2015 Nisan Anneleri

Ben sozlesme her yil imzalanmak zorunda saniyordum ama bi arkadas yenileniyor imzalamasanzda dedi. Eger oyle ise her kosulda alti ay suremizminvar yani canim

Kizlar ama bi hukuk sitesine baktm simdi. Bizim kirs sozlesmemiz vardi ama bir yillikti. O da eylul de dolmustu tekrar yenilenmedi. Yenilenmedigi zaman belirsiz sureye donusuyormusya bu sozlesme. O zmn adam bizi istedigi zaman cikarma yetkisine sahip olmuyormu

Benimde hic neden yokken bikac gundur canim cok sıkkın. Hatta durup dururken agliyorum sonra da sasiriyorum neden agladim diye:) hormonlardan sanirim..

Ben sozlesme her yil imzalanmak zorunda saniyordum ama bi arkadas yenileniyor imzalamasanzda dedi. Eger oyle ise her kosulda alti ay suremizminvar yani canim

Sözleşme eski malik ile imzalandi; hali ile o her yıl fesh i ihbar etmez ise otomatik yenilenir
Ancak; taşınmaz satılır ise yeni malik yönünden yenilenme olmaz; yeni malik noterden ihtar gonderip kira sözleşmesi sonunda ; eğer sözleşmenin bitmesine 6 aydan daha az bi süre var ise en az 6 süre verip ;
" kira sözleşmesine muvafakat vermiyorum ; süre sonunda taşınmazı tahliye edin" der

CNm bende öyle okudum ama girenlerde var sanırım bilemedim Cumartesi adaya gidicem manikür Pedikür falan yaptırcamda da oje kafama takıldı evet canım ben epidural normal doğum istiyordum hep basından beri ama benim sıpam dönmedi ters duruyo mecbur Sezaryan olacak

Gitmiyorum de gitsin ya zorlami goturecek seni canim.bencilliginde bukadari senden once konusulmustur o ailesiyle hatta oturqcqgin eve kadar plani yqpilmistir

İnsallah canim.bakalim artik ne yapicaz.
Orasi kesin canm. Kesin konusuyorlsrdir. Zaten ben de agzima geleni soyledim o da simdi tartsmayalim yazin dusunuruz bilmem ne diyerek gecistrdi isyerinde oldugu icin. Ama bu konu kapanmaz simdi burda. Birazdan gelir tabi brnde de ondada surat bi karis. Hele bide yakin zamanda ev sahibi arayip durum boyle sattm evi derse sen o zmn seyret tantanayi adami bubyaz hamile oldgumu ogrenince tasinma fikrinden zor guc caydrmstm hamile halimle ugrasamam senle diye. Bakalim busefer neler gelecek basimiza. Suan ona onldr gicigimki gelmesr eve keske

Of çok gıcık ben de o an şaşkınlıktan susuyorum sonra kendi kendimi yiyiyorum şöyle böyle deseydim diye. Çünkü dur diyen olmayınca iyice cozutuyorlar...
Aynen cnm ellerinden gelse sen bakıcı onlar anne pozisyonuna geçecek kuzum bi doğsun şu ana kadar çıkaramadım sesimi ama kuzum söz konusu olursa kimseyi dinlemem

Otomatikman yenileniyor.

Ben yarım saat yürüsem karnım taş gibi oluyor, nasıl yürüyorsun
Ben de ayni. Hemen tas gibi oluuor adim atamayacak hale geliyorum kasiliyor karnmda sanki gerinip. Zaten burda havalar cok kotydu daha bugun isindi biraz diyebilirim hic yuruyus bile yaoamadm sisiyorum nasil doguracaksam boyle

eve gelen misafirler ve mevlit için bişeyler yapıyoruz kayınvalidemle.. hepiniz emeklerinizle ne güzel şeyler yaptınız, bizim ki de el emeği olsun istedik.. daha tamamlamadık. tül, şeker ve magnet ilavesi olucak. tamamlanınca tekrar resim yüklerim

Canim herseyin hayirlisi. Bazen olaylarin icindeyken kendimiz goremiyoruz ama her serde bir hayir vardir. Bebegin uguruyla sansiyla geliyor. Eger evinden tasinmak zorunda kalirsan vardir bir hayir diye dusun canim. Tabi sen de cok haklisin kurulu duzeni bozmak kolay degil
Bir de istemeden cikmak zor tabi ayrica minicik meleginle mi ilgileneceksin yoksa ev tasima arama isiyle mi? Gonlunu ferah tut canim hersey de vardir bir hikmet. Soylemesi kolay diyorsun ama annem de suan benzer bir olay yasiyor ev sahibi hamile oldugumu bile bile annemleri cikariyor, ev bulduk paramizi verdik kontratimizi yaptik birkac gun sonra ev sahibi evi bize vermekten vazgecmis. Simdi koliler bir yerde, benim kizimin gelmesi yakin, benim evde de her yer heryerde ama vardir bir hayir diyip oturuyoruz. Canini sıkma, hersey iyi olacak insallah.

Normal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim
Canım ben de her gün 1 saat yürüyorum ve 45 dk kadar esneme ve egzersiz yapıyorum. Doktorum gayet yeterli OLDUĞUNU söyledi.

Epidural belden asagi uyusturmaydi degil mi? Oyleyse hem uyusturup hem normal dogum nasil oluyo, yani uyusukken ikinamazsin da. bilmedigimden soruyorum :)

Ben Artık kızlar yerçekimine engel olamıyorum , Yürürken ayakta iken sürekli yere çekilir gibi zorlanmalarım var. Ne büyük nimetmiş ayakta saatlerce gezmek dolaşmak işini görmek dimi? Bebek kanalda ve aşağıda sürekli batma hissi oluyor . Benim bedene ağır mı geliyorda böyle oluyor çünkü minyon bir insanın ve şuan karnım bedenimin Yarısı gibi ..

Epidural belden asagi uyusturmaydi degil mi? Oyleyse hem uyusturup hem normal dogum nasil oluyo, yani uyusukken ikinamazsin da. bilmedigimden soruyorum :)
Canım epidural ağrını azaltan bir Yöntem açıklığın 4 cm olduktan sonra beldem iğne Yapılıyor ve doğuma kadar olsan süreçte açılmam devam ederken sancıyı çok fazla çekmiyorsun hissetmiyorsunuz Isınma hissin tamamen kaybolmuyor doğum anında yine normal ıkınıyorrsun benim bildiklerim bu şekilde Bildiklerimi çok tıp diliyle anlatamıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…