bak canım arkası da bu şekildeYA BEN ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA NASIL DOLDURDUNUZ İÇİNİ ONU BİLEMEDİM. ELYAFMI KOYDUNUZ? DETAYLI YADA İNTERNETTEN NERDEN GÖRDÜN Lİ,NK VERİRSEN SEVİNİRİM
Canım ellerine saglık.Ne güzel olmus. O anı agacını nereden almıstın? Bir de ben de hacıseriften lohusa sekeri aldım. Sen baktın mı tadına? Su ve sekerden baska sey konmayacak mıı?
ben de sancı olarak yorumladım ama dr bebegın tekme atmıs kacmıs bısey yok bu sonucta dedı sastım kalfdımcanım bi yanlışlık mı var ben anlamadım benim dünkü nst de bi tane 45 lerde bi sancı çıktı diğerleri 5-10 civarı dr sancın var dedi seninki kaç kere yüksek çıkmış
Ewet cnm sezeryan bnm kiCanım sezeryan içinmi verdi günü tarihlerimiz aynı bende yarın gideceğim kontrole gün verecek..
ay bende aynı dertten muzdarıbım. bebek olunca mutfak işi ne olacak ? bende 3 nisanda izne ayrılcam bır kac cesıt kurabıye pogaca yapıp buzluga atayım dıyorum. puf noktası varsa bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırızKizlar merhaba buzluga atmalik poğaça ve kek nadil oluyo hic denememistim. Mayali mi olmasi gerekiyo yardimci olurmusunuz. Bi kac çeşit yemek yapıp buzdolabi posetiyle koysam tadı degisirmi. Sadece esim ve ben variz miniklik dogunca yemekle nasil ugrascaz bilmiyom. InşaAllah bebisimize bakabiliriz cok tecrubesizim.
bence yınede yag kullanmayı bırakma canım. yag olarak ne kullandın? bende bı karısım yaptım kullanıyorum. henuz yok catlak ama bakalım ınsallah bundan sonrada olmaz.O kadar yağ kullanmama rağmen karnımın altı resmen kırmızı kırmızı çatlamış Şaka gibi
O kadar Yoruldum ki anlatamam. .yarın kontrolümüz var onun için kendi temizliğimide yaptım sıcak su ile iyice masaj yaptım karnıma ama bir haber yok gelmeye niyeti yok benim kızın.. Icerde Fırtına estiriyor maşallahAy bidr banyoda sicak suyun altinda kaldim yarim saat ne agri ne sizi var dogurmayacaagiz biz herhalde
cok mutlu oldum canım. allah analı babalı saglıklı uzun omurlu hep bırlıkte huzurlu bır omur versınGünaydın kızlar ben bebisimi aldım kucağıma allallahıma çok sukur gunun biliyorsunuz erken doğum tehlikesiyle 19 gün yattım 20 günü sabah 5 de suyumuz geldi ve acil sezeryan servis alındım 35+3 ve okadar güzel bir duygu kızım kollarıMDA eve geldik bu benim ikinci bebeğim ilkini melek oğlumu kaybettim kızımı hastaneden çıkarırken dualarla gözyaşlarıyla cikardik ve evimize geldik sizlere çok tesekkurederim çok güzel paylaşımlar oldu hepiniz için dua ettim tam 3 saat sanci çektim hep aklimdaydiniz dmn senin içinde hep duacinim biz melek anneleriyiz
Bebeğin vurmasyla ne akası var canım benimki nstde cok hateketli cıkmadı hiç böyle benim sadece gecen sefer cok oksurmuştum nstde cok kasmıştım kastıkca boyle olmuştu bide nstde hareket eeersen oluyo demişti hemşire ama bebeğin vurmasıyşa olmaz ki rahim azına bsktımı acıklık faln varmı diyekızlar bu nst sonucum, kendı doktorum ızınlı oldugu ıcın baska bırıne gıtmıstım, o da normal dedı. ama o alttakı tapecıkler sancı olmuyor mu acaba ?
dun cektırdım bunu dunden berı kafam bı mılyon doguruyormuyum dıye. doktor bısey yok bebek vurmus kacmıs onun treselerı dedı. ama rıtmık 100lerı bulmus artı alttakı rahım kasılması degılmıydı, kafamda delı sorular. bı agrı da hıssetmıyorum. sancı olsa dr demezmıy dı doguruyon dıye.
