yapılışı ile ilgili de şu mesajı yazmıştım bana 50-60 tl arası bişeye mal oldu ben taşları falan fazladan aldım battaniye de süsledim daha elimde de var bulunsun diye fazla aldım canım nette sadece resmi vardı anlatmıyor nasıl yapıldığını deneye deneye bulduk biz de şöyle anlatayım ilk önce bu ütüyle yapışan taşları kumaşa yapıştırıyoruz sonra çerçevenin içi büyüklüğünde karton kesiyoruz kartonun üstüne biraz elyaf koyup üstüne kumaşımızı gerdirerek arkadan bağladık sonra oluşturduğumuz bu çerçevenin içini tersten slikon tabancası ile yapıştırdık çerçevenin kenarına geçtiğimiz o ipi de slikon ile yapıştırdık harflerin üstündeki küçük taşları ve tacı uhu ile yapıştırdık altındaki iki renkli fiyonku da üst üste koyup birbirine diktik ve slikon ile yapıştırdık karışık gibi gözükse de aslında kolaymış ama bilmeyince biraz zaman alıyo öyle mi yapsak böylemi yapsak diyemnrsl canı daha önce sordum ama cvp verdin mi gremedim. Be çok beğendim senin kapı süsünü malzemeleri nerreden aldın ve kaça mal oldu. Birde kaynak bir site var mı baktığın nasıl yapıldığına dair
yapılışında takıldığın bi yer olursa yaz cevaplarım canım yapılırken aşama aşama resim çekseydim olurmuş ama aklıma gelmedi hiçcanım görmemişim çok sağol.. bakayım şimdi.. inşallah benimki de seninki kadar güzel olur
Bebek için çorap, emerken ağzını silmek için tül bent ya da bez, bebek bezi, battaniyeÇantaya 3 gecelik 1 pijama takımı 4 çamaşır 2 atlet 2 emzirme sütyeni
Tayt hırk tişört
Makyaj malz.
Ped
Çorap
Patik
Terlik
Koydum kendim için
Kızım içinde 2 tane 10lu hastane çıkışı
1 pijama takımı
2 iç zıbın
1 tulum
1 zıbın
Koydum
Valizde bunlar var bitek
Diğer çantada da bebekki bezi göğüs pompası+ pedi
Biberon kaşık emzik hastane dosyası koydum o kadar
Çok mu olmuş ya ya da eksiğim var mı
Yan gelip yatan çok şeker ☺Canim inanirmisin bende tam o siteye bakiyodum. Hatta bonbonevi.com diye bi sitede cok guzel sekerler gordum begendim. Sipariş etmeye calisiyosun sepete ekleniyor ama sitede ne adres ne tel var. Sonra ayni sekerin ismini google da arattm cemre cikti. Bursada dimi bu firma. Bakip bana haber verebilirmisib. Acaba guvenilirmi diye dusunuyordum. Eger ayni firmayla bende vercm siparis. Hatta sunlar arassnda kaldm siz de bakip bana yardmci olun
Bebeğiniz hayatınızın en önemli ani olacak.daha çok gider yurt dışına. Aileden daha önemli değil is hayatı. Bence de gönderme. Eşim doğum tarihinden 1 ay önce benden izin aldı yurtdışı konusunda. Senin eşine çok ihtiyacın olacak.Gondermiycem canim zaten.k.bakmasin.o gitmek zorunda diyede herseyim normal dogum uzerine planlandi.yavrumu aldiramam ayni durumda o olsa kiyameti kopartir.is gezilerine gondermiyordu beni.bebegim icin istifa ettirdi bana.gitmiycek bitti.Tskr ederim fikrin icin
Çok tebrik ediyorum,bebeğinin de gelişimi çok iyi olmuş. Huzurla kollarına almak ne güzel olsa gerekHepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Allah analı babalı büyütsün hep mutlu olursunuz inşallah . İnşallah biz bekleyenlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırızzzHepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Maşallah gözünüz aydın canım sağlıkla doğmuş yavrun. Sezeryan eminim zordur ama inşallah kısa sürede geçer ağrıların acıların. Onun sağlıklı olması herşeye değer gerçi :) Darısı bizlerin başına inşallahBurqyada yazayım :) muayene diye gelinip sezeryana alındım :) bebek iki haftadır 50 gr almamıştı. Şukur çok korkularıma rağmen yanımda minik kızım. Bence normal doğurun kızlar sezeryanin sancısı çok fena
Ben ilk kuponumu kullanmıştım çikolatadan sonra lokum siparişi vermiştim onunla da kupon yollamışlar bi dene istersen canım kuponu attım ama aklımda kalmış :) "TADINDASEVGİVAR" diye kupon yollamışlar bi dene bakalım inşallah olur :)hacı şeriften indirim kuponu olan arkadaşlar... '' birdaha kulanmam işime yaramaz '' diye düşünüyorsanıız ben kullanabilirim çikolata siparişlerimi vermeyi düşünüyorum bugün yada yarın inşallah :)
Senlede gunumuz aynı benimde bitti Allahın izniyle artık saglıcakla gelsin kuzular canımGunaydin kizlar:) Cok sukur 38 bitti artik kuzum istedigi zaman gelebilir tek eksigimiz o kaldi:)
Bu mubarek cuma gunu hurmetine Rabbim hepimize zamanli ve kolay dogumlar nasip etsin. Amin.
