Cok sagol canim darisisi basina:))Hayırlı doğumlar canım. Ne kadar heyecan verici bebeğinize kavuşmak
Vajinismus gecmisim yok aslinda ama neden doguma bu kadar kapatmisim kendimi bilemiyorum. Senin adina cok sevindim, insallah bir avazda kolayca dogurup alirsin oglunu kucagina canim..
Suyum geldi 2cm acıklıgım varmış ntsdeyim dua istiyorum sizden.şoktayım ..
Yemin ediyorum beni de şoka soktun:) Kalbin temizmiş vallahi. Ben de istiyorum desem benimki de yola çıkar mı acaba:) Şimdiye çoktan kavuşmuşsunuzdur bebişle, hayırlı olsun diyeyim ben baştan:)Yukarıda arkadaşa bende istiyorum derken ben de kendimi apar topar doğumhanede buldum şaka gibi :) öğlene kadar doğumum gercekleşirmiş sancılar hafiften vurmaya başladı.bütün suyum boşaldı.. Ntsde sancılar var 5dkda bir vuruyor.epidural istemeye karar verdim 4cm acılmayı bekliyoruz.şimdilik bu kadar arkadaşlar bişey isterken dikkatli isteyelim :)
Amin bitanem hepimize kolay doğum nasip etsin RabbimAllah razı olsun cnm senin adina da çok sevindim rabbim hepimizi kolay kurtarsın
valla bebek yapma işini başarabilen birinin çatı muayenesini yapamayacağını sanmıyorum. sadece 2 parmak giriyo,2-3cm. diğerine kıyaslarsak devede kulak acık acık yazdım artık kusura bakmayın
Yani yarın. Allah yardımcın olsun canım
Umarım mis kokulunu sağlıkla alıp gelirsin yuvana:)
Cok guzel olmuuuuus
Bende izne ayrılayım.yapip paylaşacağım sizlerle :)
Gözün aydın canım
O mis kokuyu bizim icinde kokla
Allah uzun sağlıklı omur versin
Cok sukur canım
Bebegininde seninde durumuna cok sevindim.allah hayırlı dogumlar versin insallah
Benim son kontrolümde yan yatmış yüzü yukarı bakiyor demisti.2 hafta gecti pozisyonunu değiştirdi mi bilmiyorum
Tatlım hatun enfeksiyon hemşiresi zaten:) O yüzden forumumuzun hemşiresi olarak ben kendisine canı gönülden güveniyorum:)direk ebe ve hemşireler gibi konuştun yabari öncesinde hazırlayalım kendimizi de zor gelmesin o zaman
günaydın kızlar :) bugün kızımla 4. günümüz ve evimizde ilk gecemizdi :) şükürler olsun kızlar çok akıllı bir kızım var maşallah :) sütüm tamamen geldi şükür emmede hiç sıkıntı yaşamadık arada gaz ağrımiz oluyo hafif pişik başladı. beni sorarsanız 74 le doğum yapan ben şu anda 71 kiloyum bebek 3 kilo doğdu bu hesaptan bişey anlamadım :) ve karnım öylece duruyo 7 aylık hamile gibiyim hala felaket gaz sancım oluyobizden bu kadar kızlar öpüyorum :)
Valla etkilemek istemem kuzum ama ben olsam göndermezdim. Bu durumda eşim kırılmasın diye yollarsan ve o yokken sen doğum yaparsan sen kırılırsın. Sonuçta insan o an en çok eşini ister yanındaKizlar fikirlerinize ihtiyacim var.Esim mudur yardimcisi bi proje yüzünden almanyaya gitmek zorunda öğrencileriyle.22 nisanda gitmesi gerekiyor.yarin kontrolün var sezeryanmi normalin doğum olacagi belli olucak.eğer sezeryan olursa insanin 10 gibi olsun diyoruz.normal olursa da 22 kadar doğar diyor deli ediyor beni.ben kirilmasin diye git dedim ama düşününce ilk bebeğimiz ben yaninda istiyorum onu ne yapiyim ben gonderiyimmi?gondermiyimmi?
slm annişler:) Uzun aradan sonra yeniden aranızdayım:) Bakın teyzeleri bunlarda benim kızımın kapı süsü takı yastığı ve bebek şekerleri. Çok uğraştık ama değdi sanırım hepsini elcağızlarımızla yaptık umarım sizlerde beğenirsiniz. Bu arada doğum yapan arkadaşların hepsini tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inş ve darısı benim gibi geri sayıma geçen tüm anne adaylarına:)
Kizlar merhaba Allah nasip kismet ederse Nisan 1 de saat 3de doguma giriyorum hepinizden dualarinizi bekliyorum.Rabbim bu yolda kimseyi yari yolda birkmasin
Yarına kadar nasıl sabredecegim yaa inşallah açılma artmıştır
Bu insanlar çok mu Saçmalıyor yoksa ben mi alinga oldum anlamıyorum bi hafta önce hala oldum mavis dünya tatlısı bi yegenim var onu seviyorum sürekli görüntülü arıyorum benim tosun da biraz kıskani yor sanki onu sevdiğinde başlıyor vurmaya neyse esimin kız kardeş i aradı o sıra halam anne kimi severse sevrsin sen beni sev seni en çok ben severim tarzında birsey dedi sinir im tavan yaptı ama birsey demedim bi bebegi annesinden çok kim sevebilir çok isim var çok((
Burqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Canım içinin rahatlamasına çok sevindim eminim herşey böyle yolunda gidecektir.... Sen o güzel yüreğini ferah tut..
