- 23 Aralık 2013
- 1.876
- 1.586
- 448
Eger az ise incelir pek farkedilmez ama benimki gibi çok kalınca geçmez göbek deligine kadar çatlak var bacakta basen dede var ilk hamilelikte 7 tüp lierac krem bitirdim dogumdan sonra birsürü yağ aldım aloevera sordum conturtubex diye bir krem vardı 3 tane ondan bitirdim uzun oldu ama en çok işe yarayan şey gene lieracin serumu vardı ondan aldım 3 tane ama dogumdan 2 yıl sonraydi onu dogumdan hemen sonra başlarsan çok etki ediyormuş son olarak doktora gittim lazerle yok ederiz dedi ama hamile kalırsın gene çıkar dedi bende bi doğum daha yapayım sonra geleyim dedim abartısız bu kremlere falan 1 milyardan fazla para gitti en çok ona yanıyorum şimdi ve çatlakların bu hamilelikte dahada yukarı çıkiyoYa bunlar nasıl geçer ki(
Ben kismetse pembe mavi de yapi cam doğum 4000 tl canım sen ?Bursadaki hanimlar hangi hastanede dogum yapacaksiniz .fiyat konustunuz mu.
Ayyy canım benim çok teşekkür ederimCanım sonlara geldin hayırlısıyla sağlıcakla kavuş bebeğine inşallahkiloları hiç kafana takma ben oğluma 72 kiloyla doğuma girmiştim ertesi sabah tartıldığımda 60 kg dım gözlerime inanamamıştım tam 12 kilo gitmiş doğumda üstelik oğlumda 2900 kg doğdu öyle tombul falan değildi yani ve tam 6 ay sonra hamile kalmadan önceki kilomdan bile daha zayıftım tadını çıkar herşeyin sende benim gibi minyonsun zaten emin ol kısa zamanda incecik olacaksın öpüyorum seni ve güzel kızını
Günaydın güzel anneler ve cici nurtopları. Biz bir kaç gündür oğluşla uğraşıyoruz. Kreşten influenza a almış. Hem onun toparlanması hem de bana bulaşmaması için çabalıyoruz. Rabbim bütün şifa bekleyenlere sağlık versin. Hepinize sevgiler...
Canim cok gecmis olsun insallah kisa zamanda oglun iyilesir sana ve bebisine hicc bulasmaz Rabbim sifaa versin insallah
Ay inşallah geçer ya doğumdan hemen sonra başlıyım ben lierac a geçecekseEger az ise incelir pek farkedilmez ama benimki gibi çok kalınca geçmez göbek deligine kadar çatlak var bacakta basen dede var ilk hamilelikte 7 tüp lierac krem bitirdim dogumdan sonra birsürü yağ aldım aloevera sordum conturtubex diye bir krem vardı 3 tane ondan bitirdim uzun oldu ama en çok işe yarayan şey gene lieracin serumu vardı ondan aldım 3 tane ama dogumdan 2 yıl sonraydi onu dogumdan hemen sonra başlarsan çok etki ediyormuş son olarak doktora gittim lazerle yok ederiz dedi ama hamile kalırsın gene çıkar dedi bende bi doğum daha yapayım sonra geleyim dedim abartısız bu kremlere falan 1 milyardan fazla para gitti en çok ona yanıyorum şimdi ve çatlakların bu hamilelikte dahada yukarı çıkiyo
lierac krem değil ama tüp olanlar değil lierac serum var ondan cam şişede sıkmalı böyle internetten istersen daha uygun oluyoAy inşallah geçer ya doğumdan hemen sonra başlıyım ben lierac a geçecekselazerle geçiremiyolar diye biliyordum çatlağın hiç çözümü yok dediler bana
37+3 deyim ve 4 Nisan sezeryan eşim 3 inde gelecek 2 haftadır öyle kastım ki erken gelir mi diye resmen kasmaktan doğurcam sandım... Her şey normal şimdilik ama Dr bile Gülüyor belli olmaz pazarlığı yok bu işin diye.... Ben de saldım artık, gelirse e gelsin napıyım, kısmet.... Her gün ağrı çekiyorum kasıklar karın bel vajina her yerim kopuyor...sen de akışına bırak cnm, garantisi yok hiçbir şeyin.allah yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısını versin....kizlar kasiklarimda bir agirlik hissi var doğum 8 gün kaldi esimde o gün için yanima gelmek için uçak biletini aldi 15 saat uzaklıktaki bir şehirden.acaba erken doğurur muyum 37+3 teyim klasik ve bel agrilarim normal mi bu hafta için uzandigim zaman agrim yok
Canim benimde oyle ama bende enfeksiyon var ondan beebgin suyu iyi. Oyle bir sorunun varsa doktoruna gorun derim bebisin hareketler nasil?ya kızlar benim öyle bi akıntım yok ama eşofmanım iç çamaşırım ıslak değilde böyle nemli hep bebeğin suyumu azalıyo böyle oluyo acaba en son doktor azalmış demiştide
enfeksiyon var derken akıntınmı var yani.Canim benimde oyle ama bende enfeksiyon var ondan beebgin suyu iyi. Oyle bir sorunun varsa doktoruna gorun derim bebisin hareketler nasil?
