2015 Nisan Anneleri

Valla kadiniz diye herşeyi çekmek zorunda değiliz.kimseye ezdirmeyin bayanlar kendinizi sonuçta elimiz ayagimiz tutuyor kimseye muhtaç degiliz.herkes durmasi gereken yeri bilecek nerde ne konusmasi gerektiğini de öğrenecek öyle her aklina geleni konusamaz kaynana kayinbaba koca.kendi ailemiz bile.biz kadinlar olarak güçlü duralimki dünyaya getirdiğimiz yavrularimizda bizim gibi olsun.

Cok haklisinz kizlar sagolun iyi dilekleriniz icin ama bakin ben biliyordum zaten olacaklari. Simdi geldi baktilar eve adam alacakmi bilemiyorum ama oglu oturacakms yani oturun demeyecekler. Begenmemis gibi de degillerdi sanirim alacsklsr.Onlar gtti esime soyledim hemen yazdim canm.skldi falan diye. Zaten yazin gidecektk dedi. Ben daha o tarafts oturmam bilmem ne basladi. Konu annesigile geldi. Basladik tartsmaya tabi. Simdi isyerinde konusamiyorz ama aksam olunca yine huzurumuz kalmadi iste devam edecek bu artk

iyi akşamlar arkadaşlar dün kontrolümüz vardı 35+6 3 kilo olmuş 10 nisanda sezeryan olacağım

Kizlar camasirimda hafif sarimsi renk degisik bisy vardi sumuk gibi afedersnz ama. Akintiya benzemiyor yani. Mucus plug dedikleri sey olsa bu dogum yakinmi demek cok korkuyorum
Canım Merhaba.benim 2 . gebeliğim Ilkinde 37+0 da nişan ım yani rahim ağzı tıkacım gelmişti.rengi sarı değil pembe oluyor.yaklasik bir avuç dolusu kadar falan oluyor aşırı kaygan ve sümüksü oluyor.
Bebegin kanala indigini anlayabiliyor muyuz acaba. Bazen asagida aci hissi veriyor cikacak gibi hissediyorum ama kanala girdi mi anlayamiyorum
Kanala girme mi oluyor bilmiyorum ama ben de ayakta dik duramayacak one egilmek zorunda kalacak kadar ve karnımın yukarisindan aşağıya bir şey itiyorlar gibi bir baskı hissediyorum(bir an önce doğurmak istiyorum.geceleri artık 4 tane yastıkla oturarak uyuyorum

Yarına kadar nasıl sabredecegim yaa inşallah açılma artmıştır
Ben de artik sabirsizlamaya basladim carsamba kontrolum var insallah o gun gelir:)

Otururken oldu benimde sanki kafasi cikti sandim o derece asagida yani ama kesin olarak muayene ile anlasilir sanirim Sabirsizlik bende de var en gec haftaya gelsin artik kuzum:)

Ben bir an önce gelsin diyemiyorum ya hatta olabildiğince geç gelsin diyorum . Sanki içimde kaldıkça daha da büyüyecek gelişecek tabi birde annemin gelmesi olayından geç istiyorum . Zaten hiç belirti de yok bende Allah bilir ama benim rahat iki haftam var en son doğuranlardan olacağım burda :) çooooooook heycanlı amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlı mükemmel birşey bu . Allah isteyen herkese nasip etsin . İnşallah kucağımızada aldığımızda mutlulukla alırız sağlıklı olurlar . Allah yardımcımız olsun

Valla ben de bi an geliyo asagida heralde diyorum bi an oluyor heralde yukarı daha da tirmaniyor diyorum direk gogsumun altında gibi hissediyorum.bakalim benim yarın kontrolüm var . Inşallah doguracaksin der
Ya ben de büyüsün istiyorum.ama bilmiyorum belki bencillik ama dayanamıyorum.cok kilo almadım ama nefes alamıyorum bazen.her gece sancım oluyor.gun içinde çok sık kasılmam var.bi taraftan oğlum var 4.5 yaşında kardeşim gelsin diye tutturuyor.sezeryan sonrası zor oluyor bir an önce dogurayim toparlanayim istiyorum falan.amannnn kafam bi milyon işte ben ne dersem diyim sıpam kendi isteyince Rabbim dileyince gelecek bakalım

