2015 Nisan Anneleri

canım öncelikle miniğini sağlıcakla kucağına al inş :) sezeyan mı normal mi... hasta bezi kesinlikle şart diolar ilk zaman ped yeterli olmuyomuş heleki normal doğumda ped dikişleri mahvediyomuş.. ben bunları düşünerek hasta bezi aldım bide depend in kilot şeklinde hasta bezi var onlardan koydum valizime... şal gibi bişi koydum yürütürlerken üşütmeye önlem olsun die... 2 çeşit terlik koydum biri normal peluş şeklinde ev terliği biride hastane terlikleri oluyo yaa hani hemşireler filan giyıyo ondan duşa suya filan girmek gerekirse tedbiren olsun die :) havlu tarak diş macunu diş fırçası şampuan sabun , gögüs pedi... hastaneden çıkarken giymek için alt üst bi takım kıyafet.. belki bende abartmış olabilirim ama ben aksarayın ilçesinden konyaya gidecem evim 2 saat uzaklıkta o yüzden eksik hiç bişi olmasın istıyom

Evt Bursa'da ve adı cemreknikahsfkerleri.com şeklinde CNm . Benimkiler çok kısa sürede geldi en az 30 adet sipariş verebiliyorsun .. Çok rahat oluyor kapıda ödemeli dahi alabiliyorsun .
Supermis sagol canm valla sayende buldum bende o minik porselen patikleri paylaşinca bende bu sitelerle karsilastm senin patikleri arayacam diye :) en kisa zamands siparis vereym adet belirleyip. Sanirim o topla oynayan bebekten alcam bende

Kızlar hayırlı mübarek gecede günaha girmek istemiyorum ama doğuma 15 gün kaldı eşimin tarafından hiç bir hazırlık yok. Annem geldi 15 gündür besiğimizi alinacaklarimizi aldi eşimin gözü önünde babama da telf. altını almayi unutma diye tembihledi gelirken ama karşı taraftan tık yok. Haa konuşmuyor musunuz derseniz her gün kayinvalidem arayıp özellikle telefona beni isteyip daha daha nasılsın daha daha nasılsın sürekli hal hatır soruyor. Ben de giciklanmaya başladım batıyor artık eskiden de sık arardı ama her gün aramaya başladı annem var diye heralde. Oğlu da telefonla konuşmayi beceremez hemen beni istiyor kayinvalidem bir eksiğiniz var mı ya da şunu biz aldık, alalım birşey yok. Heyheylerim tepemde şuan

Aman Allahım birer birer doğmuş minikler son zamanlar bizim beyfendide pek nazlı yine pzt gunu nts de kalp atısları uyuyo gibi cıktı serumla birlikte nts cekildi düzeldi yoksa acil sezaryan olucaktı. Muayenede bebegim yine kilo almsmıs iki haftada 200 gr almıs toplamda 2700 gr. 36+5 de boyuda 51cm gerci dr anne baba uzun zayıf size benziyo dedi ama ben cok üzüldüm hep önde giden cocuk kilo almıyo. Ayrıca pasam kücuk oldugu icin normal dogum yapabilirmisim tabi bir aksilik cıkmazsa. Yarın tekrar ntsye giricem insallah iyi cıkar.. Çantamızı hazırladık her ihtimale karsılık.

Supermis sagol canm valla sayende buldum bende o minik porselen patikleri paylaşinca bende bu sitelerle karsilastm senin patikleri arayacam diye :) en kisa zamands siparis vereym adet belirleyip. Sanirim o topla oynayan bebekten alcam bende
Minik Patik olandan al sende CNm çok beğendiysen îllaki başka birşey seçmek zorunda değilsin . Ben seçerken çok rastlanan olmasın dedim ama senin bebek kız mı erkek mi onu bilemedim kusura bakma CNm . Gönlün neyi sevdiyse al en iyisi , güle güle Dağıtın inş.

Bence prematüre bez mutlaka al. Benim kızım 2700 doğmuştu 1 numara bez çok büyük gelmişti. Prematüre kullanmak zorunda kalmıştım.

tansiyon için çağırmıştır canım. ona göre bi yöntem belirlemeye çalışacaktır. çünkü yaklaşmış günün.. gönlün nasıl istiyosa öyle olsun inşallah.

Ben de senjnle ayni durumdayim canm. O kdr doluyum ki bu konuda. Twk bi tane bile çöp aldk yada alalim dmediler. Bu saatten somra da alsalar zaten umrumda degil. Benm babam mobilyaci. Bebegimn beşiği ni dolabini yapti kendi eliyle verdi. Annem desen neler neler ordu hirkalar yelekler sayisi brlirsiz inanin. Ama bi tane bile bi cop dahimi almadnz ya ne bi sunu ds boz alalim dediler nede aldk duruyor dediler yok yani hiçbişey. Bende boyle seyleri gordukce onlara ksrsi ne besleyebilirimki kotu duygulsrdsn baska.

sen de sezeryan olucaksın. ben bu yüzden banyo havlusu da koydum. süt gelmesi için sıcak duş ve masaj öneriliyor. istersen sen de koyabilirsin canım.. bi de aynı sebepten emzirme yastığı aldım ben. sezeryanlılar için kurtarıcı oluyomuş

Kız benim de

topla oynayan biblolu bebekten hiç görmemiştim. bi o değişik geldi :)

Yaa almiyor sormuyor her gün ilgili anne ayağına ariyor baydi artık her gün anlatacak ne bulabilirim babam nasil, sen nasilsin, koyunlar kuzuladi mi oğlu bile başka muhabbet bulamıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…