- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 38
Ben sozlesme her yil imzalanmak zorunda saniyordum ama bi arkadas yenileniyor imzalamasanzda dedi. Eger oyle ise her kosulda alti ay suremizminvar yani canimHukuken kira sözleşmesinin bitmesine 6 aydan az süre kaldığı için; yeni malik size taşınmazı satin aldığı tarihte yazılı ihtar gonderip en az 6 ay süre vermesi gerekiyor
6 ay sonunda tahliye etmezseniz tahliye davası açar o da en az 1 yıl sürer
O esnada yasal kira artışı yapar kirayi yeni maligin hesabina gönderirseniz
Ama iyiniyetli olarak derhal tahliye etmek de size bağlı
Evet ama o anda Lafı yapıştırmak sanat resmen ben biraz kal gelme aşamasında takılıyorum...Inşallah kızım gelince ayarını bulcaz birlikte....Cok haklisin gerektigi yerde lafini vercen yoksa nerde durmalari gerektigini bilmiyor bazi insanlar
Benimde hic neden yokken bikac gundur canim cok sıkkın. Hatta durup dururken agliyorum sonra da sasiriyorum neden agladim diye:) hormonlardan sanirim..Kızlar temizlik yapıyorum çok yoruldum is yaparken bebeğin hareketlerini hiç hissetmiyorum korktum az önce sabahtan hareket yoktu yemek yedim uzandim hareketlendi hemen birde canım çok sıkkın ya neden bilmiyorum salı günü gelsin biran once gidip Bebeğimi göreyim ne durumda diye
Ben sozlesme her yil imzalanmak zorunda saniyordum ama bi arkadas yenileniyor imzalamasanzda dedi. Eger oyle ise her kosulda alti ay suremizminvar yani canim
CNm bende öyle okudum ama girenlerde var sanırım bilemedim Cumartesi adaya gidicem manikür Pedikür falan yaptırcamda da oje kafama takıldıCanım bu nabız ölçen parmağa takılan minik alet için oje sürmeyin diyorlar.hoş oje ile giren tanıdıklarım var ama ne olur ne olmaz derim ben...Hayırlısı inşallah ama sanki seninle epidural muhabbeti yapmıştık...?
Ben yarım saat yürüsem karnım taş gibi oluyor, nasıl yürüyorsunNormal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim
Orasi kesin canm. Kesin konusuyorlsrdir. Zaten ben de agzima geleni soyledim o da simdi tartsmayalim yazin dusunuruz bilmem ne diyerek gecistrdi isyerinde oldugu icin. Ama bu konu kapanmaz simdi burda. Birazdan gelir tabi brnde de ondada surat bi karis. Hele bide yakin zamanda ev sahibi arayip durum boyle sattm evi derse sen o zmn seyret tantanayiGitmiyorum de gitsin ya zorlami goturecek seni canim.bencilliginde bukadari senden once konusulmustur o ailesiyle hatta oturqcqgin eve kadar plani yqpilmistir
İnsallah canim.bakalim artik ne yapicaz.
Aynen cnm ellerinden gelse sen bakıcı onlar anne pozisyonuna geçecek kuzum bi doğsun şu ana kadar çıkaramadım sesimi ama kuzum söz konusu olursa kimseyi dinlememOf çok gıcıkben de o an şaşkınlıktan susuyorum sonra kendi kendimi yiyiyorum şöyle böyle deseydim diye. Çünkü dur diyen olmayınca iyice cozutuyorlar...
Otomatikman yenileniyor.Kizlar ama bi hukuk sitesine baktm simdi. Bizim kirs sozlesmemiz vardi ama bir yillikti. O da eylul de dolmustu tekrar yenilenmedi. Yenilenmedigi zaman belirsiz sureye donusuyormusya bu sozlesme. O zmn adam bizi istedigi zaman cikarma yetkisine sahip olmuyormu
Bende 1 saat yuruyorum canım yetrli bence cokdaha fazlası hem baskı yapıo hemde belim sgrıyoNormal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim
Ben de ayni. Hemen tas gibi oluuor adim atamayacak hale geliyorum kasiliyor karnmda sanki gerinip. Zaten burda havalar cok kotydu daha bugun isindi biraz diyebilirim hic yuruyus bile yaoamadm sisiyorum nasil doguracaksam boyleBen yarım saat yürüsem karnım taş gibi oluyor, nasıl yürüyorsun
Canim herseyin hayirlisi. Bazen olaylarin icindeyken kendimiz goremiyoruz ama her serde bir hayir vardir. Bebegin uguruyla sansiyla geliyor. Eger evinden tasinmak zorunda kalirsan vardir bir hayir diye dusun canim. Tabi sen de cok haklisin kurulu duzeni bozmak kolay degilMoralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Canım ben de her gün 1 saat yürüyorum ve 45 dk kadar esneme ve egzersiz yapıyorum. Doktorum gayet yeterli OLDUĞUNU söyledi.Normal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim
Epidural belden asagi uyusturmaydi degil mi? Oyleyse hem uyusturup hem normal dogum nasil oluyo, yani uyusukken ikinamazsin da. bilmedigimden soruyorum :)CNm bende öyle okudum ama girenlerde var sanırım bilemedim Cumartesi adaya gidicem manikür Pedikür falan yaptırcamda da oje kafama takıldıevet canım ben epidural normal doğum istiyordum hep basından beri ama benim sıpam dönmedi ters duruyo mecbur Sezaryan olacak
canım ben dr uma sormuştum 30 dk yeterlı dedı..kendınızı cok yormayın doğuma enerjı lazımNormal dogum dusunen anneler gunde 1 saat yuruyorum yeter mi acaba son zamanlar ya emin olamadim
Canım epidural ağrını azaltan bir Yöntem açıklığın 4 cm olduktan sonra beldem iğne Yapılıyor ve doğuma kadar olsan süreçte açılmam devam ederken sancıyı çok fazla çekmiyorsun hissetmiyorsunuz Isınma hissin tamamen kaybolmuyor doğum anında yine normal ıkınıyorrsun benim bildiklerim bu şekilde Bildiklerimi çok tıp diliyle anlatamıyorum amaEpidural belden asagi uyusturmaydi degil mi? Oyleyse hem uyusturup hem normal dogum nasil oluyo, yani uyusukken ikinamazsin da. bilmedigimden soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?