2015 Nisan Anneleri

Canım benim doktoruna hatırlatman lazım sorun teşkil edermi bilmiyorum ama hamilelikte kalple ilgili problemlerin ciddi olduğunu söylüyorlar... Kalp pili takılacak bana duruma göre gebelikten sonra tedavi uygulanacak sanırım eğer ritm bozukluğu devam ederse pil takılacak bakalım .. Panikleme sen ve doktoruna muhakkak hatırlat bayılma falan oluyormu sende bende bayılmada olduğu için doktorum sezeryanı onerdi panikleme anında kalp atışlarım yavaşlıyor buda bende bayılma yapıyormuş amaaan ne karışık işler

kızlar bu nst sonucum, kendı doktorum ızınlı oldugu ıcın baska bırıne gıtmıstım, o da normal dedı. ama o alttakı tapecıkler sancı olmuyor mu acaba ?
dun cektırdım bunu dunden berı kafam bı mılyon doguruyormuyum dıye. doktor bısey yok bebek vurmus kacmıs onun treselerı dedı. ama rıtmık 100lerı bulmus artı alttakı rahım kasılması degılmıydı, kafamda delı sorular. bı agrı da hıssetmıyorum. sancı olsa dr demezmıy dı doguruyon dıye.

Eklentiler

• Fotoğraf0979.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 133
kızlar bu nst sonucum, kendı doktorum ızınlı oldugu ıcın baska bırıne gıtmıstım, o da normal dedı. ama o alttakı tapecıkler sancı olmuyor mu acaba ?

bır hafta oncekı de bu, bebek yıne hareketlıydı yıne vuruyodu gum gum karnıma. o gun traseler bukadar yuksek cıkmamıstı

Eklentiler

• Fotoğraf0980.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 119
Hayir bayilmam yok. Ufurum diyorlar iste o varmis. Ben yine de bi hatirlatayim dedigin gibi

O kadar yağ kullanmama rağmen karnımın altı resmen kırmızı kırmızı çatlamış Şaka gibi

Ne cok severlermis bu adamlat baklava dagitmayi. Hepsi ayni demekki benmki de oyle diyor. Yok adet oyleymis cikolata nerdrn cikmis son zamanlarn degisik degisik adetleri diyip duruyor. Asil olan tatli dagtmakms baklava yani
canim hastanede çikolata dağıtılır ama is yerinde ya da kahve kültürü olan biriyse erkek oralarda da baklava dağıtılır mevlutte de oluyo biz de hastaneye cikolata aldik ama okulda baklava dagitcaz ins.

kendimiz yaptık canım netten beğendiğim bi model vardı malzemelerini netten buldum neredeyse aynısı oldu

YA BEN ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA NASIL DOLDURDUNUZ İÇİNİ ONU BİLEMEDİM. ELYAFMI KOYDUNUZ? DETAYLI YADA İNTERNETTEN NERDEN GÖRDÜN Lİ,NK VERİRSEN SEVİNİRİM

Cnm merhaba hayirli olsun bebegin darisi basimiza. Prematüre demisssinde kac haftalik dogum yaptin bnmde oyle bi riskim varda kafamda deli sorular

YA BEN ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA NASIL DOLDURDUNUZ İÇİNİ ONU BİLEMEDİM. ELYAFMI KOYDUNUZ? DETAYLI YADA İNTERNETTEN NERDEN GÖRDÜN Lİ,NK VERİRSEN SEVİNİRİM
canım nette sadece resmi vardı anlatmıyor nasıl yapıldığını deneye deneye bulduk biz de şöyle anlatayım ilk önce bu ütüyle yapışan taşları kumaşa yapıştırıyoruz sonra çerçevenin içi büyüklüğünde karton kesiyoruz kartonun üstüne biraz elyaf koyup üstüne kumaşımızı gerdirerek arkadan bağladık sonra oluşturduğumuz bu çerçevenin içini tersten slikon tabancası ile yapıştırdık çerçevenin kenarına geçtiğimiz o ipi de slikon ile yapıştırdık harflerin üstündeki küçük taşları ve tacı uhu ile yapıştırdık altındaki iki renkli fiyonku da üst üste koyup birbirine diktik ve slikon ile yapıştırdık karışık gibi gözükse de aslında kolaymış ama bilmeyince biraz zaman alıyo öyle mi yapsak böylemi yapsak diye

Canım ellerine saglık.Ne güzel olmus. O anı agacını nereden almıstın? Bir de ben de hacıseriften lohusa sekeri aldım. Sen baktın mı tadına? Su ve sekerden baska sey konmayacak mıı?

canım bi yanlışlık mı var ben anlamadım benim dünkü nst de bi tane 45 lerde bi sancı çıktı diğerleri 5-10 civarı dr sancın var dedi seninki kaç kere yüksek çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…