- 23 Aralık 2014
- 479
- 425
- 108
- 38
Canim inanirmisin bende tam o siteye bakiyodum. Hatta bonbonevi.com diye bi sitede cok guzel sekerler gordum begendim. Sipariş etmeye calisiyosun sepete ekleniyor ama sitede ne adres ne tel var. Sonra ayni sekerin ismini google da arattm cemre cikti. Bursada dimi bu firma. Bakip bana haber verebilirmisib. Acaba guvenilirmi diye dusunuyordum. Eger ayni firmayla bende vercm siparis. Hatta sunlar arassnda kaldm siz de bakip bana yardmci olunSağol CNm cemreknihahsekerleri adında bir siteden aldım . Çok güzel modeller vardı bende bunu sevip aldım diğer sitelere göre daha uygun geldi fiyatları.
Canım geceleri iyice zorlaşıyor hareketim sağa sola dönerken eşim destek oluyor. Hareket etmek ilk kalktığımda zor oluyor ama ben yürümek için zorluyorum yürüdükçe daha çok açılıyor bacaklarım. Olabildiğince yürümeye zorluyorum kendimi veya evde iş yapmaya çalışıyorum. Oturdukça daha ağırlaşıyor insan hiç birşey yapmak istemiyor.Peki yürüme işi nasıl oluyor , ben Artık yatamıyorum da karnımı kaldırıp dönüyorum yanlara bazen eşim yardım ediyor . Oğlumda böyle hiç olmadı bu yüzden beni çok düşündürüyor bu durum..
evet canım sezeryan oldum, bende öyle tahmin ediyorum çünkü her yerim şişCanım sezaryen mi oldun? Doktorum ödem 1 ayda atılır dedi.
Ne koydun canın içineSağol canım evet okiedog :)
Kızlar çok mu abartmışım ya küçük valiz ama o çok büyük değil.. Abarttım mı acaba
Yok canım abartı diil bence benimki de böyle olucakSağol canım evet okiedog :)
Kızlar çok mu abartmışım ya küçük valiz ama o çok büyük değil.. Abarttım mı acaba
canım senin kuzu kaç kilo doğdu? Sen de düşük kilolu bir doğum bekliyordun galiba ama sanırım sonradan arayı kapatmış mıydı tam hatırlayamadım.Şu an nasıl çok minik mi? Bizimki inadını kırmadı bu hafta 200 gram alır diye ümit ederken 50 gram alıp çok üzdü bizi 2.5 bile olamadık prematüre gibi bir şey mi olcak bu çocuk çok korkuyorumevet canım sezeryan oldum, bende öyle tahmin ediyorum çünkü her yerim şiş
Benim kızım da 2.590 doğmuştu merak etme çok çabuk toparliyorlarcanım senin kuzu kaç kilo doğdu? Sen de düşük kilolu bir doğum bekliyordun galiba ama sanırım sonradan arayı kapatmış mıydı tam hatırlayamadım.Şu an nasıl çok minik mi? Bizimki inadını kırmadı bu hafta 200 gram alır diye ümit ederken 50 gram alıp çok üzdü bizi 2.5 bile olamadık prematüre gibi bir şey mi olcak bu çocuk çok korkuyorum
Canım ben koymadım lazım olmaz sanırımHastaneye emzirme yastığı götürecek olan var mi
Ayy canım yazdım bi bakar mısın çok muNe koydun canın içine
Yok yok panikleme. Benim de iki valiz ama daha içine konacaklar var :)) tabi eşimin haberi yok, hazır sanıyor zavallım :))Sağol canım evet okiedog :)
Heh birini bulabildim çok şükür. Bizimki de Allah izin verirse o kiloda doğacak gibi görünüyor.Bişey sorabilir miyim? O kiloda bir bebek için 1 numara prima bezi uygun olur mu yoksa o numara mı alsam prematüre bebekler için olandan.Bez alışverişi yaparken 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara almıştım ama şimdi 1 numaradan bile emin olamadım.Bir de 2590 doğup hastaneden çıkarken çok kilo kaybetti mi iyice minik kalcak elime almaktan korkçam diye endişeleniyorumBenim kızım da 2.590 doğmuştu merak etme çok çabuk toparliyorlar
