Canim gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun.herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Canım hayırlı olsun gözünüz Aydın maşallah oğluna inş sütünde en kısa zamanda gelecek sağlıkla mutlulukla günleriniz geçsin inş.darısı hepimizin basınaherkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Bende de idrar yolu enfeksiyonu var. Geçen hafta doktora gittim ilaçları kuukullanirken bisey yoktu. Pazartesi antibiyotik bitti. dun gece acile gittim enfeksiyon cikti. Yanma acima var. Bakalim doktorumuz ne diyecekBugun sabah da saglik ocağına gidip son kontrolu yaptrdim kan verdm idrar verdm. Kan daha çıkmadı ama idrar da cok sukut enfeksyon cok minicik var dedi hemsire. Aylardr ne cekiyordum bu enfeksyondan sonunda azalms. Hemşire dogumdan dort gun sonra topuk kani icin cagrdi. Emzirme isini de her iki saatte kesin gece gunduz emzirceksn dedi. Bide göğsüne yok sunu sur bunu sur temizle derler hicbirine aldiris etme dedi. Banyo yaptığın gun ayri bi islem yapmana gerek yok. Onun disinda lavaboda bile ilik sicak arasi suyla yika göğsüunu kanallari acar hemde temizlenr dedi. Bide emzirmeden once ve sonra sutunden gogus ucuna sür o korur gogsunu yagli ve kivamlidir anne sutu dedi. Bunlari da paylasiyim dedim :)
Canim gozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insaallahherkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Bizim hastanede normal sezeryan epidural anestezi fiyat değişmiyor. 1350 tl dogum paketi. Oda süslemesi ve fotoğraf çekimi dahil.Bu arada dogum fiyatlarını konusan varmi aranizda arkadaslar. Normal dogum sezryan ucretleri ne kdr ben daha hic sormadim doktora
Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün Inşallah.herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Zeynep azra canimKızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
herkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler
Ne kadar uygunmus. Hangi sehirdesin canim? Hangi hastane?Bizim hastanede normal sezeryan epidural anestezi fiyat değişmiyor. 1350 tl dogum paketi. Oda süslemesi ve fotoğraf çekimi dahil.
Rabbim anali babali buyutsun canimherkese günaydın öncelikle güzel dualariniz için sağolun okumaya çalıştım yetiştiği kadarıyla fırsat bulmuşken yazayim bugün insaallah taburcu oluyoruz hiç sancılı yoktu ne belimde ne kasiklarimda dün sabah 6da lavaboya kalktım gittim idrarimi yaptim kalktım ama bitmedi akmaya devam etti odaya gittim hala akiyor iki damla kadarda kan gördüm eşimi ve annemi kaldırıp acile gittik gittiğimizde 3cm açıklık var dedi normal için ciktim dr geldi baktı su azalmış dedi tüp bebek olduğunu duyunca sezeryan a yoneldi riske atmamak için esinle konuş karar ver dedi epidural le sezeryan oldum bebegimin aglamsini duyduğumda gozyaslarima engel olamadım ben daha ameliyatta iken bebegimi hemen gosterdiler Rabbim herkese nasip etsin 10 sene sonra nasip oldu bize hamdolsun bebegimi 2,900kg 46cm doğdu ismini de ogunun gecesinde netlestirmistik bülent salih oldu oğlum emzirmeye başladım ama sutum gelmedi henüz mama veriyoruz alissin diye de boş boş soluyor beni bizden bu kadar teyzeleri fırsat buldukça yazmaya çalışacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?