- 24 Kasım 2008
- 660
- 309
- 683
- 38
annelık izni bıtımınde 6 aya kadar yarım zamanlı çalışabilecekmişiz falan.Nasıl biseymiski
10 gün yok canimHım uzuldum canım. Zor bi durum tabiki
E senin durumun malum. Esinin yerine gidebilecek kimse yokmuymus?
Sûresini bilmiyorum ama uzun sureliyse sıkıntılı olur tabiki
Ama 1-2 günlük birşeyse canini sıktığına değmez
Kira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekBen de kv kayinpedr tarafina gitmek istemiyorum cunku kv de den bilr beter bi kocasi var iki kv gibi bisy dusunun. Ben boyle uzakta resmi resmi iyiydim. Yaklasinca islerin nasl degisecegini biliyorum tahmin ediyorum o yuzden canm cok skliyor bu konuya. Zaten benm ailem akrabalarm burda değil. Onlar yoksa bunlar da yakinmda olmasin nr konustugunu bilmeyen dengesiz laflar eden herseyr karisan bi kaynpedr yanindads esi. Hele bebek de olunca hic çekilmz halr gelirler hersyi bilen eden tavırlar. Bide ben bikac ay sonra ise baslarsam bebege bunlarn bakacagini hayal bile edemiyorum. Benm yanimda bile birbirleryle bagira cagira tartsyolar. Bebegin boyle ortamda buyudugunu dusununsenize Lütfen dua edin kizlar. Allah yuzumuze baksin da boyle seylerden uzak duralim hayirlisi ile
Valla bir bilsem CNm her Allah'ın günü kalkıyorum ya Allah ya nasip diyoruz ama gelen yok daha ama biliyormusun hissediyorum yakın benim kızın gelmesi , zaten kanalda Çok Aşağıya inmiş eli kulağında yani :)) hayırlısı olsun hepimiz için Rabbim sağlıcakla kurtarsında bekleriz sabırsızlıkla inş.Teşekkürlet canım
Canım az önce diğer mesajını okudum arkadan bunu görünce şok oldum bende. Bir avazda alırsın bebeğini kucağına inşallah.
Canım doktorunl görüş bence. Sen oanik olunca bende oldum aramızda 4 gün var. Ben hazır değilim ne olacak bilmem.
melegim34 canım biz ne zaman doğuracağız acaba. Epilasyona gidicem ama ha bugün ha yarın erteliyorum gitsem mi
İnanki seni benden daha iyi kimse anlayamaz.bende kayinbaba denilen insan musvettesinden cekiyorum.ontane kaynanayi cebinden cikarir.allllah YARDIMCINIZ olsun boyle insanlara bebeginide sakinnnn birakma.Kira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekBen de kv kayinpedr tarafina gitmek istemiyorum cunku kv de den bilr beter bi kocasi var iki kv gibi bisy dusunun. Ben boyle uzakta resmi resmi iyiydim. Yaklasinca islerin nasl degisecegini biliyorum tahmin ediyorum o yuzden canm cok skliyor bu konuya. Zaten benm ailem akrabalarm burda değil. Onlar yoksa bunlar da yakinmda olmasin nr konustugunu bilmeyen dengesiz laflar eden herseyr karisan bi kaynpedr yanindads esi. Hele bebek de olunca hic çekilmz halr gelirler hersyi bilen eden tavırlar. Bide ben bikac ay sonra ise baslarsam bebege bunlarn bakacagini hayal bile edemiyorum. Benm yanimda bile birbirleryle bagira cagira tartsyolar. Bebegin boyle ortamda buyudugunu dusununsenize Lütfen dua edin kizlar. Allah yuzumuze baksin da boyle seylerden uzak duralim hayirlisi ile
Bence esine bu endişeni belirt yumuşak bir tavırla. Annen ve babanla bu kadar yakinlasirsak bir problem yaşarsak sen arada kalırsınKira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekBen de kv kayinpedr tarafina gitmek istemiyorum cunku kv de den bilr beter bi kocasi var iki kv gibi bisy dusunun. Ben boyle uzakta resmi resmi iyiydim. Yaklasinca islerin nasl degisecegini biliyorum tahmin ediyorum o yuzden canm cok skliyor bu konuya. Zaten benm ailem akrabalarm burda değil. Onlar yoksa bunlar da yakinmda olmasin nr konustugunu bilmeyen dengesiz laflar eden herseyr karisan bi kaynpedr yanindads esi. Hele bebek de olunca hic çekilmz halr gelirler hersyi bilen eden tavırlar. Bide ben bikac ay sonra ise baslarsam bebege bunlarn bakacagini hayal bile edemiyorum. Benm yanimda bile birbirleryle bagira cagira tartsyolar. Bebegin boyle ortamda buyudugunu dusununsenize Lütfen dua edin kizlar. Allah yuzumuze baksin da boyle seylerden uzak duralim hayirlisi ile
Gitmeyi çok istiyor bilmiyorum ne yapicak.ben o giderse kuserim kendimi biliyorum.bide kaynanam gol filan gelirse yanima hepten cildiririm.istemiyorum onlara yanimda.ne zor bir durumeşin ne düşünüyor belki çok gitmek istiyordur belki de doğumda yanında olmayı daha çok ister. bence eşin kendi karar versin gidip gitmemeye
Canım nerede açıklandı bende bu haberi bekliyorum heyecanla umudumu kesmiştim ama haberi göremedimArkadaşlar çalışan annelerı ilgilendiren tasarı mecliste kabul edilmiş
Oylemi oluyor canm bilmiyordum ben bunu. Ama dun adamla o kdr iyi konusuyorduki tabi gösteririz falan ne demek bilmem ne. Adam cikin dese bu dunden razi gibi zaten. Oyle bi hakkimiz vsrsa ne guzrl ama o hakki kullanacak adam nerde. Ilk firsatta evi tasimak istryecek biliyorum ben. Allah bana yardim etsin. Hersey iyi has ama bu tarz tavırları gercekten cok uzucu. Zaten aramzda ne zmn tartsma olsa bakiyorum aile yuzunden. Bunlar gibi huyu suyu olan kv falan varsa yaninda olmayanlsr yatsn kalksn dua etsin kızlar gercktn. Oyle seyler yasiyorsunzki keske hic kimsemin olmadigi bi memlekette olsaymsim diyosunz nasil brnm burds akrabam yoksa onun da olmasayms diuorsunuzcanım, sözleşmeyi yenilemezseniz eğer otomatik olarak yenilenmiş sayılır :) yasal olarak çıkmama hakkınız var endişelenme
MEMUR ANNELER DİYO AMA YAZIda kamuda taşeron çalışan anneyide kapsıyormu acaba canımannelık izni bıtımınde 6 aya kadar yarım zamanlı çalışabilecekmişiz falan.
