2015 Nisan Anneleri

yapılışı ile ilgili de şu mesajı yazmıştım bana 50-60 tl arası bişeye mal oldu ben taşları falan fazladan aldım battaniye de süsledim daha elimde de var bulunsun diye fazla aldım canım nette sadece resmi vardı anlatmıyor nasıl yapıldığını deneye deneye bulduk biz de şöyle anlatayım ilk önce bu ütüyle yapışan taşları kumaşa yapıştırıyoruz sonra çerçevenin içi büyüklüğünde karton kesiyoruz kartonun üstüne biraz elyaf koyup üstüne kumaşımızı gerdirerek arkadan bağladık sonra oluşturduğumuz bu çerçevenin içini tersten slikon tabancası ile yapıştırdık çerçevenin kenarına geçtiğimiz o ipi de slikon ile yapıştırdık harflerin üstündeki küçük taşları ve tacı uhu ile yapıştırdık altındaki iki renkli fiyonku da üst üste koyup birbirine diktik ve slikon ile yapıştırdık karışık gibi gözükse de aslında kolaymış ama bilmeyince biraz zaman alıyo öyle mi yapsak böylemi yapsak diye

hacı şeriften indirim kuponu olan arkadaşlar... '' birdaha kulanmam işime yaramaz '' diye düşünüyorsanıız ben kullanabilirim çikolata siparişlerimi vermeyi düşünüyorum bugün yada yarın inşallah :)

Bebek için çorap, emerken ağzını silmek için tül bent ya da bez, bebek bezi, battaniye

Yan gelip yatan çok şeker ☺

Bebeğiniz hayatınızın en önemli ani olacak.daha çok gider yurt dışına. Aileden daha önemli değil is hayatı. Bence de gönderme. Eşim doğum tarihinden 1 ay önce benden izin aldı yurtdışı konusunda. Senin eşine çok ihtiyacın olacak.

Çok tebrik ediyorum,bebeğinin de gelişimi çok iyi olmuş. Huzurla kollarına almak ne güzel olsa gerek

Allah analı babalı büyütsün hep mutlu olursunuz inşallah . İnşallah biz bekleyenlerde sağlıkla mutlulukla kucağımıza alırızzz

Maşallah gözünüz aydın canım sağlıkla doğmuş yavrun. Sezeryan eminim zordur ama inşallah kısa sürede geçer ağrıların acıların. Onun sağlıklı olması herşeye değer gerçi :) Darısı bizlerin başına inşallah

Ben ilk kuponumu kullanmıştım çikolatadan sonra lokum siparişi vermiştim onunla da kupon yollamışlar bi dene istersen canım kuponu attım ama aklımda kalmış :) "TADINDASEVGİVAR" diye kupon yollamışlar bi dene bakalım inşallah olur :)

Gunaydin kizlar:) Cok sukur 38 bitti artik kuzum istedigi zaman gelebilir tek eksigimiz o kaldi:)
Bu mubarek cuma gunu hurmetine Rabbim hepimize zamanli ve kolay dogumlar nasip etsin. Amin.
Senlede gunumuz aynı benimde bitti Allahın izniyle artık saglıcakla gelsin kuzular canım

hayırlı cumalar kızlar :) minik kızıma nazar değdi akıllı kızım gitti huysuz bir kız geldi dün akşamdan beri durmuyo galiba gaz sancısı var bu arada göbeğimiz de düştü :) bugün 5. günümüz ve öğle sonu ilk kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle geliriz :) kızlar şimdi çok iyi dinlenin doğumdan sonra çok yorucu ve uykusuz günler sizleri bekliyor çünkü :)

Gaz sancısı olabilir annesi napsın yavrum anca ağlayarak belli ediyor derdini kıyamam :) 40ı çıkınca herkes daha rahat olur diyor inşallah bizimkiler daha erken uslu olurlar :) Sağlıkla kucağına aldın ya gerisi olur inşallah maşallah size :)

Canım Allah analı babalı büyütsün darısı basımıza inşallah rabbim ailenle bebeğinle ömür boyu saglık mutluluk versin gözün aydın olsun

Çok teşekkür ederim :) bir başka arkadaş verdi onu kullandım . Face grubunda kupon isteyen bir başka arkadaş vardı izninizle ona yazayım bunu belki kullanabilir :) çok teşekkür ederizz

Çok teşekkür ederim :) bir başka arkadaş verdi onu kullandım . Face grubunda kupon isteyen bir başka arkadaş vardı izninizle ona yazayım bunu belki kullanabilir :) çok teşekkür ederizz
Tabiki canım verebilirsin hiç sorun değil bi faydam olur :) Güle güle kullanın ben memnun kaldım çikolatadan ve lokumdan :)

matarani aydaturk kızlar gözünüz aydın yavrularınıza Allahım uzun ömürler versin sizlere bagislasin :)

sağol tatlım darısı sana olsun sen ne durumdasın yok mu hiç doğum belirtisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…