Ben de yiyorum, lifli olduğu için hem de süt içiyorum çaktırmadanTamam canım çok Sagol
Yaaaa çok üzüldüm, aynısı geçen sene benim başıma gelmişti, çok severek giydiğim ve rahat ettiğim spor ayakkabım çalınmıştı. Yenisini çok aradım ama bulamadımNasıl sinirimi bozuk anlatamam dun çok rahatsız olduğumdan ayakkabımi içeri atmamistim esimde almamış benim iki onun da yeni iki ayakkabısı dışarda kalmış ama hırsız beniM yeni ayakkabımi çalmış nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlar ama su hamile halimle cokk üzüldüm zaten duygusaliim(((((
Canim tekrar hayirli olsun.Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Ben cuma gunu sordum dr birakalim artik dedi canimkızlar magnezyumu ne zamana kadar kullanıcaz acaba doktoruna soran var mi? içerek doğumu engellemiş olmuyo muyuz?
Nasıl sinirimi bozuk anlatamam dun çok rahatsız olduğumdan ayakkabımi içeri atmamistim esimde almamış benim iki onun da yeni iki ayakkabısı dışarda kalmış ama hırsız beniM yeni ayakkabımi çalmış nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlar ama su hamile halimle cokk üzüldüm zaten duygusaliim(((((
Bende izne ayrildigimdan beri bi tembel oldum ki sorma:) Calisirken gecirdigim gunlerin acisini cikartiyorum sanirim:) Ama gunluk yuruyuslerimi aksatmiyorum cok sukur:)Millet başlarda uykuya düşer ben sonlarda uykuya düştüm ya ilginć ama geç uyansam bile bi uzanmam yetiyor hemen uykum geliyor bi bakmışım uyumuş kalmışım..
Cook gecmis olsun tatlim zencefilli ihlamur denedin mi peki cok faydasi oluyorSagol kuzum valla hasta yatıyorum iste.. bal limon vs dayadım ama pek fayda etmiyor gibi.. ciğer e inmesin diye çaba vermeye devam.. gargaraya başladım bugün artik..
Ben yedim canim bi de sut ictigimizden iyi oluyordur diye dusunuyorum:)Kizlar hamilelik boyunca şu k flex gibi gevrek yiyen oldu mu? Yenebilir mi yani bilginiz var mi?
Gecmis olsun canim cok haklisin uzulmekte ama Allah beterinden saklasin bunla gecmis gitmis en azindan baska bi zarari dokunamamisNasıl sinirimi bozuk anlatamam dun çok rahatsız olduğumdan ayakkabımi içeri atmamistim esimde almamış benim iki onun da yeni iki ayakkabısı dışarda kalmış ama hırsız beniM yeni ayakkabımi çalmış nasıl üzüldüm nasıl ağladım anlar ama su hamile halimle cokk üzüldüm zaten duygusaliim(((((
Aynen CANIM Gelse istese veririm Sorun değil ama bu resmen satmak için bi de özellikle bayan ayakkabısı çok severek almıştım giyemedia doğru dürüst nasıl hak buluyorlar kendilerinde anlamıyorUm nasıl ağladım ztn duygusalimGeçmiş olsun canım aynı şey geçen hafta başıma geldi eşiminki duruyor benim yepyeni bidünya para verdiğim spor ayakkabımı almışçok sinir oldum hayır ihtiyacın varsa hepsini al ama resmen satmak için almış çok üzüldüm bende hem Pahalı olduğu için hemde çok rahat etmiştim hamile halimle ((
Canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bol kompostu iç sütün artar CanımKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Allah bagislasin canım gözün aydınKizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Gamsuns baby aldim canim ben.Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Ben sampuan krem hepsını mustela aldım canımKızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Benım dizlerim ve ayak bıleklerım agrıyor ayaga kalktıgımda yurudugumde flnHanimlar merhaba.ayagi kalktiginizda dizlerinde agri olan varmi aranizda?oturup kalkarken çok agriyor dizlerim.hayirlisiyla dogursaydik bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?