canım benim telefona kamu haberden msj geliyor biraz önce geldi internete yazarsan haberin detayları varCanım nerede açıklandı bende bu haberi bekliyorum heyecanla umudumu kesmiştim ama haberi göremedim
Benim de kanim düşük 9.5 cikti. Bende ilaç icemesim hiç kabizlik yüzünden bakalim kont. Gidince ne dicek dr. Senin kac su an kanin.Arkadaşlar benim kanım biraz düşük ve hiçbir ilaç kullanamadım hepsi bulantı yaptı. Şimdi dr haftaya serumla damardan kan ilacı verecek. Bu şekilde ilaç alan oldu mu? Ben kararsız kaldım da( yardım
Oylemi oluyor canm bilmiyordum ben bunu. Ama dun adamla o kdr iyi konusuyorduki tabi gösteririz falan ne demek bilmem ne. Adam cikin dese bu dunden razi gibi zaten. Oyle bi hakkimiz vsrsa ne guzrl ama o hakki kullanacak adam nerde. Ilk firsatta evi tasimak istryecek biliyorum ben. Allah bana yardim etsin. Hersey iyi has ama bu tarz tavırları gercekten cok uzucu. Zaten aramzda ne zmn tartsma olsa bakiyorum aile yuzunden. Bunlar gibi huyu suyu olan kv falan varsa yaninda olmayanlsr yatsn kalksn dua etsin kızlar gercktn. Oyle seyler yasiyorsunzki keske hic kimsemin olmadigi bi memlekette olsaymsim diyosunz nasil brnm burds akrabam yoksa onun da olmasayms diuorsunuzNeyse cok bas agrttm kusura bakmayn. Bakalim neler olacak
Seninle günümüz aynı bendede o baskı igne batar gibi sızlama oluyodu az once doktorum kanala gîrmiş dedîBebegin kanala indigini anlayabiliyor muyuz acaba. Bazen asagida aci hissi veriyor cikacak gibi hissediyorum ama kanala girdi mi anlayamiyorum
hakkınızda en hayırlısı en güzeli olsun inşallah. Üzme kendini şimdiden herşey netleşsin çaresini konuşurusuuz . Allah yardımcın olsunKira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekBen de kv kayinpedr tarafina gitmek istemiyorum cunku kv de den bilr beter bi kocasi var iki kv gibi bisy dusunun. Ben boyle uzakta resmi resmi iyiydim. Yaklasinca islerin nasl degisecegini biliyorum tahmin ediyorum o yuzden canm cok skliyor bu konuya. Zaten benm ailem akrabalarm burda değil. Onlar yoksa bunlar da yakinmda olmasin nr konustugunu bilmeyen dengesiz laflar eden herseyr karisan bi kaynpedr yanindads esi. Hele bebek de olunca hic çekilmz halr gelirler hersyi bilen eden tavırlar. Bide ben bikac ay sonra ise baslarsam bebege bunlarn bakacagini hayal bile edemiyorum. Benm yanimda bile birbirleryle bagira cagira tartsyolar. Bebegin boyle ortamda buyudugunu dusununsenize Lütfen dua edin kizlar. Allah yuzumuze baksin da boyle seylerden uzak duralim hayirlisi ile
aynen öyle... hadi gel benim ailemle dip dibe yaşa desek itiraz üstüne itiraz bahanler bahaneler... benim ki öyle yani kendi ağzıyla söylüyor . ahhhh ahhhh hep biz kadınlar alıyoruz bütün yükleri üzerimizeAllah yardımcın olsun zor gerçekten ya, eşine güzel güzel anlatsan anlaşamadığınızı biraz o da orta yolu bulsa illa dip dibe yaşamak zorunda değilsiniz ki onlarla..bu erkekler gerçekten göremiyorlar ya onlara göre her şey güllük gülistanlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?