2015 Nisan Anneleri

Canim gozunuz aydin. Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin. Hayirli ugurlu olsun. sutun de bol olsun insallah. Darisi bizlerin basina. Ogluna uzun , saglikli ve mutlu bir omur dilerim. Sana da cok gecmisler olsun.

Canım hayırlı olsun gözünüz Aydın maşallah oğluna inş sütünde en kısa zamanda gelecek sağlıkla mutlulukla günleriniz geçsin inş.darısı hepimizin basına

Bende de idrar yolu enfeksiyonu var. Geçen hafta doktora gittim ilaçları kuukullanirken bisey yoktu. Pazartesi antibiyotik bitti. dun gece acile gittim enfeksiyon cikti. Yanma acima var. Bakalim doktorumuz ne diyecek

Canim gozunaydin Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin insaallah
HOSGELDİN BÜLENT SALİH

Allah bagışlasın bebeğini. Allah analı babalı büyütsün Inşallah.

Günaydın kizlar...bizim kontRol var bugün..özledik valla zaten ay oldu çoktan yüzünü göremiyoruz beyefendinin

sevvalk tatlim gözünüz aydin hayirli uğurlu olsun.. allah saglikla huzurla mutlulukla analı babalı büyütmeyi nasip etsin... insallah bol bol da süt olur...

Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?

Beliz in anlamını bilmiyorum ama zeynep beliz kulağıma hoş geldi sonra da zeynep nil hoşuma gitti...

Canım arkadaşlarım,güzel anneler günaydın:)))herkese tek tek yazamadım güzel samimi içten dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler:))Persembe günü oğlum Kıvanç'ı sağ salim kucağıma aldım Rabbime şükür:)hepinize doğum esnasında dua ettim Rabbim hepinizi sağlıkla kurtarsın inş.Harika,bol neşeli bir sezaryan dogum gerçekleştirdim doktorum,hastanem ve ailem sayesinde:))Masallahhhh diyeyim Rabbim hepimizi nazarlardan korusun.sezaryan tarihi belli olan arkadaşlar normal dogum için endişelenen pıtpıt annecikler süreç sıkıntılı olsada 5 güne toparlanıyor insan kuzunuzla ohhhh misss oluyo:))sakın endişe etmeyin..Dualarım sizinle kkulaklarım güzel dogum haberlerinde...Artık nasipse burada bebişlerin aşılarını büyüme süreçlerini paylaşacağız:))dört gözle bekliyorum...Oğluşumla benden öpücükler...bir masallahınızı alırız inş:)sevgiler

Günaydın kızlar Ne temizlikmiş ya bitmedi gitti milyon kere çamaşır makinesi çalıştırdım herhalde ama kızçemin kıyafetleri yıkandı ütülendi ve yerleştirildi kocaman bir yük kalktı üstümden Darısı başlamak isteyenlerin başına

Hergün göz gezdiriyorum ve hergün yeni bebiş haberleri almaya başladık darısı zamanı gelince başımıza inşallah Bebişlere ve annelerine sağlık sıhhat ve bol bol süt diliyorum

Masallah size annesi...
kıvanç ı kokla bizim için de..

Gunaydn kizlar. Bugun dr randevum var sıra bekliyorum simdi. Buraya gelmeden dun verdigim kan tahlili sonucu icin sağlık ocağına ugradim sonucumu aldim. Sekerin dusuk dedi dr. Bide WBC degerim yuksek cikti yani lökosit kandaki. Yakin zamanda kan tahlili yaptiran arkadaslar zahmet olmazsa siz de bi bakip sonucunuza soylermisinz WBC degeriniz kac cikmis. Benimki 13.57. Sinir 3.9 ile 10 arasinda olmali gerektigi ysziyor. Cunku dr kanda iltihap var dedi gebelerde gozlemledigimiz bisy bu dedi ama yine de sizle bi karsilastirayim dedim. Simdi zaten kendi hastanemdeki doktoruma da sorcam bu neyin nesi diye.

Kizlar cuma kontrolüm var adami yaptim.inşallah doğuma kadar götürür beni
Kızlar kaldı 3 hafta ama biz kızımızın 2. Ismine hala karar veremedik. Sizce Zeynep Azra, Zeynep Beliz ve Zeynep Nil isimlerinden hangisi daha güzel?
Zeynep azra canim

kızlar Allah analı babalı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin bebeklerinize darısı başımıza

Rabbim anali babali buyutsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…