2015 Nisan Anneleri

hahaha fıstıkla yazdırmak mı

Bende sorucam doktora bakalim ne diyecek.bu zamana kadar bekledim doğurduktan sonra bgiderim boyaya kaynabamn bakar ben giderim artik halledicem bi şekilde.

Kizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
vajina ağrısı dediğin pelvik kemiği ağrısı mı?
ben çekiyorum. çok yürüyünce, çok oturunca, giyinmek için tek bacağımı kaldırdığımda, gece tuvalete kalktığımda, yatakta dondüğümde, merdiven çıktığımda falan artıyor şiddeti.
fizik tedavisine yonlendirdiler. bir sürü egzersiz verdi, aklıma gelip de yapmıyorum.
top üzerinde de egzersizler verdi, belki onları yaparım topu gordukce diye sipariş ettim.

Ne cok severlermis bu adamlat baklava dagitmayi. Hepsi ayni demekki benmki de oyle diyor. Yok adet oyleymis cikolata nerdrn cikmis son zamanlarn degisik degisik adetleri diyip duruyor. Asil olan tatli dagtmakms baklava yani

Ne cok severlermis bu adamlat baklava dagitmayi. Hepsi ayni demekki benmki de oyle diyor. Yok adet oyleymis cikolata nerdrn cikmis son zamanlarn degisik degisik adetleri diyip duruyor. Asil olan tatli dagtmakms baklava yani
Ay ayneeeeennn.. Çikolata neymiş diyor eski köye yeni adet çıkarmışım.. Baklava dağıtılırmış doğumda.. Kaç kere doğuma gittiyse

Kızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum
Bende ishal oldum normalde kabız olunur derler ama bende yaklaşık 3 4 gündür ishalim o da karın ağrısı yapıyor olabilir ama anlayamıyorum sancı mı yoksa onun ağrısımı

Kaç kişi kaldık kızlar dogurmayan
Ben de varım günlerimizde aynı zaten

Sevgili anne adayları dogumlar yaklasti doguran annelere hayirli olsun dogaracaklarada kolay dogum diliyorum.Bizimde elifimle 40 mız çıktı çok şükür şuan 3 kilo olduk prematüre bakımı çok zor ama annelik herseye deger bebislerinize saglikla kavusmaniz dilegiyle dualarım sizinle...

Minikler doğUma hazırlanıyor demekki çoğumuz çekiyormusuz agriyi benim esim de baklava alacakmis okula ve milli eğitime bej eve ve hastaneye çikolata alıyorum o ne yaparsa yapsın :)

Iyi gunler hanimlar bizde kontrolden ciktik tahmini olarak 13-14-15 nisan dogum tarihimiz artik hangisini seçersem.oglusum bu hafta 200 grm almis cok sukur korkuodm cok kilolu dogacak die :))
Canım sezeryan içinmi verdi günü tarihlerimiz aynı bende yarın gideceğim kontrole gün verecek..

bütün süslemelerimiz hazır sonunda, ama bunların hepsini doğum başladığında nasıl hastaneye götüreceğiz hiç bilmiyorum şerbetimiz de kaynıyor, hacışeriften almıştım, meğersem içinde bütün gerekli malzemeler varmış ilaveten karanfil vs koymaya gerek kalmadı sadece 5 lt su ve 3 bardak şeker ekledim güzel oldu

Eklentiler

• 2015-03-24 13.51.13.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 175
Çok sevindim canım prensese uzun uzun hayırlı ömürler diliyorum...rabbim hiç ayırmasın kokla bizim yerimize fıstığı allaha emanet olun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…