yok canım benden bir yaş büyük 26 yaşında yani takmam aya takilma maya çalışıyorum gülüp geçiyorum mmecburen :)hay allahımm biraz yaşı küçük mi kardeşin :) çocuksu hareketler bunlar canım takma kafanı ya cahilliğine ver
:) git bence canım son son 2 kişi olarak gezin yakında bir süre gidemeyeceksiniz ben de istiyorum aslında sinema belki biz de gideriz iyi fikir
Git git kafan dağılır daha uzun bir süre gidemiycen sinemaya don günleri değerlengir canım iyi gelir
Keske oyle edepsli kulturlu insanlsr olsalar cnm basimin ustunde yerleri var derim tabiki o da onun annesi babasi derim ama o kdr yasina gelip insan hicmi kendine bisy katmaz kulturden medeniyettn bisy almaz yani. Esimi seviyorum tamam ama bu ortami dayanilir gibi degl. Bi keresinde kv karsinkomsusunun kucuk oglu varms onu almis evine getrms. Cocugun annesi biseybyuzunddrn kizmis cocuga agliuordu cocuk. Kv resmen cocuga aman aglama canim da bilmem ne de senin annen salak da ben onu dovecem simdi de. Dusununsene bi cocuga avutmak icin boyle sylermi soylenir annesi ile ilgili. Ben orda notunu verdim zaten. O yuzden ele avuca gelene kdr annemle idare etcem mumkun oldugnca. Tabiki annrmn kalamadgi gelemedi zmnlarda olack o zmm mecbur idare etcm onla ama. Mumkun oldugunca hemen bakici bulurum ins guvenilir temiz ona teslim ederim. Allahm bizlere kotu gunler gostermesin evlatlarimizla ilgili. Hepimiz icin.Rabbim YARDIMCI OLSUN CANIM SENİN durumun daha sıkıntılı bence güvendiğin bi bakıcı falan tut çalışıyorsun eğer yoksa bebek ve senin için daha sıkıntılı olur.EEsimin ailesi çok iyidir hos tür temiz edebliderler ama anlasamadigimız nokta herşeye çok sahip leniyorlar esim annesinin gözünde hala çocuk muamelesi görüyor oğlum bugün ne yedin hasta misin vs bebeğim söz konusu olunca da öyle yok ogluma benzesin yok şu okula gitsin bu da beni geriyor istet istemez yazın bi de hep ordayıx ben çocuğun sadece süt veren biberonu olmaktan korkuyorum bu aralar takılacak çok şey oluyor kafaya
dimi yaa bi daha gidiisimize canim oglum dogmus olacakAyy boyle dusununce cok mutlu oluyorummmmm
Haydi canım Allah yardımcın olsun senindeKizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Hayırlısı canım10 gün yok canim
Canım içinin rahatlamasına çok sevindim eminim herşey böyle yolunda gidecektir.... Sen o güzel yüreğini ferah tut..İyi akşamlar hatunlarrrrr:) Biz de bugün kontrole gittik. NST yine rutin, bizimkinin keyfi epey yerinde:) Allah'a şükür sağlığı iyi. 3200 gr olmuß. Doktor 3500-3800 arası bekliyor bebeği bakalım ultrasonun yanılma payı ne olacak.
Bu arada doktoruma sonunda söyledim evliliğimin ilk zamanlarında vajinismus problemi yaşadığımı. Tedavi olduğumu da belirttim. Normal doğumdan korkmuyorum ama doğum esnasında bu sebepten doğumu zorlaştırma riskim var mı diye korkuyorum dedim. Bunu sizden duymaya ihtiyacım var dedim. Doktor da aslında şimdi bakmayacaktım ama madem böyle bir geçmişin var çatı muayeneni de yapalım, ben sana ona göre yorum yapayım, direk sezaryen demek kolaycılık olur dedi. Biraz sıkıntı çektim ne yalan söyleyeyim ama öyle abartılacak bir şey de değilmiş bu muayene. Sonuç çatım normal doğuma çok uygun çıktı:):) Kendini hafif kasıyorsun evet ama yine de birçok kadına göre çok rahat muayene oldun. Fiziksel anlamda bir sıkıntı yok dedi. Doğum anında kasabilirsin kendini bu normal herkeste oluyor bebeğe zarar vermez. Bacaklarını gerekirse ebelere tutturur normal dogurturum dedi (Bu ifadesi biraz haşindi kabul:) Ama sen dersen ki hocam ben korkuyorum, normal doğum istemiyorum, psikolojim bunu kaldırmaz o zaman zorlayamam haftaya sezaryene gelebilirsin, bu hafta düşün, kararını ver. Dersen ki ben normal doğumu denemek istiyorum benden sana hep destek tam destek dedi. Vajinismus geçmişi olanlar normal doğum yapabilir ama bu kişinin psikolojisine bağlıdır, anne normal doğumu istemezse en sağlıklısı sezaryendir. Ki sen muayene olabildiğine göre doğumda da zorlanmazsın. Ha son olarak seni normal doğurturum ben %80 dedi. Eğer doğum sırasında bir aksilik olursa da acil sezaryene alacak:) Gerçekten bu doktora denk geldiğim için çok şanslıyım, vajinismus geçmişinm var deyince çoğu doktor direk sezaryen diyor. Allah bu adamdan razı olsun, adamı görünce her anlamda güvende hissediyorum kendimi:)
