2015 Nisan Anneleri

Kizlar yarin devlete gidecegim bebegin kilosu yine yuksek cikarsa ben bu hafta sezeryan tarihi almayi dusunuyorum dogrumu yapicam bilemiyorum ama bebegimi riske atmaktan korkiyorim...
Çatı muayenesi yaptılar mı sana.benim bebeğimde çok iri.gecen hafta 3750 grdı.çatı muayenesi yaptı çocuğun kafası hayatta burdan çıkmaz dedi.canım sıkıldı biraz.normal istiyordum çünkü.sezeryan tarihi aldık sonra.

Ins. Boyle fark olmaz o zaman hangisine inanacagima sasiracagim bu seferde kafam okadsr karisikki ben dogumdam filam korkmayida biraktim bunlari dusuniyorum arrtik sadece

Bu Gidisimde yapar herhalde martin sonuna dogru demisti.

Turuncu kasadan siparislerin gelince bizi bilgilendirir misin o site benim de dikkatimi cekti bircok sey orada ucuz ama cesaret edemedim ben
Geldi canım Antalya'dan Sürat kargoyla yolluyorlar ertesi gün yola çıktı hemen. Çok dikkatli paketlenmiş hiç biri akmamış patlamamıştı.

Kızlar malum son aya geldik ve merak ediyorum beslenmeniz nasıl ? Kaç saatte bir yiyorsunuz ?

Bizimde salı günü randevumuza var bana da dua edin kızlar iltihap gitmiş olsun
cok gecmiş olsun canım benimde idraryolu ve vajinal enfeksiyonum devam ediyor ilaç kullandım bol su içiyorum ama kurtulamadım insallah cabucak gecer.gecen gittiğimde enfeksiyondan rahmin cok incelmiş demişti doktorum bakalım ne alemde simdi.sende güzel haberlerle gel insallah

gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütsün, bol sütlü günler dilerim ...

Ins. Boyle fark olmaz o zaman hangisine inanacagima sasiracagim bu seferde kafam okadsr karisikki ben dogumdam filam korkmayida biraktim bunlari dusuniyorum arrtik sadece

Bu Gidisimde yapar herhalde martin sonuna dogru demisti.
Bende inancım gitti neye inancsmı bilmediğim için kesin demiyorum saglıklı olsunlarda sen yinede cok takma hayırlısı olsun canım ortalama bi sonuç çıkar heralde

Inş cnm güzel dileklerinde için teşekkür ederim bizi de haberdar et mutlaka:)

hangi ilaclari kullandin canm bende de enfeksiyon vardi, dr. monuroll ve fitil verdi ama fitili almadim, daha sonra da kaşıntı icin krem yazdi ama çok gereekli mi bilemedim, gecmedigi icin alip kullanmayi düşünüyorum şimdi, kafam karışık bu konuda...

Canim monurolu 2 hafta once kullandim ama gunluk 2,5-3lt en az su ic dedi icmeye calisiyorum ama 2,5-3lt yi bulmuyoidraryolu enf dan kaynakliymis incelme.genital enf icin duzenli ilac kullanmadim en son kullandigim pimafucin.o iyi gelmisti.yarin yine yazdirticam doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…