- 26 Ocak 2015
- 195
- 470
- 158
- 38
Ikiside yasak canım toka bile sokmuyorlar içeriKızlar pazartesi günü spinal anesteziye Sezaryan olcam birkaç soru Aklımda bilgisi olan varmı - 1.si lensle girebilirmiyim 2.si de oje yasak mı.
Ben de zorlaniyorum bazen ama dikkatimi dagitip yurumeye calisiyorum calisirken pek yuruyemedim cunkuBen yarım saat yürüsem karnım taş gibi oluyor, nasıl yürüyorsun
Benim de belim agriyo ama son zamanlar artik 1 saat iyi bence deBende 1 saat yuruyorum canım yetrli bence cokdaha fazlası hem baskı yapıo hemde belim sgrıyo
Havalar sogukken ve calisirken pek yuruyemedik simdi az kaldi havalar da guzel en iyisi mumkun oldugunca yurumek hareket etmek canm. Egzersiz ben de yapayim:)Canım ben de her gün 1 saat yürüyorum ve 45 dk kadar esneme ve egzersiz yapıyorum. Doktorum gayet yeterli OLDUĞUNU söyledi.
Calisirken pek yuruyemedim canim eve zor geliyirdum simdi havalarda guzel o yuzden yuruyeyim dedim dr umada sormamistim simdi ne yurusem kar diyorumcanım ben dr uma sormuştum 30 dk yeterlı dedı..kendınızı cok yormayın doğuma enerjı lazım
Amin canım inşallah, baya uzaktalarmış, ben iki saat için sormuştum öyle, Allah kolaylık versin sana da...canim ben tokat a gideceğim doguma annem ankarada kv kirsehir de ikisi de 5-6 saat uzaklıkta inşallah yanımda birisi olur kendimi kötü hisseder im diye düşünüyorum.hHakkımızda hayırlısı olsun insallah sağ salim kavuşur uz yavrulara
Canım üzülmd evini hemen boşaltmaları mümkün değil. Yasal olarak en az 6-7 ay daha evinde kalabilirsin. Bir evi, kendisi, eşi veya çocuklarının konut veya işyeri ihtiyacı için alan yeni malik , evi satın almasından itibaren bir ay içinde durumu belirten bir ihtar çektikten altı ay sonra tahliye davası açabilecektir.Moralim cok bozukdun aksam ev sahibimiz aradi evi satacakmis birileri bakmya gelecekmis bugun eve gosterin dedi. Yuzde elli anlaştık gibi bisy dedi. Hamile oldugumu da biliyormus ama ev satılırsa falan ben ne yapcam hic gtmek istemiyorum burdan. Doğumu bekleseler bile kucucuk bebekle ev tasinma ev arama isleri nasil olacak kizlar simdiden beni aldi bi korku üzüntü ins begenmezler evi Esim de zaten bu evden tasinmak icin bahane ariyordu kendi annesigile yakin yerr gtmek icin. Bende onların hrm yakina gtmek istemem hemde oturduklari semt hic guzel biyer degl. Stresim azmis gibi bide bu cikti simdi. Yine bizim tartsmalr baslar ev yuzunden cok canm skldi
Elinize saglık canım son halimi paylaş bizleeve gelen misafirler ve mevlit için bişeyler yapıyoruz kayınvalidemle.. hepiniz emeklerinizle ne güzel şeyler yaptınız, bizim ki de el emeği olsun istedik.. daha tamamlamadık. tül, şeker ve magnet ilavesi olucak. tamamlanınca tekrar resim yüklerimEki Görüntüle 1470758 Eki Görüntüle 1470760
Benimde aynı şekilde karnımın alt tarafı sanki ağırlık sebebiyle aşağı çekiliyor ve ağrıyor.Ben Artık kızlar yerçekimine engel olamıyorum , Yürürken ayakta iken sürekli yere çekilir gibi zorlanmalarım var. Ne büyük nimetmiş ayakta saatlerce gezmek dolaşmak işini görmek dimi? Bebek kanalda ve aşağıda sürekli batma hissi oluyor . Benim bedene ağır mı geliyorda böyle oluyor çünkü minyon bir insanın ve şuan karnım bedenimin Yarısı gibi ..
Canım bunları nereden aldırdın? Bayıldım çok güzellerEki Görüntüle 1469356 Eki Görüntüle 1469357 Kızlar bunlarda benim minik Kızımın bebek Şekerleri , eşim istanbula gittiğinde alıp getirdi . Nasıl sizce , hazır yapılmış aldım malasef ben burda malzeme bulup yapmam zor olurdu Zaten , sağlık olsun .
Magnet olması iyi en azından dolap süsü olur , porselen ve el boyama .
ben gittigidiyordan almıştım özdilek marka ve çok uyguna gelmişti. burdaki mağazada 150-160 tı, ben 120 tl ye almıştım. ama dediğim gibi 8 parçalı bebek beşik uyku seti diye ara, çünkü bir çok modelde yan korumalıklar tekli oluyor. yan korumanın çift olması özellikle biraz büyüdüğünde gerekli, bacaklarını parmaklıklardan çıkarıp sıkıştırabiliyor sıpalar, hareketlenince de veya uykudayken kafasını tahtaya çarpma ihtimali olmuyor.evet böyle ama modeli daha değişik aman ya bir o eksik kaldı neyse alayım da bir türlü takarım artık
Ayy o valiz de neler varEki Görüntüle 1470828 Çantamızı hazırladık vatana millete hayırlı olsun
Canım hayırlı olsunEki Görüntüle 1470828 Çantamızı hazırladık vatana millete hayırlı olsun
Dik dur kendinden emin şekilde konuş canim.allah yardimcin olsun.Orasi kesin canm. Kesin konusuyorlsrdir. Zaten ben de agzima geleni soyledim o da simdi tartsmayalim yazin dusunuruz bilmem ne diyerek gecistrdi isyerinde oldugu icin. Ama bu konu kapanmaz simdi burda. Birazdan gelir tabi brnde de ondada surat bi karis. Hele bide yakin zamanda ev sahibi arayip durum boyle sattm evi derse sen o zmn seyret tantanayiadami bubyaz hamile oldgumu ogrenince tasinma fikrinden zor guc caydrmstm hamile halimle ugrasamam senle diye. Bakalim busefer neler gelecek basimiza. Suan ona onldr gicigimki gelmesr eve keske
Sağol CNm cemreknihahsekerleri adında bir siteden aldım . Çok güzel modeller vardı bende bunu sevip aldım diğer sitelere göre daha uygun geldi fiyatları.Canım bunları nereden aldırdın? Bayıldım çok güzeller
Peki yürüme işi nasıl oluyor , ben Artık yatamıyorum da karnımı kaldırıp dönüyorum yanlara bazen eşim yardım ediyor . Oğlumda böyle hiç olmadı bu yüzden beni çok düşündürüyor bu durum..Benimde aynı şekilde karnımın alt tarafı sanki ağırlık sebebiyle aşağı çekiliyor ve ağrıyor.
CNm maşallah o çantada yok yok galibaEki Görüntüle 1470828 Çantamızı hazırladık vatana millete hayırlı olsun
Aynı durumdayım, otururken ayağa kalkarken de oluyorBenimde aynı şekilde karnımın alt tarafı sanki ağırlık sebebiyle aşağı çekiliyor ve ağrıyor.
Ayy o valiz de neler var
Sağol canım evet okiedog :)Canım hayırlı olsun
Sağlıkla al inşallah kucagına :)
Sormadan edemeyecegim üstteki çanta okiedog mu?
CNm maşallah o çantada yok yok galibahayırlı uğurlu olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?