Hayırlı olsun canım erken değilmi ama..Kizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Ah canım ben de benzer şeyi yaşamıştım. Ev sahibi hamile olduğumu öğrenince acele etmeyin dedi.yasal olarak 6 ay süreniz var. Size yazılı olarak bildirimde bulunduktan sonra 6 ay süre. Bu kadar kısa zamanda taşınmayın sakin.Moralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Of çok gıcıkBu insanlar çok mu Saçmalıyor yoksa ben mi alinga oldum anlamıyorum bi hafta önce hala oldum mavis dünya tatlısı bi yegenim var onu seviyorum sürekli görüntülü arıyorum benim tosun da biraz kıskani yor sanki onu sevdiğinde başlıyor vurmaya neyse esimin kız kardeş i aradı o sıra halam anne kimi severse sevrsin sen beni sev seni en çok ben severim tarzında birsey dedi sinir im tavan yaptı ama birsey demedim bi bebegi annesinden çok kim sevebilir çok isim var çok((
Kira kontratimz vardı eylulde bitti sonrasinda da yenilemedik demkki onlarin da kafssinda boyle bisy varms yenileyin diye bisy demediler canim. Zaten dedgm gibi esim de bahane aradigi icin kontrat yenileyin demeyince adamlar onun da isine geldi istedgm zaman bende cikar giderm diyerekBen de kv kayinpedr tarafina gitmek istemiyorum cunku kv de den bilr beter bi kocasi var iki kv gibi bisy dusunun. Ben boyle uzakta resmi resmi iyiydim. Yaklasinca islerin nasl degisecegini biliyorum tahmin ediyorum o yuzden canm cok skliyor bu konuya. Zaten benm ailem akrabalarm burda değil. Onlar yoksa bunlar da yakinmda olmasin nr konustugunu bilmeyen dengesiz laflar eden herseyr karisan bi kaynpedr yanindads esi. Hele bebek de olunca hic çekilmz halr gelirler hersyi bilen eden tavırlar. Bide ben bikac ay sonra ise baslarsam bebege bunlarn bakacagini hayal bile edemiyorum. Benm yanimda bile birbirleryle bagira cagira tartsyolar. Bebegin boyle ortamda buyudugunu dusununsenize Lütfen dua edin kizlar. Allah yuzumuze baksin da boyle seylerden uzak duralim hayirlisi ile
Canim bu alti ay sure her kosuldami gecerli yani sozlesme kontrat falan varsa yoksaAh canım ben de benzer şeyi yaşamıştım. Ev sahibi hamile olduğumu öğrenince acele etmeyin dedi.yasal olarak 6 ay süreniz var. Size yazılı olarak bildirimde bulunduktan sonra 6 ay süre. Bu kadar kısa zamanda taşınmayın sakin.
Canım bu nabız ölçen parmağa takılan minik alet için oje sürmeyin diyorlar.hoş oje ile giren tanıdıklarım var ama ne olur ne olmaz derim ben...Hayırlısı inşallah ama sanki seninle epidural muhabbeti yapmıştık...?Kızlar pazartesi günü spinal anesteziye Sezaryan olcam birkaç soru Aklımda bilgisi olan varmı - 1.si lensle girebilirmiyim 2.si de oje yasak mı.
Hayırlı doğumlar canım. Ne kadar heyecan verici bebeğinize kavuşmakKizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Cok haklisin gerektigi yerde lafini vercen yoksa nerde durmalari gerektigini bilmiyor bazi insanlarOf çok gıcıkben de o an şaşkınlıktan susuyorum sonra kendi kendimi yiyiyorum şöyle böyle deseydim diye. Çünkü dur diyen olmayınca iyice cozutuyorlar...
Gitmiyorum de gitsin ya zorlami goturecek seni canim.bencilliginde bukadari senden once konusulmustur o ailesiyle hatta oturqcqgin eve kadar plani yqpilmistirCok haklisinz kizlar sagolun iyi dilekleriniz icin ama bakin ben biliyordum zaten olacaklari. Simdi geldi baktilar eve adam alacakmi bilemiyorum ama oglu oturacakms yani oturun demeyecekler. Begenmemis gibi de degillerdi sanirim alacsklsr.Onlar gtti esime soyledim hemen yazdim canm.skldi falan diye. Zaten yazin gidecektk dedi. Ben daha o tarafts oturmam bilmem ne basladi. Konu annesigile geldi. Basladik tartsmaya tabi. Simdi isyerinde konusamiyorz ama aksam olunca yine huzurumuz kalmadi iste devam edecek bu artk
İnsallah canim.bakalim artik ne yapicaz.Haydi canım Allah yardımcın olsun seninde
Sağlıkla al kuzunu kucağına insallah
Hayırlısı canım
Senin doğumun o 10 güne denk gelmez umarım.
Denk gelmezse ve esinin yerine gidecek baska biri de yoksa sıkma canını. Umarım sorun olmadan döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?