Çantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı
10,5 canım. Sezaryan olacağı için Dr riske atmak istemiyor.Benim de kanim düşük 9.5 cikti. Bende ilaç icemesim hiç kabizlik yüzünden bakalim kont. Gidince ne dicek dr. Senin kac su an kanin.
Supermis sagol canm valla sayende buldum bende o minik porselen patikleri paylaşinca bende bu sitelerle karsilastm senin patikleri arayacam diye :) en kisa zamands siparis vereym adet belirleyip. Sanirim o topla oynayan bebekten alcam bendeEvt Bursa'da ve adı cemreknikahsfkerleri.com şeklinde CNm . Benimkiler çok kısa sürede geldi en az 30 adet sipariş verebiliyorsun .. Çok rahat oluyor kapıda ödemeli dahi alabiliyorsun .
Minik Patik olandan al sende CNm çok beğendiysen îllaki başka birşey seçmek zorunda değilsin . Ben seçerken çok rastlanan olmasın dedim ama senin bebek kız mı erkek mi onu bilemedim kusura bakma CNm . Gönlün neyi sevdiyse al en iyisi , güle güle Dağıtın inş.Supermis sagol canm valla sayende buldum bende o minik porselen patikleri paylaşinca bende bu sitelerle karsilastm senin patikleri arayacam diye :) en kisa zamands siparis vereym adet belirleyip. Sanirim o topla oynayan bebekten alcam bende
Bence prematüre bez mutlaka al. Benim kızım 2700 doğmuştu 1 numara bez çok büyük gelmişti. Prematüre kullanmak zorunda kalmıştım.Heh birini bulabildim çok şükür. Bizimki de Allah izin verirse o kiloda doğacak gibi görünüyor.Bişey sorabilir miyim? O kiloda bir bebek için 1 numara prima bezi uygun olur mu yoksa o numara mı alsam prematüre bebekler için olandan.Bez alışverişi yaparken 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara almıştım ama şimdi 1 numaradan bile emin olamadım.Bir de 2590 doğup hastaneden çıkarken çok kilo kaybetti mi iyice minik kalcak elime almaktan korkçam diye endişeleniyorum
tansiyon için çağırmıştır canım. ona göre bi yöntem belirlemeye çalışacaktır. çünkü yaklaşmış günün.. gönlün nasıl istiyosa öyle olsun inşallah.Kızlar bendede ilk defa nstde minicik sancılar cıktı doktor alttanda baktı ama henuz açılma yok ama bi 10 güne dogurursun dedi Allahın izniyle şuan herseyimiz normal çatımda normal dogum için gayet uygunmuş bebekte inmiş kanala hemde baya inmiş dedi tek sorunumuz tansiyon 1 haftadır hala aynı 13-8 cok yuksek değil ama sınırda dedi 14 olursa gel dedi mutlaka onun dışında pazartesiye caardı 4 gün sonraya cok erken değilmi acaba tansiyondan dolayımı çaardı zaten hergun olç kagıda yaz dedi bizden haberler boyle
benim de aynı model..bi valiz bi çanta.hayırlı olsun bakalım :)Eki Görüntüle 1470828 Çantamızı hazırladık vatana millete hayırlı olsun
Ben de senjnle ayni durumdayim canm. O kdr doluyum ki bu konuda. Twk bi tane bile çöp aldk yada alalim dmediler. Bu saatten somra da alsalar zaten umrumda degil. Benm babam mobilyaci. Bebegimn beşiği ni dolabini yapti kendi eliyle verdi. Annem desen neler neler ordu hirkalar yelekler sayisi brlirsiz inanin. Ama bi tane bile bi cop dahimi almadnz ya ne bi sunu ds boz alalim dediler nede aldk duruyor dediler yok yani hiçbişey. Bende boyle seyleri gordukce onlara ksrsi ne besleyebilirimki kotu duygulsrdsn baska.Kızlar hayırlı mübarek gecede günaha girmek istemiyorum ama doğuma 15 gün kaldı eşimin tarafından hiç bir hazırlık yok. Annem geldi 15 