2015 Nisan Anneleri

Allaha şükürler olsun bitanem hayırlı olsun çok sevindim.analı babalı büyütün işallah...öp kokla bizim yerimizede paşayı...

Hayırlı olsun canım hoşgelmiş sefalar getirmiş prenses...canım boza çok güzel süt yapıyor aklında bulunsun.sezeryan sonrası benim son çarem boza olmuştu inşallah işe yarar kendinede bebişede iyi bak kokla bizim için mis kokuluyu...

Kizlar yarin devlete gidecegim bebegin kilosu yine yuksek cikarsa ben bu hafta sezeryan tarihi almayi dusunuyorum dogrumu yapicam bilemiyorum ama bebegimi riske atmaktan korkiyorim...
Bebegin kac kilo acaba sezaryan dusunuyorsun

hiimm anladim canim teşekkür ler

Kızlar bebişlere şampuan ne aldınız sebamed diyorum ama sizce nasıl
Ben de sebamed ve mustela arasinda kaldim. Cocuk doktoruna sorduk mustelayi onerdi, ben de onu aldim. Hem sac hem vucut sampuani ikisi bir arada. Poposunu yikamak icin de sebamedin sabununu aldim

Dogumu da baskentte mi yapacaksiniz

En son 4150 di her hafta masallah 400 gr ma yakin aliyo.. Sancim vs de yok bebek kanala bile inmemis bilemiyorum yinede yarin devletteki doktor ne dicek.
Hmm eger bebek gercekten bu kilodaysa cok dogru bir karar aliyorsun hem bebege yazik hem sana

Cok sagol canim verdigin bilgiler icin..Allah razi olsun.

Turuncu kasadan siparislerin gelince bizi bilgilendirir misin o site benim de dikkatimi cekti bircok sey orada ucuz ama cesaret edemedim ben
Merhaba canim, ben daha once turuncu kasadan 2 kere alisveris yaptim. Cok memnun kaldim. Hem de benim oturdugum yere kargo hergun gelmiyor ama o kadar netten alisveris yapiyorum en hizli gelen kargom oydu. Umarim sen de memnun kalirsin.

Hmm eger bebek gercekten bu kilodaysa cok dogru bir karar aliyorsun hem bebege yazik hem sana

Ben kendim icin korkmuyorum canim aslinda normal dogumu basarabilirim gibime geliyor ama bebegim ixin korkuyorum ya vakumla filan cekilmek zorunda kalirsa ya sikirsa diye bi yandanda emin olmak icin gidicem yarin doktora tabi birebir uymaz kilosu ama yinede buna yakinsa riske atmak istemiyorum...

Kizlar yarin devlete gidecegim bebegin kilosu yine yuksek cikarsa ben bu hafta sezeryan tarihi almayi dusunuyorum dogrumu yapicam bilemiyorum ama bebegimi riske atmaktan korkiyorim...
Git bakalım canım usg ler cok farkediyo gecen hafta persembe özeldeki doktorum 3040 demişti bu cuma devlete gittim 2750 dedi daha öncede devlet düşük ozel yüksek demişti hemde baya bi fark oluyo yani arada eger gene kilolu cıkarsa en dogrusunu yapardın sezaryana gün al riske atma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…