Kızlar pazartesi günü spinal anesteziye Sezaryan olcam birkaç soru Aklımda bilgisi olan varmı - 1.si lensle girebilirmiyim 2.si de oje yasak mı.
Bugün de böyleyiz oğlumla37 + 0 Eki Görüntüle 1470755
eve gelen misafirler ve mevlit için bişeyler yapıyoruz kayınvalidemle.. hepiniz emeklerinizle ne güzel şeyler yaptınız, bizim ki de el emeği olsun istedik.. daha tamamlamadık. tül, şeker ve magnet ilavesi olucak. tamamlanınca tekrar resim yüklerimEki Görüntüle 1470758 Eki Görüntüle 1470760
Ben Artık kızlar yerçekimine engel olamıyorum , Yürürken ayakta iken sürekli yere çekilir gibi zorlanmalarım var. Ne büyük nimetmiş ayakta saatlerce gezmek dolaşmak işini görmek dimi? Bebek kanalda ve aşağıda sürekli batma hissi oluyor . Benim bedene ağır mı geliyorda böyle oluyor çünkü minyon bir insanın ve şuan karnım bedenimin Yarısı gibi ..
Kızlar bendede ilk defa nstde minicik sancılar cıktı doktor alttanda baktı ama henuz açılma yok ama bi 10 güne dogurursun dedi Allahın izniyle şuan herseyimiz normal çatımda normal dogum için gayet uygunmuş bebekte inmiş kanala hemde baya inmiş dedi tek sorunumuz tansiyon 1 haftadır hala aynı 13-8 cok yuksek değil ama sınırda dedi 14 olursa gel dedi mutlaka onun dışında pazartesiye caardı 4 gün sonraya cok erken değilmi acaba tansiyondan dolayımı çaardı zaten hergun olç kagıda yaz dedi bizden haberler boyle
Cemrenikahsekeri diye biyer cnm benm baktgm.yer google oyle yazinca cemrek skerleme cikiyor nenalakayss anlayamadmHangi siteden bakıyorsunuz kızlar?
Cemrek nikah sekeriyms cnm :)Hangi siteden bakıyorsunuz kızlar?
CNm gözün Aydın kavusmussun miniğine hayırlı olsun.bende maalesef mecburi Sezaryan olcam ameliyat sonuçta ama miniklerimiz sağsalim yanımızda olsunda atlatırız acılarınıBurqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Canım baya geniş içi.. Koca bebek bezi paketini sığdırdım birde kaba olan biberon süt pompası flnda rahatlıkla sığdı. Birde sırt çantası olması güzel ondan almıştım aslında. Okiedog kendi sitesinden aldım en son benim aldıüımdan daha ucuzdu indirime girmiş hAberin olsun cnm.Bir de canım kullanıslı mı canta? Nereden aldın acaba?
Sağol cnm. Hastane için alınanları arabaya atıyim diyorum elbet biri getirir ben kendime yük yapmiyim acil durumda dedim.Yarın için kolay gelsin canım. Benimde cumartesi var temizlik evde el degmedik yer kalmayacak
Benimki de böyle canım hatta kapı süsü ve ikramları için küçük bir çanta daha olur gibime geliyor . Koydukların çok değilGüle Güle kullanmak nasip olsun ins
Ahhh canım o konulara girmeyelim bence.. Boşverin takmayın. Kim ne yaparsa kendi için. Benim kızdığım tek nokta yapana teşekkür zor ediliyorda yapmayan ufak birşry alınca dünyaya bahşediyor sanki. Sinir oluyorum buna.Ben de senjnle ayni durumdayim canm. O kdr doluyum ki bu konuda. Twk bi tane bile çöp aldk yada alalim dmediler. Bu saatten somra da alsalar zaten umrumda degil. Benm babam mobilyaci. Bebegimn beşiği ni dolabini yapti kendi eliyle verdi. Annem desen neler neler ordu hirkalar yelekler sayisi brlirsiz inanin. Ama bi tane bile bi cop dahimi almadnz ya ne bi sunu ds boz alalim dediler nede aldk duruyor dediler yok yani hiçbişey. Bende boyle seyleri gordukce onlara ksrsi ne besleyebilirimki kotu duygulsrdsn baska.
Ayy csnım Allah mı söyletti. Henüz normal mi sezeryan mı belli değil. ama sezeryan ılursam hsvlu vs. Ekliyim o zaman bide yastık çooook sağolsen de sezeryan olucaksın. ben bu yüzden banyo havlusu da koydum. süt gelmesi için sıcak duş ve masaj öneriliyor. istersen sen de koyabilirsin canım.. bi de aynı sebepten emzirme yastığı aldım ben. sezeryanlılar için kurtarıcı oluyomuş
Maşalllahhh canım Allah analı babalj bğyüymeyi nasip etsin.Burqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Çok geçmiş olsun canımm grçer inşallah moralini bozup bağışıklığını düşürme bol c vit alKızlar korktuğum başıma geldi grip oldumsalı gunude sezeryanım var bu durum sezeryanımı etkiler mi bebeğimde hastalanırmı ben bide 3hafta önce gripten hastanede yattım 4gun inşallah yine ağır geçirmem tavsiyeniz varmı kısa surede atlatmak istiyorum uykusuzluğa alıştım artık
Hayırlı olsun kızını almıssın kucagına hayırlısıyla büyütürsün insallah kızceni Canım. Sezaryan zor tabi sonuçta bi operasyon geciriyosun Allah yardımcın olsunBurqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?