2015 Nisan Anneleri

Sağol CNm cemreknihahsekerleri adında bir siteden aldım . Çok güzel modeller vardı bende bunu sevip aldım diğer sitelere göre daha uygun geldi fiyatları.
Canim inanirmisin bende tam o siteye bakiyodum. Hatta bonbonevi.com diye bi sitede cok guzel sekerler gordum begendim. Sipariş etmeye calisiyosun sepete ekleniyor ama sitede ne adres ne tel var. Sonra ayni sekerin ismini google da arattm cemre cikti. Bursada dimi bu firma. Bakip bana haber verebilirmisib. Acaba guvenilirmi diye dusunuyordum. Eger ayni firmayla bende vercm siparis. Hatta sunlar arassnda kaldm siz de bakip bana yardmci olun

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-26-16-34-36.webp
    19 KB · Görüntüleme: 94
  • Screenshot_2015-03-26-16-23-55.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2015-03-26-16-36-05.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 107
  • Screenshot_2015-03-26-16-35-26.webp
    25 KB · Görüntüleme: 108
Canım geceleri iyice zorlaşıyor hareketim sağa sola dönerken eşim destek oluyor. Hareket etmek ilk kalktığımda zor oluyor ama ben yürümek için zorluyorum yürüdükçe daha çok açılıyor bacaklarım. Olabildiğince yürümeye zorluyorum kendimi veya evde iş yapmaya çalışıyorum. Oturdukça daha ağırlaşıyor insan hiç birşey yapmak istemiyor.

evet canım sezeryan oldum, bende öyle tahmin ediyorum çünkü her yerim şiş
canım senin kuzu kaç kilo doğdu? Sen de düşük kilolu bir doğum bekliyordun galiba ama sanırım sonradan arayı kapatmış mıydı tam hatırlayamadım.Şu an nasıl çok minik mi? Bizimki inadını kırmadı bu hafta 200 gram alır diye ümit ederken 50 gram alıp çok üzdü bizi 2.5 bile olamadık prematüre gibi bir şey mi olcak bu çocuk çok korkuyorum

Benim kızım da 2.590 doğmuştu merak etme çok çabuk toparliyorlar

Benim kızım da 2.590 doğmuştu merak etme çok çabuk toparliyorlar
Heh birini bulabildim çok şükür. Bizimki de Allah izin verirse o kiloda doğacak gibi görünüyor.Bişey sorabilir miyim? O kiloda bir bebek için 1 numara prima bezi uygun olur mu yoksa o numara mı alsam prematüre bebekler için olandan.Bez alışverişi yaparken 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara almıştım ama şimdi 1 numaradan bile emin olamadım.Bir de 2590 doğup hastaneden çıkarken çok kilo kaybetti mi iyice minik kalcak elime almaktan korkçam diye endişeleniyorum

Kızlar yarın şirket gelicek evime temizliğe bugun bi evin kabaasını alim biraz ütü yapim dolaplarımı topliyim derken eşimle öldük yani daha şimdi oturdum ayyy canım çıktı
Yarın için kolay gelsin canım. Benimde cumartesi var temizlik evde el degmedik yer kalmayacak

Benimki de böyle canım hatta kapı süsü ve ikramları için küçük bir çanta daha olur gibime geliyor . Koydukların çok değilGüle Güle kullanmak nasip olsun ins

canım çok sevindim, ayşe Beliz hoş gelmis

Evt Bursa'da ve adı cemreknikahsfkerleri.com şeklinde CNm . Benimkiler çok kısa sürede geldi en az 30 adet sipariş verebiliyorsun .. Çok rahat oluyor kapıda ödemeli dahi alabiliyorsun .

Ben olsam kesinlikle gitmesini istemezdim. Lohusa psikolojisi çok farklı canım Etrafında bi dünya insan olsa bile eşini istiyor insan. Kesinlikle gitmesi gerekiyorsa sırf bu sebepten sezaryan bile olunur. Tabi bu benim düşüncem. Kızımın doğumunda tüm ailem yanımdaydı ama gözlerim hep eşimi arıyordu. Ne zaman eve gelecek diye beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…