2015 Nisan Anneleri

10 gün yok canim

canım, sözleşmeyi yenilemezseniz eğer otomatik olarak yenilenmiş sayılır :) yasal olarak çıkmama hakkınız var endişelenme

Valla bir bilsem CNm her Allah'ın günü kalkıyorum ya Allah ya nasip diyoruz ama gelen yok daha ama biliyormusun hissediyorum yakın benim kızın gelmesi , zaten kanalda Çok Aşağıya inmiş eli kulağında yani :)) hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim sağlıcakla kurtarsında bekleriz sabırsızlıkla inş.
Sen de çok belirti yok ise 38 . Haftanda git epilasyona CNm.

İnanki seni benden daha iyi kimse anlayamaz.bende kayinbaba denilen insan musvettesinden cekiyorum.ontane kaynanayi cebinden cikarir.allllah YARDIMCINIZ olsun boyle insanlara bebeginide sakinnnn birakma.

Bence esine bu endişeni belirt yumuşak bir tavırla. Annen ve babanla bu kadar yakinlasirsak bir problem yaşarsak sen arada kalırsın
Hem ben bebeğimi gurultu ve tartismali bi ortamda büyütmek istemiyorum
Senide kırmak üzmek istemem ama Kv lere de cok yakın oturmak istemiyorum
Huzurumuz tadımız kacmasin istiyorum dersin. Allah yardımcın olsun canım ya umarım tatlılıkla bağlanır bu konu

ne zor bir durum eşin ne düşünüyor belki çok gitmek istiyordur belki de doğumda yanında olmayı daha çok ister. bence eşin kendi karar versin gidip gitmemeye
Gitmeyi çok istiyor bilmiyorum ne yapicak.ben o giderse kuserim kendimi biliyorum.bide kaynanam gol filan gelirse yanima hepten cildiririm.istemiyorum onlara yanimda.

canım, sözleşmeyi yenilemezseniz eğer otomatik olarak yenilenmiş sayılır :) yasal olarak çıkmama hakkınız var endişelenme
Oylemi oluyor canm bilmiyordum ben bunu. Ama dun adamla o kdr iyi konusuyorduki tabi gösteririz falan ne demek bilmem ne. Adam cikin dese bu dunden razi gibi zaten. Oyle bi hakkimiz vsrsa ne guzrl ama o hakki kullanacak adam nerde. Ilk firsatta evi tasimak istryecek biliyorum ben. Allah bana yardim etsin. Hersey iyi has ama bu tarz tavırları gercekten cok uzucu. Zaten aramzda ne zmn tartsma olsa bakiyorum aile yuzunden. Bunlar gibi huyu suyu olan kv falan varsa yaninda olmayanlsr yatsn kalksn dua etsin kızlar gercktn. Oyle seyler yasiyorsunzki keske hic kimsemin olmadigi bi memlekette olsaymsim diyosunz nasil brnm burds akrabam yoksa onun da olmasayms diuorsunuz Neyse cok bas agrttm kusura bakmayn. Bakalim neler olacak

Arkadaşlar benim kanım biraz düşük ve hiçbir ilaç kullanamadım hepsi bulantı yaptı. Şimdi dr haftaya serumla damardan kan ilacı verecek. Bu şekilde ilaç alan oldu mu? Ben kararsız kaldım da( yardım

Bebegin kanala indigini anlayabiliyor muyuz acaba. Bazen asagida aci hissi veriyor cikacak gibi hissediyorum ama kanala girdi mi anlayamiyorum

Arkadaşlar benim kanım biraz düşük ve hiçbir ilaç kullanamadım hepsi bulantı yaptı. Şimdi dr haftaya serumla damardan kan ilacı verecek. Bu şekilde ilaç alan oldu mu? Ben kararsız kaldım da( yardım
Benim de kanim düşük 9.5 cikti. Bende ilaç icemesim hiç kabizlik yüzünden bakalim kont. Gidince ne dicek dr. Senin kac su an kanin.

Allah yardımcın olsun zor gerçekten ya, eşine güzel güzel anlatsan anlaşamadığınızı biraz o da orta yolu bulsa illa dip dibe yaşamak zorunda değilsiniz ki onlarla..bu erkekler gerçekten göremiyorlar ya onlara göre her şey güllük gülistanlık

hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun inşallah. Üzme kendini şimdiden herşey netleşsin çaresini konuşurusuuz . Allah yardımcın olsun

aynen öyle... hadi gel benim ailemle dip dibe yaşa desek itiraz üstüne itiraz bahanler bahaneler... benim ki öyle yani kendi ağzıyla söylüyor . ahhhh ahhhh hep biz kadınlar alıyoruz bütün yükleri üzerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…