2015 Nisan Anneleri

Ben yarım saat yürüsem karnım taş gibi oluyor, nasıl yürüyorsun
Ben de zorlaniyorum bazen ama dikkatimi dagitip yurumeye calisiyorum calisirken pek yuruyemedim cunku

Bende 1 saat yuruyorum canım yetrli bence cokdaha fazlası hem baskı yapıo hemde belim sgrıyo
Benim de belim agriyo ama son zamanlar artik 1 saat iyi bence de

Canım ben de her gün 1 saat yürüyorum ve 45 dk kadar esneme ve egzersiz yapıyorum. Doktorum gayet yeterli OLDUĞUNU söyledi.
Havalar sogukken ve calisirken pek yuruyemedik simdi az kaldi havalar da guzel en iyisi mumkun oldugunca yurumek hareket etmek canm. Egzersiz ben de yapayim:)

canım ben dr uma sormuştum 30 dk yeterlı dedı..kendınızı cok yormayın doğuma enerjı lazım
Calisirken pek yuruyemedim canim eve zor geliyirdum simdi havalarda guzel o yuzden yuruyeyim dedim dr umada sormamistim simdi ne yurusem kar diyorum

Amin canım inşallah, baya uzaktalarmış, ben iki saat için sormuştum öyle, Allah kolaylık versin sana da...

Canım üzülmd evini hemen boşaltmaları mümkün değil. Yasal olarak en az 6-7 ay daha evinde kalabilirsin. Bir evi, kendisi, eşi veya çocuklarının konut veya işyeri ihtiyacı için alan yeni malik , evi satın almasından itibaren bir ay içinde durumu belirten bir ihtar çektikten altı ay sonra tahliye davası açabilecektir.

Benimde aynı şekilde karnımın alt tarafı sanki ağırlık sebebiyle aşağı çekiliyor ve ağrıyor.

Kızlar bendede ilk defa nstde minicik sancılar cıktı doktor alttanda baktı ama henuz açılma yok ama bi 10 güne dogurursun dedi Allahın izniyle şuan herseyimiz normal çatımda normal dogum için gayet uygunmuş bebekte inmiş kanala hemde baya inmiş dedi tek sorunumuz tansiyon 1 haftadır hala aynı 13-8 cok yuksek değil ama sınırda dedi 14 olursa gel dedi mutlaka onun dışında pazartesiye caardı 4 gün sonraya cok erken değilmi acaba tansiyondan dolayımı çaardı zaten hergun olç kagıda yaz dedi bizden haberler boyle

evet böyle ama modeli daha değişik aman ya bir o eksik kaldı neyse alayım da bir türlü takarım artık
ben gittigidiyordan almıştım özdilek marka ve çok uyguna gelmişti. burdaki mağazada 150-160 tı, ben 120 tl ye almıştım. ama dediğim gibi 8 parçalı bebek beşik uyku seti diye ara, çünkü bir çok modelde yan korumalıklar tekli oluyor. yan korumanın çift olması özellikle biraz büyüdüğünde gerekli, bacaklarını parmaklıklardan çıkarıp sıkıştırabiliyor sıpalar, hareketlenince de veya uykudayken kafasını tahtaya çarpma ihtimali olmuyor.

Kızlar yarın şirket gelicek evime temizliğe bugun bi evin kabaasını alim biraz ütü yapim dolaplarımı topliyim derken eşimle öldük yani daha şimdi oturdum ayyy canım çıktı

Dik dur kendinden emin şekilde konuş canim.allah yardimcin olsun.

Benimde aynı şekilde karnımın alt tarafı sanki ağırlık sebebiyle aşağı çekiliyor ve ağrıyor.
Peki yürüme işi nasıl oluyor , ben Artık yatamıyorum da karnımı kaldırıp dönüyorum yanlara bazen eşim yardım ediyor . Oğlumda böyle hiç olmadı bu yüzden beni çok düşündürüyor bu durum..

Çantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…