Evet canım inşallah artık gelmeye hazırlar bence çok da geç kalmasınlar dimi ama :)Senlede gunumuz aynı benimde bitti Allahın izniyle artık saglıcakla gelsin kuzular canım
Gaz sancısı olabilir annesi napsın yavrum anca ağlayarak belli ediyor derdini kıyamam :) 40ı çıkınca herkes daha rahat olur diyor inşallah bizimkiler daha erken uslu olurlar :) Sağlıkla kucağına aldın ya gerisi olur inşallah maşallah size :)hayırlı cumalar kızlar :) minik kızıma nazar değdi akıllı kızım gitti huysuz bir kız geldi dün akşamdan beri durmuyo galiba gaz sancısı var bu arada göbeğimiz de düştü :) bugün 5. günümüz ve öğle sonu ilk kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle geliriz :) kızlar şimdi çok iyi dinlenin doğumdan sonra çok yorucu ve uykusuz günler sizleri bekliyor çünkü :)
Canım Allah analı babalı büyütsün darısı basımıza inşallah rabbim ailenle bebeğinle ömür boyu saglık mutluluk versin gözün aydın olsunHepinize güzel dilekleriniz için tşk ediyorum arkadaşlar.oğlumuz 37+3 te 3200 50 cm normal doğumla dünyaya geldi.bugün taburcu oluruz artık darısı sizlerin başına :) bu arada epidurali şiddetle tavsiye ediyorum
Çok teşekkür ederim :) bir başka arkadaş verdi onu kullandım . Face grubunda kupon isteyen bir başka arkadaş vardı izninizle ona yazayım bunu belki kullanabilir :) çok teşekkür ederizzMaşallah gözünüz aydın canım sağlıkla doğmuş yavrun. Sezeryan eminim zordur ama inşallah kısa sürede geçer ağrıların acıların. Onun sağlıklı olması herşeye değer gerçi :) Darısı bizlerin başına inşallah
Ben ilk kuponumu kullanmıştım çikolatadan sonra lokum siparişi vermiştim onunla da kupon yollamışlar bi dene istersen canım kuponu attım ama aklımda kalmış :) "TADINDASEVGİVAR" diye kupon yollamışlar bi dene bakalım inşallah olur :)
Tabiki canım verebilirsin hiç sorun değil bi faydam olur :) Güle güle kullanın ben memnun kaldım çikolatadan ve lokumdan :)Çok teşekkür ederim :) bir başka arkadaş verdi onu kullandım . Face grubunda kupon isteyen bir başka arkadaş vardı izninizle ona yazayım bunu belki kullanabilir :) çok teşekkür ederizz
ben olmayı çok isterdim yoruldum taşımaktan
sağol tatlım darısı sana olsun sen ne durumdasın yok mu hiç doğum belirtisi :)Gaz sancısı olabilir annesi napsın yavrum anca ağlayarak belli ediyor derdini kıyamam :) 40ı çıkınca herkes daha rahat olur diyor inşallah bizimkiler daha erken uslu olurlar :) Sağlıkla kucağına aldın ya gerisi olur inşallah maşallah size :)
Aynen acaba martmı nisanmı olcak bizim bebişler cogumuz martta dogurdu nisana azımız kaldıEvet canım inşallah artık gelmeye hazırlar bence çok da geç kalmasınlar dimi ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?