haklisin canim kasmadan akisina birakmak daha iyi asil kasarsak doguracagiz.Allah saglikla kavusmayi nasip etsin insallah37+3 deyim ve 4 Nisan sezeryan eşim 3 inde gelecek 2 haftadır öylinsa ki erken gelir mi diye resmen kasmaktan doğurcam sandım... Her şey normal şimdilik ama Dr bile Gülüyor belli olmaz pazarlığı yok bu işin diye.... Ben de saldım artık, gelirse e gelsin napıyım, kısmet.... Her gün ağrı çekiyorum kasıklar karın bel vajina her yerim kopuyor...sen de akışına bırak cnm, garantisi yok hiçbir şeyin.allah yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısını versin....
Bu catlamalar genetik sanirim. Ben hicbir sey surmadim hala catlamadi ins boyle devam eder. Lazerle geciyo biliyorum umarim dogru biliyorumdur.Ya bunlar nasıl geçer ki(
Evet bencede genetik. Annelerimizde catlak olduysa bizde de olacak demektir ne surersek surelik.Bu catlamalar genetik sanirim. Ben hicbir sey surmadim hala catlamadi ins boyle devam eder. Lazerle geciyo biliyorum umarim dogru biliyorumdur.
Tamam canım çok sağollierac krem değil ama tüp olanlar değil lierac serum var ondan cam şişede sıkmalı böyle internetten istersen daha uygun oluyo
İnşallah canımBu catlamalar genetik sanirim. Ben hicbir sey surmadim hala catlamadi ins boyle devam eder. Lazerle geciyo biliyorum umarim dogru biliyorumdur.
Katılıyorum annemdede ablamdada catlak yok hiç bende hiç nişey surmedim hiç catlagım yok genetik oldugu kesin benvede kızlarEvet bencede genetik. Annelerimizde catlak olduysa bizde de olacak demektir ne surersek surelik.
Cnm doğum belirtisi değil o agrılar gayet normal korkma :)kizlar kasiklarimda bir agirlik hissi var doğum 8 gün kaldi esimde o gün için yanima gelmek için uçak biletini aldi 15 saat uzaklıktaki bir şehirden.acaba erken doğurur muyum 37+3 teyim klasik ve bel agrilarim normal mi bu hafta için uzandigim zaman agrim yok
Terliyor olabilir cnm..ben kendimi bildim bileli her wcden sonra pecete koyarım asla çamaşırla temas ettirmiyorum böyle bi huyum var.pecetede nemlilik oluyor dediğin gibi ama ben terlemeye bağlıyorum onuya kızlar benim öyle bi akıntım yok ama eşofmanım iç çamaşırım ıslak değilde böyle nemli hep bebeğin suyumu azalıyo böyle oluyo acaba en son doktor azalmış demiştide
Gelen giden yok daha cnm.düzensiz sancılarım var o kadar.doğum sancılarını erken yaşamaya başladımCanım nasıl oldun, iyi misin? Geçmişi tam okuyamadım. Doktora gittin mi?
Doğum belirtisi olabilir cnm takip etKızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum
Bebeğin inmiş cnm hayırlı olsun :)Kizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
BAhar hastanesinde 1100 sanirimBen kismetse pembe mavi de yapi cam doğum 4000 tl canım sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?