2015 Nisan Anneleri

Akinti oluyo iste canim . Olsun sen yinede takip et allah korusun sonuna geldik artik bi aksilik olmasin ins.

Katılıyorum annemdede ablamdada catlak yok hiç bende hiç nişey surmedim hiç catlagım yok genetik oldugu kesin benvede kızlar
Aynen ccnm genetik bnmde annemde yok cok sukur bende de olmadi suana kdr.ama daha yaklasik 3 haftam var ne olur bilemem gene de. Arada lierac ve her dustan sonra vazelin surdum etkisi olmustr sanirim

Çatlaklardan bahsetmişsiniz kızlar 37. Haftadayım hiçbir çatlak yok hiç bişeyde kullanmadım , ama annemde aşırı derecede var yani genetik denmiş son iki haftada çatlatmıyım yahu (((((

Kizlar çatlak demişsiniz.. Ben 34 e kadar hic çatlak olmadım. Doktor tavsiyesi ile lierac kullanıyorum... ama annem de epey çatlak vardi.. benim de son iki haftada birden çatlak oldu her yerim

ben varım meleğim34 var hayalperdesi var bal_arısı var sizin doğumda yakında olur bize daha 1ay var

Ben de varım daha buralardayiz kizlar

Kızlar bakın ne okudum

Acaba uygulanmışlığı Var mi ki ya merak ettim simdi...

Aa ne kadar guzek bir bilgi milleti soyuyorlar valla simdi benim hastanrde bu fiyatlara denk geliyo sigorta ile yoksa 4-5 bin tl cok asiri ya sacmalik.
Evet canım ya reşat bahat benim doktorum bunu söyleyen o .. Gerçektende hastanesinde doğum fiyatları ucuz neden ucuz diye araştırdığımda bunu buldum. İnsanları kandırıyorlar. Biri şikayet etmiş ödediği parayı geri vermiş hastane

Canım biri şikayet etmiş hastane geri ödemiş parayı

Eklentiler

• image.webp
    48 KB · Görüntüleme: 71
  • image.webp
    49 KB · Görüntüleme: 68
Persembe gitcektm ama yarın sabah kontrole gitmeye karar verdim. Alttan muayene eder Diye korkuyorum Hem nasıl bisry olacagini bilemedigimden korkuyorum hem de agda zamanim icin daha iki hafta var ondan cekiniyorum. Cok aksi bi tarihe denk geldi eger bakarsa alttan doguma temiz olmak icin bekliyordum ne guzel umarım bakcm demez

Bu arada bugün güne gittiğimden bahsetmiştim. Orda bi teyze baktı bana sana daha lohusalıı havadı gelmemiş 2 hafta fln gelmez daha merak etme dedi yüreğime su serpti

Bu arada bugün güne gittiğimden bahsetmiştim. Orda bi teyze baktı bana sana daha lohusalıı havadı gelmemiş 2 hafta fln gelmez daha merak etme dedi yüreğime su serpti
ahhh o teyzeler kaynanalar hepsimi ayñi allahım yaa.. Neymiş karnım daha sismemis asagida değilmiş daha doğuma çoook varmış..beni depresyona sokuyorlar resmen...daha ne kadar sisecek se ben nefes alamıyorum.. Zaten kiloluyum beni iyice sisirip fil gibi yapacaklar sankiiiiii offffff

Benide gören şoka girfiği için kaç kilo aldın fln diyo herkese şeyy aslında benimki ödemmiş açıklaması yapmak zorunda kalıyorum

benimde bugün kontrolüm vardı fazla bi şikayetim yoktu ultrasondada bir sorun çıkmayınca dr nst ye gerek duymadı.ama 10 gün sonra ki kontrolümde gircem nst ye ...doğum tarihi 14-15 nisan gibi bir süpriz olmazsa tabi...kızcem 2800 olmuş boyu 48,5.kilosu az geldi sanki 3 hafata önce 2100 dü..bilemedim oğlumu 4950 doğurunca buda öyle olur sanıyordum..neticede kız çocuğu kibar ve zarifff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…