gündür besiğimizi alinacaklarimizi aldi eşimin gözü önünde babama da telf. altını almayi unutma diye tembihledi gelirken ama karşı taraftan tık yok. Haa konuşmuyor musunuz derseniz her gün kayinvalidem arayıp özellikle telefona beni isteyip daha daha nasılsın daha daha nasılsın sürekli hal hatır soruyor. Ben de giciklanmaya başladım batıyor artık eskiden de sık arardı ama her gün aramaya başladı annem var diye heralde. Oğlu da telefonla konuşmayi beceremez hemen beni istiyor kayinvalidem bir eksiğiniz var mı ya da şunu biz aldık, alalım birşey yok. Heyheylerim tepemde şuan
sen de sezeryan olucaksın. ben bu yüzden banyo havlusu da koydum. süt gelmesi için sıcak duş ve masaj öneriliyor. istersen sen de koyabilirsin canım.. bi de aynı sebepten emzirme yastığı aldım ben. sezeryanlılar için kurtarıcı oluyomuşÇantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı
Kız benim deMinik Patik olandan al sende CNm çok beğendiysen îllaki başka birşey seçmek zorunda değilsin . Ben seçerken çok rastlanan olmasın dedim ama senin bebek kız mı erkek mi onu bilemedim kusura bakma CNm . Gönlün neyi sevdiyse al en iyisi , güle güle Dağıtın inş.
topla oynayan biblolu bebekten hiç görmemiştim. bi o değişik geldi :)Canim inanirmisin bende tam o siteye bakiyodum. Hatta bonbonevi.com diye bi sitede cok guzel sekerler gordum begendim. Sipariş etmeye calisiyosun sepete ekleniyor ama sitede ne adres ne tel var. Sonra ayni sekerin ismini google da arattm cemre cikti. Bursada dimi bu firma. Bakip bana haber verebilirmisib. Acaba guvenilirmi diye dusunuyordum. Eger ayni firmayla bende vercm siparis. Hatta sunlar arassnda kaldm siz de bakip bana yardmci olun
Aynen ben de. Diğer cogu model hemen hemen her sekerleme sitesinde vartopla oynayan biblolu bebekten hiç görmemiştim. bi o değişik geldi :)
ben varıım:)Hastaneye emzirme yastığı götürecek olan var mi
Ben de senjnle ayni durumdayim canm. O kdr doluyum ki bu konuda. Twk bi tane bile çöp aldk yada alalim dmediler. Bu saatten somra da alsalar zaten umrumda degil. Benm babam mobilyaci. Bebegimn beşiği ni dolabini yapti kendi eliyle verdi. Annem desen neler neler ordu hirkalar yelekler sayisi brlirsiz inanin. Ama bi tane bile bi cop dahimi almadnz ya ne bi sunu ds boz alalim dediler nede aldk duruyor dediler yok yani hiçbişey. Bende boyle seyleri gordukce onlara ksrsi ne besleyebilirimki kotu duygulsrdsn baska.
Yaa almiyor sormuyor her gün ilgili anne ayağına ariyor baydi artık her gün anlatacak ne bulabilirim babam nasil, sen nasilsin, koyunlar kuzuladi mi oğlu bile başka muhabbet bulamıyor ...Ben de senjnle ayni durumdayim canm. O kdr doluyum ki bu konuda. Twk bi tane bile çöp aldk yada alalim dmediler. Bu saatten somra da alsalar zaten umrumda degil. Benm babam mobilyaci. Bebegimn beşiği ni dolabini yapti kendi eliyle verdi. Annem desen neler neler ordu hirkalar yelekler sayisi brlirsiz inanin. Ama bi tane bile bi cop dahimi almadnz ya ne bi sunu ds boz alalim dediler nede aldk duruyor dediler yok yani hiçbişey. Bende boyle seyleri gordukce onlara ksrsi ne besleyebilirimki kotu duygulsrdsn baska.
Hangi siteden bakıyorsunuz kızlar?Aynen ben de. Diğer cogu model hemen hemen her sekerleme sitesinde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?