2015 Nisan Anneleri

Bendeniz yine bütün haberleri geriden takip ederek geliyorum:)

Vajinismus gecmisim yok aslinda ama neden doguma bu kadar kapatmisim kendimi bilemiyorum. Senin adina cok sevindim, insallah bir avazda kolayca dogurup alirsin oglunu kucagina canim..

Canım benim korkunu anlayabiliyorum... Kimse kimseyi normale ya da sezaryene zorlayamaz. Sen psikolojik olarak hangi doğumda rahat edeceksen onu seçmelisin. Sonuçta kimse doğum anını bir travma olarak hatırlamak istemez. Hakkında hayırlısı olsun bitanem. İnşallah hepimiz sağlıkla, güzel bir doğum anısıyla kavuşuruz kuzulara:)

Suyum geldi 2cm acıklıgım varmış ntsdeyim dua istiyorum sizden.şoktayım ..

Yemin ediyorum beni de şoka soktun:) Kalbin temizmiş vallahi. Ben de istiyorum desem benimki de yola çıkar mı acaba:) Şimdiye çoktan kavuşmuşsunuzdur bebişle, hayırlı olsun diyeyim ben baştan:)

Allah razı olsun cnm senin adina da çok sevindim rabbim hepimizi kolay kurtarsın
Amin bitanem hepimize kolay doğum nasip etsin Rabbim

valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın

Doğru diyorsun, iki parmak:) Üstelik jel sürdükleri için kuruluktan dolayı yaşanan acı hissi de olmuyor hanımlar rahat olun. Anlık bir şey, bitince hiçbir şey olmamış gibi rahatsınız. Ben vajinismus geçmişime rağmen (her ne kadar tedavi olsam da) bu muayeneyi olabildiysem herkes yapabilir diyorum. Do'nt panic:)

Kızlar bebeğimin kıyafetleri tozlandı hep Asılıydı kurumasını bekliyordum odamın şeklini değilştirdik falan çocuğumun kıyfetleri ordan oraya ordan oraya kaçırmaktan bir hal oldum acaba tekrar yıkasam mı

Amin canım cümlemize inşallah. Allah razı olsun

direk ebe ve hemşireler gibi konuştun ya bari öncesinde hazırlayalım kendimizi de zor gelmesin o zaman
Tatlım hatun enfeksiyon hemşiresi zaten:) O yüzden forumumuzun hemşiresi olarak ben kendisine canı gönülden güveniyorum:)

Maşallah kızçeye:):) Daha yeni doğum yaptın tatlım, ödem de vardır, bir aya kalmaz gider hepsi. Sen boşver kiloları tadını çıkar bebişin:)

Valla etkilemek istemem kuzum ama ben olsam göndermezdim. Bu durumda eşim kırılmasın diye yollarsan ve o yokken sen doğum yaparsan sen kırılırsın. Sonuçta insan o an en çok eşini ister yanında

Tekrar hoş geldin tatlım. Hepsi çok güzelmiş, bayıldım:)

Yarına kadar nasıl sabredecegim yaa inşallah açılma artmıştır

Artmıştır inşallah:) Hadi bakalım

İnsan söz konusu kendi bebeği olunca böyle oluyor işte:) Ben de böyleyim tatlım. Benim durumum biraz daha agresif gerçi:) Biri bir şey dese de lafı yapıştırsam diye bekliyorum resmen:) Takma ama boşver, bir daha derse şakayla karışık sen annenden çok halanı mı seviyorsun dersin:)

Aaa şok üstüne şok yaşıyorum:) Senin tospaa da geldi demek:) Maşallah barekallah:) Bu arada sezaryen ameliyat sonuçta, zordur elbet sancısı Allah yardımcın olsun kuzum. Bir an önce toparlanırsın inşallah. Kızçeni kokla bizim yerimize de:)

Canım içinin rahatlamasına çok sevindim eminim herşey böyle yolunda gidecektir.... Sen o güzel yüreğini ferah tut..

