisini çok aradım ama bulamadım

Canim tekrar hayirli olsun. Insallah sutun bol olur. Darisi bizlerin basina insallah hepimiz sag salim yavrularimizi kucagimiza aliriz. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım aynı şey geçen hafta başıma geldi eşiminki duruyor benim yepyeni bidünya para verdiğim spor ayakkabımı almış çok sinir oldum hayır ihtiyacın varsa hepsini al ama resmen satmak için almış çok üzüldüm bende hem Pahalı olduğu için hemde çok rahat etmiştim hamile halimle ((

Herkese tekrar meraba:)bu üşengeclikle kalktık yemek yapıp hamur yoğurdum.şindi tekrar yatış:) Ateş ölçer alanlar acaba nasıl birşey aldı.bşde nivea atta cantası satılıyo.sizce pişik kremi yapı fln iyimidir almalımıyım

Millet başlarda uykuya düşer ben sonlarda uykuya düştüm ya ilginć ama geç uyansam bile bi uzanmam yetiyor hemen uykum geliyor bi bakmışım uyumuş kalmışım..
Bende izne ayrildigimdan beri bi tembel oldum ki sorma:) Calisirken gecirdigim gunlerin acisini cikartiyorum sanirim:) Ama gunluk yuruyuslerimi aksatmiyorum cok sukur:)

Sagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..
Cook gecmis olsun tatlim zencefilli ihlamur denedin mi peki cok faydasi oluyor

Kizlar hamilelik boyunca şu k flex gibi gevrek yiyen oldu mu? Yenebilir mi yani bilginiz var mi?
Ben yedim canim bi de sut ictigimizden iyi oluyordur diye dusunuyorum:)

Gecmis olsun canim cok haklisin uzulmekte ama Allah beterinden saklasin bunla gecmis gitmis en azindan baska bi zarari dokunamamis

Aynen CANIM Gelse istese veririm Sorun değil ama bu resmen satmak için bi de özellikle bayan ayakkabısı çok severek almıştım giyemedia doğru dürüst nasıl hak buluyorlar kendilerinde anlamıyorUm nasıl ağladım ztn duygusalim

Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bol kompostu iç sütün artar Canım

nisanannesi Alinti yapamadim canim gozun aydin zaten cuma yazmayinca tahmin ettim doguma girdigini:) Hayirli olsun insallah sutunde bol bol gelir tatlim

tiersen hadi hayirlisi canim Allahim sagsalim kucagina almani nasip etsin ne guzel ya dogum haberleri alinca mutlu oluyorum:)

Allah bagislasin canım gözün aydın

Hanimlar merhaba.ayagi kalktiginizda dizlerinde agri olan varmi aranizda?oturup kalkarken çok agriyor dizlerim.hayirlisiyla dogursaydik bi.

Ben herbir şeyini Sebamed aldım canım inşallah memnun kalırım
nisanannesi Canım tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun.darısı başımıza :)
Bugün ben de kuaföre gittim.beden temizliğimi hallettim, rahatladım.artık doğuma hazırım :)
Bu arada geçmişi okudum ben de normal doğum bekleyenlerdenim. İnşallah normal olacak. Başlarda ben de Epidural den korkuyordum ama yakın zamanlarda epidural normal doğum yapan çok arkadaşım oldu.hepsi de çok memnun kaldıklarını ve çok rahat ettiklerini söylediler. O yüzden korkum biraz azaldı ve cesaret geldi. Yalnız benim kafama takılan doktorum normal olduğu halde haftaya cts için doğuma gelir gibi gel dedi. Sanırım açıklığa bakacak eğer açılma varsa suni sancı vererek doğumu başlatacak. Aslında ben böyle olsun istemiyorum yani bebeğim istediği zaman gelsin istiyorum. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…