Ay bu kocam oldurecek beni baska zaman hadi disari cikalim desem kirk dereden su getirir. Simdide ariyo aksam sinemaya gidelim disariya cikalim diyo sancim var biraz gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim..:)
Git git kafan dağılır daha uzun bir süre gidemiycen sinemaya don günleri değerlengir canım iyi gelir

Esinin fikrini sor, gitmek istiyo mu ogren. Kendi dusuncelerini de belirt. Eger cok uzuluceksen ve esinin istegine bagliysa gidip gitmemesi soyle ona.

Bu insanlar çok mu Saçmalıyor yoksa ben mi alinga oldum anlamıyorum bi hafta önce hala oldum mavis dünya tatlısı bi yegenim var onu seviyorum sürekli görüntülü arıyorum benim tosun da biraz kıskani yor sanki onu sevdiğinde başlıyor vurmaya neyse esimin kız kardeş i aradı o sıra halam anne kimi severse sevrsin sen beni sev seni en çok ben severim tarzında birsey dedi sinir im tavan yaptı ama birsey demedim bi bebegi annesinden çok kim sevebilir çok isim var çok ((

doğum yapan arkadaşları tebrik ediyorum ne güzel herkes bir bir kavuşuyor kuzulara BenimAşkPastam dan haber yok dimi hala merak ediyorum inş iyilerdir bu arada face den pınar isimli arkadaşımız da sezeryana giriyormuş şu an Allah yardımcısı olsun

Oof off gercktn boyle insanlar heleki bu donemlermzi nasl grcrdgmzi bilmedgnden ne kadar patavatsz geliyor bize degilmi. Tabiki annesinden cok kimse sevemezGrcenlerde de benm esim biyerr gitmk gidememek konusundan konusuyoryz kaldirip babanesi bakar bebege demezmi. Sinirlerim tavan yapti. Ben cocugu nasil onlarn pis ortamina sokmaktan kaciracagimi sasiriyorum bu da kaldirip oule diyor gelde delirme allahim brn ne yapacam ya. Keske annem burda olsaydi. Surekli ona baktirirdik kimsede kusura bakmasin derdim. Ama brn kucucuk minigimi nasil birakip ise gitcem ya simdiden bunun derdine düştümya ben Ne kdr sikintiliym bugun kafama takacak bisyler cikiyor surekli dogurmazsam iyidir

Kapı süsü de yastığı da çok hoş olmuş. Güle güle kullanın.

Ay bu kocam oldurecek beni baska zaman hadi disari cikalim desem kirk dereden su getirir. Simdide ariyo aksam sinemaya gidelim disariya cikalim diyo sancim var biraz gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim..:)

:) git bence canım son son 2 kişi olarak gezin yakında bir süre gidemeyeceksiniz ben de istiyorum aslında sinema belki biz de gideriz iyi fikir

Rabbim YARDIMCI OLSUN CANIM SENİN durumun daha sıkıntılı bence güvendiğin bi bakıcı falan tut çalışıyorsun eğer yoksa bebek ve senin için daha sıkıntılı olur.EEsimin ailesi çok iyidir hos tür temiz edebliderler ama anlasamadigimız nokta herşeye çok sahip leniyorlar esim annesinin gözünde hala çocuk muamelesi görüyor oğlum bugün ne yedin hasta misin vs bebeğim söz konusu olunca da öyle yok ogluma benzesin yok şu okula gitsin bu da beni geriyor istet istemez yazın bi de hep ordayıx ben çocuğun sadece süt veren biberonu olmaktan korkuyorum bu aralar takılacak çok şey oluyor kafaya

hay allahımm biraz yaşı küçük mi kardeşin :) çocuksu hareketler bunlar canım takma kafanı ya cahilliğine ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…