Ben yıkamaya veriyorum elde zor olur çünkü özel solusyonlarla yıkıyorlarmışSelaaam bi bakiyim dedim doguma giden ya da doguran varmi diemalum bu aralar masallahi var bebislerin
Ayrica bisey sormak istiyorum zebra perdenizi kendinizmi yikiyosunuz yoksa kuru temizlememi
Butun annelere rahat nefes alabildigimiz agrisiz sizisiz bol uykulu bi gece diliyorum insaalllah misil missil uyuruz bu gece
Ay Allahım ya millet ne cok biliyo oyle insanlara ben cvp bile vermiyorum lohusalık havasjnıda ilk kez duydum ya daha neler gorcezBu arada bugün güne gittiğimden bahsetmiştim. Orda bi teyze baktı bana sana daha lohusalıı havadı gelmemiş 2 hafta fln gelmez daha merak etme dedi yüreğime su serpti
bnde son bir buçuk aydır kilo almiyordum simdi suyun azalmış denilince hamur isi havuç portakal suları derken iki günde bir kilo almisimcanım yemenin dibine vurmaktan bir hal oldum... aynaya bakınca o kadar moralim bozuluyorki.. birde eskiden şişman çıktım çirkin çıkmışım dediğim resimlerime bakıyorum şimdi... öyle olsam yeter bana... ama eser yok... inşallah veririz şu kiloları... dip boyamda geldi zaten... saçımın yarısı siyah yarısı sarı
malesef canim yaptirmiyor,bnde Dr uma çok güveniyorum başka Dr a guvenmek çok zor geliyor. bugün üçüncü dr a gittim ve Dr suyunun aman aman çok olmadığını ama bebeğe yetecek kadar olduğunu hic bir sorun olmadığını söyledi, biraz içim rahatladı. bundan sonra haftada bir kontrole gelmen lazim dediTatlım ne güzel bir sürpriz olmuş. Allahım etrafımızı bizleri seven böyle güzel insanlarla doldurun. Ne güzel ve iyi bir arkadaşsın ki onlar da senin için böyle çabalamışlar. Maşallah...
Canım senin normal doktor dışarıda doğum yaptırmıyordu değil mi? Başka üçüncü bir doktora gitmek bebişe hiçbir zarar vermez. Çevreden tavsiye alıp doğum için bir başka hekime kontrole git bence. Güvenirsen onunla doğumu yaparsın.
bnm kız bugün 2.500 çıktı canim, yani seninki zayıf değil masaAllah,bana zayıf deseler doğunca da kilo alır diyorumbenimde bugün kontrolüm vardı fazla bi şikayetim yoktu ultrasondada bir sorun çıkmayınca dr nst ye gerek duymadı.ama 10 gün sonra ki kontrolümde gircem nst ye ...doğum tarihi 14-15 nisan gibi bir süpriz olmazsa tabi...kızcem 2800 olmuş boyu 48,5.kilosu az geldi sanki 3 hafata önce 2100 dü..bilemedim oğlumu 4950 doğurunca buda öyle olur sanıyordum..neticede kız çocuğu kibar ve zarifff...
CAnim masallah kizinida ogluss 4950 mii ayy tosun gibii normal mi dogurdunbenimde bugün kontrolüm vardı fazla bi şikayetim yoktu ultrasondada bir sorun çıkmayınca dr nst ye gerek duymadı.ama 10 gün sonra ki kontrolümde gircem nst ye ...doğum tarihi 14-15 nisan gibi bir süpriz olmazsa tabi...kızcem 2800 olmuş boyu 48,5.kilosu az geldi sanki 3 hafata önce 2100 dü..bilemedim oğlumu 4950 doğurunca buda öyle olur sanıyordum..neticede kız çocuğu kibar ve zarifff...
Evet bende halilari yikamaya vermistim orda yikiyolarmis buna ozel deterjan aliyoruz yoksa yipranir kumasi demis de ilk defa yilanicak emin olamadim bende demek dogruymus saol canmBen yıkamaya veriyorum elde zor olur çünkü özel solusyonlarla yıkıyorlarmış
Canım ben sildiricem şirket çağırdınSelaaam bi bakiyim dedim doguma giden ya da doguran varmi diemalum bu aralar masallahi var bebislerin
Ayrica bisey sormak istiyorum zebra perdenizi kendinizmi yikiyosunuz yoksa kuru temizlememi
Butun annelere rahat nefes alabildigimiz agrisiz sizisiz bol uykulu bi gece diliyorum insaalllah misil missil uyuruz bu gece
Himm onu bilmiyodum canim saol ama benim mutfagim zebra ve cok kirlendi kombiden dolayi ozellikle oyuzden silmekle temiz olmaz galibaCanım ben sildiricem şirket çağırdın
Olmaz mı CNm benimde öyle oluyor , burda hemen hemen herkes aynı galiba .. Malum artık sonlardayız.benim geceleri de vardı ama şimdi daha fena Yatarken bile Bacağını açamıyorum hersey normal gözüküyor bilmemek ne zor
Ben zeynep beliz begendimKızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
Amann arkadaşım niye kafana takiyosun Allaha şükür çok rahat bir yapım var bi kulağımdan girer diğerinden çıkar konusu o dursunlar sen de he he de gecccBir magaraya kendimi kapatip dogurmak istiyorum ve 6 aydan once geri donmemek. Yeter insan gormek istemiyorum yorum duymak istemiyorum hamileligimle ilgili elestiri kabullenemiyorum. 7 aylikken basladi herkes sen erken dogurursun demeye 37 oldum simdi de daha dogmaz bu diyor ayni kisiler.herkes kadin dogum uzmani herkesssssssss
Zaten gözüyle bakmıyo.üzerine örtü veriyolar .eliyle baktıgı için sorun olmaz bence 3 snlik bişey sürüyo .bans öyle bsktı yani.bende çok tedirgindim.gerçi hala tedirginim .her açılmamda öylemi bakacak anlamak için diye.Persembe gitcektm ama yarın sabah kontrole gitmeye karar verdim. Alttan muayene eder Diye korkuyorumHem nasıl bisry olacagini bilemedigimden korkuyorum hem de agda zamanim icin daha iki hafta var ondan cekiniyorum. Cok aksi bi tarihe denk geldi eger bakarsa alttan doguma temiz olmak icin bekliyordum ne guzel umarım bakcm demez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?