2015 Nisan Anneleri

YA BEN ÇOK BEĞENMİŞTİM AMA NASIL DOLDURDUNUZ İÇİNİ ONU BİLEMEDİM. ELYAFMI KOYDUNUZ? DETAYLI YADA İNTERNETTEN NERDEN GÖRDÜN Lİ,NK VERİRSEN SEVİNİRİM
bak canım arkası da bu şekilde

Eklentiler

• DSC_4430[1].webp
    42,7 KB · Görüntüleme: 89
  • DSC_4431[1].webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 90
Canım ellerine saglık.Ne güzel olmus. O anı agacını nereden almıstın? Bir de ben de hacıseriften lohusa sekeri aldım. Sen baktın mı tadına? Su ve sekerden baska sey konmayacak mıı?

sağol canım :) ağacı parti süsleri satan bi dükkandan almıştım dilek ağacı yaptık onu :) hacışerif lohusa şekerinde gerekli baharatlar var o yüzden hiç bir şey koymadım koysaydım çok ağır olurdu zaten. ben ilk önce yarım saat 3 litre su ile kaynattım kısık ateşte içine de 3 su bardağı şeker koydum sadece. sonra biraz daha su koydum 2 litreye yakın yine yarım saat kaynattım kısık ateşte şimdi soğumada. tadı da çok güzel tatlı bir karanfil kokusu sardı bile evimizi :)

Kizlar merhaba buzluga atmalik poğaça ve kek nadil oluyo hic denememistim. Mayali mi olmasi gerekiyo yardimci olurmusunuz. Bi kac çeşit yemek yapıp buzdolabi posetiyle koysam tadı degisirmi. Sadece esim ve ben variz miniklik dogunca yemekle nasil ugrascaz bilmiyom. InşaAllah bebisimize bakabiliriz cok tecrubesizim.

canım bi yanlışlık mı var ben anlamadım benim dünkü nst de bi tane 45 lerde bi sancı çıktı diğerleri 5-10 civarı dr sancın var dedi seninki kaç kere yüksek çıkmış
ben de sancı olarak yorumladım ama dr bebegın tekme atmıs kacmıs bısey yok bu sonucta dedı sastım kalfdım

ay bende aynı dertten muzdarıbım. bebek olunca mutfak işi ne olacak ? bende 3 nisanda izne ayrılcam bır kac cesıt kurabıye pogaca yapıp buzluga atayım dıyorum. puf noktası varsa bılen arkadaslar yardımcı olursa sevınırız

O kadar yağ kullanmama rağmen karnımın altı resmen kırmızı kırmızı çatlamış Şaka gibi
bence yınede yag kullanmayı bırakma canım. yag olarak ne kullandın? bende bı karısım yaptım kullanıyorum. henuz yok catlak ama bakalım ınsallah bundan sonrada olmaz.

Ay bidr banyoda sicak suyun altinda kaldim yarim saat ne agri ne sizi var dogurmayacaagiz biz herhalde
O kadar Yoruldum ki anlatamam. .yarın kontrolümüz var onun için kendi temizliğimide yaptım sıcak su ile iyice masaj yaptım karnıma ama bir haber yok gelmeye niyeti yok benim kızın.. Icerde Fırtına estiriyor maşallah

cok mutlu oldum canım. allah analı babalı saglıklı uzun omurlu hep bırlıkte huzurlu bır omur versın

Bacaklarımda ve karnımda adet ağrısı var.ama dayanılmaz değil.acaba sancı mı yalancı sancımı

Bebeğin vurmasyla ne akası var canım benimki nstde cok hateketli cıkmadı hiç böyle benim sadece gecen sefer cok oksurmuştum nstde cok kasmıştım kastıkca boyle olmuştu bide nstde hareket eeersen oluyo demişti hemşire ama bebeğin vurmasıyşa olmaz ki rahim azına bsktımı acıklık faln varmı diye

ı ıhh hıcbıryerıme bakmadı. usg harıcınde. kendı doktorum degıldı. 2 nısana kadar doktorum yok. o zaman kadar bısey olurmıkı ya

evet bebek suyu kan hacmi ıvır zıvır derken bence de maksimum 5-6 kilo gider kalan kilolar da vatana millete hayırlı olsun diyelim
Canım sonlara geldin hayırlısıyla sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah kiloları hiç kafana takma ben oğluma 72 kiloyla doğuma girmiştim ertesi sabah tartıldığımda 60 kg dım gözlerime inanamamıştım tam 12 kilo gitmiş doğumda üstelik oğlumda 2900 kg doğdu öyle tombul falan değildi yani ve tam 6 ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan bile daha zayıftım tadını çıkar herşeyin sende benim gibi minyonsun zaten emin ol kısa zamanda incecik olacaksın öpüyorum seni ve güzel kızını

Offf sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten. Allah yardımcın olsun kuzum. Kızına da annenle sana da çok geçmiş olsun. İnsan daralır o kalabalıkta haklısın ama bir süre sonra o kalabalık geçecek ve baş başa kalacaksınız inşallah... Biraz sabır, tabi hiçbir şeyi içinde tutmadan:)

Canım benimmmmm mis gibi kokuyordur o şimdi, bol bol kokla bizim yerimize de:)

Kızlar şimdiye kadar kaç kilo aldınız ben 52 ile hamile kaldım suan 79 oldum 27 kilo aldım

67 ile başladım, 76 kiloyum şu an. 9 kilo aldım yani:)

Çok geçmiş olsun kuzum. Allah şifa versin kuzuna, inşallah alatır bir an önce

bence yınede yag kullanmayı bırakma canım. yag olarak ne kullandın? bende bı karısım yaptım kullanıyorum. henuz yok catlak ama bakalım ınsallah bundan sonrada olmaz.
Canım bendede yoktu bir anda oldu ya.. Ben bio oil kullandım kayısı yağı kullandım badem yağı kullandım şimdi de duştayken bebe yağı sürüyorum her yerime sonra bi su tutuyorum çıkıyorum nemli kalıyo heryerim ama yinede çatlamışım ya çok üzüldüm

Canim hiç takma kafaya sen bendeki görsen kendine sükredersin bende çooook var ne yaptıysam geçmedi hamileyken çok şey kullandım hiç bir işe yaramadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…