Aynen öyle.park yatak aldım onu bile beyenmediler.rengini bile.bebişimin yastığını yorganını beyenmedi.o kdr para verip aldık bunlar pamuk değil diye kesti içini baktı hatta.insan ya sabır diyo sadeceOda sinir bozuvu birsey sonUcta senin bebegin ee hic olmazsa beraber alin boyle anlayossiz insanlari anlamiyorum ilerde bizde mi boyle olacagiz nasil zihniyrtler bunlar cozemiyorum ben
Bende ayni dertten muzdaripim. Gecen hafta gittim ilaclari kullandim gecmedi. Çarşamba günü terar gittik gene ilac yazdi. urecare den 2 tane yazdi su ile kullanilan. fitil yazdi antibiyotik yazdi birde hippurin yazdi. inşallah gecer bu sefer.monural su ile kullanılan ondan 1 tane vermiş dün içtim bitti. donaxyl fitil olan, fitili de ben beceremedim sanırım off yaa nerden çıktı bu enfeksiyon
Bende ayni dertten muzdaripim. Gecen hafta gittim ilaclari kullandim gecmedi. Çarşamba günü terar gittik gene ilac yazdi. urecare den 2 tane yazdi su ile kullanilan. fitil yazdi antibiyotik yazdi birde hippurin yazdi. inşallah gecer bu sefer.
Canım benim esim koyuyor fitili. Binbir naz yapıyorum tabi acıyor diye. Baya bi ugrasiyor fitili koymak icin. 2 gundur kullanıyorum benim düşmedi fitil. Ama sabahlari vc ye gittigimde kurularken fitilin tozlarindan geliyor. Az bi parcasi kalsa bile etkili olacaktir o. Ben hamileligin ilk baslarinda düşük tehlikesi icin progestan kullanmıştım.Doktor vajinal onermisti. O zaman kurularken tozlari geliyo demistim. O da agizdan almandan daha faydali direk etki ediyo az bir kismi bile olsa daha tesirli demisti. Inşallah bir an önce aratlatiriz enfeksiyonu.kızlar bir sorunum varr yardım istiyorumidrarda enfeksiyon çıktı dr monurol ve donaxyl fitil verdi. ancak ben bu fitil işini pek beceremedim yaa gece yatarken yapmıştım ama sabah kalktığımda biraz acı vardı ve fitili hissediyorum oturur pozisyonda neyse wc ye gittiğimde fitilin düştüğünü gördüm şuanda da biraz yanma var offf çok sinirliyim bu tarz şeyleri hiç beceremem olmadı. daha önce kullananlar oldu mu nsl olcak bu iş ya da doktoru arayıp başka bişi vermesini isticem en son
benim annemde öyle hiç ilgili değildir temizlik yapıyorum şimdi gelmeye niyeti vardı vazgeçti gelsede iş yaptırmam ona ama insan destek istiyo annesinden dün bana diyoki doğum yapmadan çağırma beni gelmem hastaneye bende hiç çağırmayacam keyfi bilir kayınvalidem yok zaten herşeyimi kendim alıp kendim yapıyorum çevrem geniş burda annemin yokluğunu pek hissettirmiyolar alllahtan annem olmasada olur diyorum bende teselli ediyorum kendimiBenımde annem çok ilgili değil.doğumca görünce değişiyo ama o zaman bırakmaz.kaynanamda hazırlık yapıo kendi çapında benim aldıklarımı beğenmiyo.bende ona sinir oluyorum.alsa ilgilense dert ilgilenmese dert.oyuzden umursamıyom artık.
