Kızlar ben 1 aydır hergun 30-40 dk yuruyus yapıyodum cok tahattum doktor tansiyondan birak ddi yürüyüşü 3 gündür evde hantal oldum agrılarım arttı gercekten yuruyuş cok iiBen de yarın başlıyorum yürüyüşe inssallah
Aynen öyle canım açılmayı kolaylaştırıyor doğumu daTeşekkürler canım sanırım bu saydıkların süreci hızlandıracak şeyler değil mi?
Çatı muayenesi yaptılar mı sana.benim bebeğimde çok iri.gecen hafta 3750 grdı.çatı muayenesi yaptı çocuğun kafası hayatta burdan çıkmaz dedi.canım sıkıldı biraz.normal istiyordum çünkü.sezeryan tarihi aldık sonra.Kizlar yarin devlete gidecegim bebegin kilosu yine yuksek cikarsa ben bu hafta sezeryan tarihi almayi dusunuyorum dogrumu yapicam bilemiyorum ama bebegimi riske atmaktan korkiyorim...
Ins. Boyle fark olmaz o zaman hangisine inanacagima sasiracagim bu seferde kafam okadsr karisikki ben dogumdam filam korkmayida biraktim bunlari dusuniyorum arrtik sadeceGit bakalım canım usg ler cok farkediyo gecen hafta persembe özeldeki doktorum 3040 demişti bu cuma devlete gittim 2750 dedi daha öncede devlet düşük ozel yüksek demişti hemde baya bi fark oluyo yani arada eger gene kilolu cıkarsa en dogrusunu yapardın sezaryana gün al riske atma
Çatı muayenesi yaptılar mı sana.benim bebeğimde çok iri.gecen hafta 3750 grdı.çatı muayenesi yaptı çocuğun kafası hayatta burdan çıkmaz dedi.canım sıkıldı biraz.normal istiyordum çünkü.sezeryan tarihi aldık sonra.
Lansinoh un çift pompalısını aldım ben deKizlar sut sagma icin pompa makina herneyse alanlar elektriklimi aldi manuel mi acaba
Geldi canım Antalya'dan Sürat kargoyla yolluyorlar ertesi gün yola çıktı hemen. Çok dikkatli paketlenmiş hiç biri akmamış patlamamıştı.Turuncu kasadan siparislerin gelince bizi bilgilendirir misin o site benim de dikkatimi cekti bircok sey orada ucuz ama cesaret edemedim ben
ben gulsuyu aldımKızlar renkli kolonya şişesi yapan arkadaşlar vardı kolonyayı nereden temin ettiler acaba yardımcı olursanız sevinirim
cok gecmiş olsun canım benimde idraryolu ve vajinal enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullandım bol su içiyorum ama kurtulamadımBizimde salı günü randevumuza var bana da dua edin kızlar iltihap gitmiş olsun
Sabah. Öylen bide yatmadan once yemek yiyom aradada meyva ve caylar var canım zaten normaldede oyle besleniyodum pek bişey farketmedi yaniKızlar malum son aya geldik ve merak ediyorum beslenmeniz nasıl ? Kaç saatte bir yiyorsunuz ?
Kizlar herkese selam anck firsat buldum ben cuma gunu dogum yaptim darisi basiniza epidural sezeryan yapcklar hic korkmasin cok kolay oldu aksam ayaga kalktim yedim ictim 1 saat sonra dogumdan sonra bool su icin nescage icin simdilik tek sorun sut gelmedi ugrasdiyorum hazir mama kullaniyoruz ac kalmasdin kuzu die lactamil aldimins fayda eder hepinize kolay dogumlar arada ugramaya calisicm suanda gelen giden bebis baya yorucu
Bende inancım gitti neye inancsmı bilmediğim için kesin demiyorum saglıklı olsunlarda sen yinede cok takma hayırlısı olsun canım ortalama bi sonuç çıkar heraldeIns. Boyle fark olmaz o zaman hangisine inanacagima sasiracagim bu seferde kafam okadsr karisikki ben dogumdam filam korkmayida biraktim bunlari dusuniyorum arrtik sadece
Bu Gidisimde yapar herhalde martin sonuna dogru demisti.
Inş cnm güzel dileklerinde için teşekkür ederim bizi de haberdar et mutlaka:)cok gecmiş olsun canım benimde idraryolu ve vajinal enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullandım bol su içiyorum ama kurtulamadıminsallah cabucak gecer.gecen gittiğimde enfeksiyondan rahmin cok incelmiş demişti doktorum bakalım ne alemde simdi.sende güzel haberlerle gel insallah
hangi ilaclari kullandin canm bende de enfeksiyon vardi, dr. monuroll ve fitil verdi ama fitili almadim, daha sonra da kaşıntı icin krem yazdi ama çok gereekli mi bilemedim, gecmedigi icin alip kullanmayi düşünüyorum şimdi, kafam karışık bu konuda...cok gecmiş olsun canım benimde idraryolu ve vajinal enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullandım bol su içiyorum ama kurtulamadıminsallah cabucak gecer.gecen gittiğimde enfeksiyondan rahmin cok incelmiş demişti doktorum bakalım ne alemde simdi.sende güzel haberlerle gel insallah
Canim monurolu 2 hafta once kullandim ama gunluk 2,5-3lt en az su ic dedi icmeye calisiyorum ama 2,5-3lt yi bulmuyohangi ilaclari kullandin canm bende de enfeksiyon vardi, dr. monuroll ve fitil verdi ama fitili almadim, daha sonra da kaşıntı icin krem yazdi ama çok gereekli mi bilemedim, gecmedigi icin alip kullanmayi düşünüyorum şimdi, kafam karışık bu konuda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?