2015 Nisan Anneleri

allah analı babalı büyütsün ne güzel doğurdun darısı başımıza normal doğumdamı epidurali tavsiye ediyosun

Sizinki yine iyi imis ; evimiz 100 metre mesafede olmasına rağmen 1 aydır akrabalarini ziyarete gittiler; 1 kez bile beni arayip nasılsın demedi; ve en sinirimi bozan da, lohusa şerbeti yapacagim; mevlit yapacağım diyip bana bi sürü malzeme aldırıp; ortadan kaybolmasi oldu
Ailem de uzak; ayrıca çalışıyorum hala
Tek istedigim bebeğimin aniden gelmesi ve doğuma girmek; onlarin yetişme şansı kalmamasi ve hayat boyu bu yükümlülüğü yaşamaları
KV çok severdim ama anladım ki; gerçekten anne bambaşka birsey
Allah hepimize sabir; sakinlik versin

Hayırlı olsuuunnnn ay çok güzel....

Oyy masallah size gozunuzaydin kuzum :) Bende istiyorum artik yaaaaa

canım öncelikle geçmiş olsun. ben de yeni atlattım, viral enfeksiyon vardı kbb'a gitmiştim dr hemen antibiyotik başlamayalım doğum yakın olduğu için anestezi de sorun oluyormuş bu yüzden çok hızlı toparlanman lazım bana 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı tuz atıp gargara yap bol sıvı al ve dinlen demişti. tabi sende de böyle bir şikayet varsa.. demek istediğim ilerlerse antibiyotik alman gerekirse sorun oluyormuş bu yüzden bi doktora gitmende fayda var.

Ay bu kocam oldurecek beni baska zaman hadi disari cikalim desem kirk dereden su getirir. Simdide ariyo aksam sinemaya gidelim disariya cikalim diyo sancim var biraz gitsem mi gitmesem mi kararsiz kaldim..:)
gitme tatlım gitme :) ben arkadaşıma gidecektim kararsızdım hafif ağrım vardı arkadaşıma gitmedim öylesine doktora gittim ve doğum yaptım :)

Aynibenim kvde Oyle bende seVerim ama insan sasirriyor bi kendi annemin yaptiklarini goruyorum kadin nasil hevesli kvde sadece lafta hergun arayip sanci yokmubugun diye bi insani strese sokuyor malesf bi durumu olmasa elbette anlariim durumlari ortanin ustunde cok sukur birde esim tej erkek ve ilk torunlari ama gel gorki sadece lafta kaliyor onlarin dedikleri birde diyor cocuk dogunca basindan ayrilmauacwkmis ondan iyi cocuk bakan olamazmis bizi nasil gunler bekliyor cok merak ediyorum.

gitme tatlım gitme :) ben arkadaşıma gidecektim kararsızdım hafif ağrım vardı arkadaşıma gitmedim öylesine doktora gittim ve doğum yaptım :)
Sinemada doğurursun sende hatıra kalır.evde furmak iyide insan hep buram agrıyo fln demeye baslıyo

kızlar bir sorunum varr yardım istiyorum idrarda enfeksiyon çıktı dr monurol ve donaxyl fitil verdi. ancak ben bu fitil işini pek beceremedim yaa gece yatarken yapmıştım ama sabah kalktığımda biraz acı vardı ve fitili hissediyorum oturur pozisyonda neyse wc ye gittiğimde fitilin düştüğünü gördüm şuanda da biraz yanma var offf çok sinirliyim bu tarz şeyleri hiç beceremem olmadı. daha önce kullananlar oldu mu nsl olcak bu iş ya da doktoru arayıp başka bişi vermesini isticem en son

Gittim canim gittim cok gec artik aklima sen geldin inan arkadasinin dogumgunu vardi seninde herhalde gitmemistinve bebisi gelmisti :) Bizimki masallah dun duzenli sancilarima ragmen israrla gelmek istemiyor keyfibilir artik kusuyorum ben ona bu kadar bekletilirmi hic dusunmuyor bizi

Benımde annem çok ilgili değil.doğumca görünce değişiyo ama o zaman bırakmaz.kaynanamda hazırlık yapıo kendi çapında benim aldıklarımı beğenmiyo.bende ona sinir oluyorum.alsa ilgilense dert ilgilenmese dert.oyuzden umursamıyom artık.

Ben 1 numara kullanmıştık prematureye gerek duymadım bu kızım da muhmemelen o civarda olacak yine 1 numara aldım çok da sıkmaya gerek yok bebekleri hastaneden çıkarken çok kaybetmedi net hatırlamıyorum şu anda 4 yasinda ama tek problem bakimi zor biraz kibrit copu gibi bacakları kirilcak diye korkuyoduk der hala ama çabuk toparlaniyolar bol bol emzirince hem doğumu da kolay olmuştu bakalım sağlığı yerinde olsun da minyon olsun daha tatlı bosverr

Ben monural kullandım gecen hafta ama suya atılıp eriyenindendi.yinede gecmedi enfeksiyon amA

Oda sinir bozuvu birsey sonUcta senin bebegin ee hic olmazsa beraber alin boyle anlayossiz insanlari anlamiyorum ilerde bizde mi boyle olacagiz nasil zihniyrtler bunlar cozemiyorum ben

Ben monural kullandım gecen hafta ama suya atılıp eriyenindendi.yinede gecmedi enfeksiyon amA

monural su ile kullanılan ondan 1 tane vermiş dün içtim bitti. donaxyl fitil olan, fitili de ben beceremedim sanırım off yaa nerden çıktı bu enfeksiyon

Hayırlı olsun. Sağlıcakla büyüt bebeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…