Bir de canım kullanıslı mı canta? Nereden aldın acaba?Sağol canım evet okiedog :)
Yarın için kolay gelsin canım. Benimde cumartesi var temizlik evde el degmedik yer kalmayacakKızlar yarın şirket gelicek evime temizliğe bugun bi evin kabaasını alim biraz ütü yapim dolaplarımı topliyim derken eşimle öldük yani daha şimdi oturdum ayyy canım çıktı
Benimki de böyle canım hatta kapı süsü ve ikramları için küçük bir çanta daha olur gibime geliyor . Koydukların çok değilGüle Güle kullanmak nasip olsun insÇantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı
Selam kizlar dun kontrol e gelmistim 1 cm aciklik vardi nisanim da geliyodu 3-4 gundur. Dr artik riske atmayalim. Suyuda azaliyi dedi bugun alalum alalım dun saat beste ayse beliz 3200 gr dunyaya geldi 37+4 dum. Cok sukur sağlıklı. Bnmde biraz agrim var yarin taburcuyuz. Musait olunca gelicem buraya
Evt Bursa'da ve adı cemreknikahsfkerleri.com şeklinde CNm . Benimkiler çok kısa sürede geldi en az 30 adet sipariş verebiliyorsun .. Çok rahat oluyor kapıda ödemeli dahi alabiliyorsun .Canim inanirmisin bende tam o siteye bakiyodum. Hatta bonbonevi.com diye bi sitede cok guzel sekerler gordum begendim. Sipariş etmeye calisiyosun sepete ekleniyor ama sitede ne adres ne tel var. Sonra ayni sekerin ismini google da arattm cemre cikti. Bursada dimi bu firma. Bakip bana haber verebilirmisib. Acaba guvenilirmi diye dusunuyordum. Eger ayni firmayla bende vercm siparis. Hatta sunlar arassnda kaldm siz de bakip bana yardmci olun
Ben olsam kesinlikle gitmesini istemezdim. Lohusa psikolojisi çok farklı canım Etrafında bi dünya insan olsa bile eşini istiyor insan. Kesinlikle gitmesi gerekiyorsa sırf bu sebepten sezaryan bile olunur. Tabi bu benim düşüncem. Kızımın doğumunda tüm ailem yanımdaydı ama gözlerim hep eşimi arıyordu. Ne zaman eve gelecek diye beklerdim.Kizlar fikirlerinize ihtiyacim var.Esim mudur yardimcisi bi proje yüzünden almanyaya gitmek zorunda öğrencileriyle.22 nisanda gitmesi gerekiyor.yarin kontrolün var sezeryanmi normalin doğum olacagi belli olucak.eğer sezeryan olursa insanin 10 gibi olsun diyoruz.normal olursa da 22 kadar doğar diyor deli ediyor beni.ben kirilmasin diye git dedim ama düşününce ilk bebeğimiz ben yaninda istiyorum onu ne yapiyim ben gonderiyimmi?gondermiyimmi?
Çantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı[/QUOT
canım öncelikle miniğini sağlıcakla kucağına al inş :) sezeyan mı normal mi... hasta bezi kesinlikle şart diolar ilk zaman ped yeterli olmuyomuş heleki normal doğumda ped dikişleri mahvediyomuş.. ben bunları düşünerek hasta bezi aldım bide depend in kilot şeklinde hasta bezi var onlardan koydum valizime... şal gibi bişi koydum yürütürlerken üşütmeye önlem olsun die... 2 çeşit terlik koydum biri normal peluş şeklinde ev terliği biride hastane terlikleri oluyo yaa hani hemşireler filan giyıyo ondan duşa suya filan girmek gerekirse tedbiren olsun die :) havlu tarak diş macunu diş fırçası şampuan sabun , gögüs pedi... hastaneden çıkarken giymek için alt üst bi takım kıyafet.. belki bende abartmış olabilirim ama ben aksarayın ilçesinden konyaya gidecem evim 2 saat uzaklıkta o yüzden eksik hiç bişi olmasın istıyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?