2015 Nisan Anneleri

Canim gozunuz aydin hayirli olsun. Allah anaki babali buyutmeyi nasip etsin. Yavrunla birlikte uzun, saglikli be mutlu bir hayatiniz olsun insallah. Darisi hepimizin basina.

Hayırlı olsun güle güle büyütün cnm

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt kızını.

Gondermiycem canim hic biryere gidemez.tskr ederim,:)

Günaydın. Bende bugun musyeneye gidiyom.bakalım bende doğuruveririm.hala sancımda yok yalancı sancımda yok.olsa anlarsın denıyor ama anlamıyorum galıba.evimi gecen hafta temizlemiştim yine kirlendi sanki(

mnrsl canı daha önce sordum ama cvp verdin mi gremedim. Be çok beğendim senin kapı süsünü malzemeleri nerreden aldın ve kaça mal oldu. Birde kaynak bir site var mı baktığın nasıl yapıldığına dair

Gondermiycem canim zaten.k.bakmasin.o gitmek zorunda diyede herseyim normal dogum uzerine planlandi.yavrumu aldiramam ayni durumda o olsa kiyameti kopartir.is gezilerine gondermiyordu beni.bebegim icin istifa ettirdi bana.gitmiycek bitti.Tskr ederim fikrin icin

Günaydın kızlarrrrr, keyifli rahat bir gün olsun dilerim.... Doğum yapan arkadaşlar hayırlı olsun....
Ah bu kayınvalide mevzularıııı... Ah Allah'ım yazacak bir şey bulamıyorum, çok şey var ama yazmıycam.... Sadece etrafınızda " benim bebeğim o, sen yeme o yicek, ben onu çok şımarık yetiştiricem..."diye dolaşıp sizin yerinizi almaya çalışan şişmiş gibi davranan biri yoksa belki de bu en iyisidir varsın sormasın şu mu Lazım bu mu Lazım diye.... Bebeği sizden almaya kalkmasın da.... arzumm06 ile benzer durumdayız galiba biraz...

Her bir melegin annislerine gunaydinnnnn.hayirli cumalar hepinize.bugun muayneye gidiyoruz oglumu gorucem.insallah hersey yolundadir.bakalim kc kilo olmus pasam.nst girdigimde yazarim artik.gununuz guzel olsun hanimlar.bebislerimiz buyuyup gelsinler hemen.:))

Gunaydin canim.asirlarrrr gecsede kaynana yine kaynana olacak bizde yine gelin yani elin kizi.o yuzden bosver agzinla kus tutsan yaranamazsin.allah yardimcimiz olsun.

kucukkuzum canım benim eşim 1 aydır yok Yanımda anemilere geldim ben de. O da doğuma gelecek, doğum sezeryan çünkü belirsiz bi gelişe o Yanımda yokken dayanamam, yine de olabilir tabi, ama elimde bi tarih olması bile rahatlatıyor beni. Her hafta nst ye annemle gidiyoruz 9 aylık bi hamilenin bütün sıkıntılarını onlar yaşıyor bütün Ağrı türlerim gecemi nasıl geçirdiğim korkularım hepsinden uzak eşim, paylaşamıyorum hiçbir şeyi bu bile bozdu beni iyice....şimdi doğumda ve doğumdan sonra Yanımda olmasının pazarlığını yapıyorum eşimle bak Bebeğin topuk Kanı Alınacak, benim dikişler... Şu bu diyorum şimdiden afakanlar basıyor bunları düşünmekten.... Çok yazdım seni korkutmak istemem ama Eş Faktörü inan ki çok ama çok başka, eğer seçme şansım olsaydı kesinlikle göndermezdim eşimi bana çok ağır geldiii

Canım Allah analı babalı bıyutsun gözün aydın zor tabi sezaryan canım bir 2 güne igleşirsin inşallah obemşi olan bebeğin ve senin saglığın mecbur kalınca naapcaksın en kısa zamnda taburcu olmanız dileğimle

Heralde ondan canım korkuttu beni baya ya sezaryanı bile tavsiye ediyo bide işin diger yanı devletteki doktorumda aynı bakalım hayırlısı artık once bebeğimin saglığı ben bi anne olarak sezaryan gereliyosa onada katlanırım

Günaydın. Bende bugun musyeneye gidiyom.bakalım bende doğuruveririm.hala sancımda yok yalancı sancımda yok.olsa anlarsın denıyor ama anlamıyorum galıba.evimi gecen hafta temizlemiştim yine kirlendi sanki(
Gunaydin canim ins guzel haberlerle gelirsin sona yaklastin artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…