Aynen öyle.park yatak aldım onu bile beyenmediler.rengini bile.bebişimin yastığını yorganını beyenmedi.o kdr para verip aldık bunlar pamuk değil diye kesti içini baktı hatta.insan ya sabır diyo sadece
canım hayırlı uğurlıu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin bebeğini....Hepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
canım ben ikisinide kullandım. ben de yataken uyguladım fitili. elime eldiven geçirip itebildiğim kadar ileri ittim. çok abartmadan tabii. zaten 3 4 saat yatınca emiliyo geri gelen flnda olmadı. strese sokma kendini. yavaş yavaş yaparsan olur inşallahkızlar bir sorunum varr yardım istiyorumidrarda enfeksiyon çıktı dr monurol ve donaxyl fitil verdi. ancak ben bu fitil işini pek beceremedim yaa gece yatarken yapmıştım ama sabah kalktığımda biraz acı vardı ve fitili hissediyorum oturur pozisyonda neyse wc ye gittiğimde fitilin düştüğünü gördüm şuanda da biraz yanma var offf çok sinirliyim bu tarz şeyleri hiç beceremem olmadı. daha önce kullananlar oldu mu nsl olcak bu iş ya da doktoru arayıp başka bişi vermesini isticem en son
Canım benim esim koyuyor fitili. Binbir naz yapıyorum tabi acıyor diye. Baya bi ugrasiyor fitili koymak icin. 2 gundur kullanıyorum benim düşmedi fitil. Ama sabahlari vc ye gittigimde kurularken fitilin tozlarindan geliyor. Az bi parcasi kalsa bile etkili olacaktir o. Ben hamileligin ilk baslarinda düşük tehlikesi icin progestan kullanmıştım.Doktor vajinal onermisti. O zaman kurularken tozlari geliyo demistim. O da agizdan almandan daha faydali direk etki ediyo az bir kismi bile olsa daha tesirli demisti. Inşallah bir an önce aratlatiriz enfeksiyonu.
Canım peki viral enfeksiyonda grip gibimi inşallah hemen atlatırım ya narkozda sorun oluyormuş evet okyanus suyu falan kullandım yapılabilecek herşeyi evde yapmaya çalıştım ve sonuç hala tıkalıyım rengim bile bembeyaz hastaneye gitmeli miyim sizcecanım öncelikle geçmiş olsun. ben de yeni atlattım, viral enfeksiyon vardı kbb'a gitmiştim dr hemen antibiyotik başlamayalım doğum yakın olduğu için anestezi de sorun oluyormuş bu yüzden çok hızlı toparlanman lazım bana 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat ve 1 çay kaşığı tuz atıp gargara yap bol sıvı al ve dinlen demişti. tabi sende de böyle bir şikayet varsa.. demek istediğim ilerlerse antibiyotik alman gerekirse sorun oluyormuş bu yüzden bi doktora gitmende fayda var.
Heh birini bulabildim çok şükür. Bizimki de Allah izin verirse o kiloda doğacak gibi görünüyor.Bişey sorabilir miyim? O kiloda bir bebek için 1 numara prima bezi uygun olur mu yoksa o numara mı alsam prematüre bebekler için olandan.Bez alışverişi yaparken 2 paket 1 numara 2 paket 2 numara almıştım ama şimdi 1 numaradan bile emin olamadım.Bir de 2590 doğup hastaneden çıkarken çok kilo kaybetti mi iyice minik kalcak elime almaktan korkçam diye endişeleniyorum
Eşine yaptir canım ben kendim yapamam. Esim eldiven takıyor yapiyor. Progestan kullanırken alısışmıştı. O zorlanmiyor ama ben hala alışamadım. Gece yatmadan hemen önce koy. Sabaha kadar baya bi kısmı emiliyodur zaten. Sabah kurulurken gelen de gelsin artık.aslında eşime yaptırmak da aklıma gelmedi değil ama çekindim nedense :) olmadı ben de öyle yaparım artık
Canım peki viral enfeksiyonda grip gibimi inşallah hemen atlatırım ya narkozda sorun oluyormuş evet okyanus suyu falan kullandım yapılabilecek herşeyi evde yapmaya çalıştım ve sonuç hala tıkalıyım rengim bile bembeyaz hastaneye gitmeli miyim sizce
