2015 Nisan Anneleri

kizlar kasiklarimda bir agirlik hissi var doğum 8 gün kaldi esimde o gün için yanima gelmek için uçak biletini aldi 15 saat uzaklıktaki bir şehirden.acaba erken doğurur muyum 37+3 teyim klasik ve bel agrilarim normal mi bu hafta için uzandigim zaman agrim yok

Ya bunlar nasıl geçer ki (
Eger az ise incelir pek farkedilmez ama benimki gibi çok kalınca geçmez göbek deligine kadar çatlak var bacakta basen dede var ilk hamilelikte 7 tüp lierac krem bitirdim dogumdan sonra birsürü yağ aldım aloevera sordum conturtubex diye bir krem vardı 3 tane ondan bitirdim uzun oldu ama en çok işe yarayan şey gene lieracin serumu vardı ondan aldım 3 tane ama dogumdan 2 yıl sonraydi onu dogumdan hemen sonra başlarsan çok etki ediyormuş son olarak doktora gittim lazerle yok ederiz dedi ama hamile kalırsın gene çıkar dedi bende bi doğum daha yapayım sonra geleyim dedim abartısız bu kremlere falan 1 milyardan fazla para gitti en çok ona yanıyorum şimdi ve çatlakların bu hamilelikte dahada yukarı çıkiyo

Ayyy canım benim çok teşekkür ederim Özlemişim seni ama sessizce takipteyim ardından seni

Ben geçen hamileligimde 15 kilo almıştım 5 i hastaneden çıkarken gitmişti 5 i ilk hafta gitti Diğer 5 kg da 3 ayda gitti eski kılına döndüm ama ben logusayken hiç abartmadim hatta diyet yaptım doktorum anneme ve kayinvalideme söyledi daha doğrusu onların yanında sordum özellikle sudan başka hiç bişey süt yapmaz dedi ben de komposto bile yapsalar şekersiz yaptırdım tatlı falan yemedim hemen uçtu kilolar zaten ilk zamanlar verdiniz verdiniz yoksa yappisip kaliyor

Ay inşallah geçer ya doğumdan hemen sonra başlıyım ben lierac a geçecekse lazerle geçiremiyolar diye biliyordum çatlağın hiç çözümü yok dediler bana

Ay inşallah geçer ya doğumdan hemen sonra başlıyım ben lierac a geçecekse lazerle geçiremiyolar diye biliyordum çatlağın hiç çözümü yok dediler bana
lierac krem değil ama tüp olanlar değil lierac serum var ondan cam şişede sıkmalı böyle internetten istersen daha uygun oluyo

ya kızlar benim öyle bi akıntım yok ama eşofmanım iç çamaşırım ıslak değilde böyle nemli hep bebeğin suyumu azalıyo böyle oluyo acaba en son doktor azalmış demiştide

37+3 deyim ve 4 Nisan sezeryan eşim 3 inde gelecek 2 haftadır öyle kastım ki erken gelir mi diye resmen kasmaktan doğurcam sandım... Her şey normal şimdilik ama Dr bile Gülüyor belli olmaz pazarlığı yok bu işin diye.... Ben de saldım artık, gelirse e gelsin napıyım, kısmet.... Her gün ağrı çekiyorum kasıklar karın bel vajina her yerim kopuyor...sen de akışına bırak cnm, garantisi yok hiçbir şeyin.allah yardımcımız olsun Hakkımızda hayırlısını versin....

ya kızlar benim öyle bi akıntım yok ama eşofmanım iç çamaşırım ıslak değilde böyle nemli hep bebeğin suyumu azalıyo böyle oluyo acaba en son doktor azalmış demiştide
Canim benimde oyle ama bende enfeksiyon var ondan beebgin suyu iyi. Oyle bir sorunun varsa doktoruna gorun derim bebisin hareketler nasil?

Canim benimde oyle ama bende enfeksiyon var ondan beebgin suyu iyi. Oyle bir sorunun varsa doktoruna gorun derim bebisin hareketler nasil?
enfeksiyon var derken akıntınmı var yani.
haftasonu kontrole gittiğimde suyun azalmış dedi bebeğin hareketi azalırsa gel ama bebeğim hep hareketli değil bi gün bakıyosu coşuyo 2 gün sakinben hareketlerinin azaldığını anca 3 günde anlarım

haklisin canim kasmadan akisina birakmak daha iyi asil kasarsak doguracagiz.Allah saglikla kavusmayi nasip etsin insallah

Cnm doğum belirtisi değil o agrılar gayet normal korkma :)

Terliyor olabilir cnm..ben kendimi bildim bileli her wcden sonra pecete koyarım asla çamaşırla temas ettirmiyorum böyle bi huyum var.pecetede nemlilik oluyor dediğin gibi ama ben terlemeye bağlıyorum onu
Canım nasıl oldun, iyi misin? Geçmişi tam okuyamadım. Doktora gittin mi?
Gelen giden yok daha cnm.düzensiz sancılarım var o kadar.doğum sancılarını erken yaşamaya başladım

Kızlar soylemesi ayıptır cok fazla büyük abdeste cıkıyorum karnım agrıyo ve tuvalet hissim geliyo ama ishal değilim sizde varmı boyle bir durum
Doğum belirtisi olabilir cnm takip et

Kizlar vajina agrisi çeken var mı ayağım açamıyorum o kadar sizliyor
Bebeğin inmiş cnm hayırlı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…