Benim canım özellikle gece yatarkenKizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
hahaha fıstıkla yazdırmak mıBirde magnet yapıcaz dolap için ... bende baklava hiç duymadım garibime gitti , hacı şeriften sipariş edim diyorum çikolata yok illaa baklava dağıtcaz diyo çikolatnın üstünde ne güzel kızımın adını yazcam diyorum tamam ben baklavanın üstüne fıstıkla yazdırırım diyor
Onu biliyorum canım mevlüdün yanında verilirde.. Bu ebelere iş arkadaşlarımıza falan çikolata yerine baklava dağıtcam diyo ... koca tepsiyle hastanede nasıl dağıtcaksa
Benim eşimde herkese baklava dağıtcam diyo ebelerede
Bende sorucam doktora bakalim ne diyecek.bu zamana kadar bekledim doğurduktan sonra bgiderim boyaya kaynabamn bakar ben giderim artik halledicem bi şekilde.canım ben doğumdan önce boyatayım diyorum... röfle yaptırsam dibe de gelmez diyorum ama karasızım. doğumdan sonra bebeği saatlerce bırakıp gitmek zor olabilir.. çünkü benim işim hep uzun sürüyor.. bilmiyorum çok karasızım ya.. ama okudğuma göre ilk aylar zararlıymış bebeğe.. şimdi problem yaratmaya bilir. sadece birkezden birşey olmayada bilir. doktora danışacağım bakalım.
canım ben en son 22 kilo almıştım.. ödemin çok diyor doktor ama bildiğin top oldum
vajina ağrısı dediğin pelvik kemiği ağrısı mı?Kizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
Ne cok severlermis bu adamlat baklava dagitmayi. Hepsi ayni demekki benmki de oyle diyor. Yok adet oyleymis cikolata nerdrn cikmis son zamanlarn degisik degisik adetleri diyip duruyor. Asil olan tatli dagtmakms baklava yaniBirde magnet yapıcaz dolap için ... bende baklava hiç duymadım garibime gitti , hacı şeriften sipariş edim diyorum çikolata yok illaa baklava dağıtcaz diyo çikolatnın üstünde ne güzel kızımın adını yazcam diyorum tamam ben baklavanın üstüne fıstıkla yazdırırım diyor
Onu biliyorum canım mevlüdün yanında verilirde.. Bu ebelere iş arkadaşlarımıza falan çikolata yerine baklava dağıtcam diyo ... koca tepsiyle hastanede nasıl dağıtcaksa
Benim eşimde herkese baklava dağıtcam diyo ebelerede
benim geceleri de vardı ama şimdi daha fena Yatarken bile Bacağını açamıyorum hersey normal gözüküyor bilmemek ne zorBenim canım özellikle gece yatarken
Kız herşeye karışıyor valla deliricem yanihahaha fıstıkla yazdırmak mı
benım de agrıyo bıkını bolgesıne dogru sankı bacaklarımı ıncıtmısım, acmaya calısırken sızlıyo.Kizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
Ay ayneeeeennn.. Çikolata neymiş diyor eski köye yeni adet çıkarmışım.. Baklava dağıtılırmış doğumda.. Kaç kere doğuma gittiyseNe cok severlermis bu adamlat baklava dagitmayi. Hepsi ayni demekki benmki de oyle diyor. Yok adet oyleymis cikolata nerdrn cikmis son zamanlarn degisik degisik adetleri diyip duruyor. Asil olan tatli dagtmakms baklava yani
Ay valla benimde çok ağrıyor değişik bir ağrı sanki kırılcak gibibenim geceleri de vardı ama şimdi daha fena Yatarken bile Bacağını açamıyorum hersey normal gözüküyor bilmemek ne zor
Bende ishal oldum normalde kabız olunur derler ama bende yaklaşık 3 4 gündür ishalim o da karın ağrısı yapıyor olabilir ama anlayamıyorum sancı mı yoksa onun ağrısımıKızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum
Ben de varım günlerimizde aynı zatenKaç kişi kaldık kızlar dogurmayan
en azından heyecanlı ilgili, bak benimki, anca aldıklarıma bakar yorum yapar. kendisinin bir şeye elini sürdüğü yok :)Kız herşeye karışıyor valla deliricem yanişerbet bardaklarının süsüne kadar
Canım sezeryan içinmi verdi günü tarihlerimiz aynı bende yarın gideceğim kontrole gün verecek..Iyi gunler hanimlar bizde kontrolden ciktik tahmini olarak 13-14-15 nisan dogum tarihimiz artik hangisini seçersem.oglusum bu hafta 200 grm almis cok sukur korkuodm cok kilolu dogacak die :))
Aynen gece cok kötüBenim canım özellikle gece yatarken
Ayni canim benimki bazen yorum bile yapmiyor aman yapmasinlar zaten karissa ugrasamam deli ederdi bnien azından heyecanlı ilgili, bak benimki, anca aldıklarıma bakar yorum yapar. kendisinin bir şeye elini sürdüğü yok :)
Çok sevindim canım prensese uzun uzun hayırlı ömürler diliyorum...rabbim hiç ayırmasın kokla bizim yerimize fıstığı allaha emanet olun...Günaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Hiç sorma bugün yaptığım temizliği eğilip kalmayi hamile kalmadan önce bile yapmamistim bian önce gelsin diye neler yapıyorum nelerev sildim Supurdum tik yok massllah bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?