İnşallah bitanem:) Allah razı olsun. İnşallah hepimiz için her şey çok güzel olur:)

Kızlar pazartesi günü spinal anesteziye Sezaryan olcam birkaç soru Aklımda bilgisi olan varmı - 1.si lensle girebilirmiyim 2.si de oje yasak mı.

Canım şimdiden hayırlı olsun diyeyim önce:) Benim doğum yapacağım hastane oje, makyaj ve lens yasak diyor sezaryende. Ama her hastanenin uygulaması farklı olabilir. Hastaneyle görüş bence, en net bilgiyi olnlardan alırsın

Bugün de böyleyiz oğlumla 37 + 0 Eki Görüntüle 1470755

Maşallah size, ana oğul süpersiniz:):)

Elinize, emeğinize sağlık canım, çok güzel olmuş:)

Aynı durumdayım. Bildiğin ağır çekiyor artık bebişler:) Valla hamilelikten önceki o rahat rahat gezip dolaştığım, işimi gücümü halledebildiğim halimi unuttum ben, kendimi bildim bileli hamileymişim gibi hissediyorum:)

Canım gözün aydın öncelikle:) Tansiyon önemli biliyorsun. Ama ondan ziyade doğumu yakın gördüğü için çağırmıştır doktorun. Doğum yaklaşınca haftada birkaç kez kontrol isteyebiliyorlar:)

Son düzenleme:
Kızlar korktuğum başıma geldi grip oldum salı gunude sezeryanım var bu durum sezeryanımı etkiler mi bebeğimde hastalanırmı ben bide 3hafta önce gripten hastanede yattım 4gun inşallah yine ağır geçirmem tavsiyeniz varmı kısa surede atlatmak istiyorum uykusuzluğa alıştım artık

Selam güzel anneler ve minik kuzuları..oğlusumla kavuşmama 3 gün kaldı heyecandan her gece farklı rüyalar görüyorum hayırlısıyla kucağımıza alsak miniklerimizi..herkese mutlu günlerr..
CNm gözün Aydın kavusmussun miniğine hayırlı olsun.bende maalesef mecburi Sezaryan olcam ameliyat sonuçta ama miniklerimiz sağsalim yanımızda olsunda atlatırız acılarını

Bir de canım kullanıslı mı canta? Nereden aldın acaba?
Canım baya geniş içi.. Koca bebek bezi paketini sığdırdım birde kaba olan biberon süt pompası flnda rahatlıkla sığdı. Birde sırt çantası olması güzel ondan almıştım aslında. Okiedog kendi sitesinden aldım en son benim aldıüımdan daha ucuzdu indirime girmiş hAberin olsun cnm.
Sağol cnm. Hastane için alınanları arabaya atıyim diyorum elbet biri getirir ben kendime yük yapmiyim acil durumda dedim.

Canım sağol güzel dileğin için. Şalı düşünmemiştim sabahlık aldım ama şalda çok mantıklı. Onu katayım.

Ahhh canım o konulara girmeyelim bence.. Boşverin takmayın. Kim ne yaparsa kendi için. Benim kızdığım tek nokta yapana teşekkür zor ediliyorda yapmayan ufak birşry alınca dünyaya bahşediyor sanki. Sinir oluyorum buna.

Ayy csnım Allah mı söyletti. Henüz normal mi sezeryan mı belli değil. ama sezeryan ılursam hsvlu vs. Ekliyim o zaman bide yastık çooook sağol
Maşalllahhh canım Allah analı babalj bğyüymeyi nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canımm grçer inşallah moralini bozup bağışıklığını düşürme bol c vit al

Hayırlı olsun kızını almıssın kucagına hayırlısıyla büyütürsün insallah kızceni Canım. Sezaryan zor tabi sonuçta bi operasyon geciriyosun Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…