ı ıhh hıcbıryerıme bakmadı. usg harıcınde. kendı doktorum degıldı. 2 nısana kadar doktorum yok. o zaman kadar bısey olurmıkı yaBebeğin vurmasyla ne akası var canım benimki nstde cok hateketli cıkmadı hiç böyle benim sadece gecen sefer cok oksurmuştum nstde cok kasmıştım kastıkca boyle olmuştu bide nstde hareket eeersen oluyo demişti hemşire ama bebeğin vurmasıyşa olmaz ki rahim azına bsktımı acıklık faln varmı diye
sezeryan cnm bnm 1000 lira,her hastaneye göre değişiyorBu arada dogum fiyatlarını konusan varmi aranizda arkadaslar. Normal dogum sezryan ucretleri ne kdr ben daha hic sormadim doktora
Canım sonlara geldin hayırlısıyla sağlıcakla kavuş bebeğine inşallahevet bebek suyu kan hacmi ıvır zıvır derken bence de maksimum 5-6 kilo gider kalan kilolar da vatana millete hayırlı olsun diyelim
Heyecandan 1 saat bile uyumadimm
kizim ateslendiiiiii birde onu takipteyim
annem ve ben grip oldukkkkk :)
Kv fln geldi
evim kucuk heryerden insan ve esya cikiyorrr
Aksam dedim simdiden bunaldim kalabalik ve esyalardannnn
ilk dogumdan tepkilerime alisiklarrr gulup geciyorlar ama ben ciddiyimmm
sakin icinizde tutmayin kizlar
lohusalikta kimse sizi uzmesin
kimse kusurunuza bakamazzzzz :)))
Azicik uyusaydimmm keskeeeee
uyuyannn guzel annelere ve findiklarinaaa mis gibi uykularrrrrr
günaydın canlar :) tek tek alıntı yapamadım herkese tebrikler için çok teşekkür ederim darısı kalan arkadaşlarımın başına :) kızımla ilk gecemizi geçirdik çok akıllı kızım maşallah sütüm daha tam olarak gelmedi mama takviye yapıyoruz bu arada normal değil sezeryan oldum kızım 3 kilo doğdu :) kızlar hafifte olsa sancıyı önemseyin sertleşmeyi de :) ben öylesine gittim doğum yaptım :) zaman buldukça yazarım öpüyorum herkesi
Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım
Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz bir kaç gündür oğluşla uğraşıyoruz. Kreşten influenza a almış. Hem onun toparlanması hem de bana bulaşmaması için çabalıyoruz. Rabbim bütün şifa bekleyenlere sağlık versin. Hepinize sevgiler...
Canım hayırlı, uğurlu olsun. Allahım sağlıkla, hayırlısıyla hastaneden evinize dönebilmeyi nasip etsin. Zeynep'imize hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, mutlu, huzurlu, başarılı, kısmetli, uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Canım bendede yoktu bir anda oldu ya.. Ben bio oil kullandım kayısı yağı kullandım badem yağı kullandım şimdi de duştayken bebe yağı sürüyorum her yerime sonra bi su tutuyorum çıkıyorum nemli kalıyo heryerim ama yinede çatlamışım ya çok üzüldümbence yınede yag kullanmayı bırakma canım. yag olarak ne kullandın? bende bı karısım yaptım kullanıyorum. henuz yok catlak ama bakalım ınsallah bundan sonrada olmaz.
Canim hiç takma kafaya sen bendeki görsen kendine sükredersin bende çooook var ne yaptıysam geçmedi hamileyken çok şey kullandım hiç bir işe yaramadıCanım bendede yoktu bir anda oldu ya.. Ben bio oil kullandım kayısı yağı kullandım badem yağı kullandım şimdi de duştayken bebe yağı sürüyorum her yerime sonra bi su tutuyorum çıkıyorum nemli kalıyo heryerim ama yinede çatlamışım ya çok üzüldüm
Ya bunlar nasıl geçer kiCanim hiç takma kafaya sen bendeki görsen kendine sükredersin bende çooook var ne yaptıysam geçmedi hamileyken çok şey kullandım hiç bir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?