2015 Nisan Anneleri

Selaaam bi bakiyim dedim doguma giden ya da doguran varmi die malum bu aralar masallahi var bebislerin
Ayrica bisey sormak istiyorum zebra perdenizi kendinizmi yikiyosunuz yoksa kuru temizlememi
Butun annelere rahat nefes alabildigimiz agrisiz sizisiz bol uykulu bi gece diliyorum insaalllah misil missil uyuruz bu gece

Ben yıkamaya veriyorum elde zor olur çünkü özel solusyonlarla yıkıyorlarmış

Bu arada bugün güne gittiğimden bahsetmiştim. Orda bi teyze baktı bana sana daha lohusalıı havadı gelmemiş 2 hafta fln gelmez daha merak etme dedi yüreğime su serpti
Ay Allahım ya millet ne cok biliyo oyle insanlara ben cvp bile vermiyorum lohusalık havasjnıda ilk kez duydum ya daha neler gorcez

bnde son bir buçuk aydır kilo almiyordum simdi suyun azalmış denilince hamur isi havuç portakal suları derken iki günde bir kilo almisim

malesef canim yaptirmiyor,bnde Dr uma çok güveniyorum başka Dr a guvenmek çok zor geliyor. bugün üçüncü dr a gittim ve Dr suyunun aman aman çok olmadığını ama bebeğe yetecek kadar olduğunu hic bir sorun olmadığını söyledi, biraz içim rahatladı. bundan sonra haftada bir kontrole gelmen lazim dedi

bnm kız bugün 2.500 çıktı canim, yani seninki zayıf değil masaAllah,bana zayıf deseler doğunca da kilo alır diyorum

CAnim masallah kizinida ogluss 4950 mii ayy tosun gibii normal mi dogurdun

Ben yıkamaya veriyorum elde zor olur çünkü özel solusyonlarla yıkıyorlarmış
Evet bende halilari yikamaya vermistim orda yikiyolarmis buna ozel deterjan aliyoruz yoksa yipranir kumasi demis de ilk defa yilanicak emin olamadim bende demek dogruymus saol canm

Canım ben sildiricem şirket çağırdın

Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?

Bir magaraya kendimi kapatip dogurmak istiyorum ve 6 aydan once geri donmemek. Yeter insan gormek istemiyorum yorum duymak istemiyorum hamileligimle ilgili elestiri kabullenemiyorum. 7 aylikken basladi herkes sen erken dogurursun demeye 37 oldum simdi de daha dogmaz bu diyor ayni kisiler.herkes kadin dogum uzmani herkesssssssss

Amann arkadaşım niye kafana takiyosun Allaha şükür çok rahat bir yapım var bi kulağımdan girer diğerinden çıkar konusu o dursunlar sen de he he de geccc

Kızlar ya benim tam göğüs altım o kadar batıyor ki anlatamam yatamıyorum acısından sanki içerden bebek cimcikliyor gibi yada tırnağını batırıyor anlam veremiyorum değişik bir acı

Zaten gözüyle bakmıyo.üzerine örtü veriyolar .eliyle baktıgı için sorun olmaz bence 3 snlik bişey sürüyo .bans öyle bsktı yani.bende çok tedirgindim.gerçi hala tedirginim .her açılmamda öylemi bakacak anlamak için diye.

herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…