Canım sen extra sabirlısın. Bugüne kadar ne annem ne kayınvalidem aldiklarima bisey dedi. Annem hastane çıkışı alacaktı. Aldığını begenmem diye sen begen ben parasini vereyim dedi. Kayinvalidem de ilk torunu diye ozenip aliyo el örgüsü yapiyor. Genelde begeniyorum ysptiklarini begenmesemde guzel deyip geciyorum. Ama mevlutu icin ozeniyorum sepet almiş iyi ben başka begenmistim onuda alcam dedim o da o zaman ben kiyafete degistireyim dedi. Magazya bi tanidigiyla gitmiş mevlut takimi almış kızima. Kizimin mevlut takimini almsk Kayinvalidem in tanidigina mi kalmiş. Ben kendim alicam iyisinden dedim. Ben begendim diye aldi degistirsin o zaman diyo. nitekim mevlut seylerini ben aldim kızımın özel günlerde benim begenip aldigim şeyleri giymesini isterim kimseyi karıştırmam.Aynen öyle.park yatak aldım onu bile beyenmediler.rengini bile.bebişimin yastığını yorganını beyenmedi.o kdr para verip aldık bunlar pamuk değil diye kesti içini baktı hatta.insan ya sabır diyo sadece
canım daha önce cevap yazmıştım sana ama görmedin sanırım aynı cevabı kopyalayayım çerçeveyi burdan http://www.buyukesnaf.com/c58/polyester-objeler/polyester-cerceveler.html taşlı malzemelerihttp://www.hobidunya.com/ burdan aldım diğer malzemeler saten kumaş elyaf ve kurdaleler onları çarşıdan aldım canımmnrsl canı daha önce sordum ama cvp verdin mi gremedim. Be çok beğendim senin kapı süsünü malzemeleri nerreden aldın ve kaça mal oldu. Birde kaynak bir site var mı baktığın nasıl yapıldığına dair
maşallah canım Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun bir ömrü olsun inşallah... darısı başımıza.. insan kendi evladına ısınmaz mı canım parçamız onlar bizim...Gunaydin hanimlar. Insallah herkesin keyfi yerindedir. bugun kontrolu olanlar da hayrli haberler alir umarim.
Oglum bugun 20 gunluk oldu. Allah 20. Ayini 20. Yasini... da gormeyi nasip etsin. Ben bu kadar cabuk alisip sevecegime ihtimal vermiyordum. Yapi olarak biraz gec isinirim insanlara. Ama simdi biraz fazla uyusa gidip uyandirasim geliyor. :) allah kimsenin hev3sini kursaginda birakmasin. Dogum bekleyen arkadaslar dogum sirasinda bize de dua etmeyi unutmayin
Bu aradavivacious34 Hayalperdesi DytEda guzel dilekleriniz icin cok tesekkurler
sordugun soruya atlamis gibi olucam ama ben de yazmak istedim. benim oglum da 2300 dogdu. 200 gram da verdi. Ben de 1 numara bez almistim ama cok kucuk olunca 0 numara da aldim. Yalniz beyaz paket prima yesil pakete gore biraz daha sert geldi bana. Bebek cok rahat bacaklarini oynatamiyordu. O yuzden 1 numaraya gectik. Hic sorun olmadi. Kucaga alma konusunda da rahat ol bence. Bizim ki daha yeni dogum kilosuna ulasti. Herkes cok kucuk diyor kucagina alamiyor filan ama ben daha ilkinde cok rahat kucakladim minik sipami :) eminim sen de hic farkinda bile olmayacaksinallah hayirli dogumlar nasip etsin
canım görmemişim çok sağol.. bakayım şimdi.. inşallah benimki de seninki kadar güzel olurcanım daha önce cevap yazmıştım sana ama görmedin sanırım aynı cevabı kopyalayayım çerçeveyi burdan http://www.buyukesnaf.com/c58/polyester-objeler/polyester-cerceveler.html taşlı malzemelerihttp://www.hobidunya.com/ burdan aldım diğer malzemeler saten kumaş elyaf ve kurdaleler onları çarşıdan aldım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?