ben olmayı çok isterdim yoruldum taşımaktanHayırlı cumalar cumanın bebekleri kim olcak bakalım
Canımşimdiden Allah yardımcın olsun. Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah. Dualarımız seninle[/QU
AMin canim sagol darisi tum anne adaylarina:)
Saol canım son haftamdayım ama doğurcak gibi değilim.doktordan geleyimde bu haftasonuda yine ev temizleyim .Gunaydin canim ins guzel haberlerle gelirsin sona yaklastin artik.
allah analı babalı büyütsün ne güzel doğurdun darısı başımıza normal doğumdamı epidurali tavsiye ediyosunHepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum[
Kızlar hayırlı mübarek gecede günaha girmek istemiyorum ama doğuma 15 gün kaldı eşimin tarafından hiç bir hazırlık yok. Annem geldi 15 gündür besiğimizi alinacaklarimizi aldi eşimin gözü önünde babama da telf. altını almayi unutma diye tembihledi gelirken ama karşı taraftan tık yok. Haa konuşmuyor musunuz derseniz her gün kayinvalidem arayıp özellikle telefona beni isteyip daha daha nasılsın daha daha nasılsın sürekli hal hatır soruyor. Ben de giciklanmaya başladım batıyor artık eskiden de sık arardı ama her gün aramaya başladı annem var diye heralde. Oğlu da telefonla konuşmayi beceremez hemen beni istiyor kayinvalidem bir eksiğiniz var mı ya da şunu biz aldık, alalım birşey yok. Heyheylerim tepemde şuan
Hayırlı olsuuunnnn ay çok güzel....Hepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Hepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Kızlar korktuğum başıma geldi grip oldumsalı gunude sezeryanım var bu durum sezeryanımı etkiler mi bebeğimde hastalanırmı ben bide 3hafta önce gripten hastanede yattım 4gun inşallah yine ağır geçirmem tavsiyeniz varmı kısa surede atlatmak istiyorum uykusuzluğa alıştım artık
gitme tatlım gitme :) ben arkadaşıma gidecektim kararsızdım hafif ağrım vardı arkadaşıma gitmedim öylesine doktora gittim ve doğum yaptım :)Ay bu kocam oldurecek beni baska zaman hadi disari cikalim desem kirk dereden su getirir. Simdide ariyo aksam sinemaya gidelim disariya cikalim diyo sancim var biraz gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim..:)
Sizinki yine iyi imis ; evimiz 100 metre mesafede olmasına rağmen 1 aydır akrabalarini ziyarete gittiler; 1 kez bile beni arayip nasılsın demedi; ve en sinirimi bozan da, lohusa şerbeti yapacagim; mevlit yapacağım diyip bana bi sürü malzeme aldırıp; ortadan kaybolmasi oldu
Ailem de uzak; ayrıca çalışıyorum hala
Tek istedigim bebeğimin aniden gelmesi ve doğuma girmek; onlarin yetişme şansı kalmamasi ve hayat boyu bu yükümlülüğü yaşamaları
KV çok severdim ama anladım ki; gerçekten anne bambaşka birsey
Allah hepimize sabir; sakinlik versin
Sinemada doğurursun sende hatıra kalır.evde furmak iyide insan hep buram agrıyo fln demeye baslıyogitme tatlım gitme :) ben arkadaşıma gidecektim kararsızdım hafif ağrım vardı arkadaşıma gitmedim öylesine doktora gittim ve doğum yaptım :)
Gittim canim gittim cok gec artikgitme tatlım gitme :) ben arkadaşıma gidecektim kararsızdım hafif ağrım vardı arkadaşıma gitmedim öylesine doktora gittim ve doğum yaptım :)
Benımde annem çok ilgili değil.doğumca görünce değişiyo ama o zaman bırakmaz.kaynanamda hazırlık yapıo kendi çapında benim aldıklarımı beğenmiyo.bende ona sinir oluyorum.alsa ilgilense dert ilgilenmese dert.oyuzden umursamıyom artık.Aynibenim kvde Oyle bende seVerim ama insan sasirriyor bi kendi annemin yaptiklarini goruyorum kadin nasil hevesli kvde sadece lafta hergun arayip sanci yokmubugun diye bi insani strese sokuyor malesf bi durumu olmasa elbette anlariim durumlari ortanin ustunde cok sukur birde esim tej erkek ve ilk torunlari ama gel gorki sadece lafta kaliyor onlarin dedikleri birde diyor cocuk dogunca basindan ayrilmauacwkmis ondan iyi cocuk bakan olamazmis bizi nasil gunler bekliyor cok merak ediyorum.
Ben 1 numara kullanmıştık prematureye gerek duymadım bu kızım da muhmemelen o civarda olacak yine 1 numara aldım çok da sıkmaya gerek yok bebekleri hastaneden çıkarken çok kaybetmedi net hatırlamıyorum şu anda 4 yasindaHeh birini bulabildim çok şükür. Bizimki de Allah izin verirse o kiloda doğacak gibi görünüyor.Bişey sorabilir miyim? O kiloda bir bebek için 1 numara prima bezi uygun olur mu yoksa o numara mı alsam prematüre bebekler için olandan.Bez alışverişi yaparken 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara almıştım ama şimdi 1 numaradan bile emin olamadım.Bir de 2590 doğup hastaneden çıkarken çok kilo kaybetti mi iyice minik kalcak elime almaktan korkçam diye endişeleniyorum
Ben monural kullandım gecen hafta ama suya atılıp eriyenindendi.yinede gecmedi enfeksiyon amAkızlar bir sorunum varr yardım istiyorumidrarda enfeksiyon çıktı dr monurol ve donaxyl fitil verdi. ancak ben bu fitil işini pek beceremedim yaa gece yatarken yapmıştım ama sabah kalktığımda biraz acı vardı ve fitili hissediyorum oturur pozisyonda neyse wc ye gittiğimde fitilin düştüğünü gördüm şuanda da biraz yanma var offf çok sinirliyim bu tarz şeyleri hiç beceremem olmadı. daha önce kullananlar oldu mu nsl olcak bu iş ya da doktoru arayıp başka bişi vermesini isticem en son
Benımde annem çok ilgili değil.doğumca görünce değişiyo ama o zaman bırakmaz.kaynanamda hazırlık yapıo kendi çapında benim aldıklarımı beğenmiyo.bende ona sinir oluyorum.alsa ilgilense dert ilgilenmese dert.oyuzden umursamıyom artık.
Ben monural kullandım gecen hafta ama suya atılıp eriyenindendi.yinede gecmedi enfeksiyon amA
Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt bebeğiniHepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?