Akinti oluyo iste canim . Olsun sen yinede takip et allah korusun sonuna geldik artik bi aksilik olmasin ins.enfeksiyon var derken akıntınmı var yani.
haftasonu kontrole gittiğimde suyun azalmış dedi bebeğin hareketi azalırsa gel ama bebeğim hep hareketli değil bi gün bakıyosu coşuyo 2 gün sakinben hareketlerinin azaldığını anca 3 günde anlarım
Aynen ccnm genetik bnmde annemde yok cok sukur bende de olmadi suana kdr.ama daha yaklasik 3 haftam var ne olur bilemem gene de. Arada lierac ve her dustan sonra vazelin surdum etkisi olmustr sanirimKatılıyorum annemdede ablamdada catlak yok hiç bende hiç nişey surmedim hiç catlagım yok genetik oldugu kesin benvede kızlar
Aa ne kadar guzek bir bilgi milleti soyuyorlar valla simdi benim hastanrde bu fiyatlara denk geliyo sigorta ile yoksa 4-5 bin tl cok asiri ya sacmalik.Kızlar bakın ne okudum
ben varım meleğim34 var hayalperdesi var bal_arısı var sizin doğumda yakında olur bize daha 1ay var
Kızlar bakın ne okudum
Evet canım ya reşat bahat benim doktorum bunu söyleyen o .. Gerçektende hastanesinde doğum fiyatları ucuz neden ucuz diye araştırdığımda bunu buldum. İnsanları kandırıyorlar. Biri şikayet etmiş ödediği parayı geri vermiş hastaneAa ne kadar guzek bir bilgi milleti soyuyorlar valla simdi benim hastanrde bu fiyatlara denk geliyo sigorta ile yoksa 4-5 bin tl cok asiri ya sacmalik.
Canım biri şikayet etmiş hastane geri ödemiş parayıKizlar çatlak demişsiniz.. Ben 34 e kadar hic çatlak olmadım. Doktor tavsiyesi ile lierac kullanıyorum... ama annem de epey çatlak vardi.. benim de son iki haftada birden çatlak oldu her yerim
Ben de varım daha buralardayiz kizlar
Acaba uygulanmışlığı Var mi ki ya merak ettim simdi...
Evet canım ya reşat bahat benim doktorum bunu söyleyen o .. Gerçektende hastanesinde doğum fiyatları ucuz neden ucuz diye araştırdığımda bunu buldum. İnsanları kandırıyorlar. Biri şikayet etmiş ödediği parayı geri vermiş hastane
Canım biri şikayet etmiş hastane geri ödemiş parayı
Ee nasil.aliyirlar o zmn dahabfazlasini. 4000 lirabyazms bi arkadas nasil aliyornonkdr parayiKızlar bakın ne okudum
Bilmiyorum ki canım araştırmak lazım haklarımızı aslındaEe nasil.aliyirlar o zmn dahabfazlasini. 4000 lirabyazms bi arkadas nasil aliyornonkdr parayi
çooook güzel olmuş ellerine emeğine sağlık canım ne kadara maloldu sorması ayıpEki Görüntüle 1467658 Sonunda üretime geçtik inşalah son halinide paylaşacağım kızlar
ahhh o teyzeler kaynanalar hepsimi ayñi allahım yaa.. Neymiş karnım daha sismemis asagida değilmiş daha doğuma çoook varmış..beni depresyona sokuyorlar resmen...daha ne kadar sisecek se ben nefes alamıyorum.. Zaten kiloluyum beni iyice sisirip fil gibi yapacaklar sankiiiiii offffffBu arada bugün güne gittiğimden bahsetmiştim. Orda bi teyze baktı bana sana daha lohusalıı havadı gelmemiş 2 hafta fln gelmez daha merak etme dedi yüreğime su serpti
Benide gören şoka girfiği için kaç kilo aldın fln diyo herkese şeyy aslında benimki ödemmiş açıklaması yapmak zorunda kalıyorumahhh o teyzeler kaynanalar hepsimi ayñi allahım yaa.. Neymiş karnım daha sismemis asagida değilmiş daha doğuma çoook varmış..beni depresyona sokuyorlar resmen...daha ne kadar sisecek se ben nefes alamıyorum.. Zaten kiloluyum beni iyice sisirip fil gibi yapacaklar sankiiiiii offffff
Hepsi birer kadın doğum uzmanı ebe sankii herseyi biliyorlar maşallahBenide gören şoka girfiği için kaç kilo aldın fln diyo herkese şeyy aslında benimki ödemmiş açıklaması yapmak zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?