2015 Nisan Anneleri

hay allahımm biraz yaşı küçük mi kardeşin :) çocuksu hareketler bunlar canım takma kafanı ya cahilliğine ver
yok canım benden bir yaş büyük 26 yaşında yani takmam aya takilma maya çalışıyorum gülüp geçiyorum mmecburen :)

:) git bence canım son son 2 kişi olarak gezin yakında bir süre gidemeyeceksiniz ben de istiyorum aslında sinema belki biz de gideriz iyi fikir
Git git kafan dağılır daha uzun bir süre gidemiycen sinemaya don günleri değerlengir canım iyi gelir

dimi yaa bi daha gidiisimize canim oglum dogmus olacak Ayy boyle dusununce cok mutlu oluyorummmmm

Keske oyle edepsli kulturlu insanlsr olsalar cnm basimin ustunde yerleri var derim tabiki o da onun annesi babasi derim ama o kdr yasina gelip insan hicmi kendine bisy katmaz kulturden medeniyettn bisy almaz yani. Esimi seviyorum tamam ama bu ortami dayanilir gibi degl. Bi keresinde kv karsinkomsusunun kucuk oglu varms onu almis evine getrms. Cocugun annesi biseybyuzunddrn kizmis cocuga agliuordu cocuk. Kv resmen cocuga aman aglama canim da bilmem ne de senin annen salak da ben onu dovecem simdi de. Dusununsene bi cocuga avutmak icin boyle sylermi soylenir annesi ile ilgili. Ben orda notunu verdim zaten. O yuzden ele avuca gelene kdr annemle idare etcem mumkun oldugnca. Tabiki annrmn kalamadgi gelemedi zmnlarda olack o zmm mecbur idare etcm onla ama. Mumkun oldugunca hemen bakici bulurum ins guvenilir temiz ona teslim ederim. Allahm bizlere kotu gunler gostermesin evlatlarimizla ilgili. Hepimiz icin.

dimi yaa bi daha gidiisimize canim oglum dogmus olacak Ayy boyle dusununce cok mutlu oluyorummmmm

bak senin sayende biz de akşama sinemaya gidiyoruz, bana da bir fikir oldu. kocan kadar konuşa gidicez kitabını okumuştum çok eğlenceliydi eminim film de çok güzeldir tavsiye ederim

Kizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Haydi canım Allah yardımcın olsun seninde
Sağlıkla al kuzunu kucağına insallah

10 gün yok canim
Hayırlısı canım
Senin doğumun o 10 güne denk gelmez umarım.
Denk gelmezse ve esinin yerine gidecek baska biri de yoksa sıkma canını. Umarım sorun olmadan döner.

Canım içinin rahatlamasına çok sevindim eminim herşey böyle yolunda gidecektir.... Sen o güzel yüreğini ferah tut..

Normal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim

Kızlar temizlik yapıyorum çok yoruldum is yaparken bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum korktum az önce sabahtan hareket yoktu yemek yedim uzandim hareketlendi hemen birde canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum salı günü gelsin biran once gidip Bebeğimi göreyim ne durumda diye

Ah canım ben de benzer şeyi yaşamıştım. Ev sahibi hamile olduğumu öğrenince acele etmeyin dedi.yasal olarak 6 ay süreniz var. Size yazılı olarak bildirimde bulunduktan sonra 6 ay süre. Bu kadar kısa zamanda taşınmayın sakin.

Of çok gıcık ben de o an şaşkınlıktan susuyorum sonra kendi kendimi yiyiyorum şöyle böyle deseydim diye. Çünkü dur diyen olmayınca iyice cozutuyorlar...

Hukuken kira sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az süre kaldığı için; yeni malik size taşınmazı satin aldığı tarihte yazılı ihtar gonderip en az 6 ay süre vermesi gerekiyor
6 ay sonunda tahliye etmezseniz tahliye davası açar o da en az 1 yıl sürer
O esnada yasal kira artışı yapar kirayi yeni maligin hesabina gönderirseniz
Ama iyiniyetli olarak derhal tahliye etmek de size bağlı

Canim bu alti ay sure her kosuldami gecerli yani sozlesme kontrat falan varsa yoksa

Kızlar pazartesi günü spinal anesteziye Sezaryan olcam birkaç soru Aklımda bilgisi olan varmı - 1.si lensle girebilirmiyim 2.si de oje yasak mı.
Canım bu nabız ölçen parmağa takılan minik alet için oje sürmeyin diyorlar.hoş oje ile giren tanıdıklarım var ama ne olur ne olmaz derim ben...Hayırlısı inşallah ama sanki seninle epidural muhabbeti yapmıştık...?

Gitmiyorum de gitsin ya zorlami goturecek seni canim.bencilliginde bukadari senden once konusulmustur o ailesiyle hatta oturqcqgin eve kadar plani yqpilmistir
İnsallah canim.bakalim artik ne yapicaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…